Sramkova Rebecca

Sramkova Rebecca

27
žena
Slovensko
Datum nar.:
19. 10. 1996
Výška:
179 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 116. / 111.
čtyřhra: 1578. / 364.

Muchová zahodila jasné vedení a čtyři mečboly, Nosková si po skoro půlroce zahraje čtvrtfinále na okruhu WTA

Karolína Muchová (26) musela i ve druhém zápase ve Varšavě dohánět manko setu, a přestože to vypadalo na nakonec hladký postup, s turnajem se rozloučila už ve druhém kole. Finalistka nedávného French Open zahodila vedení 5:1 v rozhodující sadě i čtyři mečboly na servisu a s Rebeccou Šramkovou (26) prohrála 5:7, 6:3, 5:7. Česko-slovenské derby naopak zvládla Linda Nosková (18) a po skalpu Viktórie Hrunčákové (25) si po téměř půlroce zahraje čtvrtfinále turnajů WTA.

Po roce a půl ve finále. Kolář ani Smitková na titul nedosáhli

CHALLENGER VILNISUS / ITF BATH - Dva čeští tenisté si dnes poprvé od září 2021 zahráli ve finále, na titul ale nedosáhl ani jeden. Zdeněk Kolář na challengeru v litevském Vilniusu prohrál souboj o první halovou trofej s Britem Liamem Broadym, Tereza Smitková na podniku ITF W25 v britském Bathu prohrála se Slovenkou Rebeccou Šramkovou a neukončila téměř pětileté čekání na turnajové vítězství.

Kristýna Plíšková v Bělehradu prohrála své první letošní čtvrtfinále po tříhodinovém boji se Šramkovou

WTA 125k BĚLEHRAD - Kristýna Plíšková skončila na turnaji WTA 125k v Bělehradu ve čtvrtfinále. Česká tenistka, jež v srbské metropoli poprvé od loňského srpna vyhrála v hlavní soutěži dva zápasy po sobě, v něm podlehla po tříhodinovém boji 6-4 4-6 6-7 Slovence Rebecce Šramkové.

Šok na úvod Livesport Prague Open: Jednička Kvitová nestačila na kvalifikantku Šramkovou, Smitková postoupila

WTA PRAHA - Největší hvězda Livesport Prague Open a nasazená jednička Petra Kvitová skončila na tvrdém povrchu v pražské Stromovce hned v úvodním kole. Dvojnásobná wimbledonská šampionka prohrála bitvu s kvalifikantkou a až 226. hráčkou světa Rebeccou Šramkovou a připsala si svou nejhorší porážku od léta 2017. Do turnaje naopak úspěšně vstoupila Tereza Smitková, která porazila Maddison Inglisovou.

Krejčíková ve Starých Splavech nezaváhala, Kilnarová titul u 'Mácháče' neobhájí

ITF STARÉ SPLAVY - Ve Starých Splavech u Máchova jezera odstartoval turnaj ITF, který po zvýšení dotace na 60 tisíc dolarů získal na větší prestiži. Roli favoritky v prvním kole potvrdila domácí jednička Barbora Krejčíková, naopak loňská šampionka Monika Kilnarová po boji skončila.

Martincová a Smitková se v Budapešti utkají o postup do hlavní soutěže

WTA BUDAPEŠŤ - Obě české tenistky úspěšně vstoupily do dvoukolové kvalifikace turnaje WTA v Budapešti. Do hlavní soutěže se ale dostane jen jedna, v pondělí čeká Terezy Martincovou a Smitkovou vzájemný souboj.

Kilnarová si u 'Mácháče' došla pro první titul z turnaje ITF 25k

ITF STARÉ SPLAVY - Monika Klinarová se raduje ze svého čtvrtého titulu z turnaje ITF a prvního z akce dotované 25.000 dolary. Premiérový triumf na domácí půdě slaví ve Starých Splavech, kde osmnáctiletá Češka startovala díky divoké kartě a v dnešním finále na antukovém kurtu u Máchova jezera zdolala 7-6 6-3 Slovenku Rebeccu Šrámkovou.

V Indian Wells byl rozlosován turnaj žen. Češky úspěšně vstoupily do kvalifikace

WTA INDIAN WELLS - Obě české tenistky v Indian Wells zvládly první kolo kvalifikace. Lucie Hradecká si poradila se Slovenkou Rebeccou Šrámkovou, Tereza Martincová zdolala rovněž ve třech setech Britku Naomi Broadyovou. Pár minut poté byla rozlosována hlavní soutěž, v níž má jistý start pět Češek.

Slovenky zásluhou Šrámkové a Hantuchové postoupily do baráže

FED CUP - Slovenské tenistky se i bez své jedničky Dominiky Cibulkové překvapivě kvalifikovaly do dubnové baráže o elitní Světovou skupinu Fed Cupu. Výhru v Itálii režírovala dvacetiletá Rebecca Šrámková, jedním bodem přispěla také zkušená Daniela Hantuchová. Do baráže postoupily také Ukrajiny v čele s Jelinou Svitolinovou, Rusky a Belgičanky.

Ženská tenisová špička míří do Wuhanu, bojovat se bude i v Taškentu

Tenisová špička bude příští týden bojovat na jednom z posledních velkých turnajů letošní sezony, který by mohl pomoci rozklíčovat nejlepší osmičku tohoto roku pro letošní Turnaj mistryň v Singapuru. Nejlepší z nejlepších se sjíždí do čínského Wuhanu na tamní podnik série Premier 5. Souběžně se další tenistky poperou o titul kategorie WTA International v uzbeckém Taškentu. Na obou turnajích bude mít zastoupení i český tenis.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist