Djokovic Marko

Djokovic Marko

32
muž
Srbsko
Datum nar.:
20. 8. 1991
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 571.
čtyřhra: - / 323.

Hvězdní tenisté a jejich méně slavní sourozenci. Kdo trénoval na Spartě a kdo sbíral grandslamy?

Novak Djokovič, Matteo Berretini, Stefanos Tsitsipas... Tato jména zná celý tenisový svět. A po právu. Ale ne každý ví, že tyto hvězdy mají méně slavné sourozence. Na TenisPortálu jsme si na podobné případy lehce posvítili - někdy jsou bratři a sestry známější, někdy zase méně.

Marko Djokovič: Být bratrem Novaka má plusy i mínusy

O bratrech světové jedničky Novaka Djokoviče se zatím příliš nemluví, již brzy se to ale může změnit. Šestnáctiletý Djordje se zatím pohybuje jen v juniorských kategoriích a trénuje i v Praze, dvacetiletý Marko už však mezi dospělými poznává plusy i mínusy být sourozencem slavného tenisty.

Rosol v Dubaji zametl s Mannarinem, uspěl i obhájce Djokovič

ATP DUBAJ - Lukáš Rosol v Dubaji po roce postoupil opět do 2. kola. Český tenista dnes na štědře dotovaném turnaji rozdrtil za necelou hodinu hry Francouze Mannarina a zahraje si o své premiérové čtvrtfinále.

Djokovič: Bratři to nemají jednoduché

Když vyrůstáte ve stínu slavnějšího sourozence, může se stát, že z něj nikdy nevystoupíte. Své o tom určitě vědí oba bratři Novaka Djokoviče, kteří své životy rovněž spojili s tenisem. Díky tomu jsou silnější a vědí, že s tím musí bojovat, říká nejznámějšího z klanu Djokovičů.

Gasquet v Bělehradu smetl Rochuse, čeká ho Seppi

ATP BĚLEHRAD - Francouzský tenista Richard Gasquet na čtvrtém turnaji v řadě zvládl minimálně úvodní kolo. V Bělehradu zametl s Belgičanem Olivierem Rochusem a o čtvrtfinále se utká s Itale Seppim.

Umag na vlastní oči: Kurty v areálu nejsou pro veřejnost

Včera se v Umagu začala hrát hlavní soutěž a já se bedlivě věnoval zápasům na Centr kurtu, kde se ve čtyřhře představil Novak Djokovič, ale i na Grandstandu. Úsměvná je však historka z dnešního rána, kdy nás z kurtů v areálu vyhnali.

Djokovič s bratrem Markem ve čtyřhře znovu neuspěli

ATP UMAG - Novak Djokovič sice tvrdě trénuje na turnaje na americkém betonu, pořadatelům antukového podniku v Umagu se však srbskou světovou čtyřku podařilo nalákat alespoň do soutěže čtyřhry. V té se Novak potřetí v kariéře představil po boku mladšího bratra Marka, ale stejně jako předloni v Chorvatsko a loni v Bangkoku neuspěli.

Senzace v Bělehradu: Bratr Djokoviče s Madjarovským porazili druhý pár světa

ATP BĚLEHRAD - Srb Marko Djokovič, sedmnáctiletý bratr hvězdy Novaka, se společně s krajanem Madjarovským postarali na domácím turnaji ATP v Bělehradu o pořádnou senzaci, když vyřadili druhý pár světa Nestor/Zimonjič.

Djokovičův turnaj v Bělehradu získal licenci

Na mužském tenisovém okruhu ATP se letos poprvé uskuteční turnaj v Bělehradu. Zásluhu na tom má vítěz Australian Open a třetí hráč světa Novak Djokovič, který se svou rodinou už na podzim získal licenci na pořádání podniku od pořadatelů turnaje v nizozemském Amersfoortu. Přesun turnaje nyní schválilo vedení ATP.

Djokovičův bratr: Každý čeká, že budu jako on

Na turnajích okruhu ATP se dnes poprvé objevil další Djokovič: sedmnáctiletý Marko. Mladší bratr třetího tenisty světa Novaka Djokoviče nechce navždy zůstat ve stínu svého sourozence, chce se prosadit sám za sebe.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist