Letošní vizitka: Barbora Strýcová

28. 12. 2016, 16:55
Stalo se... 29
Barbora Strýcová má za sebou životní sezonu. Česká tenistka si letos zahrála dvě finále na okruhu WTA Tour a vylepšila své dosavadní žebříčkové maximum na 19. místo. Letošní rok zakončila na 20. místě a probojovala se i na WTA Elite Trophy. Třicetiletá rodačka z Plzně korunovala úspěšnou sezonu ziskem fedcupové trofeje. Navíc nadále sbírala úspěchy i ve čtyřhře.
Profily hráčů
Barbora Strýcová

Letošní rok odstartovala Barbora Strýcová jako 41. hráčka světa. Loni se probojovala na turnaji v Aucklandu do semifinále. A i svou letošní pouť zahájila v novozélandské metropoli.

První letošní duel zvládla. Jasně přehrála Nizozemku Kiki Bertensovou. Letos se ale v Aucklandu české tenistce tolik nedařilo. Už ve druhém kole ji zastavila pozdější finalistka Julia Görgesová a Strýcová tak přišla o značnou část bodů a propadla se na hranici první padesátky.

Chuť si spravila alespoň ve čtyřhře. Po boku Danky Koviničové se probojovala až do finále, v němž ale nestačily na belgické duo Elise Mertensová/An-Sophie Mestachová.

Ještě horší výsledek přišel v Hobartu, kam přijela Strýcová po sedmi letech. S turnajem se rozloučila už v prvním kole, ve kterém skončila na raketě Johanny Larssonové. Generálka na úvodní grandslamový turnaj sezony Australian Open tak české hráčce příliš nevyšla.

Strýcová však formu na Melbourne načasovala parádně. Nejprve si poradila s poslední nasazenou Caroline Garciaovou i Američankou Vaniou Kingovou.

Ve třetím kole se postarala vyřazením světové trojky Garbiñe Muguruzaové o jednu z největších senzací turnaje. Teprve podruhé v kariéře se Strýcová na grandslamu dostala mezi šestnáct nejlepších.

"Cítila jsem se výborně a zahrála skvěle. Držela jsem se svého plánu. Hrála jsem míče hluboko, což fungovalo. Věřila jsem si, nebyla nervózní a dobře jsem se pohybovala. Hrála jsem moc dobře a jsem teď moc šťastná," usmívala se v rozhovoru na kurtu Strýcová, jež následně přiznala, že se jedná o jednu z největších výher.

Na rozjetou Viktorii Azarenkovou už ale nestačila a prohrála s ní na Australian Open potřetí v řadě. Loni ji Běloruska vyřadila ve třetím kole a předloni ještě o kolo dříve.

"Musím uznat, že dneska jsem na soupeřku asi neměla. Azarenková je ve formě, hrála jsem tu s ní potřetí v řadě a tentokrát na mě třeba oproti loňsku působila, že je mnohem více hladová po úspěchu. Určitě může patřit k favoritkám na titul," řekla Strýcová iDnes a Radiožurnálu.

Na začátku února se Strýcová vydala spolu s českým fedcupovým týmem do Kluže, kde se odehrálo utkání prvního kola světové skupiny mezi domácím Rumunskem a Českou republikou.

Do dvouher Strýcová nezasáhla, nastoupila však s Karolínou Plíškovou za vyrovnaného stavu 2-2 k závěrečné čtyřhře. A české duo bylo znovu úspěšné. Strýcová s Plíškovou jednoznačně přehrály dvojici Raluca Olaruová/Andreea Mituová a zajistily českému týmu postup do semifinále.

"Nebylo to nic lehkého, ale šlo o všechno, takže jsme do toho zápasu daly všechny síly a myšlenky. Myslím, že jsme se obě dokázaly skvěle koncentrovat a ukázaly jsme skvělou hru," hodnotila utkání Strýcová.

Strýcová se následně vydala do ruského Petrohradu, kde se konal premiérový ročník halového turnaje série WTA Premier. Do prvního kola jí los přisoudil až 177. hráčku světa Katerynu Kozlovovou. Strýcová byla v utkání jasnou favoritkou, s Ukrajinkou však překvapivě prohrála.

V Dubaji začala naopak snadnou výhrou nad Cvetanou Pironkovovou. Ve druhém kole prohrávala s Julií Görgesovou už 2-6 0-3, ale nepříznivý vývoj utkání nakonec otočila a poprvé v Dubaji vyhrála dva zápasy v řadě.

Těch "poprvé" bylo více. Ve čtvrtfinále totiž Strýcová poprvé v kariéře porazila Anu Ivanovičovou"Mám ze svého výkonu radost. Zápasy s Anou jsou vždy těžké, protože trefuje míče tvrdě, ale já jsem odehrála výborný zápas," pochvalovala si v rozhovoru na kurtu Strýcová.

A krasojízda české tenistky stále nekončila. V semifinále ji nedokázala zastavit ani Caroline Garciaová"Je skvělé, že jsem ve finále, nemůžu tomu ani uvěřit," řekla Strýcová na tiskové konferenci.

Strýcová se tak poprvé probojovala do finále na takto vysoce dotovaném turnaji a celkově šestého finále v kariéře. Druhý titul ale nepřidala. Ve finále dostala nepochopitelný výprask od Sary Erraniové, proti níž uhrála pouhé dva gamy.

"Všechno bylo špatně," hodnotila Strýcová svůj výkon na tiskové konferenci. "Byl to den, kdy zkoušíte všechno, ale nic nefunguje. Vtipné na tom je, že jsem šla na kurt a ani trochu jsem se necítila nervózně, a i přesto jsem nemohla dát balon do dvorce. Nevím, proč se to stalo, ale takový je někdy tenis," uvedla.

Díky finálové účasti v Dubaji poskočila na 38. pozici v žebříčku a nenechala si ujít ani další velký podnik v katarském Dauhá. V prvním kole potvrdila nárůst formy a relativně snadno přehrála Kristinu Mladenovicovou.

Ve druhém kole svedla dvousetovou bitvu s Petrou Kvitovou, ale v první sadě nedokázala proměnit setboly a nakonec své fedcupové kolegyni pošesté podlehla.

Následoval turnaj série WTA Premier Mandatory v kalifornském Indian Wells. V úvodním zápase proti kvalifikantce Aliaksandře Sasnovičové rodačka z Plzně nezaváhala a vzápětí udolala ve třech setech 23. hráčku světa Andreu Petkovicovou.

Rovněž ve třetím kole proti Kurumi Naraové musela vývoj zápasu otáčet, ale nakonec to zvládla a po dlouhých dvanácti letech postoupila v Indian Wells do osmifinále.

V boji o premiérové čtvrtfinále na turnajích série WTA Premier Mandatory se ale na Strýcovou štěstí neusmálo. Duel proti Simoně Halepové nemohla kvůli zdravotním potížím dokonce ani dohrát do konce a kurt opustila v doprovodu lékaře.

V Miami už byla Strýcová zdravotně v pořádku a v prvním kole smetla Annu-Lenu Friedsamovou. V následujícím utkání však sama okusila, jaké to je vyhrát pouhé dva gamy. Výprask české tenistce totiž uštědřila světová trojka Angelique Kerberová. Před startem antukové sezony patřila Strýcové 33. příčka.

Na český fedcupový tým už čekal ve švýcarském Lucernu domácí výběr. Konalo se semifinále Fed Cupu a tentokrát Strýcová zasáhla kvůli neúčasti Petry Kvitové a Lucie Šafářové i do dvouher.

V prvním zápase smetla v sobotu Timeu Bacsinszkou, které dovolila uhrát jen dvě hry. Zaváhala však Karolína Plíšková a stav utkání byl po prvním dni nerozhodný 1-1.

"Na kurtu to nebylo tak jednoduché, jak by se z výsledku mohlo zdát. Ale odehrála jsem skvělý zápas, takže jsem si to užívala. Určitě to byl můj nejlepší singl ve Fed Cupu," řekla spokojená Strýcová, která vyhrála fedcupovou dvouhru poprvé od roku 2007.

"Byl to rychlý zápas na moje poměry, já většinou hraju přes hodinu a půl," smála se s tím, že si zápas užívala a nesoustředila se na skóre.

V neděli se role otočily. Plíšková bodovala proti Bacsinszké a Strýcová nestačila na Viktoriji Golubicovou, přestože byla dva míčky od výhry.

"Je to k vzteku. V tie-breaku jsem si to prohrála. Ve třetím setu už ona na co sáhla, to jí tam spadlo," řekla Strýcová. Rozhodla se, že nepůjde hrát čtyřhru, protože se necítila ideálně.

"Na tohle bych fyzicky neměla. A není správný, abych tam šla jen kvůli tomu, že jsme s Kájou vyhrály dva zápasy," připomněla dva předešlé vyhrané debly s Plíškovou ve finále loni proti Ruskám a letos v 1. kole v Rumunsku.

Do čtyřhry tak kapitán Petr Pála nasadil Plíškovou s Lucií Hradeckou a opět se potvrdila sehranost českého týmu. České duo nakonec znovu uspělo a zajistilo Česku postup do listopadového finále.

Strýcová pokračovala v solidní formě i na domácí půdě v pražské Stromovce, kde si postupně poradila s Olgou Govorcovovou i Janou Čepelovou. Stejně jako loni však skončila ve čtvrtfinále, v němž ji po urputném boji vyřadila pozdější finalistka Samantha Stosurová.

"Rozhodlo víc odvážnosti. Byl to boj o pár míčích. Jak byl zápas delší a delší, tak jsem hrála líp a líp, ale v důležitých momentech jsem nezahrála nic navíc. Ona zahrála líp, a proto vyhrála poslední míč," řekla zklamaná Strýcová.

V Madridu se povedla Strýcové senzace. Rodačka z Plzně si v prvním kole vyšlápla na světovou trojku Angelique Kerberovou a oplatila tak Němce porážku z Miami. Na skalp hráčky Top 10 ale nenavázala a jednoznačně prohrála s pozdější finalistkou Madison Keysovou.

Skvělou formu potvrdila i v Římě. Hladce přehrála Karin Knappovou, Heather Watsonovou a vypráskala z kurtu i bývalou světovou pětku Eugenii Bouchardovou. Vůbec poprvé v kariéře vyhrála Strýcová v Římě zápas a rovnou postoupila až do čtvrtfinále.

V něm ji podruhé za poslední dva týdny zastavila Madison Keysová. Tentokrát ale Strýcová s Američankou držela krok a utkání prohrála ve třech setech.

Generálku na French Open si tak nemohla česká tenistka vynachválit. Roli favoritky potvrdila na druhém grandslamovém podniku sezony proti Lucii Hradecké a po dvanácti letech vyhrála na pařížské antuce zápas v hlavní soutěži.

"Nebyl to zápas o tenise ale o hlavě. Jsem ráda, že jsem ho nějak zvládla a přežila," řekla Strýcová serverům isport.cz a iDnes.cz a dodala: "Nešlo o to, že bych myslela na mojí zdejší bilanci. Ale jdu na kurt a už se cítím divně, tak stísněně. Špatně jsem dýchala, takže mi nepracovala hlava."

Problémy neměla ani s Polonou Hercogovou. Nad její síly byla až ve třetím kole světová dvojka Agnieszka Radwaňská, jež českou tenistku udolala po třísetové bitvě plné dlouhých a kvalitních výměn.

Po úspěšné antukové části sezony se Strýcová vrátila do Top 30. Dalšího vynikajícího výsledku dosáhla hned na prvním travnatém turnaji v Birminghamu, kde se jí v posledních třech letech náramně dařilo.

Hned v prvním kole vyřadila nasazenou osmičku Karolínu Plíškovou. Vzápětí zvládla beze ztráty setu duely s domácí Heather Watsonovou i Bulharkou Cvetanou Pironkovovou.

Namále měla v semifinále proti Coco Vandewegheové. Nepříznivý vývoj utkání ale otočila a po dvou letech se v Birminghamu probojovala do finále. Na titul to stejně jako v Dubaji nestačilo.

Její finálová soupeřka Madison Keysová nedala české tenistce větší šanci na úspěch. "Cítím se dobře a jsem ráda za to, jak jsem tu celý týden hrála. Odehrála jsem hodně zápasů v singlu i v deblu a moje hra fungovala dobře, což mě těší," řekla Strýcová v rozhovoru na kurtu. Titulu se ovšem Strýcová dočkala v deblu s Karolínou Plíškovou.

Turnaj v Birminghamu byl pro Strýcovou zároveň jedinou generálkou před Wimbledonem. V prvním kole se musela proti Anett Kontaveitové déle dostávat do rytmu, nakonec ale Estonku udolala.

Ve druhém kole smetla Jevgeniji Rodinovou, v dalším kole ale prohrála s rozjetou Jekatěrinou Makarovovou a své maximum - čtvrtfinále z roku 2014 - nezopakovala ani nevylepšila.

"Paradoxně jsem hrála líp než v minulých zápasech. Cítila jsem se celkem fajn, akorát mi selhal servis. Podávala jsem fakt šíleně," hodnotila po utkání Strýcová. "Každý bod jsem si musela těžce vybojovat. Nepomohla jsem si v žádném gamu, což je proti takové soupeřce rozhodující. Ona byla lepší, ale nebyla neporazitelná."

V Birminghamu dosáhla Strýcová na druhé letošní finále

Začala sezona amerických betonů a Strýcová si jako první zastávku vybrala Rogers Cup, který se pro ženy letos uskutečnil v kanadském Montréalu.

V úvodním zápase si Strýcová i popáté v řadě poradila s Caroline Garciaovou, vzápětí však uhrála pouhé tři gamy proti neoblíbené soupeřce Venus Williamsové.

Podruhé v kariéře se Strýcová zúčastnila olympijských her. Na svou první účast před dvanácti lety v Aténách neměla dobré vzpomínky, hned v prvním kole vypadla s Justine Heninovou.

Na ty letošní do Rio de Janeira se ale hodně těšila a případná zdravotní rizika neřešila. "Už jsem v Brazílii byla a nepřemýšlím o tom, že mě píchne komár. Prostě tam pojedu. Budou tam mít repelenty a tak. Nechci o tom moc přemýšlet," podotkla Strýcová.

Tentokrát ve dvouhře úvodní zápas neprohrála, když si ve dvou setech poradila s Yaninou Wickmayerovou. Ve druhém kole ji letos už podruhé hladce přehrála Sara Erraniová.

"Mně se proti Sáře hraje hrozně špatně. Moje hra na tu její neplatí. Je v tom lepší. Moc mě to mrzí, protože jsem na olympiádě chtěla hrát co nejdéle. Nepovedlo se, ale nechala jsem tam úplně všechno," uvedla Strýcová.

Strýcová měla šanci zaútočit na cenné kovy ještě ve čtyřhře po boku Lucie Šafářové. A povedlo se. Český pár nejprve senzačně vyřadil sestry Williamsovy a padl až v semifinále s pozdějšími vítězkami Jekatěrinou Makarovovou a Jelenou Vesninovou.

"Nemyslím si, že rozhodl první set. I druhý byl dost vypjatý, vyrovnaný a bylo to o pár míčích," komentovala Strýcová. "Byly o kousek lepší, trošku nám možná chybělo i štěstí. Jsou to takové ruské mašiny. Tlačily zezadu, výborně se pohybovaly na síti i servírovaly," dodala Šafářová.

Česko mělo bronz jistý. K boji o třetí místo proti sobě totiž nastoupily Strýcová se Šafářovou a Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou. Úspěšnější byly nakonec prvně jmenované.

"Myslím, že nám pořád ještě nedochází, co se stalo. Je to splněný sen," řekla Šafářová. "Je to nádherné. Medaili mám i proto, že jsem vydržela a trénovala každý den. A už se mi chce zase brečet. Nemluvím," doplnila dojatá Strýcová.

Bronzové medailistky Lucie Šafářová a Barbora Strýcová

Úspěch na olympijských hrách Strýcovou vyburcoval k parádním výkonům i na větším podniku v Cincinnati, kde už se představila jako čerstvá členka elitní dvacítky žebříčku, čímž vylepšila své dosavadní maximum.

Rodačka z Plzně opět suverénně uspěla proti Eugenii Bouchardové, vzápětí se jí povedla odveta v duelu se Samanthou Stosurovou. Před branami čtvrtfinále ji ale porážku z Madridu oplatila ve výborné formě hrající Angelique Kerberová.

Tím ale úspěšný týden neskončil. Strýcová se před turnajem dala dohromady s Indkou Saniou Mirzaovou a hned v Cincinnati, na jejich prvním společném turnaji, získaly titul.

Před závěrečným grandslamovým turnajem US Open poskočila Strýcová na 19. místo a žebříčkové maximum tak ještě o jeden stupínek vylepšila. Roli 18. nasazené však ve Flushing Meadows nezvládla. Třicetiletá Češka vypadla už v prvním kole a nezopakovala tak loňské 3. kolo.

Nad její síly byla Monica Niculescuová. Strýcová vypadla na turnaji velké čtyřky poprvé od loňského Wimbledonu dříve než ve 3. kole.

Během první asijské zastávky v Tokiu už česká tenistka podávala výkony, na něž u ní byli tenisoví příznivci v poslední době zvyklí. V prvním kole smetla Varatchayu Wongteanchaiovou.

V osmifinále ovšem narazila na neoblíbenou soupeřku Agnieszku Radwaňskou, kterou nedokázala ani v jednom z předchozích pěti duelů porazit. Nic se nezměnilo ani v Tokiu, přestože Strýcová statečně vzdorovala a zápas rozhodla až těsná koncovka.

Na těsnou porážku však Strýcová zřejmě brzy zapomněla. Znovu se jí totiž dařilo v deblu s její novou partnerkou Saniou Mirzaovou. Česko-indický pár se v Tokiu představil na třetím společném turnaji a podruhé triumfoval.

"Od začátku do konce jsme hrály skvěle. Hlavně v prvním setu jsme nedělaly žádné chyby a na kurtu jsme se cítily vážně skvěle. Byl to asi náš nejlepší společný zápas," zářila po zápase Strýcová.

Strýcová s Mirzaovou dobyly i Tokio

Vítěznou náladu si Strýcová přivezla i do Wuhanu. Po debaklech, které od Sary Erraniové v letošní sezoně utržila, konečně italskou tenistku porazila. Následující utkání proti Misaki Doiové nezačala dobře, prohraná první sada však Češku neodradila a v dalších dvou setech povolila Japonce jen dva gamy.

Obrat předvedla i v osmifinále proti bývalé světové jedničce Jeleně Jankovičové a poprvé od červnového turnaje v Birminghamu postoupila mezi nejlepších osm. Ve čtvrtfinálovém slovensko-českém souboji byla o chlup lepší Dominika Cibulková.

Premiérového vítězství v hlavní soutěži se dočkala v Pekingu, kde v prvním kole po třech hodinách udolala Lauru Siegemundovou. V minulosti Strýcová v čínské metropoli sítem prvního kola nikdy neprošla.

Opět ji však čekala Angelique Kerberová, tentokrát už v roli světové jedničky. Ani v Pekingu ale Strýcová neuspěla, přestože Němku znovu potrápila.

Ještě před turnajem v Moskvě shrnula Strýcová letošní sezonu jako životní. Na halovém turnaji v Moskvě vypadla poprvé od US Open v prvním kole, v němž ji vyřadila nevyzpytatelná Ana Konjuhová.

Brzkým vypadnutím ohrozila Strýcová svou účast na WTA Elite Trophy. Na záda jí dýchala Kiki Bertensová, jež ale v Lucemburku titul nezískala, a tak se do Zhuhai jako poslední kvalifikovaná vydala česká tenistka.

A svou premiéru na "malém Turnaji mistryň" odstartovala na jedničku. V prvním utkání Pivoňkové skupiny si poradila s Robertou Vinciovou a čekal ji přímý souboj o semifinále proti krajance Petře Kvitové.

"Na začátku utkání jsem necítila moc dobře kurt ani míče. To se stává, když nehrajete dva týdny zápas," uvedla Strýcová. "Ale když jsem prohrávala 1-3, řekla jsem si: 'Buď trpělivá, snaž se dostat víc do výměn a běhej. Pořádně se zapoť.' A tehdy jsem začala mít větší cit pro míč a pro hru," dodala česká tenistka.

Kvitová však byla k nezastavení a dominovala v Zhuhai ve všech utkáních. Strýcové nedala šanci a nakonec si došla pro titul.

Strýcovou čekala v listopadu ještě jedna a zároveň poslední velice příjemná letošní povinnost. Spolu s českým fedcupovým týmem odjela do Štrasburku k finálovému utkání Fed Cupu proti Francii.

Po prvním dni bylo skóre vyrovnané 1-1. V úvodní nedělní dvouhře vybojovala domácí Caroline Garciaová druhý bod a Strýcová byla povolána na kurt do závěrečné dvouhry.

A svého úkolu vyrovnat nepříznivý stav se zhostila ve velkém stylu. Proti Alizé Cornetové neztratila set a opět musela rozhodnout závěrečná čtyřhra.

Do té nastoupil osvědčený pár Plíšková/Strýcová a znovu uspěl. Proti vítězkám French Open Caroline Garciaové a Kristině Mladenovicové zvládly Češky obě koncovky setů lépe a zajistily českému fedcupovému týmu hattrick a pátý triumf za posledních šest let.

"Zatím nemám slov. Poslední balon byl jako déja vu, Karolína to takhle zakončila i minulý rok," řekla po zápase České televizi Strýcová a připustila, že nedělní program byl náročný. Srovnávat oba poslední tituly nechtěla.

"Titul jako titul, oba chutnají stejně. Akorát ten loňský byl doma a víc diváků, ale tady ti naši fanoušci byli skvělí," poděkovala gestem táboru českých příznivců.

Letošní sezona Barbory Strýcové může být právoplatně označována za životní. Češka dosáhla žebříčkového maxima, zahrála si dvě finále na okruhu WTA Tour, získala další fedcupovou trofej a navíc excelovala v deblu.

V prosinci se ještě představila v rámci tenisové extraligy. Uspěla proti Karolíně Muchové i Petře Krejsové, následně však podlehla Kristýně Plíškové. Zároveň se postarala o největší divácký zážitek.

Shrnutí letošní sezony Barbory Strýcové
Počet odehraných turnajů: 22
Počet titulů: 0
Finále: 2 (Dubaj, Birmingham)
Semifinále: 0
Čtvrtfinále: 3 (Praha, Řím, Wuhan)
Výhry - Prohry: 36-22
Počáteční ranking: 41
Konečný ranking: 20
Australian Open: 4. kolo
French Open: 3. kolo
Wimbledon: 3. kolo
US Open: 1. kolo
*nepočítáme exhibice, olympijské hry a Fed Cup
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

29
Přidat komentář
blixa
Tož tak.

https://www.facebook.com/WTA/photos/a.137404931101.134647.26081741101/10155552098676102/?type=3&theater
Reagovat
blixa
Dle postavení na šachovnici lze soudit, že oba jsou poněkud svérázní šachisté :D

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/15676244_1355822734481802_546954414203353469_o.jpg?oh=d1435c420728166e598bb8fd31d34c6a&oe=58E6F7A7
Reagovat
Krisboy
Vaněk má u pravého lokte vodu, nebo vodku?
Reagovat
blixa
Dle šťastného výrazu bych řekl že to druhé ;-)
Reagovat
Krisboy
A Petra možná trošku ucucává taky. No přejme jim to, mají teď off-season a můžou si to dovolit :)
Reagovat
janek_da
Třeba Vaněk trenuje i šachy a ukazuje sílu věže a pěšcové struktury a naopak slabinu předčasných výpadů dámou.

Nebo Petra hraje šachy stejným stylem tenis.
Reagovat
FulnekUltras
Pirc-Ufimcevova obrana ;)
Reagovat
blixa
Ovšem zřejmě jakýsi opačný gard Chlomovy varianty (4.Sf4) ;-)
Reagovat
janek_da
Tuhle dívčinu lze buď milovat nebo nenávidět.
Reagovat
blixa
Jedině milovat ! ;-) :D
Reagovat
EllNino
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2017/800/QS.pdf

Pro ranní ptáčata, první 'letošní' pavouk ;)
Reagovat
skott
byl jsem zvědavý, jestli a kam se přihlásí Ksenia před AO. Brisbane je dobrá volba.
Reagovat
EllNino
jj to bylo známo už pár týdnů, myslel jsem, že to víš :) Zajímavé zápasy, třeba Bondarenko - Šrámková nebo Dodin - Krunic :)
Reagovat
skott
věděl jsem o Melbourne, jinak kolem Vánoc to tak nestuduju:)
Reagovat
EllNino
jj :) na Tennisforu byla na Entry listu :)
Reagovat
EllNino
Překvapila taky Ayumi Morita, už jsem myslel, že to znova nezkusí ... :)
Reagovat
skott
a je tam i Martínez Sánchez, zřejmě místo Vekic. A pokud se nepletu tak v téměř 27 letech to bude WTA debut pro Zuzanu Zlochovou.
Reagovat
EllNino
Konečně taky vystřídá loďky za kurt na pořádném turnaji ... :)
Reagovat
skott
jak to myslíš loďky?:)
Reagovat
EllNino
tak ona je taková cestovatelka :)
Reagovat
skott
jo, takový itf-inventář, přitom nepamatuju, že bych jí ale někdy pořádně viděl. Přesto bych jí docela přál, aby za takovou vytrvalost nahlídla do hlavní soutěže, když ne v Brisbane tak třeba jinde.
Reagovat
EllNino
taky si říkám, že jsi ji asi nikdy neviděl hrát :)
Reagovat
skott
naživo určitě ne;)
Reagovat
EllNino
tak třeba porazí MJMS a pak si může zahrát s loňskou semifinalistkou Sam Crawford :)
Reagovat
EllNino
jinak to vypadá, že Jarka Wolfe už to opravdu zabalila ...
Reagovat
Frick
Reagovat
aligo
Určitě nebude končit v nejlepším.... A hlavně si myslím že i kdyby, tak debl bude ještě o nějakou sezónu delší než singl..
Reagovat
Frick
Jo ale aby se třeba ten pán, co má v TV late-night šou, netěšil na vnouče...
Reagovat
FulnekUltras
vysoce kvalitně uzrálé - nechci říkat odleželé ;) - jen ať drží achillovka a sem tam nějaké to porušení řádu už skousneme... ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist