Galan Daniel Elahi

Galan Daniel Elahi

27
muž
Kolumbie
Datum nar.:
18. 6. 1996
Výška:
191 cm
Váha:
72 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 89. / 56.
čtyřhra: - / 115.

Dvě senzace na úvod mužského US Open. Tsitsipas a Fritz nezvládli roli velkých favoritů

US OPEN - Úvodní den US Open nabídl v mužské dvouhře hned dvě velká překvapení. Ze hry venku jsou světová pětka Stefanos Tsitsipas i dvanáctý hráč světa Taylor Fritz, kteří nepotvrdili roli favoritů proti papírovým outsiderům. Řek Tsitsipas nestačil na Kolumbijce Daniela Galána debutujícího na newyorském grandslamu, když prohrál úvodních 11 gamů. Domácí Fritz podlehl krajanu a hráči ze čtvrté světové stovky Brandonu Holtovi, jenž si odbyl vítěznou premiéru na turnaji ATP.

Schwartzman v Córdobě otočil čtvrtfinále s lucky loserem Galánem, o finále se utká s Tabilem

ATP CÓRDOBA - Diego Schwartzman na domácím antukovém turnaji ATP 250 v Córdobě dál potvrzuje roli největšího favorita. Po obratu s kolumbijským lucky loserem Danielem Galánem postoupil do semifinále, v němž narazí na rozjetého Chilana Alejandra Tabila.

Korda po zpackaném setu porazil Fogniniho a má první skalp hráče Top 20

ATP MIAMI - Sebastian Korda ve druhém kole domácího Masters v Miami porazil navzdory zpackanému prvnímu setu Itala Fabia Fogniniho a připsal si první skalp hráče Top 20. O osmifinále si 20letý Američan zahraje s rozjetým Rusem Aslanem Karacevem.

Santiago: Bagnis v 31 letech postoupil poprvé do finále turnaje ATP

ATP SANTIAGO - Teprve před dvěma týdny si Facundo Bagnis zahrál své první semifinále na okruhu ATP a tento týden své maximum znovu vylepšil. Na antuce v Santiagu porazil nasazeného krajana Federica Delbonise a v 31 letech se může těšit na své první finále. V něm aktuálně až 118. hráč světa vyzve domácí nasazenou jedničku Christiana Garína.

Garín v Santiagu nezaváhal ani podruhé, ve čtvrtfinále ho vyzve Kolumbijec Galán

ATP SANTIAGO - Nejvýše nasazený Christian Garín na domácím antukovém turnaji ATP 250 v Santiagu porazil dvakrát 6-4 Peruánce Juana Pabla Varillase a postoupil do semifinále. V něm je také Argentinec Federico Delbonis, který za stavil juniorskou jedničku Dána Holgera Runeho.

Garín si na domácí antuce v Santiagu připsal první letošní výhru

ATP SANTIAGO - Christian Garín se na třetí pokus dočkal první letošní výhry. Nejvýše nasazený Chilan si ji připsal na domácím antukovém turnaji v Santiagu, kde snadno přehrál o rok mladšího krajana a kvalifikanta Alejandra Tabila. Ve čtvrtfinále Garína čeká Juan Pablo Varillas z Peru.

Kopřiva prohrál i své čtvrté challengerové čtvrtfinále, v Limě podlehl Barriosovi

CHALLENGER LIMA - Vít Kopřiva neuspěl ve čtvrtfinále challengeru ani na čtvrtý pokus. Dnes na antuce v peruánské Limě 23letý Čech podlehl po takřka tříhodinovém boji 7-6 3-6 2-6 Chilanu Marcelu Barriosovi.

Djokovič ztratil jen pět gamů i ve třetím duelu a je pojedenácté v řadě v osmifinále Roland Garros

FRENCH OPEN - Světová jednička Novak Djokovič i ve svém třetím vystoupení na letošním French Open ztratil jen pět gamů. Dnes deklasoval Kolumbijce Daniela Galána a jedenáctý rok po sobě postoupil na pařížské antuce do osmifinále. V něm dosud nikdy neprohrál, letos se to pokusí změnit Rus Karen Chačanov.

Nor Ruud a Chilan Garrín si to v Houstonu rozdají o premiérový titul

ATP HOUSTON - Na antuce v Houstonu dojde na vyhlašování nového vítěze turnaje ATP. Vůbec poprvé do finále postoupil dvacetiletý Casper Ruud a může se stát prvním norským šampionem. Podruhé se do boje o titul dostal dvaadvacetiletý Chilan Christian Garín.

Štěpánek dorazil Grotha kanárem a po roce je ve čtvrtfinále

ATP BOGOTA - Náročné klimatické podmínky v Kolumbii českému veteránovi sedí. Radek Štěpánek dnes v Bogotě porazil hladce ve dvou setech Australana Samuela Grotha a přesně po roce postoupil do čtvrtfinále. V něm ho čeká odveta proti Karlovičovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist