Huta-Galung Jesse

Huta-Galung Jesse

38
muž
Nizozemí
Datum nar.:
6. 10. 1985
Výška:
188 cm
Váha:
89 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 91.
čtyřhra: - / 63.

Berdycha čeká v Rotterdamu Ital Seppi. Murray nezaváhal, Dimitrov končí

ATP ROTTERDAM - S jedním ze svých oblíbených soupeřů se Tomáš Berdych utká v Rotterdamu o čtvrtfinále. Český tenista narazí ve druhém kole na Andrease Seppiho, s nímž má pozitivní bilanci 7:2. Ital dnes ve svém úvodním zápase zdolal ve třech setech domácího Robina Haaseho.

Davis Cup: Proti Nizozemcům budou hrát Berdych i Štěpánek

V nejsilnější sestavě odstartují čeští tenisté svoji cestu za ziskem třetího titulu v Davis Cupu v řadě. Proti soupeřům z Nizozemska jsou v nominaci Jaroslava Navrátila na zápas 1. kola Tomáš Berdych, Radek Štěpánek, Lukáš Rosol a Jiří Veselý.

Prvními semifinalisty v Sao Paulu jsou González a Gabašvili

Finálový turnaj pro úspěšné 'challengerové' hráče má po dvou dnech dva jisté semifinalisty a dva hráče, kteří jsou bez šance na postup. Dvě výhry ze dvou zápasů poslali do závěrečných bojů Rusa Teimuraze Gabašviliho a Alejandra Gonzáleze, který jako šestý Kolumbijec v historii posune do Top 100.

Štěpánek vyhrál už 12. zápas v řadě, ve Vídni postupuje i Rosol

ATP VÍDEŇ - Radek Štěpánek od US Open stále nenašel přemožitele. Již 12. výhru v řadě si po daviscupovém skalpu Mónaka a dvou triumfech na challengerech připsal na halovém podniku ATP ve Vídni, kde dnes odstartoval vítězstvím nad domácím Martinem Fischerem. V rakouské metropoli postupuje i Lukáš Rosol.

Štěpánek a Pospíšil vyhráli už pošesté v řadě, daří se jim i v Monsu

CHALLENGER MONS - Výbornou formu si i do belgického Monsu přivezli Radek Štěpánek a Jaroslav Pospíšil, kteří minulý týden vyhráli challengery v Orleánsu, respektive v Sibiu. Štěpánek v Belgii začal očekávanou výhrou nad Italem Giustinem, Pospíšil však zvládl přechod z antuky do haly na tvrdý povrch a překvapil nasazeného Nizozemce Huta-Galunga.

Hájek v Německu získal jubilejní 10. challengerový titul

CHALLENGER MEERBUSCH - Jan Hájek slaví první letošní turnajové vítězství. Třicetiletý český tenista triumfoval na antukovém challengeru v německém Meerbuschi, kde v dnešním finále porazil 6-3 6-4 nejvýše nasazeného Nizozemce Jesse Huta-Galunga a připsal si celkově jubilejní 10. titul.

Rotterdam: Mathieu vyřadil Lópeze. Dohráli i Dolgopolov a Ljubičič

ATP ROTTERDAM - Největším lákadlem na okruhu ATP je tento týden turnaj v Rotterdamu. V Holandsku jsou totiž největšími favority tři hráči Top 10 Roger Federer, Tomáš Berdych a Juan Martín Del Potro. Hned v úvodní hrací den se však se soutěží rozloučili nasazení Feliciano López, Alexander Dolgopolov a dvojnásobný finalista Ivan Ljubičič.

V Praze si o semifinále zahraje Minář proti Hájkovi. Postupuje i González

CHALLENGER PRAHA - Minimálně jeden český tenista si v sobotu na antukových kurtech pražské Štvanice zahraje o finále. Ve čtvrtfinále na sebe totiž narazí domácí Ivo Minář a Jan Hájek, kteří dnes zvládli zápasy druhého kola challengerového turnaje. Podobně se vedlo také Chilanu Fernandu Gonzálezovi.

Davyděnkovi se zase nedaří. Prohrál čtvrtý zápas v řadě

ATP ROTTERDAM - Nikolaj Davyděnko se zase začíná topit v krizi. V Rotterdamu nestačil na Llodru a nevyhrál už čtvrté utkání v řadě. V žebříčku ho tak čeká další pád. Roli favoritů naopak splnili Melzer, Čilič i Troicki.

Obhájce titulu López nastřílel 28 es, ale končí

Nasazeným hráčům turnaj v Johannesburgu nesvědčí. Ze hry o titul dnes vypadli čtyři z nich, včetně turnajové jedničky Feliciana Lópeze. Španělský obhájce titulu nestačil na Kanaďana Dancevice; vypálil proti němu sice 28 es, ani ta ale nezabránila jeho prohře 7-6 2-6 6-7.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist