Pironkova Tsvetana

Pironkova Tsvetana

36
žena
Bulharsko
Datum nar.:
13. 9. 1987
Výška:
180 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 31.
čtyřhra: - / 141.

Krejčíková vyřadila Pironkovovou a je poprvé v osmifinále grandslamu! Siniaková nepřekvapila

FRENCH OPEN - Barbora Krejčíková na antuce v Paříži ve svém prvním zápase ve 3. kole grandslamu zdolala po třísetovém boji Bulharku Cvetanu Pironkovovou a na French Open tak postoupila už mezi šestnáctku nejlepších. Naopak neuspěla její deblová partnerka Kateřina Siniaková, jež nepřekvapila proti Nizozemce Kiki Bertensové.

Krejčíková zdolala Strýcovou a je poprvé ve 3. kole grandslamu. Znovu se v Paříži daří Siniakové

FRENCH OPEN - Barbora Krejčíková na French Open zdolala po třísetovém boji krajanku Barboru Strýcovou a poprvé na grandslamovém turnaji postoupila do 3. kola. Už třetí rok po sobě na pařížské antuce nechybí mezi 32 nejlepších Kateřina Siniaková, jež postoupila přes Rusku Anastasii Pavljučenkovovou.

Pořadatelé French Open rozdali divoké karty. Zahrají si Murray, Pironkovová či Bouchardová

Pořadatelé blížícího se French Open oznámili všech 32 divokých karet. Volnou vstupenku do hlavní soutěže obdrželi bývalá světová jednička a finalista ročníku 2016 Andy Murray, finalistka Wimbledonu a bývalá světová pětka Eugenie Bouchardová nebo Cvetana Pironkovová, která na nedávném US Open předvedla senzační návrat po mateřské pauze. Zbylé divoké karty organizátoři rozdali mezi domácí tenisty.

Serena otočila parádní bitvu s Pironkovovou. O finále US Open se utká s rozjetou Azarenkovou

US OPEN - Serena Williamsová prohrávala se Cvetanou Pironkovovou, která hrála svůj první turnaj po více než tříleté mateřské pauze, o set a brejk, ale nakonec po obratu zvítězila, Bulharku porazila i popáté a počtrnácté, pojedenácté v řadě, postoupila do semifinále domácího grandslamu. O své 34. grandslamové a 11. newyorské finále si zahraje s Viktorií Azarenkovou. Dvojnásobná finalistka povolila jediný game Elise Mertensové a vyhrála i 10. letošní zápas ve Flushing Meadows..

Serena do třetího kola US Open prošla bez ztráty setu, dnes si poradila s Gasparjanovou

US OPEN - Serena Williamsová musela po restartu sezony ve všech zápasech do rozhodující sady, ale na domácím US Open zatím postupuje bez ztráty setu. Šestinásobná šampionka, která podniká další pokus o vyrovnání rekordu Margaret Courtové v počtu grandslamových trofejí, si dnes poradila s Margaritou Gasparjanovou. Její další překážkou v cestě za vytouženým 24. grandslamovým vavřínem bude vítězka ročníku 2017 Sloane Stephensová.

Pironkovová se po tříleté mateřské pauze vrátila výhrou nad Samsonovovou

Po více než tříleté pauze a poprvé od narození syna se na kurty vrátila Cvetana Pironkovová. Bulharská tenistka po mateřské obnovila kariéru ve 32 letech zápasem na US Open, na kterém v úvodním kole přehrála 6-2 6-3 Rusku Ljudmilu Samsonovovou.

Bulharka Pironkovová se po tříleté mateřské pauze připravuje na comeback

Bulharská tenistka Cvetana Pironkovová se po mateřské pauze vrátí na kurty. Semifinalistka Wimbledonu z roku 2010 a nejvýše 31. hráčka světa byla mimo tenisové dění téměř tři roky, poté co se v dubnu 2018 stala matkou syna. Poslední zápas sehrála ve Wimbledonu 2017, comeback chystá ve 32 letech.

Šafářová se oklepala z kanára a zahraje si o druhé finále na trávě

WTA NOTTINGHAM - Lucie Šafářová v Nottinghamu zdolala navzdory sérii osmi prohraných gamů Bulharku Cvetanu Pironkovovou a potřetí v kariéře postoupila do semifinále turnaje WTA na trávě. O vyrovnání svého travnatého maxima se semifinalistka Wimbledonu 2014 utká v prvním vzájemném duelu s Chorvatkou Vekičovou.

Šafářová v Nottinghamu přežila dva mečboly proti Su-Wei Hsieh

WTA NOTTINGHAM - Lucie Šafářová ve druhém kole travnatého turnaje WTA v Nottinghamu zdolala Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu, když v závěru utkání přežila dva mečboly. O semifinále si zahraje s Bulharkou Cvetanou Pironkovovou.

Martincová byla bez šance. V Nottinghamu končí v prvním kole

WTA NOTTINGHAM - Tereza Martincová na turnaji WTA International v Nottinghamu na úspěšnou kvalifikaci nenavázala. Česká tenistka v prvním kole hlavní soutěže jasně nestačila na favorizovanou Cvetanu Pironkovovou. Bulharku ve druhém kole čeká souboj s Kurumi Naraovou, nebo nasazenou trojkou Lauren Davisovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist