Gaudenzi Andrea

Gaudenzi Andrea

50
muž
Itálie
Datum nar.:
30. 7. 1973
Výška:
183 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 31.
čtyřhra: - / 76.

Ital Gaudenzi zůstává šéfem ATP. Zvolen byl na další dva roky

Mužskou tenisovou asociaci ATP i nadále povede Ital Andrea Gaudenzi (49). Současný šéf byl do funkce zvolen na další dva roky. Organizace o tom informovala na svém webu.

ATP stále pracuje na zbytku kalendáře. Turnaj mistrů chce uspořádat v Londýně, klidně i bez fanoušků

Vedení Asociace tenisových profesionálů stále pracuje na kalendáři pro zbytek letošní sezony, která se po koronavirové pauze znovu rozjede v srpnu. Jednu jistotu mužský okruh má, Turnaj mistrů nebude měnit své dějiště. Akci pro osm nejlepších tenistů bude hostit londýnská O2 Arena, ať už s diváky, či bez nich.

Blíží se spojení tenisových organizací? Spolupráce s ostatními funguje na jedničku, chválí si šéf ATP

Roger Federer před necelým týdnem přišel s nápadem spojit mužský a ženský tenis pod jednu organizaci. Podle slov šéfa ATP jsou teď během koronavirové krize všechny tenisové subjekty v úzkém spojení a spolupráce probíhá na jedničku. Blíží se tedy alespoň spojení ATP a WTA?

Těžký debut pro Gaudenziho. Šéf ATP musí řešit jedno z nejtěžších období, o trávě by měl rozhodnout v dubnu

Andrea Gaudenzi je šéfem Asociace tenisových profesionálů od ledna a při svém debutu ve funkci zažívá velmi těžké období. Tenisová sezona je momentálně přerušena do 7. června, ale není vůbec jisté, zda se kvůli pandemii koronaviru za necelé tři měsíce turnaje na trávě uskuteční. ATP by o tom měla rozhodnout v dubnu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist