Cervenak Pavol

Cervenak Pavol

36
muž
Slovensko
Datum nar.:
1. 7. 1987
Výška:
191 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 169.
čtyřhra: - / 253.

Rosol si v Kitzbühelu zahraje o první semifinále

Měsíc po své životní výhře nad Rafaelem Nadalem je český tenista Lukáš Rosol blízko premiérové účasti v semifinále turnaje ATP. Český tenista dnes v Kitzbühelu porazil Chorvata Veiče 6-3 5-7 6-3 a ve čtvrtfinále narazí na vítěze duelu Kohlschreiber-Balazs.

Hájek v Kitzbühelu kvůli nevolnostem vzdal, Gulbis odvrátil mečbol

ATP KITZBÜHEL - Jana Hájka dnes sužovaly zdravotní problémy a turnaj na antuce v rakouském Kitzbühelu tak pro něj skončil již po pěti odehraných gamech. Do 2. kola postoupil nasazený Lotyš Ernests Gulbis, byť čelil mečbolu.

Stuttgart: Mónaco pokračuje ve skvělých výkonech, Tipsarevič odvrátil čtyři mečboly

Do semifinále turnaje ATP ve Stuttgartu se nedostal ani jeden domácí tenista. Nejblíže k postupu měl Bjorn Phau, ale nevyužil ani jeden ze čtyř mečbolů a přes turnajovou jedničku Janka Tipsareviče nepostoupil. Svou výbornou formu potvrdil vítězstvím 6-1 7-5 nad Červenákem Juán Mónaco.

Haas ve Stuttgartu prohrál se Slovákem Červenákem

Na turnaji ve Stuttgartu končí domácí tenista Tommy Haas. Do čtvrtfinále na úkor Němce postupuje po vítězství 6-4 6-4 Slovák Červenák. Přes druhé kolo prošli také Juán Mónaco, Thomaz Belluci a Cedrik Stebe.

Rosol odstartoval ve Stuttgartu vítězně

Dvousetovým vítězstvím se Lukáš Rosol vrátil po úspěšném Wimbledonu na antukové kurty. Český tenista dnes ve Stuttgartu porazil Nizozemce Haaseho 6-4 a 7-5.

Štěpánek s Hájkem v Prostějově svedou souboj o finále

CHALLENGER PROSTĚJOV - Challenger UniCredit Czech Open bude mít české semifinále. Jako první postoupil mezi nejlepší čtyři na antuce v Prostějově Jan Hájek, jeho soupeřem v pátek bude česká dvojka Radek Štěpánek.

Červenák je poprvé ve čtvrtfinále. Ve Stuttgartu už nasazení vypadli

Čtyřiadvacetiletý tenista ve Stuttgartu dosáhl své vůbec první výhry na turnaji ATP a dnes si ve druhém kole poradil s Rumunem Haneskem 6-3 a 7-6. Garcia-Lopez a Južnyj, zbývající nasazení hráči, už také skončili.

Dlouhý a Šnobel zůstali v boji o Australian Open

Řady českých tenistů v hlavní mužské soutěži Australian Open mohou stále rozšířit dva hráči. Prvním kolem kvalifikace v noci na dnešek prošli Lukáš Dlouhý a Pavel Šnobel, které dělí dvě výhry od účasti na grandslamovém turnaji.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist