Pioline Cedric

Pioline Cedric

54
muž
Francie
Datum nar.:
15. 6. 1969
Výška:
188 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 6.
čtyřhra: - / 94.

Berdych na závěr IPTL prohrál s Kohlschreiberem

V Dubaji byl dnes zakončen premiérový ročník exhibiční série čtyř třídenních miniturnajů International Premier Tennis League (IPTL). Tomáš Berdych ve svém závěrečném zápase prohrál s Němcem Kohlschreiberem a jeho tým se tak se soutěží rozloučil s bilancí 3 výhry a 9 porážek.

Sampras si turnaj v Londýně užil, titul však získal Pioline

Po vítězství nad Radkem Štěpánkem v pražské exhibici uspěl Pete Sampras i v úvodních dvou zápasech veteránského turnaje v Londýně. Až do finále závěrečného podniku BlackRock Masters Tour v Royal Albert Hall se však slavný americký tenista nedostal, neboť v sobotu v rozhodujícím utkání skupiny podlehl po velké bitvě poprvé v životě Cédriku Piolineovi, který dnes vyhrál i boj o titul.

Preview: Pioline - Rusedski

Turnaj Masters veteránů dospěl do finále. V něm bude mírným favoritem Cedric Pioline, zřejmě proto, že vyřadil favorita Samprasa a s Rusedskim má kladnou vzájemnou bilanci. Potvrdí se papírové předpoklady nebo titul získá domácí tenista?

Samprasovi došel dech, podlehl Piolinovi

Dosud s ním pokaždé prohrál, připravil ho o dva grandslamové tituly. V Londýně se však o postup do finále Masters veteránů už obrat nenechal. Řeč je o Cedricu Piolinovi, který dnes porazil Peta Samprase a zítra si zahraje o titul s domácím Rusedskim.

Preview: Sampras - Pioline

Masters veteránů už zná prvního finalistu. Stal se jím domácí Greg Rusedski, který dnes pozná jméno svého soupeře. V přímém souboji o postup do finále se od 14:00 hodin střetne Pete Sampras se Cedricem Piolinem. Vítěz bere vše: vyhraje skupinu a v neděli si zahraje o titul.

Forget má naději na finále, Cash a McEnroe jsou ze hry venku

Na turnaji veteránů v Londýně se dnes ve skupině B hrálo o udržení naděje na postup do nedělního finále. Tu si zachoval Guy Forget, naopak poražený Pat Cash je už ze hry venku. Finále si v Royal Albert Hall nezahraje ani John McEnroe, který dnes podlehl Piolinovi.

Sampras porazil McEnroa, Rusedski je krok od finále

Pete Sampras má za sebou první zápas na "veteránském" Turnaji mistrů a hned si připsal vítězství, když si poradil s krajanem Johnem McEnroem. Ve druhé skupině si už postup do finále výrazně přiblížil domácí Greg Rusedski.

Preview: Masters veteránů v Londýně

Podobně jako mají aktivní tenisté na závěr sezony svůj Turnaj mistrů, střetávají se každý rok v prosinci i veteráni na svém turnaji Masters. Pochopitelně, duely se nesou především v duchu exhibic, a tak jsou do Londýna zváni tenisté hlavně podle "zvuku jména": McEnroe, Sampras, Edberg, Cash, Forget...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist