Nalbandian David

Nalbandian David

42
muž
Argentina
Datum nar.:
1. 1. 1982
Výška:
180 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 3.
čtyřhra: - / 105.

Hitparáda tenisových úletů. Ymer napodobil Plíškovou, diskvalifikaci se nevyhnuli ani Kyrgios či Nalbandian

Mikael Ymer (24) ve středu na turnaji v Lyonu rozmlátil svou raketu o umpire a rozšířil seznam hráčů, kvůli kterým skončil zápas předčasně. Ač působilo Švédovo počínání přehnaně agresivně, někteří fanoušci mu dost možná rozuměli. V minulosti se podobných excesů dopustily i ty největší hvězdy, pro jejichž chování už se pochopení hledalo obtížněji.

Madrid 2007. Jak Nalbandian jako jediný v historii porazil Federera, Nadala a Djokoviče během jednoho turnaje

Porazit Rogera Federera, Rafaela Nadala a Novaka Djokoviče je pro všechny tenisty vždy velmi cenné vítězství. Pyšnit se skalpem všech tří rekordmanů v počtu vyhraných grandslamů může už jen vybraná skupina tenistů. A vyřadit všechny tři během jednoho turnaje? Tak to se v historii podařilo pouze Argentinci Davidu Nalbandianovi, který si na už tehdy vládnoucí trio mužského tenisu vyšlápl cestou za titulem z turnaje Masters v Madridu 2007.

Nalbandian závodí v rallye. Cíl: přijet zdravý do cíle

David Nalbandian vyměnil čelenku a šortky za motoristickou přilbu a kombinézu a závodí v rodné Argentině v národním rallyeovém šampionátu. Po březnové premiéře, kde skončil desátý, se v těchto dnech prohání po stejných tratích jako špičkoví jezdci ze seriálu mistrovství světa.

Nalbandian se už na kurty nevrátí, dnes ukončil kariéru

Bývalý třetí hráč světového žebříčku David Nalbandian skončil v 31 letech s tenisem. Argentinec oznámil konec kariéry na dnešní tiskové konferenci v Buenos Aires, za hlavní důvod označil přetrvávající problémy s ramenem.

Zotavující se Nalbandian má dceru Sossie

Jednatřicetiletý Argentinec David Nalbandian, jenž se v současné době zotavuje z operace kyčlí a ramena, se stal otcem. Jeho o dva roky starší partnerka Victoria Boschová mu v noci z pondělí na úterý v Cordobě porodila dceru, které dali jméno Sossie.

Argentina porazila Francii 3-2 a míří do Čech

V duelu mezi Argentinou a Francií rozhodovalo až páté utkání. V něm porazil domácí Carlos Berlocq Francouze Simona 6-4 5-7 6-4 6-4 a poslal svůj tým do semifinále Davisova poháru. O finále budou Argentinci bojovat na půdě obhájců titulu z České republiky.

Bratři Bryanovi prohráli čtyřhru a Srbové vedou 2-1

Nečekané rozuzlení měla čtyřhra čtvrtfinálového duelu Davisova poháru mezi Amerikou a Srbskem. V zápase trvajícím téměř čtyři a půl hodiny poslali svůj tým do vedení 2-1 Srbové Bozoljac se Zimnonjičem výhrou 7-6 7-6 5-7 4-6 15-13 nad domácími favority a párem číslo jedna Bob Bryan, Mike Bryan.

Ferrer otočil tahák dne s Nalbandianem, Argentince dorazil kanárem

ATP BUENOS AIRES - Zatímco začátek šlágru čtvrtého dne na antukovém turnaji v Buenos Aires nejvýše David Ferrer zaspal, v posledním setu povolil Davidu Nalbandianovi uhrát pouhých pět fiftýnů. Ve čtvrtfinále jsou také Nicolás Almagro a Stanislas Wawrinka.

Šlágr v Buenos Aires: Nalbandian vyzve obhájce Ferrera

ATP BUENOS AIRES - Už ve druhém kole letošního ročníku turnaje v argentinském Buenos Aires na sebe narazí bývalí šampion David Ferrer s Davidem Nalbandianem. Jejich souboj o čtvrtfinále pro ně bude již 14. vzájemným duelem.

Druhý turnaj už Nadal v titul proměnil, slaví v Sao Paulu

ATP SAO PAULO - Rafael Nadal už na druhém turnaji po svém návratu po sedmiměsíční pauze slaví titul. Zatímco před týdnem ve Viňa del Mar ve finále ještě neuspěl, dnes na antuce v brazilském Sao Paulu porazil Argentince Davida Nalbandiana a získal celkově 51. titul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist