Llagostera Vives Nuria

Llagostera Vives Nuria

43
žena
Španělsko
Datum nar.:
16. 5. 1980
Výška:
155 cm
Váha:
53 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 35.
čtyřhra: - / 5.

Končím, oznámila potrestaná Llagosteraová

Týden poté, co Nuria Llagosteraová-Vivesová dostala dvouletý zákaz startů za pozitivní nález na pervitin, ukončila španělská tenistka kariéru. "Můj sen o olympijských hrách v Riu de Janeiro v roce 2016 byl zničen. Jsem ve slepé uličce, moje tenisová kariéra je u konce," uvedla třiatřicetiletá deblistka.

Llagosteraová neprošla dopingovým testem, dva roky si nezahraje

Španělská deblistka Nuria Llagosteraová-Vivesová může kvůli nálezu dopingu na dva roky zapomenout na tenis. Při červencovém turnaji ve Stanfordu odevzdala vzorek obsahující drogu pervitin, za což jí dnes tenisová federace ITF zastavila činnost do září 2015.

Azarenková porazila Šarapovovou a získala titul v Pekingu

Victoria Azarenková v nedělním finále vyhrála pošesté v řadě nad Šarapovovou na tvrdém povrchu. Celkové sedmé vítězství nad hráčkou z Ruska získala Azarenková vítězstvím 6-3 6-1 za hodinu a půl.

Llagosteraová ukončila kariéru singlistky, soustředit se bude na čtyřhru

Po vážném zranění zápěstí se pět let snažila vrátit do bývalé formy, ale marně. Bývalá 35. hráčka světa Nuria Llagosteraová Vivesová ze Španělska se tak rozhodla ukončit kariéru singlistky a chce se soustředit pouze na úspěchy ve čtyřhře. Budu mít více času sama pro sebe, budu nakupovat a chodit po památkách, říká.

Fed Cup: Španělky zrušily bojkot

Šestice španělských tenistek, která hrozila bojkotem příštího ročníku Fed Cupu, se dohodla s národní federací a od svého úmyslu ustoupila. María José Martínezová, Carla Suárezová, Anabel Medinaová, Arantxa Parraová, Lourdes Domínguezová a Nuria Llagosteraová dosáhly svých požadavků, aby se svaz více věnoval ženskému tenisu.

Benešová je ve druhém kole, Šafářová vedení promarnila

US OPEN ženy - Iveta Benešová jako druhá Češka postoupila do druhého kola US Open. To nebylo souzenou národní jedničce Lucii Šafářové, jež prohospodařila nadějné vedení proti Rakušance Paszekové, ani Barboře Záhlavové-Strýcové.

Benešová nedohrála zápas, Zahlavová-Strýcová je ve čtvrtfinále

Šest českých tenistek nastoupilo na turnaji v rakouském Bad Gasteinu, šanci vyhrát už má ale jen jedna. Iveta Benešová dnes vzdala zápas s Němkou Andreou Petkovičovou po prvním prohraném setu. České barvy nyní hájí jen Barbora Zahlavová-Strýcová, která porazila Španělku Llagosteraovou a je ve čtvrtfinále.

Hradecká v Bad Gasteinu finále neobhájí

Před rokem tu slavila jeden z největších úspěchů své dosavadní kariéry, letos se s turnajem loučí už v prvním kole. Lucie Hradecká v Bad Gasteinu nezopakuje svou loňskou cestu do finále, hned v úvodu ji vyřadila Španělka Llagosteraová. Lépe se dařilo Ivetě Benešová a Barboře Zahlavové-Strýcové, které si postup do druhého kola vybojovaly.

Šafářová a Kvitová jsou v Madridu ve druhém kole

WTA MADRID - České tenistky Lucie Šafářová a Petra Kvitová postoupily na prestižním klání v Madridu do druhého kola. Šafářové za stavu 6-2 2-3 vzdala Estonka Kanepiová, Kvitová zase vedla 4-1 nad Rakušankou Bammerovou, která utkání také nedohrála.

Safinová zůstává v boji o tenisový trůn

Ruská tenistka Dinara Safinová má stále možnost dobýt tento týden nejvyšší příčku světového žebříčku. Nejvýše nasazená hráčka v Indian Wells si v osmifinálovém utkání poradila dvou setech s nejstarší účastnicí turnaje Jill Craybasovou. Od sesazení Sereny Williamsové ji nyní dělí pouhé dvě výhry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist