Jeanjean Leolia

Jeanjean Leolia

28
žena
Francie
Datum nar.:
14. 8. 1995
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 138. / 102.
čtyřhra: 168. / 162.

Bejlek je k nezastavení. V Brazílii porazila Erraniovou i Jeanjeanovou a je ve čtvrtfinále

WTA 125k FLORIANÓPOLIS - Sára Bejlek (17) úspěšně zakončuje sezonu na antukových turnajích WTA 125k v Jižní Americe, kde po sedmi zápasech stále nenašla přemožitelku. Po životním triumfu v chilské Colině pokračuje na vítězné vlně i v brazilském Florianópolisu, kde vyřadila ve dvou setech bývalou světovou pětku Saru Erraniovou (36) z Itálie i Francouzku Léolii Jeanjeanovou (28), svou neporazitelnost protáhla na 12 utkání a postoupila do čtvrtfinále.

Siniaková je v Méridě letos podruhé ve druhém kole. Opět po skreči soupeřky

WTA MÉRIDA - Kateřina Siniaková se úspěšně vrátila na kurty po drobném zranění. V mexické Méridě po boji vyhrála první set proti Lesje Curenkové a dál už pokračovat nemusela, neboť Ukrajinka vzdala. Po odvrácení mečbolů postoupila nejvýše nasazená Polka Magda Linetteová, první letošní výhru zaznamenala Sloane Stephensová.

Plíškové nesedly pařížské podmínky, její semifinále jí připadá jako sci-fi

Antuka nepatří mezi nejoblíbenější povrchy Karolíny Plíškové a letošní podmínky v Paříži připadaly české tenistce jako jedny z nejtěžších, které na Roland Garros zažila. Míče v chladu nelétaly, jak by si přála, a i proto v turnaji skončila už ve druhém kole po překvapivé porážce s domácí hráčkou z třetí stovky světového žebříčku.

Nejhorší grandslamová porážka. Plíšková na French Open skončila už ve druhém kole na raketě hráčky třetí stovky

FRENCH OPEN - Karolína Plíšková si s další domácí divokou kartou neporadila, třetím rokem po sobě na French Open skončila ve druhém kole a zaznamenala svou žebříčkově nejhorší grandslamovou porážku. Bývalá semifinalistka schytala výprask 2-6 2-6 od až 227. hráčky světa Leolie Jeanjeanové. Šestadvacetiletá Francouzka bude ve svém debutu na nejvyšším okruhu pokračovat proti Irině Beguové.

17letá Nosková stoupá dál! Na ITF W60 ve Francii získala nejcennější skalp, 5. titul a zajistila si posun do Top 200

ITF CROISSY-BEAUBOURG - Linda Nosková ve finále halového turnaje ITF W60 ve francouzském Croissy-Beaubourgu porazila 6-3 6-4 domácí Leoliu Jeanjeanovou a získala 5. titul. Díky němu se 17letá Češka posune poprvé do Top 200, v níž bude třetí nejmladší hráčkou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist