Peya Alexander

Peya Alexander

43
muž
Rakousko
Datum nar.:
27. 6. 1980
Výška:
183 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 92.
čtyřhra: - / 3.

Hingisová ve Wimbledonu slaví podruhé. S Paesem vyhrála i mix

WIMBLEDON - Martina Hingisová si počtvrté v kariéře odváží dvě trofeje z jednoho grandslamu. Letos ve Wimbledonu ovládla po klasické čtyřhře i mix, v němž s Indem Leanderem Paesem navázali na triumf z Melbourne. Ve finále švýcarsko-indický smetl Maďarku Timeu Babosovou s Rakušanem Alexanderem Peyou.

Hingisová si ve Wimbledonu zahraje dvě finále. Na titul útočí také v mixu s Indem Paesem

WIMBLEDON - Martina Hingisová si o víkendu zahraje po boku indických partnerů o dvě wimbledonské trofeje. Po čtyřhře žen postoupila do finále také v mixu s Laenderem Paesem, s nímž může navázat na letošní triumf z Australian Open.

Berdych s Hájkem ovládli čtyřhru v Dauhá

Ve dvouhře sice odstartoval letošní sezonu prohrou s Chorvatem Karlovičem, v deblu si ale Tomáš Berdych v Dauhá spravil chuť. Český reprezentant odjíždí spolu s Janem Hájkem jako vítězové čtyřhry, v jejímž finále dnes porazili největší favority turnaje, pár Peya/Soares.

Štěpánek s Paesem podruhé prohráli, soupeři jim k postupu nepomohli

V dnešním utkání si mohli vylepšit pozici v boji o semifinále Turnaje mistrů, Radek Štěpánek s Indem Paesem ale podruhé v Londýně zaváhali a se španělským párem Granollers/López prohráli 6-4 6-7 a 8-10. Pár hodin ještě měli naději, že postoupí do semifinále, večerní duel jim ale veškeré šance sebral.

Štěpánek s Paesem další výhru nepřidali a postup nemají ve svých rukách

Jedno vítězství a jednu porážku mají na svém kontě po dvou odehraných zápasech na Turnaji mistrů Radek Štěpánek s Leanderem Paesem. Česko-indický pár dnes prohrál s dvojicí Marrero/Verdasco 4-6 6-7 a ve svém posledním utkání ve skupině B si s dalšími Španěly Granollersem a Lópezem zahrají o postup do semifinále.

Štěpánek s Paesem vyhráli v Londýně úvodní čtyřhru, bratři Bryanovi naopak prohráli

Radek Štěpánek si na letošním Turnaji mistrů připsal první vítězství. Společně s Indem Paesem zdolali rakousko-brazilský pár Peya/Soares 6-3 5-7 a 10-8 a udělali tak důležitý krok k postupu do semifinále.

Bob a Mike Bryanovi vyhráli v Paříži generálku na Turnaj mistrů

Před posledním zápasem na pařížském turnaji, kde o titul bude hrát obhájce David Ferrer s Novakem Djokovičem, získali díky finálovému vítězství 6-3 6-3 titul ve čtyřhře bratři Bryanovi.

Česká deblová invaze dokonána: Štěpánek získal po boku Paese druhý grandslamový titul

US OPEN - Po mixu, deblu žen a čtyřhře juniorek má letošní US Open českého vítěze i v soutěži deblistů. Druhý grandslamový titul si v New Yorku připsal Radek Štěpánek, který stejně jako loni na Australian Open uspěl s parťákem Leanderem Paesem. Česko-indický pár v dnešním finále smetl 6-1 6-3 rakousko-brazilské duo Alexander Peya a Bruno Soares.

14. den na US Open: Finále Williamsová - Azarenková. O titul hraje i Štěpánek

Finále dvouhry žen na letošním US Open obstarají stejně jako před rokem Serena Williamsová a Viktoria Azarenková. Světová jednička letos prohrála pouze čtyři zápasy, z toho však hned dva právě s Běloruskou a jejich dnešní bitva slibuje zajímavou podívanou. O titul ze čtyřhry mužů bude s Indem Paesem usilovat Radek Štěpánek.

Štěpánek s Paesem překazili bratrům Bryanovým zápis do historie a jsou ve finále!

US OPEN - Radek Štěpánek si na US Open zahraje o svůj druhý grandslamový titul. S Indem Leanderem Paesem, se kterým loni vyhráli Australian Open, v dnešním semifinále zdolali světové jedničky Boba a Mikea Bryanovy, kterým oplatili porážku z loňského finále a překazili jim šanci zkompletovat kalendářní Grandslam.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist