Golubev Andrey

Golubev Andrey

36
muž
Kazachstán
Datum nar.:
22. 7. 1987
Výška:
183 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 33.
čtyřhra: 88. / 21.

Herbert s Mahutem podruhé vyhráli domácí Roland Garros a mají 5. grandslamový titul

FRENCH OPEN - Pierre-Hugues Herbert a Nicolas Mahut získali pátý grandslamový titul. Po třech letech ovládli domácí French Open, když ve finále zdolali 4-6 7-6 6-4 kazašský pár Alexander Bublik a Andrej Golubjev.

Belgičané jsou po 16 letech v semifinále Davis Cupu, čeká je cesta do Argentiny

DAVIS CUP - Tenisté Belgie a Argentiny si jako první zajistili účast v semifinále letošního ročníku Davisova poháru. Belgičané o svém postupu přes Kanadu rozhodli už v dnešní čtyřhře stejně jako jejich příští soupeř Argentina, která hladce porazila Srbsko. Belgie prošla v týmové soutěži mezi nejlepší čtveřici poprvé od roku 1999.

Hernych v Prostějově smetl Golubjova, Mertl prohrál

CHALLENGER PROSTĚJOV - S poloviční úspěšností vstoupily do challengeru v Prostějově domácí tenisté. Nejprve neuspěl Jan Mertl, radost českým fanouškům pak udělal Jan Hernych, který smetl Golubjova.

Dimitrov v Istanbulu nezaváhal a je ve čtvrtfinále

ATP ISTANBUL - Druhý nasazený Grigor Dimitrov v Istanbulu porazil hladce ve dvou setech Kazacha Golubjova a na druhém turnaji po sobě postoupil do čtvrtfinále. To se mu letos povedlo poprvé.

Vyrovnaný boj, potom "kanár" a výhra číslo 500. Berdych porazil Bolelliho a je ve čtvrtfinále

Dramatický zápas s jednoznačným závěrem má za sebou Tomáš Berdych, který dnes v Dubaji vybojoval postup mezi nejlepší osmičku. Český tenista udolal Itala Bolelliho po setech 7-6 5-7 6-0 a připsal si pětisté vítězství na okruhu ATP. Výhry s pořadovým číslem 501 se Berdych může dočkat v souboji s Ukrajincem Stachovským.

Monfils v Marseille vyhrál dramatický tie-break proti Zverevovi a je ve druhém kole

ATP MARSEILLE - Gaël Monfils prodloužil svou neporazitelnost v úvodu turnajů už na jedenáct měsíců. V Marseille odstartoval skalpem talentovaného Němce Alexandera Zvereva, proti kterému musel odvracet pět setbolů.

Z challengerů rozjetý Goffin válí i v Kitzbühelu, už v 16 zápasech neztratil ani set

ATP KITZBÜHEL - David Goffin už v 16 zápasech v řadě neztratil ani set. Po vítězném tažení na challengerech dnes vstoupil výhrou i do turnaje ATP v rakouském Kitzbühelu.

Gstaad: Už ve čtvrtfinále na sebe narazí lonští finalisté Južnyj a Haase, pokračuje i Troicki

ATP GSTAAD - Letos už ve čtvrtfinále na antukovém turnaji ATP ve Gstaadu na sebe narazí lonští finalisté Michajl Južnyj a Robin Haase. Ruský obhájce titulu dnes do soutěže vstoupil výhrou nad Francouzem Kennym De Schepperem, Nizozemec si poradil ve třech setech s domácím Laaksonenem. Po ročním distancu za doping se daří Srbu Troickému, který si zahraje o první semifinále po téměř třech letech.

Delbonis ve Stuttgartu porazil Mónaka a ukončil sérii čtyř porážek

ATP STUTTGART - Federico Delbonis po návratu na antuku ukončil téměř dvouměsíční čekání na výhru. Argentinský tenista ve Stuttgartu porazil hladce ve dvou setech zkušenějšího krajana Juana Mónaka.

Murray ve Wimbledonu vykročil za obhajobou, do druhého kola prolétl i Djokovič

Andy Murray ve Wimbledonu úspěšně vykročil za obhajobou titulu. Třetí nasazený Brit, jenž minulý rok turnaj v All England Clubu vyhrál jako první britský tenista po 77 letech, na úvod letošního ročníku porazil Belgičana Davida Goffina 6-1 6-4 7-5 a postoupil do druhého kola. Do něj prolétl i nejvýše nasazený Novak Djokovič, jenž letošní ročník odstartoval hladkým vítězstvím nad Kazachem Golubjovem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist