Luczak Peter

Luczak Peter

44
muž
Austrálie
Datum nar.:
31. 8. 1979
Výška:
182 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 64.
čtyřhra: - / 98.

V deštivém Gstaadu postupuje ostříhaný Verdasco i Wawrinka

ATP GSTAAD - Ani ve čtvrtek hráče ve Gstaadu déšť neušetřil, ze zápasů 2. kola se ale nestihl dohrát jen zápas obhájce titulu Almagra s Nieminenem. Ve čtvrtfinále jsou už nasazení Španělé Verdasco, Feliciano López, Granollers i domácí Wawrinka.

Ivo Minář vyhrál challenger v Rabatu. Má 8. titul

CHALLENGER RABAT - Ivo Minář si v marockém Rabatu připsal osmý challengerový titul. Český tenista rok po vypršení trestu za doping ožil na prvním letošním antukovém turnaji a chystá se uspět i do Marrakeche.

Dokicová a Luczak dodatečně dostali divoké karty na AO

Australané Jelena Dokicová a Peter Luczak sice neuspěli v národním playoff, jehož vítězové si zajistili účast v hlavní soutěži Australian Open, oba však od pořadatelů úvodního grandslamu roku dodatečně obdrželi divoké karty.

Barážová dramata: Záchrana Američanů či neúspěch Austrálie

DAVIS CUP playoff - Daviscupový víkend nenabídl jen souboje o postup do finále, ale v osmi zemích se hrálo také o účast mezi elitou v příštím ročníku slavné soutěže. Nouze nebyla o divácky atraktivní dramata: jedno z nich v domácím prostředí nezvládli Australané, naopak po boji se radují Američané, kteří především díky Fishovi dobyli kolumbijskou antuku.

Robredo znovu končí v úvodním zápase, prohrál s Gilem

ATP GSTAAD - Tommy Robredo pokračuje v nevýrazných výkonech. Na antuce ve Gstaadu nestačil na Portugalce Frederika Gila a už na šestém z posledních sedmi turnajů vypadl v úvodním zápase. Po zranění se naopak výhrou vrátil Francouz Richard Gasquet.

Němci v Halle ničili favority, dohrál Ferrero a Baghdatis

Radost domácím divákům dělají v německém Halle na začátku travnaté sezony domácí tenisté. Dva dnes postoupili do dalšího kola, když vyřadili nasazené hráče: Dominik Meffert vyřadil turnajovou čtyřku Ferrera ve dvou setech a podobně si Philipp Petzschner poradil s Kypřanem Baghdatisem.

Berdych v Paříži postupuje, Hájek dohrál

Třísetovou výhrou vstoupil do letošního French Open Tomáš Berdych, který v Paříži zůstal poslední českou nadějí v mužské dvouhře. S grandslamovým turnajem se dnes totiž rozloučil Jan Hájek, nad jehož síly byl dvacátý nasazený Stanislas Wawrinka.

Hájek poslal Čechy do vedení i proti Austrálii

DÜSSELDORF - Čeští tenisté se na Světovém poháru družstev ujali vedení i ve druhém zápase. Za druhým bodem v červené skupině svůj výběr nasměroval Jan Hájek, který snadno porazil Australana Luczaka a v Düsseldorfu zůstává neporažený.

Světový pohár týmů: Tenisty čekají Austrálie, Španělsko a USA

Čeští tenisté vedeni Tomášem Berdychem se na Světovém poháru družstev, který začne v sobotu v Düsseldorfu a je přípravou na Roland Garros, utkají v Červené skupině s USA, Austrálií a Španělskem. Rozhodlo o tom dnešní losování.

Gonzalez i Monaco po boji postoupili do semifinále

ATP SANTIAGO - Oba hlavní favorité jsou v Santiagu už v semifinále. V posledním kole však měly oba nečekané problémy: Gonzalez vyhrál až ve dvou zkrácených hrách nad Granollersem a Monaco ztratil set s Luczakem. O vzájemný finálový souboj se je pokusí připravit Brazilci Bellucci a Souza.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist