Peterson Rebecca

Peterson Rebecca

28
žena
Švédsko
Datum nar.:
6. 8. 1995
Výška:
173 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 286. / 43.
čtyřhra: 1406. / 87.

Sakkariová neukončila zmar na grandslamech ani na US Open, Šwiateková suverénně vykročila za obhajobou

Maria Sakkariová (28) zakončila všechna čtyři letošní vystoupení na grandslamových turnajích už v prvním týdnu. Světová osmička dokonce ztroskotala na závěrečném podniku velké čtyřky na US Open hned v prvním kole po porážce 4:6, 4:6 s hráčkou až z osmé desítky žebříčku Rebekou Masárovou (24). Suverénní vstup do turnaje má naopak za sebou obhájkyně titulu Iga Šwiateková (22).

Giorgiová ovládla premiéru v Méridě a získala 4. titul

WTA MÉRIDA - Premiérový ročník turnaje WTA 250 v mexické Méridě vyhrála Camila Giorgiová. 31letá Italka ve svém jubilejním 10. finále porazila 7-6 1-6 6-2 Švédku Rebeccu Petersonovou a získala 4. titul.

Siniaková do finále v Méridě nepostoupila. V Mexiku prohrála noční souboj s Giorgiovou

WTA MÉRIDA - Kateřina Siniaková si na turnaji WTA 250 v mexické Méridě o 4. titul nezahraje. Česká tenistka v noční semifinálové bitěv podlehla po více než dvou hodinách boje 5-7 6-7 Camile Giorgiové, přestože ve druhém setu otočila z 2-5 na 6-5 a podávala na zisk sady. Italka se v jubilejním 10. finále utká o 4. titul se Švédkou Rebeccou Petersonovou.

Siniaková v Mexiku dorazila Cocciarettovou kanárem a postoupila do semifinále

WTA MÉRIDA - Nejlepší deblistka světa Kateřina Siniaková v mexické Méridě porazila 6-1 5-7 6-0 Elisabettu Cocciarettovou a po třech kolech zůstala poslední nasazenou hráčkou v pavouku. O 8. singlové finále na turnajích WTA si zahraje s další Italkou Camilou Giorgiovou, která nadělila dva kanáry turnajové dvojce Sloane Stephensové.

Zase blíž k elitní stovce! 17letá Fruhvirtová v Indii vyřadila turnajovou pětku a zahraje si o první semifinále

WTA ČENNAÍ - Linda Fruhvirtová na novém podniku WTA v indickém Čennaí přehrála 6-4 6-2 nasazenou pětku Rebeccu Petersonovou, připsala si svůj sedmý kariérní skalp Top 100 a podruhé v kariéře na nejvyšším okruhu postoupila do čtvrtfinále. O první semifinále si 17letá Češka, která se zase o kousek přiblížila debutu v elitní stovce žebříčku, zahraje s Carol Zhaovou, či turnajovou dvojkou Varvarou Gračovovou.

Linda Fruhvirtová v Čennaí začala obratem proti tchajwanské kvalifikantce

WTA ČENNAÍ - Linda Fruhvirtová vstoupila do turnaje WTA 250 v indickém Čennaí vítězným obratem nad En Shuo Liang z Tchaj-wanu. O čtvrtfinále si 17letá Češka zahraje s Rebeccou Petersonovou ze Švédska.

Adelaide: Martincová zdolala Jastremskou a má první letošní výhru. Siniaková a Sabalenková opět prohrály

WTA ADELAIDE - Tereza Martincová si na turnaji WTA 250 v Adelaide připsala první letošní vítězství. Sedmadvacetiletá Češka v úvodním kole zdolala kvalifikantku a bývalou světovou jednadvacítku Dajanu Jastremskou. Naopak i podruhé v novém roce prohrály Kateřina Siniaková, která nestačila na Američanku Cori Gauffovou, i světová dvojka Aryna Sabalenková, jež ve dvou zápasech spáchala už 39 dvojchyb.

Halepová v Kluži prolétla poprvé v sezoně do finále, Kontaveitovou dělí výhra od Turnaje mistryň

WTA KLUŽ - Simona Halepová na domácím halovém turnaji WTA 250 v Kluži deklasovala 6-0 6-1 ukrajinskou teenagerku Martu Kosťukovou a poprvé od loňského září postoupila do finále. O celkově 23. titul si 30letá Rumunka zahraje s Estonkou Kontaveitovou (h2h 3-0), které může jako poslední zabránit v postupu na Turnaj mistryň.

Kontaveitová v Kluži prolétla do semifinále a už jen dvě výhry ji dělí od Turnaje mistryň

WTA KLUŽ - Anett Kontaveitová v hale v Kluži za hodinu smetla 6-3 6-1 Anhelinu Kalininovou, upravila svou bilanci od konce srpna na 24-2 a už jen dvě výhry ji dělí od premiérové účasti na Turnaji mistryň. Další překážkou rozjeté Estonky, která v hale zvládla i 13. letošní zápas, bude Rebecca Petersonová.

Putincevová si doma v Nur-Sultanu zahraje o titul. Ve finále vyzve Van Uytvanckovou

WTA NUR-SULTAN - Nasazená jednička Julia Putincevová v domácí hale v Nur-Sultanu přehrála Rebeccu Petersonovou, kterou porazila už potřetí v řadě, a ve svém pátém kariérním finále zaútočí na třetí triumf. Ve druhém letošním finále narazí na turnajovou dvojku Alison Van Uytvanckovou, která je ve finále po dvou letech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist