Dechy Nathalie

Dechy Nathalie

45
žena
Francie
Datum nar.:
21. 2. 1979
Výška:
178 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 11.
čtyřhra: - / 8.

Dechyová končí s tenisem. Je těhotná

Francouzská tenista Nathalie Dechyová se rozhodla ukončit kariéru. Třicetiletá semifinalistka Australian Open 2005 je těhotná a v budoucnu se chce věnovat své rodině.

V Hertogenboschi už bez Čechů, vypadli i Verdasco a Robredo

Iveta Benešová, poslední česká zástupkyně na turnaji v Hertogenboschi, skončila ve druhém kole. 26letá tenistka tak napodobila trojici Cetkovská, Zahlavová-Strýcová a Hernych, která vypadla už včera. Překvapením dne však byly prohry dvou nejvýše nasazených tenistů. Na raketě Němce Beckera skončila nasazená jednička Verdasco a s turnajem se rozloučil i jeho krajan Tommy Robredo.

Jankovičová devětkrát ztratila servis, přesto i s puchýři postoupila

WTA PAŘÍŽ - Srbská tenistka Jelena Jankovičová se na halovém podniku v Paříži trápí. Postup do semifinále si zajistila až po třísetovém zápase s Cornetovou, se kterou dnes celkem devětkrát ztratila vlastní servis. Naopak světová jednička Serena Williamsová soupeřky drtí. Dnes smetla domácí Loitovou.

V semifinále turnaje v Québeku jsou favoritky a překvapivě Haynesová

WTA QUÉBEC - Až 189. hráčka světa Angela Haynesová z USA se na turnaji WTA v kanadském Québecu poprvé v kariéře probojovala do semifinále. V něm narazí na nejvýše nasazenou Rusku Petrovovou. Druhou semifinálovou dvojici tvoří domácí turnajová pětka Wozniaková a šestá nasazená Matteková.

Petrovová v Cincinnati korunovala úspěšný ruský týden

Naďa Petrovová korunovala úspěšný týden ruských tenistek triumfem na turnaji v Cincinnati. Šestadvacetiletá hráčka, jejíž tři krajanky si dnes rozdělily všechny tři medaile ve dvouhře na olympijských hrách, porazila ve finále v Ohiu 6:2, 6:1 Francouzku Nathalii Dechyovou.

V Cincinnati si o titul zahrají Dechyová s Petrovovou

Francouzka Natalie Dechyová dokázala porazit krajanku Amélii Mauresmovou 6:4, 3:6, 6:2 a své tažení turnajem v Cincinnati dotáhla do finále. O titul si 92. tenistka světa zahraje s druhou nasazenou hráčkou Naděždou Petrovovou, která v souboji Rusek ve třech setech zdolala Marii Kirilenkovou.

Dechyová si po roce zahraje semifinále turnaje WTA

Nathalie Dechyová pokračuje v tažení turnajem v Cincinnati a po roce si na okruhu WTA zahraje semifinále. Nenasazená Francouzka porazila ve čtvrtfinále turnajovou šestku Aleksandru Wozniakovou 7:6 a 7:5 a o postup do finále si zahraje s krajankou Amélií Mauresmovou.

Cetkovská porazila Bartoliovou, Vaidišová překonala sama sebe

WTA BIRMINGHAM - Petra Cetkovská vyřadila na travnatém turnaji v Birminghamu ve druhém kole nejvýše nasazenou Francouzku Marion Bartoliovou. Loňskou finalistku Wimbledonu dnes česká hráčka porazila 5-7 6-4 6-0 a postoupila do osmifinále. Vítězství po téměř čtyřech měsích se dočkala Nicole Vaidišová, jež si poradila s Dechyovou.

Jedenáctka Safinová v Dauhá postoupila do 2. kola

Za slunečného, ale větrného počasí dnes nastoupily tenistky na kurty v katarském Dauhá. Jedním z prvních duelů byl souboj Rusky Dinary Safinové proti Slovince Katerině Srebotnikové. A jednadvacetiletá Ruska vyhrála již osmý vzájemný zápas v řadě. V zápase druhého kola nestačila nasazená osmička - Francouzka Marion Bartoliová - na mladou Dánku Wozniacki.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist