Reister Julian

Reister Julian

38
muž
Německo
Datum nar.:
2. 4. 1986
Výška:
188 cm
Váha:
87 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 83.
čtyřhra: - / 431.

Rosol je v Hamburku ve 2. kole, domácí soupeř mu kvůli zranění vzdal

ATP HAMBURK - Lukáš Rosol dva dny po porážce ve finále ve Stuttgartu úspěšně vstoupil do dalšího turnaje na německé antuce v Hamburku. Na podniku ATP 500 postoupil do 2. kola poté, co proti domácímu Julianu Reisterovi vyhrál první set a v úvodu druhé sady mu soupeř kvůlu zranění kotníku vzdal. V dalším zápase se český tenista utká s Portugalcem Joaem Sousou.

Veselý znovu končí v prvním kole, od Thiema dostal "kanára"

Českému tenistovi Jiřímu Veselému se po návratu na antuku nedaří. V Hamburku dnes prohrál s dalším nadějným mladíkem Dominikem Thiemem 5-7 0-6 a na druhém turnaji v řadě se mu tak nepodařilo přejít přes úvodní kolo.

Štěpánka s Veselým čeká po roce souboj v Prostějově. V semifinále je i Pavlásek

Hned trojnásobné zastoupení má český tenis v semifinále challengeru v Prostějově. Po roce se na prostějovské antuce utkají Radek Štěpánek s Jiřím Veselým, kteří své dnešní zápasy zvládli bez ztráty setu. Mezi nejlepší čtyřku se dostal i Adam Pavlásek, jenž se po překvapivém vítězství nad Lukášem Rosolem utká o finále se Slovákem Gombosem.

Obhájce Ferrer vydřel v Buenos Aires postup

Vydřenou výhrou nad Máximem Gonzálezem odstartoval David Ferrer v Buenos Aires svou cestu za obhajobou loňského titulu. Vítěz posledních dvou ročníků zdejšího turnaje udolal domácího hráče až po více než dvou hodinách 7-6 6-4 a postoupil do čtvrtfinále.

Štěpánek bez potíží postupuje, Rosol letos ve Wimbledonu šokovat nebude

Bez sebemenších problémů zahájil letošní Wimbledon nejzkušenější z aktivních českých tenistů Radek Štěpánek. Čtyřiatřicetiletý veterán přehrál ve třech setech Australana Matta Reida a s Polákem Janowiczem si zahraje o zopakování loňského 3. kola. Naopak na dalšího úspěšného kvalifikanta Němce Reistera nestačil Lukáš Rosol, který tak ve Wimbledonu nezopakuje loňskou senzaci nezopakuje.

1. den ve Wimbledonu: Turnaj odstartuje osm Čechů či obhájce titulu Federer

V Londýně se dnes po obědě rozehraje nejslavnější z tenisových turnajů Wimbledon. Třetího grandslamu sezony se zúčastní hned 14 českých tenistů a osm z nich v čele s předloňskou šampionkou Petrou Kvitovou se představí v dnešním programu.

Veselý vyhrál i své první čtvrtfinále, o finále se utká s Knittelem

CHALLENGER MERSIN - Jiří Veselý si dnes na antuce v tureckém Mersinu zahrál poprvé ve čtvrtfinále challengeru a premiéru si osladil vítězstvím. Devatenáctiletý český tenista porazil ve dvou setech Juliana Reistera a s dalším Němcem Bastianem Knittelem si v sobotu zahraje o finále.

Veselý porazil Lajoviče a poprvé je ve čtvrtfinále challengeru. To ho posune do Top 200

Jiří Veselý na antuce v tureckém Mersinu zdolal ve třech setech čtvrtého nasazeného Srba Dušana Lajoviče a poprvé postoupil do čtvrtfinále challengeru. Za něj získá 15 bodů do světového žebříčku ATP, v němž se tak poprvé objeví v Top 200. O semifinále si zahraje s Němcem Reisterem.

Robredo si v Argentině zahraje po dvou letech v semifinále, vyzve Ferrera

ATP BUENOS AIRES - Na antuce v Buenos Aires postoupili do semifinále tři nejvýše nasazení hráči a Tommy Robredo, který se takhle daleko dostal poprvé po dvou letech.

Rosol porazil Troického, o čtvrtfinále se utká s Ramosem

ATP HAMBURK - Lukáš Rosol na šestém turnaji ATP v řadě zvládá své úvodní vystoupení. Český tenista dnes na antuce v Hamburku otočil vývoj utkání proti osmému nasazenému Viktoru Troickému a zahraje si o své druhé čtvrtfinále na okruhu. Jeho příštím soupeřem bude Španěl Albert Ramos.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist