Rezai Aravane

Rezai Aravane

37
žena
Francie
Datum nar.:
14. 3. 1987
Výška:
165 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 801. / 15.
čtyřhra: - / 118.

Bývalá hráčka Top 20 Rezaiová: Pod vedením Mouratogloua jsem se cítila jako ve vězení

Patrick Mouratoglou je v tenisovém světě vyhlášeným koučem i expertem. Vždyť momentálně vede majitelku 23 grandslamových vavřínů Serenu Williamsovou a snaží se jí pomoci vyrovnat rekord Margaret Courtové. Jenže ne všichni s ním mají jen pozitivní zkušenost. Své o tom ví bývalá členka Top 20 Aravane Rezaiová, talentovaná Francouzka se pod vedením svého krajana cítila jako ve vězení.

Kvitová postup vydřela, Cetkovská je už ve 3. kole. Další čtyři Češky končí

Včerejší déšť a následné odložení zápasů českým tenistkám příliš štěstí nepřineslo. Do druhého kola dnes postoupila jen Petra Kvitová, která ve třech setech vydřela výhru nad domácí Aravane Rezaiovou. Lucie Šafářová, Klára Zakopalová, Lucie Hradecká a Sandra Záhlavová se hned v úvodním kole s Paříží rozloučily. Naopak Petra Cetkovská postoupila už do 3. kola, když porazila Pavljučenkovovou.

Zakopalová v Barceloně nezaváhala, Strýcová v 1. kole po roce opět neuspěla

WTA BARCELONA - Na antuce v Barceloně se přes 1. kolo dostaly dvě ze tří českých tenistek.. Po Cetkovské dnes postoupila také Klára Zakopalová, jež si poradila s francouzskou kvalifikantkou Laurou Thorpeovou, naopak Barbora Záhlavová-Strýcová stejně jako před rokem nestačila na domácí Pous Tiovou.

Uražená Rezaiová opustila francouzský fedcupový tým

Francouzské tenistky se budou muset v utkání 1. kola druhé Světové skupiny Fed Cupu se Slovenskem obejít bez Aravane Rezaiové. Bývalá světová patnáctka opustila tým poté, co ji kapitán Nicolas Escudé nenominoval k úvodním dvouhrám.

Hlaváčková zpovídá Aravane Rezaiovou: Jsem svobodná!

Aravane Rezaiová (24) je výborná hráčka, velká osobnost a taky moje blízká přítelkyně. V posledních měsících ovlivnily její kariéru rodinné trable a nesoulad v týmu a z 15. místa na žebříčku propadla až na začátek druhé stovky. V rozhovoru pro Tennis Arenu jsme si povídaly nejen o tenise, ale také o její muslimské víře, kultuře, ve které vyrůstala, a o jejích zálibách.

Karolína Plíšková v Aucklandu bývalou vítězku Wickmayerovou neporazila

WTA AUCKLAND - Karolína Plíšková v Aucklandu na úspěšně zvládnutou kvalifikaci navázat nedokázala. Češka, jež na okruhu WTA sbírá zkušenosti, nestačila už v 1. kole na obhájkyni loňského finále a předloňskou šampionku Yaninu Wickmayerovou z Belgie.

Chardy, Rezaiová, Levine a Keysová dostali divoké karty na AO

Dva francouzští a dva američtí tenisté dostali na základě recipročních dohod divoké karty na Australian Open. V Melbourne si v druhé polovině ledna zahrají Jerémy Chardy, Aravane Rezaiová, Jesse Levine a Madison Keysová.

Birnerová po dvou měsících zvítězila

Eva Birnerová si připsala první výhru od červencového turnaje v Budapešti. Česká tenistka si v Taškentu poradila s Japonkou Namigataovou a postoupila do druhého kola. V něm ji čeká sedmá nasazená Jevgenija Rodinová z Ruska.

'One woman show' Lisické. Cestou za 3. titulem ztratila jen 13 her

WTA DALLAS - Sabine Lisická málo vídaným způsobem ovládla generálku na US Open v Dallasu. Jednadvacetiletá Němka v Texasu odehrála pět zápasů a v žádném z nich neztratila víc jak tři hry. Ve finále smetla 6-2 6-1 Francouzku Rezaiovou a připsala si třetí titul. Cestou za ním ztratila celkem jen 13 her.

Lisická rozmetala soupeřky a v Dallasu je ve finále

WTA DALLAS - Zcela suverénním způsobem se do finále turnaje v Dallasu dostala Němka Sabine Lisická. Ve čtyřech zápasech ztratila jen čtyři hry a v boji o titul bude favoritkou proti Francouzce Rezaiové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist