Riba-Madrid Pere

Riba-Madrid Pere

36
muž
Španělsko
Datum nar.:
7. 4. 1988
Výška:
183 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 65.
čtyřhra: - / 81.

Goffin porazil obhájce titulu Melzera a vyhrál 23. zápas v řadě

ATP WINSTON-SALEM - David Goffin je od Wimbledonu k nezastavení. Belgický tenista neprohrál už 23 utkání po sobě, když dnes v New Havenu porazil loňského šampiona Rakušana Jürgena Melzera.

Rosol je ve čtvrtfinále i v Umagu, čeká ho domácí Čilič

ATP UMAG - Lukáš Rosol svou červencovou formu potvrzuje i na antuce v chorvatském Umagu, kde dnes psotoupil do třetího čtvrtfinále v řadě. Český tenista si poradil ve dvou setech se Španělem Ribou-Madridem a zajistil si prestižní souboj s domácím Marinem Čiličem.

Rosol se v Umagu na postup nadřel, Veselý prohrál počtvrté v řadě

ATP UMAG - Lukáš Rosol po dvou vydařených turnajích v Německu vstoupil úspěšně také do soutěže na antuce v chorvatském Umagu. Měl však namále, Argentince Schwartzmana zdolal až v tie-breaku třetího setu. O čtvrtfinále si mohl zahrát s krajanem Jiřím Veselým, ten ale podlehl Španělu Ribovi a prohrál již čtvrté utkání v řadě.

Lajovič v Bastadu zdolal Montaňése a zahraje si o první antukové čtvrtfinále

ATP BASTAD - Dušan Lajovič ve švédském Bastadu zdolal v tie-breaku třetího setu Španěla Alberta Montaňése a zahraje si o své druhé čtvrtfinále na okruhu ATP. V cestě mu stojí Polák Janowicz.

Hvězdou v Ostravě bude Rosol, účast zvažuje i Štěpánek

Dvě největší opory současného českého daviscupového týmu by mohly být k vidění příští týden na ostravském challengeru Prosperita Open. Účast už pořadatelům přislíbil Lukáš Rosol a vedle něj by jedenáctý ročník turnaje mohl ozdobit i Radek Štěpánek. Aktuálně druhý nejlepší český hráč váhá nad divokou kartou, kterou mu organizátoři nabídli.

Veselý je na challengeru v Liberci ve finále

Jiří Veselý postoupil do finále challengeru ATP Svijany Open v Liberci. Dvacetiletý daviscupový reprezentant a 98. hráč světového žebříčku splnil roli nasazené dvojky a v dnešním semifinále porazil Španěla Perea Ribu 6-4 6-1.

V Liberci si zahrají přemožitelé Federera a Nadala

Česká naděje Jiří Veselý a dva nedávní přemožitelé největších tenisových hvězd se objeví příští týden na challengeru v Liberci. Jedničkou turnaje Svijany Open s dotací 30 tisíc eur by měl být Argentinec Federico Delbonis, který minulý týden porazil v Hamburku Rogera Federera, a přihlášen je také Belgičan Steve Darcis, který letos ve Wimbledonu vyřadil Rafaela Nadala.

Rosol v Paříži postupuje. Berdych a Štěpánek se loučí po prvním kole

Tomáš Berdych si na French Open bohužel s nemilosrdným losem neporadil. Šestý hráč světa skončil už v prvním kole po pětisetové bitvě s domácím Gaelem Monfilsem a neobhájí tak loňské osmifinále. Třetí rok po sobě nepřešel úvodní kolo veterán Radek Štěpánek, který nestačil na nejlepšího juniora světa Nicka Kyrgiose. Z českých tenistů tak dnes postoupil jen Lukáš Rosol, který bez větších potíží porazil Španěla Ribu a s Italem Fogninim si zahraje o třetí kolo.

J. C. Ferrerovi a Simonovi se nedařilo ani v rozpáleném Acapulku. Končí i Nalbandian

ATP ACAPULCO - Juan Carlos Ferrero se první letošní výhry na okruhu ATP nedočkal ani na rozpálených antukových kurtech v Acapulku. V Mexiku potvrdil své trápení na jihoamerických antukách také Francouz Gilles Simon, vinou vyčerpání z horka vzdal Mónaco a další Argentinec Nalbandian nestačil na Giralda.

Začal halový turnaj na antuce v Sao Paulu. Volandri vyřadil nasazeného Montaňése

ATP SAO PAULO - V brazilském Sao Paulu se letos koná poprvé turnaj ATP, jediný halový podnik na antuce. Hned v úvodní hrací den se se soutěží rozloučil sedmý nasazený Albert Montaňés, který nestačil na Itala Volandriho.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist