Montanes Albert

Montanes Albert

43
muž
Španělsko
Datum nar.:
26. 11. 1980
Výška:
175 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 22.
čtyřhra: - / 73.

Montañés se na domácí půdě v Barceloně rozloučil s kariérou

Albert Montañés se rozhodl ve 36 letech definitivně ukončit kariéru profesionálního tenisty. Rozlučkový zápas odehrál včera na domácí půdě v Barceloně, kde ve druhém kole podlehl dvakrát 2-6 krajanovi Felicianovi Lópezovi. Bývalý 22. hráč světa během své kariéry získal šest titulů na okruhu ATP a vydělal si bezmála 6 milionů dolarů.

Verdasco v Bastadu začal hladkou výhrou a myslí na titul

ATP BASTAD - Španěl Fernando Verdasco na úvod antukového turnaje v Bastadu potvrdil roli favorita, když porazil 6-3 6-2 Švýcara Henriho Laaksonena. Ve druhém kole se finalista z roku 2013 utká s krajanem Montañesem, nebo s domácím Ymerem.

Veselý na finále nedosáhl, prohrál tie-breakovou bitvu s Čoričem

Jiří Veselý v Marrákeši nevybojoval své třetí finále na okruhu ATP. Českého tenistu zastavil v Maroku o tři roky mladší Chorvat Čorič, který v dnešním vyrovnaném semifinále zvítězil dvakrát 7-6.

Thiem vyhrál podeváté v řadě, v Kitzbühelu měl namále

ATP KITZBÜHEL - Dominic Thiem zahájil útok na třetí titul v řadě vydřeným vítězstvím. Rakouský mladík měl na domácí antuce v Kitzbühelu namále v souboji s krajanem Haiderem-Maurerem, s nímž v rozhodujícím setu prohrával už 1-4. Své úvodní zápasy naopak nezvládl Martin Kližan a Andreas Seppi, který navíc nedohrál.

Challenger v pražské Stromovce vyhrál po finálovém maratónu Slovák Gombos

CHALLENGER PRAHA - Norbert Gombos vyhrál challenger v pražské Stromovce a připsal si svůj druhý titul. Čtyřiadvacetiletý slovenský tenista v dnešním finále hraném v tropickém vedru udolal po více než třech hodinách boje zkušeného španělského antukáře Alberta Montaňése.

Nadal zůstává v Brazílii neporažený, čeká ho rozjetý Cuevas

ATP RIO DE JANEIRO - Rafael Nadal vyhrál i svůj šestnáctý zápas na brazilské půdě. V Riu de Janeiro si obhájce titulu poradil s krajanem Pablem Carreñem-Bustou a postoupil do čtvrtfinále. V něm narazí na ve formě hrajícího Pabla Cuevase, jenž neprohrál už sedm utkání po sobě.

Kližan v Quitu utrpěl debakl, zklamání ventiloval na facebooku

ATP QUITO - Slovenský tenista Martin Kližan ve čtvrtfinále fyzicky náročného antukového turnaje v Quitu překvapivě prohrál hladce ve dvou setech s Victorem Estrellou z Dominikánské republiky a po utkání neskrýval zklamání. Naopak zcela suverénně zvítězil Fernando Verdasco, kterého nyní čeká krajan Feliciano López.

Problémy favoritů v Quitu: Kližan a Bellucci po boji postoupili, Giraldo dohrál

ATP QUITO - Vydřeným vítězstvím vstoupil do antukového turnaje v Quitu slovenský tenista Martin Kližan. Na postup do čtvrtfinále se v Ekvádoru nadřel i další nasazený hráč Thomaz Bellucci, který musel dokonce odvracet mečboly. Nejhůře z favoritů dopadl druhý nasazený Kolumbijec Santiago Giraldo, jenž nestačil na Montaňése.

Sedmnáctiletý Čorič je v Umagu ve čtvrtfinále, vyzve v něm Fogniniho

ATP UMAG - Borna Čorič na domácí antuce v Umagu potvrzuje svůj potenciál. V 17 letech postoupil do svého prvního čtvrtfinále na okruhu ATP a v pátek má možnost vytáhnout se proti nasazené jedničce Fabiu Fogninimu.

Rosol se v Umagu na postup nadřel, Veselý prohrál počtvrté v řadě

ATP UMAG - Lukáš Rosol po dvou vydařených turnajích v Německu vstoupil úspěšně také do soutěže na antuce v chorvatském Umagu. Měl však namále, Argentince Schwartzmana zdolal až v tie-breaku třetího setu. O čtvrtfinále si mohl zahrát s krajanem Jiřím Veselým, ten ale podlehl Španělu Ribovi a prohrál již čtvrté utkání v řadě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist