Giorgi Camila

Giorgi Camila

32
žena
Itálie
Datum nar.:
30. 12. 1991
Výška:
168 cm
Váha:
54 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 114. / 26.
čtyřhra: - / -

Nosková v Miami žádné překvapení nepřipustila, ve třetím kole opět vyzve Šwiatekovou

Linda Nosková (19) si musela na vstup do prestižní tisícovky v Miami kvůli dešti počkat o den déle a už před prvním zápasem na turnaji byla poslední českou nadějí ve dvouhře žen. Talentovaná teenagerka žádné překvapení nepřipustila, kvalifikantku a stou hráčku světa Marii Timofejevovou (20) přehrála 6:4, 6:4. Stejně jako v Indian Wells ve třetím kole narazí na světovou jedničku Igu Šwiatekovou (22).

Vondroušová a Nosková v Kalifornii začaly hladkými výhrami, Bouzková ve druhém kole končí

WTA INDIAN WELLS - Markéta Vondroušová (24) suverénně zahájila své letošní působení na tisícovce v Indian Wells. Úřadující wimbledonská šampionka a česká žebříčková jednička si v úvodním zápase poradila 6:0, 6:2 s kvalifikantkou Bernardou Peraovou. Své úvodní utkání večer zvládla také Linda Nosková (19), jež si poradila s Italkou Camilou Giorgiovou a zajistila si souboj se světovou jedničkou Igou Šwiatekovou. Z tria Češek v pátek neuspěla jen Marie Bouzková (25).

Plíšková Šwiatekovou nepřekvapila. Muchová, Vondroušová i Kvitová jsou v osmifinále

WTA MONTREAL - Karolína Plíšková (31) semifinále na kanadském podniku WTA 1000 z loňského Toronta neobhájí. V Montrealu předloňská finalistka podlehla ve druhém kole 6:7, 2:6 světové jedničce Ize Šwiatekové, s níž prohrála i třetí vzájemný zápas. V osmifinále ji může pomstít Karolína Muchová (26), která si poradila s Rumunkou Soranou Cirsteaovou a Polce bude mít možnost oplatit porážku z finále French Open. Markéta Vondroušová (24) ukončila první turnaj po mateřské pauze se vracející Dánky Caroline Wozniacké, Petra Kvitová (33) v prvním vystoupení po svatbě zvládla noční odvetu za předloňské vyřazení proti tehdejší šampionce Camile Giorgiové.

Muchová a Vondroušová zvládly start v Montrealu ve dvou setech. Bouzková je už v osmifinále

WTA MONTREAL - V úterý na turnaji WTA 1000 v Montrealu uspěli hned tři ze čtyř českých tenistek. Finalistka French Open Karolína Muchová (26) porazila 7:6, 6:2 Anastasií Potapovovou (22) a po dvou měsících vyhrála zápas bez ztráty setu. V prvním singlovém zápase od triumfu ve Wimbledonu zvítězila Markéta Vondroušová (24), jež potvrdila roli favoritky proti Majar Šarífové (27) a může se chystat na souboj s Caroline Wozniackou (32). Už do osmifinále postoupila Marie Bouzková (25), která vyhrála i čtvrtý vzájemný zápas se světovou šestkou Caroline Garciaovou (29).Naopak Kateřina Siniaková (27) nenašla recept na Ljudmilu Samsonovovou (24).

Krejčíková opět zvládla wimbledonský start. Uspěla i Kvitová, Plíšková překvapivě vypadla

Barbora Krejčíková (27) i potřetí zvládla vstup do Wimbledonu, letos začala na kurtu číslo 1 výhrou 6:2 7:5 nad Britkou Heather Watsonovou (31). Dvojnásobná šampionka Petra Kvitová (33) stejně jako loni odstartovala třísetovou výhrou nad Italkou Jasminou Paoliniovou (27), s níž si poradila i počtvrté. Naopak úvodní kolo travnatého grandslamu v londýnském All England Clubu poprvé od svého debutu nezvládla Karolína Plíšková (31), jež podlehla hráčce třetí světové stovky. Karolína Muchová (26) a Linda Nosková (18) se úvodního vystoupení už druhý den po sobě nedočkaly.

Keysová porazila Gauffovou a po sedmi letech si zahraje finále na trávě

WTA EASTBOURNE - Madison Keysová v Eastbourne, kde v roce 2014 jako teenagerka slavila první triumf na okruhu WTA, porazila dvakrát 6:3 krajanku Coco Gauffovou a po sedmi letech postoupila do finále turnaje na trávě. O 7. titul a již třetí ze zeleného pažitu si americká tenistka zahraje s Darjou Kasatkinovou, nebo Camilou Giorgiovou.

Plíšková nenašla formu ani v Eastbourne, skončila ve druhém kole na Kasatkinové

Karolína Plíšková (31) sice na oblíbeném podniku v Eastbourne přerušila sérii čtyř porážek, ale další vítězství nepřidala. Dvojnásobná šampionka a poslední česká naděje prohrála ve druhém kole 6:3, 3:6, 3:6 s Darjou Kasatkinovou (26), ačkoli získala úvodní set a v tom rozhodujícím vedla o brejk. Ruska si ve svém prvním čtvrtfinále po téměř třech měsících zahraje s Caroline Garciaovou, nebo Anou Bogdanovou.

Linda Fruhvirtová v Birminghamu zničila Svitolinovou, s Bouzkovou si nezahraje

Linda Fruhvirtová (18) překvapila na trávě v Birminghamu vítězstvím nad favorizovanou bývalou světovou trojkou Elinou Svitolinovou (28). Čtvrtfinalistku nedávného French Open deklasovala 6:2, 6:0, přerušila sérii čtyř porážek a poprvé od konce dubna postoupila do druhého kola. O první vítěznou sérii od osmifinále na lednovém Australian Open se utká s Bernardou Peraovou (28), přemožitelkou Marie Bouzkové (24).

Vondroušová a Bouzková v Římě vyřadily hráčky Top 10, v osmifinále je i Muchová

WTA ŘÍM - Tři ze čtyř českých tenistek dnes na turnaji WTA 1000 v Římě zvládly zápasy třetího kola. Markéta Vondroušová vyřadila světovou osmičku Mariu Sakkariovou, Marie Bouzková proti Coco Gauffové poprvé v kariéře proměnila mečbol proti hráčce Top 5 a Karolína Muchová postoupila do osmifinále po výhře nad domácí Camilou Giorgiovou. Po bídném výkonu neuspěla jen Barbora Krejčíková.

Siniaková v Monterrey nevyužila mečbol a prohrála přetahovanou s Rachimovovou

WTA MONTERREY - Nejlepší deblistka světa Kateřina Siniaková na semifinále z Méridy na dalším turnaji WTA 250 v Mexiku nenavázala. V Monterrey šestá nasazená Češka podlehla v komorní atmosféře jednoho z vedlejších kurtů po nevyužití mečbolu a bezmála tříhodinové přetahované nyní již osm zápasů neporažené kvalifikantce Kamille Rachimovové, které se povedla odveta za porážku z úvodu sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist