Russell Michael

Russell Michael

45
muž
USA
Datum nar.:
1. 5. 1978
Výška:
173 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 60.
čtyřhra: - / 164.

Šarapovová musí podle Kafelnikova nést následky. Navrátilová se Rusky zastává

Velký humbuk udělalo dnešní prohlášení ruské tenistky Marie Šarapovové o pozitivním testu na doping ve světě tenisu. Ruska ho rozdělila na několik táborů. Jedni se hříšnice zastávají, druzí ji nekompromisně odsuzují a jiní s rozpaky váhají, zda je pro její hrubou nepozornost omluva.

Verdasco i Almagro v Houstonu postupují, Mónaco a Robredo dohráli

ATP HOUSTON - Fernando Verdasco svůj první letošní zápas na antuce zvládl. Do čtvrtfinále v Houstonu postoupil i jeho krajan a loňský finalista Nicolás Almagro, naopak další Španěl Tommy Robredo, který na turnaji debutoval, a předloňský šampion Juan Mónaco skončili už ve druhém kole.

Suverénní Češi: V Dubaji postupují Berdych, Rosol i Štěpánek

Se stoprocentní úspěšností odehráli dnes své úvodní zápasy v Dubaji čeští tenisté. Tomáš Berdych i Lukáš Rosol prošli do druhého kola bez ztráty setu, Radku Štěpánkovi se pak podařilo otočit utkání s Američanem Russellem a vybojoval si tak právo nastoupit proti Rogeru Federerovi.

Obhájce Nišikoriho ve finále v Memphisu vyzve Chorvat Karlovič

ATP MEMPHIS - Keie Nišikoriho v Memphisu dělí jediná výhra od zopakování loňského triumfu. Japonský tenista bez potíží postoupil do finále, v nemž narazí na Chorvata Karloviče, který během turnaje ještě nepřišel o podání.

Russell si vyšlápl na Hewitta, v Memphisu si zahraje o první finále

ATP MEMPHIS - Michael Russell si v 35 letech může zahrát poprvé ve finále turnaje ATP. Zkušenému Američanovi se tento týden daří na domácím turnaji v Memphisu, kde po výhře nad bývalou světovou jedničkou Hewittem postoupil potřetí kariéře do semifinále. V něm se o životní výsledek utká s obhájcem titlu Nišikorim.

Mahut v Newportu dnes vyhrál dva zápasy a získal svůj druhý titul

Nicolas Mahut dnes v Newportu zvládl semifinálový duel s Russelem i finálový zápas s Hewittem a turnaj vyhrál. Francouz, startující na divokou kartu, přidal do své sbírky po triumfu v Hertogenboschi druhý titul.

Russell si v 35 letech zahraje o první finále

ATP NEWPORT - Michael Russell si v 35 letech může zahrá poprvé ve finále turnaje ATP. Zkušenému Američnaovi se tento týden daří na domácím travnatém turnaji v Newportu, kde se dostal teprve podruhé v kariéře do semifinále. V něm narazí na Francouze Nicoláse Mahuta.

Hewitt po třech měsících vyhrál, v Queensu vyzve Dimitrova

ATP QUEENS CLUB - Lleyton Hewitt se na trávě v londýnském Queens Clubu dočkal vítězství po čtvrt roku dlouhém půstu. Čtyřnásobný šampion dnes otočil zápas s Američanem Russellem a může se chystat na souboj generací s Bulharem Grigorem Dimitrovem.

Davyděnko neuspěl ani v Düsseldorfu, prohrál s Bedenem

S velmi špatnou formou na antuce se potácí Nikloaj Davyděnko. Nad síly ruského hráče byl dnes v Düssledorfu Aljaz Bedene ze Slovinska, který vyhrál 5-7 6-4 6-3. Davyděnko tak počtvrté v řadě neprošel přes první kolo turnaje.

Nišikori v Memphisu vyřadil jedničku Čiliče, Matosevic porazil Dolgopolova

Na turnaji v americkém Memphisu končí ve čtvrtfinále nasazená jednička Marin Čilič, který prohrál 4-6 2-6 s Keiem Nišikorim. Semifinálovým soupeřem Japonce se stal Marinko Matosevic po vítězství 6-7 6-2 6-4 nad turnajovou sedmičkou Dolgopolovem. Ve druhém semifinále vyzve Denis Istomin Feliciana Lópeze.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist