Hercog Polona

Hercog Polona

33
žena
Slovinsko
Datum nar.:
20. 1. 1991
Výška:
185 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 200. / 35.
čtyřhra: - / 56.

Vítězka US Open Raducanuová má první výhru na WTA Tour mimo grandslamy

WTA KLUŽ - Emma Raducanuová se na druhý pokus dočkala první výhry od senzačního triumfu na US Open. V hale v rumunské Kluži 18letá Britka po obratu zdolala Slovinku Polonu Hercogovou a zaznamenala svou vůbec první výhru na okruhu WTA mimo grandslamy.

Karolína Plíšková, Siniaková, Kvitová a Kristýna Plíšková vstoupily do US Open vítězně, neuspěla jen Muchová

US OPEN - Vítězný vstup do US Open mají za sebou další čtyři české tenistky. Karolína Plíšková si poradila s domácí teenagerkou Caty McNallyovou, Kateřina Siniaková zdolala Lotyšku Anastasiji Sevastovovou, Petra Kvitová smetla Slovinku Polonu Hercogovou a Kristýna Plíšková přehrála Danku Koviničovou z Černé Hory. Do druhého kola v úterý neprošla jen Karolína Muchová, která nestačila na Saru Sorribesovou.

Vondroušová na French Open prošla do osmifinále, Siniaková neudržela vedení

FRENCH OPEN - Markéta Vondroušová na French Open dál úspěšně obhajuje body za předloňské finále. Nasazená Češka ve třetím kole ani jednou neztratila podání a poradila si s Polonou Hercogovou. Kateřina Siniaková své grandslamové maximum nevyrovnala, když podlehla Tamaře Zidanšekové, přestože ve druhé sadě měla několik šancí jít do vedení brejku a byla tři míčky od vítězství.

Karolína Plíšková si v Římě poradila s Blinkovovou. Do čtvrtfinále postoupila i Vondroušová

WTA ŘÍM - Karolína Plíšková v Římě dál kráčí za úspěšnou obhajobou loňského triumfu. Česká jednička si v osmifinále poradila s kvalifikantkou Annou Blinkovovou a poprvé od lednového Australian Open vyhrála dva zápasy v řadě. Mezi nejlepší osmičku se prodrala také Markéta Vondroušová, jež ve večerním duelu přetlačila Slovinku Polonu Hercogovou.

Martincová v Istanbulu vyřadila Garciaovou a po třech letech si zahraje čtvrtfinále na turnajích WTA

WTA ISTANBUL - Tereza Martincová na antuce v Istanbulu ve večerním utkání druhého kola přehrála chybující Caroline Garciaovou. Bývalou světovou čtyřku vyřadila i v červenci 2017 na antuce ve Gstaadu, kde se dočkala svého posledního čtvrtfinále a zároveň semifinále na turnajích WTA. O postup mezi nejlepší kvarteto v turecké metropoli bude česká kvalifikantka bojovat s Aljaksandrou Sasnovičovou.

Plíšková s Krejčíkovou jsou ve 2. kole, postup vydřela i Halepová

Český tenis má už dvě zástupkyně ve druhém kole Prague Open 2020. Kristýna Plíšková dnes postoupila v dohrávce včerejšího utkání s patnáctiletou Lindou Fruhvirtovou, kterou porazila 6-2 a 7-5. Set na úvod neztratila ani Barbora Krejčíková, jež vyřadila Rumunku Tigovou. V příštím utkání ji čeká další Rumunka Simona Halepová, která postoupila po více než dvouapůlhodinovém boji s Polonou Hercogovou. Naopak sedmá nasazená Barbora Strýcová ve Stromovce dohrála.

Halepová začne v Praze s Hercogovou, může hrát s Krejčíkovou

Světová dvojka Simona Halepová se na turnaji v Praze utká v prvním kole se Slovinkou Polonou Hercogovou. Ve druhém kole by rumunská hvězda mohla ve Stromovce narazit na Barboru Krejčíkovou, která dostala do soutěže divokou kartu a nejprve bude hrát s jinou Rumunkou Patricií Marií Tigovou. Rozhodl o tom dnešní los v areálu sparťanského klubu.

Siniaková ukončila letošní singlové trápení porážkou v Moskvě

WTA MOSKVA - Kateřina Siniaková zakončila letošní singlovou sezonu vyřazením v prvním kole v Moskvě. V ruské hale, kde si před čtyřmi lety zahrála semifinále, dnes jasně nestačila na Polonu Hercogovou. Slovinka v dalším zápase vyzve turnajovou trojku Belindu Bencicovou, která stále bojuje o Turnaj mistryň.

Kvitová je ve Wuhanu v osmifinále, Bouzková zvládla první kolo. Siniaková čtvrtfinále neobhájí

WTA WUHAN - Petra Kvitová ve Wuhanu na úvod bez ztráty podání zdolala Polonu Hercogovou a stala se první osmifinalistkou letošního ročníku. Úspěšný vstup do turnaje má za sebou Marie Bouzková, která si rovněž poradila se slovinskou soupeřkou. Loňská čtvrtfinalistka Kateřina Siniaková v prvním kole jasně prohrála s Elise Mertensovou a čeká ji propad žebříčkem WTA.

Plíšková v dohrávce neztratila ani game a ve čtvrtfinále porazila Keninovou

WTA ZHENGZHOU - Karolína Plíšková v čínském Zhengzhou skvěle zvládla dohrávku svého úvodního vystoupení, když dnes proti Slovince Poloně Hercogové odvrátila celkem pět setbolů, získala všech pět gamů a zvítězila 6-3 7-5. A o pár hodin později přidala další výhru. Ve čtvrtfinále si nasazená jednička poradila 6-4 4-6 6-1 se Sofií Keninovou, kterou porazila i počtvrté. O páté letošní finále si v sobotu zahraje s Ajlou Tomljanovičovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist