Arn Greta

Arn Greta

45
žena
Maďarsko
Datum nar.:
13. 4. 1979
Výška:
180 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 40.
čtyřhra: - / 175.

Šarapovová a Radwaňská první zápasy na antuce zvládly

WTA STUTTGART - Skreč dvou tenistek, konec dvou bývalých světových jedniček ze Srbska i obou Slovenek. Ve středu ve Stuttgartu už přes 1. kolo nepřešly Ivanovičová, Jankovičová a Cibulková; naopak už do čtvrtfinále se dostaly Maria Šarapovová a Agnieszka Radwaňská, které úspěšně zvládly své první letošní zápasy na antuce.

Babosová a Cadantuová jsou v Monterrey překvapivě poprvé ve finále

WTA MONTERREY - V mexickém Monterrey čeká finálový debut na dvě mladé tenistky: teprve osmnáctiletou Maďarku Timeu Babosovou, jež získala skalp druhé nasazené Italky Erraniové, a jednadvacetiletou Rumunku Alexandru Cadantuovou, která výhrou nad Arnovou zabránila čistě maďarskému finále.

Birnerová v Monterrey 48. start na turnaji WTA ve čtvrté čtvrtfinále neproměnila

WTA MONTERREY - Eva Birnerová má v 27ti letech na kontě celkově 48 startů na turnajích WTA ve dvouhře, alespoň do čtvrtfinále ale postoupila pouze třikrát. V mexickém Monterrey se do něj nedostala poté, co ve 2. kole podlehla hladce ve dvou setech Rakušance Mayrové.

Šarapovová ve třech zápasech ztratila jen pět her, už myslí i na olympiádu

AUSTRALIAN OPEN ženy - Maria Šarapovová neabsolvovala žádný přípravný turnaj, na Australian Open se tím ale rozhodně nestresuje. Už odehrála tři zápasy a dohromady v nich ztratila jen pět gamů. Do osmifinále dnes postoupila také Serena Williamsová, překvapivě končí Zvonarevová či Bartoliová.

6. den v Melbourne: Kvitová v Rod Laver Areně o osmifinále

Petra Kvitová se podruhé na letošním grandslamovém Australian Open představí na hlavní dvorci. Česká hráčka se v sobotu v Rod Laver aréně utká v boji o osmifinále s Ruskou Marií Kirilenkovou.

Karolína Plíšková v Aucklandu bývalou vítězku Wickmayerovou neporazila

WTA AUCKLAND - Karolína Plíšková v Aucklandu na úspěšně zvládnutou kvalifikaci navázat nedokázala. Češka, jež na okruhu WTA sbírá zkušenosti, nestačila už v 1. kole na obhájkyni loňského finále a předloňskou šampionku Yaninu Wickmayerovou z Belgie.

Šafářová v Torontu po boji postoupila, Zakopalová dohrála

WTA TORONTO - Poloviční úspěšnost měly české tenistky v úvodní hrací den turnaje v Torontu. Zatímco Lucie Šafářová zvládla 'tříseťák' s Hercogovou, Klára Zakopalová znovu marně hledala recept na Arnovou. Ze hry jsou po prvním dnu už čtyři nasazené tenistky.

Z Češek se dařilo jen Kvitové, Zakopalová po kolapsu dohrála

FRENCH OPEN - Stejně jako včera, i dnes zakončí české tenistky v Paříži den s bilancí jedné výhry a dvou porážek. Do druhého kola se podařilo projít Petře Kvitové, která s Maďarkou Arnovou ztratila jen tři gamy. Klára Zakopalová a Sandra Záhlavová už na French Open dohrály.

Rozlosováno: Kvitová začne proti Arnové, Berdych s kvalifikantem

Česká hvězda letošní sezony Petra Kvitová narazí jako devátá nasazená v prvním kole French Open na Maďarku Gretu Arnovou. Rozhodl o tom dnešní los v Paříži, který turnajové šestce Tomáši Berdychovi poslal do cesty na úvod turnaje soupeře z kvalifikace.

Wozniacká udolala Jankovičovou, Azarenková vzdala Šarapovové

Světová jednička Caroline Wozniacká se v Římě přiblížila čtvrtému titulu v sezoně. Dánská tenistka musela o postup bojovat téměř dvě a půl hodiny, Jelenu Jankovičovou ale nakonec porazila 6-3 1-6 a 6-3. Na jméno další soupeřky si ještě musí počkat, vzejde ze souboje mezi Viktorií Azarenkovou a Marií Šarapovovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist