Bracciali Daniele

Bracciali Daniele

46
muž
Itálie
Datum nar.:
10. 1. 1978
Výška:
178 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 48.
čtyřhra: - / 21.

Další zvrat v kauze ovlivňování zápasů. Braccialli a Starace dostali tvrdé tresty

Italští tenisté Daniele Bracciali a Potito Starace dostali v sedm let staré kauze ovlivňování zápasů na turnaji ATP v Barceloně mnohaletý distanc. Jednotka pro bezúhonnost tenisu (TIU), která hráče vyslechla už v září, dnes oznámila tresty. Oba tenisté se přitom letos dočkali osvobozujícího verdiktu od italského soudu v Cremoně.

Jebavý vyhrál s Argentincem Moltenim debl v Kitzbühelu a poprvé bude hráčem Top 50

ATP KITZBÜHEL - Roman Jebavý s Argentincem Andrésem Moltenim ve finále antukového turnaje v Kitzbühelu porazili italsko-argentinský pár Daniele Bracciali a Federic Delbonis a český tenista se tak díky zisku svého třetího titulu může těšit na premiérový posun do Top 50.

Muž bez jediného čtvrtfinále slaví první titul i double. Berrettini ovládl antuku ve Gstaadu

ATP GSTAAD - Matteo Berrettini, který měl až do tohoto týdne na kontě jen sedm výher na okruhu ATP a nikdy nebyl ve čtvrtfinále, na antuce ve Gstaadu neztratil set ani ve svém pátém zápase a po finálové výhře nad druhým nasazeným Španělem Robertem Bautistou slaví premiérový titul. Dvaadvacetiletý Ital navíc svůj úspěch vyšperkoval i prvním triumfem ve čtyřhře.

Italy Braccialiho a Staraceho zprostil obvinění za ovlivňování zápasů i civilní soud

Bývalí italští tenisté Daniele Bracciali a Potito Starace se po třech letech dočkali osvobozujícího rozsudku v případu ovlivňování zápasů. Soud v Cremoně je stejně jako již dříve Italská tenisová federace zbavil obvinění, oba se nyní budou podle listu Corriere dello Sport domáhat odškodnění.

Italský svaz zrušil doživotní tresty pro Braccialiho a Staraceho

Italská tenisová federace zrušila doživotní tresty pro Daniele Braccialiho a Potita Staraceho za ovlivňování zápasů. Odvolací soud Staraceho osvobodil úplně, Braccialimu zkrátil distanc na jeden rok a snížil na polovinu jeho původní pokutu 40.000 eur.

Doživotní distanc. Starace a Bracciali dostali tvrdý trest za manipulování zápasů

Italští tenisté Potito Starace a Daniele Bracciali dostali za podíl na ovlivňování zápasů kvůli sázkovým podvodům doživotní zákaz činnosti. Trest vynesla disciplinární komise národní tenisové federace. Bývalý 27. hráč světa Starace musí navíc zaplatit pokutu 20.000 eur a Bracciali dvojnásobnou částku.

Bracciali a Starace dostali distanc na 40 dnů za prodávání zápasů

Italská tenisová federace zastavila na 40 dnů činnost Danielemu Braccialimu a Potitu Staracemu. Oba hráči se v minulosti podíleli na zmanipulování výsledků zápasů.

Bracciali přiznal podíl na ovlivňování zápasů, řekli vyšetřovatelé

Italský tenista Daniele Bracciali podle vyšetřovatelů připustil částečný podíl na ovlivňování zápasů. Informace o tom, že Bracciali a jeho kolega Potito Starace prodávali v minulosti své zápasy, se objevily v polovině října v italských médiích. Podle vyšetřovatele Roberta Di Martina Bracciali "některé věci přiznal a některé věci popřel".

Bracciali a Starace jsou podezřelí z prodávání zápasů

Jména italských tenistů Daniele Braccialiho a Potita Staraceho se znovu objevují v souvislosti se sázením na výsledky utkání. Italská média dnes zveřejnila přepisy rozhovorů po internetu, které naznačují, že oba prodávali zápasy.

Bratři Bryanovi prohráli čtyřhru a Srbové vedou 2-1

Nečekané rozuzlení měla čtyřhra čtvrtfinálového duelu Davisova poháru mezi Amerikou a Srbskem. V zápase trvajícím téměř čtyři a půl hodiny poslali svůj tým do vedení 2-1 Srbové Bozoljac se Zimnonjičem výhrou 7-6 7-6 5-7 4-6 15-13 nad domácími favority a párem číslo jedna Bob Bryan, Mike Bryan.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist