Bondar Anna

Bondar Anna

26
žena
Maďarsko
Datum nar.:
27. 5. 1997
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 108. / 50.
čtyřhra: 47. / 43.

Bouzková jde v Římě po parádní otočce dál. Plíšková znovu skončila na první soupeřce, dohrála i Nosková

WTA ŘÍM - Marie Bouzková vyhrála 12 z posledních 15 gamů, do římského turnaje WTA 1000 vstoupila vítězstvím nad Caty McNallyovou a postupem do třetího kola vylepšila své zdejší maximum. Vítězka ročníku 2019 a finalistka z let 2020-21 Karolína Plíšková skončila stejně jako loni hned na první soupeřce, letos nestačila na kvalifikantku Annu Bondárovou. Do další fáze neprošla ani debutantka Linda Nosková, která prohrála s Magdou Linetteovou.

Polita živou vodou? Kruničová v Budapešti zničila i obhájkyni titulu a po 4 letech je ve finále

WTA BUDAPEŠŤ - Aleksandra Kruničová, která 10 měsíců na turnajích WTA nevyhrála víc jak jeden zápas v hlavní soutěži, v Budapešti neztratila set ani se čtvrtou soupeřkou. Dnes srbská tenistka smetla dvakrát 6-2 kazašskou obhájkyni titulu Julii Putincevovou a po čtyřech letech postoupila do finále. O druhý titul a první z antuky si 29letá Srbska zahraje s Američankou Bernardou Peraovou, jež je ve finále poprvé.

Malečková v Budapešti poprvé zápas na turnaji WTA nevyhrála

WTA BUDAPEŠŤ - Jesika Malečková o víkendu na antuce v Budapešti prošla poprvé kvalifikací turnaje WTA a dnes si podruhé zahrála hlavní soutěž, premiérovou výhru ale nevybojovala. S domácí Annou Bondárovou 27letá Češka prohrála 4-6 4-6.

Malečková na antuce v Budapešti prošla poprvé kvalifikací turnaje WTA

WTA BUDAPEŠŤ - Jesika Malečková na antuce v Budapešti poprvé v kariéře prošla kvalifikací turnaje WTA. V závěrečném druhém kole 27letá Češka zdolala 6-1 6-7 6-4 Brazilku Luisu Pigossiovou. O první výhru v hlavní soutěži, ve které si už jednou zahrála jako lucky loser, si zahraje s domácí Annou Bondárovou.

Kvitová na French Open prošla do druhého kola. Obhájkyně titulu Krejčíková a debutantka Noskovou vypadly

FRENCH OPEN - Petra Kvitová jako čtvrtá Češka zvládla vstup do French Open, když po obratu v úvodní sadě zdolala Annu Bondárovou. Naopak hned po prvním zápase skončila obhájkyně titulu Barbora Krejčíková, která v prvním duelu po dlouhé pauze nestačila na domácí Diane Parryovou. Po neúspěšném boji s favorizovanou Emmou Raducanuovou skončila grandslamová premiéra pro Lindu Noskovou.

Martincová v Istanbulu skončila v prvním kole a zaznamenala už čtvrtou prohru v řadě

WTA ISTANBUL - Tereza Martincová si připsala už čtvrtou dvousetovou porážku v řadě. Nasazená Češka na antuce v Istanbulu, kde si předloni zahrála semifinále, skončila hned v prvním kole na raketě Anny Bondárové. Marie Bouzková ani debutantka v hlavních soutěžích turnajů WTA Nikola Bartůňková se dnes na kurt kvůli počasí nedostanou.

Siniaková počtvrté v řadě prohrála první zápas sezony, v Melbourne podlehla Bondárové

WTA MELBOURNE 1 - Kateřina Siniaková čtvrtý rok po sobě zahájila sezonu porážkou. Dnes na turnaji WTA 250 v Melbourne osmá nasazená Češka podlehla po dvou neproměněných setbolech 5-7 6-7 maďarské kvalifikantce Anně Bondárové.

Čtrnáctiletá Vondroušová si na French Open zahraje o dvě juniorská finále

FRENCH OPEN JUNIORKY - Českému tenisu vyrůstá další velká tenisová naděje. Markéta Vondroušová, která letos oslaví teprve 15. narozeniny, září při své premiéře na grandslamovém turnaji juniorek. Na Roland Garros ji nezastavila žádná ze čtyř zkušenější soupeřek a Vondroušová tak postoupila už do semifinále ve dvouhře a v soutěži deblistek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist