VIDEO: Šarapovová tancuje s divákem, pak 'prohrává' výměnu s McIlroyem

6. 3. 2012, 08:11
Video dne 29
Tenisové hvězdy se cestou na velký turnaj do Indian Wells zastavily v New Yorku, kde v místní hale Madison Square Garden pro 18 tisíc diváků odehrály exhibiční zápasy. Souboje, v nichž výsledek nebyl nejdůležitější, vyhrála Maria Šarapovová nad Caroline Wozniackou a domácí Andy Roddick vyzrál na Rogera Federera.
Maria Šarapovová

Prvním z videí, která se už dostala na internet, je pasáž ze zápasu Marie Šarapovové s Caroline Wozniackou. V posledním gamu za stavu 6-3 a 5-4 si ruská tenistka zatancovala s divákem a posléze 'prohrála' výměnu s přítelem dánské soupeřky a novou golfovou světovou jedničkou Rorym McIlroyem. Golfová star však byla ráda, že míček z jeho rakety přeletěl síť a Šarapovová vše vracela.



Další podrobnosti, ohlasy a videa přineseme v průběhu dne.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

29
Přidat komentář
Fandina
a pěkné. Rorymu jsem také dva poslední víkendy fandila, aby vyhrál. To nedělní golfové finále bylo pěkně napínavé a zajímavé. Caro s Rorym se hodně ukazují a vypadá to, že jsou oba moooooooooooooc zamilovaní ..... přeji jim to ...... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
jak ja tu Woznu nesnasim?!, je to spatna lidska vlastnost, ja vim, ale nemuzu si pomoct. Doufam ze se s tama popakuje hodne brzo.
Reagovat
smazaný uživatel
To se mi stala taková věc... Včera v 8:10 jsem pustil televizi a první, co slyším: "Rory McIlroy je novou světovou jedničkou." Ač golfový analfabet, Rorymu velmi gratuluji! :)
Co se týče exhibice, tak jsem zatím taky viděl jenom to video, jak Rory hraje s Mashou. Četl jsem akorát nějaké články v angličtině... Mně se takové věci líbí. Je to zase něco jiného než vidět holky při "ostrých" zápasech. Vypadá to, že se všichni dobře bavili, takže účel byl splněn. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem Roryho velký fanoušek, dívala jsem se o víkendu na turnaj Honda, on vyhrál před Tigerem a tím si zajistil místo světový jedničky. Vyhrál bezkonkurenčním stylem, poslední kolo si už jen hlídal pozici, moc pěkný to bylo.
Lidi mu aplaudovali, už když šel na poslední jamku, protože už byl skoro jasný vítěz, je ohromně populární. Prý se ho lidi po cestě ptali, jaký používá šampon a jestli nemá banán:-))
A komentátoři se tam několikrát zmínili o Caro, že má ted co dohánět, že zas prý doma vládne muž :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to je hezké. :) Já jsem zase četl, že Rory má co dohánět, aby tam vydržel 67 týdnů jako Caro. :D Asi záleží, jak se to vezme. Každopádně je pravda, že ten obrázek co má Rory na twitteru už úplně neplatí... Ale zase to může vypadat tak, že Rory je u Caroline jednička. :D http://twitter.com/mcilroyrory
Reagovat
smazaný uživatel
No, já fandím Rorymu už docela dlouho, ještě předtím, než začal chodit s Caro a když jsem to tenkrát četla, docela mě to zklamalo:-(
Já Caro moc nemusím, to víš, ale ted už jim to přeju, když se mají rádi, a hlavně, když se Rorymu tak daří:-)
Reagovat
freeteepek
Je to trochu smůla, že Rory tu jedničku neudělal o 2 měsíce dřív. Chodily by spolu dvě jedničky.To by bylo hezký.Golf je dobrá hra, ale na koukání trochu nuda. Na mě je moc pomalej. Kdysi jsem hrával dráhovej, ale pak jsem si řek, že do důchodu mám ještě dost času a že bych se měl věnovat spíš něčemu rychlejšímu, agresivnějšímu, dokud jsem mladej a nemám ještě artrózu v kloubech.
Reagovat
Fandina
Myslím, že to pro starce je předsudek ..... poslední dobou jsou vítězi stále mladší a to i u holek viz nejen Rory a Jesika Korda. I u nás máme nejlepší golfistku teprve sedmnáctku Kláru Spilkovou... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem Roryho taky zaregistroval už předtím. Golf sice nesleduju, ale hodně se o něm psalo, když vyhrál US Open. Pak spolu zanedlouho začali chodit... Taky jim to moc přeju. Můžeš si všimnout, že se tady Roryho zastávám, když na něj někdo svádí výsledky Caroline. Vím, že se navzájem podporují a pomáhají jeden druhému. Mají se rádi a to je důležité. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dve oblibenkyne na exhibici v NY.

Jinak panu Rorymu tak trosku zavidim, ale ne tu returnovou kralovnu Karolinu, ale ze si pinkl proti Marusce, z tou bych si taky jen tak pinkl:) a to ji nemusim:)
Jinak Rory neni sam...Lary si z ni pinkl dokonce v NY za studiem na ulici, a celkem slusne nestihal:) ani s asistentem...:D

Jak Marii nemusim - kdyz hraje - tak mimo kurt na mne vzdy pusobila velmi sympaticky jako fajn holka:)
Reagovat
VlS
Musím uznat, že mimo zápas není ledová královna a možná má i jistý způsob humoru, kterej se mi docela líbí.
Ten kluk Carolíny - to je prtě! Vždyť je snad menší než ona a tenis nehrála na jehlákách.
Reagovat
VlS
Co říkáš na rozlosování? Blbě to chytila Iveta, Aga ve druhým kole, pokud přejde přes Soranu. Uvidíme jak se povede Karolíně v kvaldě a kam zapadne do pavouka, jinak asi žádná tragedie a moc se zatím naše holky v prvních kolech asi nepotkají.
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, že mám radost. Taky už jsem se na to asi týden těšil. :) To já Rorymu jeho přítelkyni závidím a klidně se k tomu přiznám. :D

VIS: Máš pravdu, podle wikipedie je Rory o 2 cm menší než Caro. :) Ale myslím si, že se k sobě hodí. Co se týče Mashy: Už jsem to tady někdy loni vysvětloval, že je docela usměvavá... Je to jen můj pohled, ale podle mě má jenom na povrchu takovou ulitu, kterou se brání před některými lidmi. Když ji někdo pozná blíž, tak zjistí, že je moc fajn. V podobném smyslu se o ní vyjádřila i Petra K. Podle mě je Masha velmi půvabná žena ve všech směrech. Ach jo, už zase básním. :)
Reagovat
smazaný uživatel
par uvah k rozlosovani:

1/ Hodne bych si pral souboj Petra Cetkovska vs Marie. Je tu hodne velka sance. Petre sice v aktualni forme tolik sanci nedavam, ale mohl by to byt hezky zapas. Jde tedy jen o jeden zapas, ktery Petra musi vyhrat, aby si s Marii mohla zahrat.

2/ Bethanie > pokud tato tak trochu i ulitla holka:) prejde pres prvni kolo, tak se vylozene tesim na jeji souboj s Karolinou, pokud Bethanie predvede to, co predvedla na AO s Agou, bude to podle mne parada, a bude se na co tesit a doufam ze Karoline nasazi podobny pocet winneru stylem jakym to udelala Agnieszce, takze skvely los pro divaka - hodne nestastny pro byvalou jednicku.

3/ Lucka Hradecka > ta podle mne muze mit problemy uz v prvnim kole s Rumunkou...ma celkem los OK, ale nevim jak je na tom Lucka, to asi zjistime az v prubehu zapasu:)

4/ Lucka Saf. > Tak Lucka ma skvely los, a pokud nepredvede nejaky fakt zkrat, treba i proti Francesce, ktera je na tomto povrchu tak trochu polovicni, mohli bychom se tesit na souboj Marion [pokud taky nezkratuje] vs. Lucka. Hodne bych si to pral.

5/ Montyho Anicka > podle mne ma krasny los, vic si snad nemohla holka prat:D Tady musi byt Monty spokojeny:)

6/ Mona > tak tehle mlade talentovane Nemce urcite zafandim:) Nepochybuji ze si 2.kolo zahraje s Viktorii. Drzim ji palce. Velmi chytra hracka, rekl bych druha Aga.

7/Agnieszka > doufam, ze si zahraje s Ivetou:) Pokud ale Aga bude unavena a opravdu mit zdravotni problemy, ted se to ukaze. Tak Falvia muze byt nad jeji sily a klidne uz i Iveta. Ale jako vzdy fandit budu Agnieszce:) - nic neocekavam - cekam na jeji prvni zapas.

8/Petra K > Tak to nejlepsi nakonec;). Noooo jak jsem tam uvidel v pavouku Barboru, tak mne priznavam trosku vzal des:D To by byl asi dost out zapas. Takze v prvnim kole fandim jasne Morite:D :D :D
Reagovat
freeteepek
Tak to jí udělali naschvál, že jí nalosovali hned na úvod hráčku, která ji na tomhle turnaji vloni (rovněž ve 2.kole) vyřadila! A o pár týdnů dřív s ní měla Petra rovněž velký problémy v Paříži...
Reagovat
VlS
No, u tý sprostý Barči jsem se taky zarazil, ale jestli je Peťa tak dobrá, jak si myslíme, tak Barča nebude žádná velká překážka. Trochu víc bych se bál Andělky někde ve třetím kole nebo v osmifinále či kde.
Reagovat
tommr
Petra má asi nejtěžší los z první osmičky. Už ten první zápas stojí za to - bud Strýcová (která jí loni vyřadila v IW) nebo Morita (která jí loni vyřadila v Dubaji). Kdyby byla Petra aspon fit, ale obávám se, že po tý dlouhý pauze pro ní budou obě hráčky na rozjezd asi příliš velký sousto ...
Pokud to nějak zvládne tak jí v dalším kole čeká nebezpečná vracečka McHale, v osmifinále bud Kerberová nebo Pavlyuchenková, ve čtvrtfinále bud Na Li nebo Zvonarevová a v semifinále dokonce Azarenková - vzhledem k losu a nejistý formě budu tentokrát vděčnej za každý kolo navíc který Petra přeleze ...
Reagovat
VlS
Neblázni chlape, a koho by jsi chtěl, aby tam měla? Holky z třetí stovky se na IW nedostanou. Výhodou pro ní je, že i když vypadne hned, tak neztratí žádné body. Já ji věřím, že něco uhraje, Petra teď není Petra minulý rok.
Při 32 nasazenejch hráčkách je naopak rozlosování vyrovnanější než na menších turnajích, v podstatě je záruka, že do 3. kola nepotká nikoho z těch prvních 32, co bys chtěl víc? A je lepší chyti Báru nebo Moritu, nebo Soranu? S Ayumi loni prohrála, protože byla utahaná, bez odpočinku po Paříži a nemocná.
Z čeho soudíš, že není v pořádku? Chřipka není rakovina, abys po ní potřeboval rekonvalescenci 2 roky.
Reagovat
tommr
s tou Japonkou máš do určitý míry pravdu - loni v Dubaji jí k vítězství dost pomohla Petřina indispozice. Obávám se ale, že soupeřkou Petry bude spíš Strýcová a to je úplně jinej případ - ta se proti Petře dokáže vybičovat k maximálnímu výkonu. Loni jí Petra porazila v Paříži jen s velkým štěstím a v IW už na ní bohužel nestačila. Jako první soupeřka po delší pauze bude Strýcová velice nepříjemná. Z těch 32 možnejch soupeřek v druhým kole asi nejnebezpečnější ...
Reagovat
tommr
vím, že když má Petra den tak může porazit kohokoli, ale je škoda, že na Azarenkovou narazí už v semifinále - lepší by určitě bylo kdyby se potkaly až ve finále ...
Reagovat
Fandina
nepochybuji o tom, že Petra je lepší tenistkou. Pokud jí ale Bára porazí, tak to bude jen potvrzení toho, že v Americe se jí nedaří. Ale vše se opravdu dozvíme až na kurtě. Jinak si ale myslím, že Petra Báru porazí ........ úsměv
Reagovat
Fandina
Petra Viku porazila ...... takže kdyby bývala třeba prošla na AO do finále, tak by ji třeba také dala a byla by nomber 1 ..... ty kdyby ...... úsměv
Reagovat
VlS
Člověče, opravdu nešil, prohlásit Báru bez servisu za nejnebezpečnější soupeřku? Jestli to myslíš vážně, tak máš syndrom vyděšenýho tatíka, když jde dcerka na první mejdan :-)) Jestli s ní Peťa prohraje, tak jedině proto, že se znervačí a sama se vyhází (což se jí tu a tam stane).
Reagovat
tommr
to tvoje přirovnání je trochu přehnaný, ale klidně přiznám, že z toho losu nemám dobrej pocit. Pro Petru je první zápas kritickej na každým turnaji a dostat v něm soupeřku, která se jí umí dostat pod kůži je pro ní hodně nepříjemný ...
Z těch 32 možnejch soupeřek by pro Petru mohla bejt horší než Strýcová snad jedině Dulgherová, Barthelová nebo Makarovová - se všema ostatníma by si Petra určitě poradila snáz ...
Reagovat
VlS
Tak v těch 32 nasazenejch ani jedna z tebou jmenovanejch hráček není - takže to můžeš bejt klidnej :-).
Ano, souhlasím, že Mona Barthel by mohla být nepříjemná. Faktem je, že holky v první stovce umí hrát dobře všechny a kterákoliv, když bude mít svůj den, může porazit kteroukoliv z první desítky, když ta bude mít den blbec. Ale to není nic novýho a není to otázka losu. Problém a smůla na los by byla chytit nenasazenou Kim, ale ta nehraje.
Reagovat
tommr
asi si trochu nerozumíme. Já komentoval jen soupeřku Petry pro její první zápas na turnaji tj. ve druhým kole (R64). Tam jí moh los přisoudit jen nenasazenou hráčku. A z těch 32 možnejch soupeřek (nebo spíš párů) byla k Petře přilosovaná podle mýho názoru ta nejhorší možná dvojice - možná s výjímkou těch tří hráček co jsem už zminoval ...
V Miami bude díky nenasazení Clijstersový situace mnohem horší. Tam se ale budou muset bát všechny nasazený hráčky, nejen Petra. Ta která vyfásne Kim už ve druhým kole bude mít určitě velkou radost ...
Reagovat
smazaný uživatel
Caroline s Rorym se asi nebudou mít špatně :D :D !!
Reagovat
smazaný uživatel
chci se zeptat,to nehraje v indian wells wozniakova a sarapova a proc?nikde je nevidim,uz je to rozlosovany,dekuju za odpoved
Reagovat
VlS
Aleksandra Wozniak hraje kvalifikaci, Caroline Wozniacki (tu jsi asi myslel) je nasazená jako č. 4, případné semi s Marií Šarapovou - obě jsou na druhým listu pavouka, musíš přejít na list č. 2.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist