Bammer Sybille

Bammer Sybille

44
žena
Rakousko
Datum nar.:
27. 4. 1980
Výška:
174 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 19.
čtyřhra: - / 238.

WTA v roce 2011, část II. Wimbledon v režii českých žen

Událostí číslo jedna byl triumf Petry Kvitové ve Wimbledonu. Na londýnských travnatých dvorcích se však dařilo i dalším Češkám - ve čtyřhře zvítězila také Květa Peschkeová a v mixu Iveta Benešová.

Záhlavová přes druhé kolo neprošla. Bammerová se rozloučila s tenisem

WTA BAD GASTEIN - Sandra Záhlavová dnes se Španělkou Martinezovou prohrála za hodinu a půl 4-6 a 2-6. Ve čtvrtfinále si tak nezahraje. V Rakousku po prohře s Meusburgerovou ukončila napodruhé kariéru Sybille Bammerová.

Rakušanka Bammerová v 31 letech skončila s tenisem

Vítězka pražského turnaje WTA z roku 2009 Sybille Bammerová ukončila tenisovou kariéru. Posledním představením jednatřicetileté rakouské hráčky bylo utkání prvního kola Wimbledonu, v němž podlehla hladce 1-6 1-6 Rumunce Monice Niculescuové.

Benešová v Miami začala dobře, porazila Vinciovou

WTA MIAMI - V Miami do soutěže zasáhla první česká tenistka a byla úspěšná. Iveta Benešová si poradila s Italkou Vinciovou a postoupila do 2. kola. V něm vyzve Pennettaovou.

Češkám se útok na Monterrey nezdařil. Končí i Hradecká

WTA MONTERREY - Lucie Hradecká v Mexiku proti oblíbené soupeřce neuspěla. S devatenáctiletou Ruskou Pervakovou poprvé prohrála a do čtvrtfinále nepostoupila. Naopak se daří nejvýše nasazené Jankovičové či vítězce z Acapulka Dulkové.

Serena odvrátila mečbol a postoupila. Po třech a půl hodinách

Den poté, co v Madridu dohrály Justine Heninová a Maria Šarapovová, mohla ve španělské metropoli skončit i světová jednička Serena Williamsová. Američanka v souboji s nenasazenou Ruskou Duševinovou dokonce odvracela mečbol a až po vyčerpávajícím, téměř tři a půl hodiny trvajícím boji zvítězila 6-7 7-6 a 7-6.

Zakopalová se trápí dál, v Estorilu dohrála. Benešová se odhlásila

WTA/ATP ESTORIL - Klára Zakopalová se ani v Estorilu nedočkala po měsíci vítězství. Česká tenistka v Portugalsku prohrála čtvrtý zápas v řadě, Němka Tatjana Maleková ji porazila 6-4 7-5. Z turnaje se před svým vstupem odhlásila Iveta Benešová, kterou bolí rameno.

Favoritky v Pattayi postupují, Zvonarevová si zahraje o finále

Největší favoritka turnaje v Pattayi Věra Zvonarevová prochází soutěží bez zaváhání. Obhájkyně titulu neztratila set ani proti Rakušance Bammerové a zítra si zahraje už o finále. V cestě jí stojí Jaroslava Švedovová, která si dnes rovněž bez ztráty setu poradila s Němkou Malekovou.

Rusky předvedly 34 dvojchyb. Safinová končí, Šarapovová postupuje

WTA TORONTO - Současná světová jednička Dinara Safinová a bývalá nejlepší hráčka světa Maria Šarapovová dnes v Torontu předvedly koncerty dvojchyb. Obě totiž soupeřkám darovaly po 17 fiftýnech úplně zadarmo. Zatímco Šarapovová Bammerovou udolala, Safinová na postup přes Rezaiovou neměla.

Návrat Clijstersové skončil ve čtvrtfinále na raketě Safinové

WTA CINCINNATI - Tři zápasy vyhrála Kim Clijstersová po svém návratu na kurty. Nestačila až na světovou jedničku Dinaru Safinovou, proti které se nečekaně trápila a prohrála ve dvou setech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist