Buzarnescu Mihaela

Buzarnescu Mihaela

35
žena
Rumunsko
Datum nar.:
4. 5. 1988
Výška:
175 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 20.
čtyřhra: - / 24.

Konec tradice a revoluční změna dress codu? Ženy by mohly ve Wimbledonu hrát v barevném spodním prádle

Očekává se, že vedení Wimbledonu změní jedno ze svých dlouholetých pravidel, které i ženám nařizuje nosit nejen čistě bílé oblečení, ale také spodní prádlo stejné barvy. Informaci jako první přinesl britský list Daily Mail, podle nějž organizátoři nejslavnějšího tenisového turnaje světa změnu ohlásí včas před startem následujícího ročníku.

Šarífová v Kluži neztratila set ani s Buzarnescuovou a jako první Egypťanka postoupila do finále turnaje WTA

WTA KLUŽ - 25letá Majar Šarífová na antuce v rumunské Kluži porazila 7-6 6-4 domácí Mihaelu Buzarnescuovou a jako první egyptská tenistka postoupila do finále turnaje WTA. V něm vyzve druhou nasazenou Němku Andreu Petkovicovou, jež si zahraje o první titul od února 2015.

Kristýna Plíšková v Kluži své první letošní čtvrtfinále na turnajích WTA nezvládla

WTA KLUŽ - Kristýna Plíšková na antuce v rumunské Kluži do semifinále nepostoupila. Devětadvacetiletá Češka ve svém prvním letošním čtvrtfinále na hlavní tour nestačila 5-7 3-6 na domácí Mihaelu Buzarnescuovou, která je mezi nejlepším kvartetem poprvé od předloňského září. Bývalá světová dvacítka bude o své čtvrté finále bojovat s Majar Šarífovou.

Krejčíková, Vondroušová a Plíšková jsou v olympijském osmifinále. První vyřazenou Češkou je Kvitová

OH TOKIO - V osmifinále olympijského turnaje jsou tři české tenistky. Barbora Krejčíková si ve druhém kole poradila s kanadskou teenagerkou Leylah Fernandezovou, Markéta Vondroušová ztratila pouhé tři gamy s Rumunkou Buzarnescuovou a Karolína Plíšková zdolala ve třech setech Španělku Suárezovou. První vyřazenou Češkou je Petra Kvitová, jež neudržela vedení proti Alison Van Uytvanckové a s Tokiem rozloučila ztrátou deseti gamů v řadě.

Vítězné olympijské premiéry: Krejčíková postoupila po sedmi gamech, Vondroušová vyhrála ve třech setech

OH TOKIO - V úvodní den na olympijském turnaji v Tokiu uspěly obě české debutantky. Barbora Krejčíková se příliš nezapotila, jedna z favoritek na medaili vedla s Kazaškou Zarinou Dijasovou 5-2 v prvním setu ve chvíli, kdy jí soupeřka vzdala. Mnohem více se nadřela Markéta Vondroušová, jež zdolala Nizozemku Kiki Bertensovou ve třech setech.

Bouzková je v Mexiku po výhře nad další Rumunkou ve čtvrtfinále

WTA GUADALAJARA - Marie Bouzková na turnaji WTA 250 v mexické Guadalajaře nezaváhala ani s druhou rumunskou soupeřkou. Po třísetové výhře nad Baraovou dnes porazila 6-3 6-2 Mihaelu Buzarnescuovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm se druhá nasazená Češka střetne se Slovenkou Karolínou Schmiedlovou,

Bouzková v Guadalajaře začala třísetovou výhrou nad Rumunkou Baraovou

WTA GUADALAJARA - Marie Bouzková na turnaji WTA 250 v mexické Guadalajaře úspěšně vykročila za obhajobou finále z předloňské sezony. Druhá nasazená Češka zdolala 6-3 2-6 6-3 Irinu Baraovou a může se chystat na souboj s další Rumunkou Mihaelou Buzarnescuovou.

Favoritky Ósakaová, Halepová a Serena v Melbourne začaly suverénně. Andreescuová slaví vítězný návrat

AUSTRALIAN OPEN - Dopolední pondělní program v Rod Laver Areně měl pořádně rychlý spád. Předloňská vítězka Naomi Ósakaová za 68 minut smetla Anastasii Pavljučenkovovou a vyhrála už 15. duel v řadě. Ještě o 12 minut rychlejší byla Serena Williamsová, sedminásobná šampionka úvodního grandslamu sezony nedala šanci Lauře Siegemundové. Nezaváhaly ani Simona Halepová či Aryna Sabalenková. Po více než 15 měsících se na kurty úspěšně vrátila grandslamová šampionka Bianca Andreescuová.

Buzarnescuová i ve finanční tísni přispěla nemocnici na boj s koronavirem

Jednatřicetiletá Mihaela Buzarnescuová se rozhodla přispět jedné z rumunských nemocnic na boj se zákeřným koronavirem, přestože se o pár dní dříve svěřila se svými finančními potížemi a už od loňského září je bez výdělků.

Po 22 letech jsou ve finále dvě Japonky. V Hirošimě se o titul utkají deblové parťačky Hibinová s Doiovou

WTA HIROŠIMA - Druhý ročník turnaje WTA v Hirošimě uvidí finálový souboj dvou domácích hráček, dvě Japonky se do finále dostaly poprvé od roku 1997. O titul si to rozdají Nao Hibinová a Misaki Doiová, které v neděli zabojují také o společný triumf ve čtyřhře. Přitom ve dvouhře měly obě namále už v prvním kole.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist