Baez Sebastian

Baez Sebastian

23
muž
Argentina
Datum nar.:
28. 12. 2000
Výška:
170 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 19. / 19.
čtyřhra: 886. / 254.

Nejcennější titul ho neuspal. Báez týden po triumfu v Riu ovládl i Santiago a bude v TOP 20

ATP SANTIAGO - Sebastián Báez (23) týden po životním triumfu na pětistovce v Riu de Janeiro ovládl i poslední ze čtyř akcí Golden Swing na jihoamerických antukách v chilském Santiagu. Ve finále argentinský tenista zdolal 3:6, 6:0, 6:4 domácího Alejandra Tabila (26), získal celkově 6. titul a zajistil si premiérový posun do TOP 20.

Báez zastavil senzační jízdu kvalifikanta Navoneho, v Riu slaví pátý titul a ten nejcennější

Sebastián Báez (23) vyhrál na okruhu ATP už čtvrté finále v řadě. Po třech loňským triumfech získal na pětistovce v brazilském Rio de Janeiru svůj celkově pátý titul a první na akcích větších než ATP 250. Argentinec ve finále suverénně přehrál 6:2, 6:1 krajana Mariana Navoneho (22), který se do závěrečného kola dostal z kvalifikace, a v pondělí ho bude dělit jen jedno místo od debutu v TOP 20 žebříčku.

Argentinské finále v brazilské metropoli. O titul v Riu si to rozdají senzace Navone a Báez

Mariano Navone (22) zajistil argentinské finále na pětistovce v brazilském Rio de Janeiru. Rozjetý kvalifikant v semifinále přehrál 6:4, 6:2 zdravotně indisponovaného obhájce titulu a nasazenou dvojku Camerona Norrieho (28) a dál v tomto týdnu sbírá své první výhry v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu. V nedělním finále vyzve úspěšnějšího krajana Sebastiána Báeze (23), který zvládl semifinálové derby s Franciscem Cerúndolem (25).

O titul v Cordobě se střetnou dva kvalifikanti. Bagnis i Darderi budou hrát o životní úspěch

Antukový turnaj v argentinské Cordobě má překvapivé finalisty, o titul si zahrají dva kvalifikanti. Domácí hráč Facundo Bagnis (33) v semifinále přehrál krajana Federica Coriu (31) ve dvou setech 6:3 a 7:5, poté Ital Luciano Darderi (21) udolal loňského vítěze Sebastiana Baeze (23) 6:1, 3:6 a 6:3.

Náročný start pro obhájce titulu. Báez v Córdobě odstartoval dvěma výhrami během jednoho dne

ATP CÓRDOBA - Sebastián Báez (23) zvládl náročný start na cestě za premiérovým obhájením titulu. Druhý nasazený Argentinec na domácí antuce v Córdobě v pátek musel odehrát dvě utkání, po ztrátě úvodního setu se ale rozehrál a postoupil do semifinále. V něm jsou i další dva domácí tenisté Federico Coria (31) a Facundo Bagnis (33), kvarteto nejlepších doplňuje italský mladík Luciano Darderi (21) posouvající své maximum na okruhu ATP.

Argentina se po likvidaci mečbolů vyhnula senzačnímu vyřazení, Chilané odvrátili blamáž

Šestnáctku účastníků finálového turnaje Davis Cupu zkompletovali po kvalifikačních výhrách 3:2 tenisté Chile a Argentiny. Chilané doma v Santiagu otočili ze stavu 1:2 duel proti Peru, Argentina v Rosariu odvrátila také až v závěrečné dvouhře blamáž proti Kazachstánu, jenž byl dvakrát jediný míček od postupu.

Alcaraz ztratil set s Evansem, ale překvapení nepřipustil. Na US Open pokračuje v obhajobě titulu

Carlos Alcaraz (20) prohrával během přípravy na obhajobu titulu na US Open sety jako na běžícím páse, ale na závěrečném grandslamu sezony je téměř stoprocentní. Jeden z největších favoritů musel odehrát více než tři sady až ve třetím kole proti Danielovi Evansovi (33), se kterým si poradil 6:2, 6:3, 4:6, 6:3. O čtvrtfinálovou účast i při svém třetím startu ve Flushing Meadows se lídr žebříčku popere s Matteem Arnaldim (22).

Pořádně hořký konec kariéry. Isner na domácím US Open nedotáhl vedení dvou setů a nevyužil mečbol

John Isner (38) se rozhodl na letošním US Open ukončit kariéru a rozlučka s domácími fanoušky mu pořádně zhořkla. Vítěz 16 turnajů ATP a bývalý osmý hráč světa totiž ve druhém kole nedotáhl náskok 2:0 na sety, v rozhodující sadě neproměnil mečbol na returnu a s krajanem Michaelem Mmohem (25) prohrál 6:3, 6:4, 6:7, 4:6, 6:7. Mladší z Američanů zabojuje o své premiérové grandslamové osmifinále proti Jackovi Draperovi (21).

Lehečka titul z Winston-Salemu nezískal. V prvním finále prohrál s antukářem Báezem

ATP WINSTON-SALEM - Jiří Lehečka (21) ve svém prvním finále na okruhu ATP na titul nedosáhnul. V americkém Winston-Salemu český tenista nepotvrdil roli mírného favorita proti argentinskému antukáři Sebastiánu Báezovi (22), který zvítězil 6:4, 6:3 a tři týdny po triumfu v Kitzbühelu korunoval svůj nejlepší turnaj na tvrdém povrchu.

Lehečka v prvním finále narazí na Báeze. Argentinský antukář vyřadil jedničku Čoriče

ATP WINSTON-SALEM - Jiří Lehečka (21) bude na tvrdém povrchu v americkém Winston-Salemu čelit ve svém prvním finále na okruhu ATP Sebastiánu Báezovi (22). Argentinský antukář, který až dosud nikdy nebyl ve čtvrtfinále mimo antuku, v semifinále udolal po třech a čtvrt hodinách boje 6:3, 6:7, 7:6 nejvýše nasazeného Chorvata Bornu Čoriče (26) a po červencovém triumfu v Kitzbühelu si připsal již 9. výhru v řadě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist