Spadea Vincent

Spadea Vincent

49
muž
USA
Datum nar.:
19. 7. 1974
Výška:
182 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 18.
čtyřhra: - / 90.

Tursunov postoupil, ale finále prý asi nezopakuje

ATP INDIANAPOLIS - Předloňský vítěz a loňský finalista Dmitrij Tursunov letos v Indianapolisu ztratil set už v úvodním kole. Nejvýše nasazeného Rusa dokázal potrápit Němec Berrer. Tursunov po zápase pronesl, že se v současně době necítí na to, aby výsledky z minulých sezon zopakoval.

Kunicyn letos poprvé vyhrál, porazil nasazeného Andrejeva

ATP MEMPHIS - Sedmadvacetiletý Rus Igor Kunicyn si v Memphisu připsal první letošní výhru. Naopak poražený Andrejev prohrál už čtvrté utkání v řadě a stal se prvním nasazeným tenistou, který se s turnajem v Tennessee rozloučil.

Štěpánek je v San Jose ve čtvrtfinále

ATP SAN JOSE - Čest český tenistů drží v tomto týdnu alespoň Radek Štěpánek. Ten se po dnešní výhře nad Guccionem stal prvním čtvrtfinalistou turnaje v San Jose a dál pokračuje v cestě za zopakováním loňského finále.

Federer smetl Gonzaleze a vykročil za obhajobou

Vítěz posledních čtyř ročníků US Open Roger Federer rázně vykročil za obhajobou titulu. Švýcarský tenista, který je druhým nasazeným, v úvodním kole porazil 6-3 6-0 a 6-3 Argentince Maxima Gonzaleze. Ve druhém ho čeká další Jihoameričan, Brazilec Alves.

Vaněk vypadl v New Havenu v prvním kole

New Haven (ATP, WTA) - Jiří Vaněk stejně jako na olympiádě vypadl na turnaji v New Havenu v prvním kole. Dnes nestačil na Itala Potita Staraceho, kterému podlehl po setech 2:6 a 6:7. Slovenka Dominika Cibulková skrečovala zápas s Carolinou Wozniackou z Dánska.

Safin prošel do čtvrtfinále v Los Angeles i s roztrženým prstem

Španělským favoritům nevyšlo druhé kolo tenisového turnaje v Los Angeles. Druhý nasazený Fernando Verdasco prohrál i vinou poraněného kotníku s Francouzem Florentem Serrou 2-6 6-7, turnajová čtyřka Feliciano Lopez překvapivě vypadl s Němcem Denisem Gremelmayrem. Toho čeká ve čtvrtfinále bývalá světová jednička Rus Marat Safin, jenž si poradil s Američanem Waynem Odesnikem.

Preview: Spadea - Grosjean

I dnes pokračuje tenisový turnaj v Los Angeles zápasy prvního kola. Sebastien Grosjean odehraje letos druhý a celkově již šestý zápas proti Vincentu Spadeovi. Poprvé se oba zkušení tenisté potkali již v roce 1999 v Indianapolisu, kde zvítězil americký hráč. Jeho francouzský kolega zvítězil v následujících třech utkáních. Naposled letos v Adelaide ale slavil vítězství opět Vincent Spadea.

'Bitva pohlaví': Chystá se smíšený turnaj mužů a žen

Umíte si představit, jak na jedné straně kurtu nastupuje Roger Federer a na druhé například Ana Ivanovičová? To je sice utopie, ve Spojených státech se ale chystá něco podobného. Začátkem srpna se v Kalifornii odehraje turnaj, na kterém nastoupí současní i bývalí profesionální tenisté a tenistky.

Jednička Blake v Indianapolisu postupuje

ATP INDIANAPOLIS / WTA STANFORD - V americkém Indianapolisu postoupili do čtvrtfinále domácí favorité James Blake a Sam Querrey. Naopak ve Stanfordu nezvládla vstup do turnaje třetí nasazená Ruska Věra Zvonarevová.

Gasquet si zahraje první letošní finále

ATP STUTTGART / GSTAAD / NEWPORT - Na antuce v německém Stuttgartu na čistě argentinské finále nedojde. Prvním finalistou se stal druhý nasazený Richard Gasquet z Francie, který se o letošní premiérový titul utká s Del Potrem z Argentiny. Ve švýcarském Gstaadu je znám zatím pouze jeden finalista - Rumun Hanescu dokázal vyřadit domácí nasazenou jedničku Stanislase Wawrinku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist