Schukin Yuri

Schukin Yuri

44
muž
Kazachstán
Datum nar.:
26. 6. 1979
Výška:
185 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 119.
čtyřhra: - / 121.

Štěpánek s Hájkem prohráli čtyřhru a Kazachstán snížil na 1-2

Radek Štěpánek s Janem Hájkem nezískali třetí postupový bod ve čtvrtfinále Davisova poháru v Kazachstánu. Češi prohráli dnešní čtyřhru s dvojicí Jurij Ščukin, Andrej Golubjov 6-7 4-6 3-6 a v Astaně vedou před nedělními dvouhrami 2-1 na zápasy.

Španělský 'B-tým' smetl Kazachy, obhájci titulu jsou ve čtvrtfinále

DAVIS CUP - Nový kjapitán Alex Corretja má takřka za sebou úspěšný debut v horkém křesle španělské reprezntace. I když se letos musí obejít bez obvyklých opor, v úvodním kole jeho svěřenci nezaváhali po čtyřhře už vedou nad Kazachstánem 3-0 na zápasy.

Argentinci jsou už v semifinále. Srbové vedou 2:0 i bez Djokoviče

Prvními semifinalisty Davisova poháru se stali tenisté Argentiny. V duelu s českými přemožiteli z Kazachstánu si na antuce v Buenos Aires zajistili vedení 3:0 a postup už po čtyřhře. Obhájci prvenství Srbové vyhráli ve Švédsku obě úvodní dvouhry.

Challenger v Prostějově vyhrál nenasazený Kazach Ščukin

CHALLENGER PROSTĚJOV - Jurij Ščukin vyhrál challenger Czech Open v Prostějově. Kazašský hráč, jenž v semifinále vyřadil poslední domácí naději Radka Štěpánka, v dnešním finále porazil Itala Flavia Cipollu 6-4 4-6 6-0.

Štěpánkovi došla energie, do finále v Prostějově neprošel

Radek Štěpánek si na challengeru v Prostějově nezahraje o titul a finále tak bude bez české účasti. Šestý nasazený hráč turnaje dnes začal dobře v semifinále s Kazachem Ščukinem, ve druhém setu mu ale došla energie a za necelé dvě a půl hodiny prohrál 6-3 3-6 a 4-6.

Štěpánek porazil Seppiho, o finále se utká se Ščukinem

CHALLENGER PROSTĚJOV - Radek Štěpánek v Prostějově vyřadil třetího nasazeného Itala Andrease Seppiho a postoupil už do semifinále. O finále si dvojnásobný vítěz turnaje zahraje zřejmě se světovou třináctkou Rusem Južným.

Prostějov: Štěpánek porazil Rosola, Hájek titul neobhájí

CHALLENGER PROSTĚJOV - Radek Štěpánek si na challengeru v Prostějově zahraje ve čtvrtfinále. Největší domácí naděje na titul si poradila s krajanem Rosolem a čeká ji Ital Seppi. Naopak druhé kolo byl konečným pro dvojnásobného obhájce titulu Jana Hájka i Jaroslava Pospíšila.

Berdych s Dlouhým zařídili bod ve čtyřhře. Česko vede 2:1!

Čeští tenisté jsou jediný bod od postupu do čtvrtfinále Davis Cupu. V dnešní čtyřhře zajistili Tomáš Berdych s Lukášem Dlouhým týmu kapitána Navrátila druhý bod; proti páru Koroljov/Šukin neztratili ani set, zvítězili 6-4 6-4 7-6.

Ambice máme veliké, věří si Kazaši

Až bezstarostným dojmem zatím v Ostravě působí výběr Kazachstánu, který se o víkendu při své premiéře ve Světové skupině Davis Cupu utká s Českou republikou. Absolutní nováček elitní divize vůbec neřeší českou nominaci ani neúčast Radka Štěpánka a věří, že má šanci na úspěch.

Životní forma Pospíšila: Až v 29 letech získal první challengerový titul

CHALLENGER TRNAVA - Český tenista Jaroslav Pospíšil se v životní sezoně dočkal premiérového triumfu na challengerovém turnaji. Na slovenské antuce v Trnavě nenašel přemožitele a po finálovém vítězství nad Kazachem Ščukinem se může těšit na posun mezi 150 nejlepších hráčů světa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist