Stakhovsky Sergiy

Stakhovsky Sergiy

38
muž
Ukrajina
Datum nar.:
6. 1. 1986
Výška:
193 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 31.
čtyřhra: - / 33.

Se zákazem startu Rusů a Bělorusů ve Wimbledonu nesouhlasí ani Nadal

Se zákazem startu ruských a běloruských tenistů ve Wimbledonu nesouhlasí ani Španěl Rafael Nadal. Vítěz rekordních 21 grandslamů rozhodnutí organizátorů slavného turnaje označil za nespravedlivé.

Stachovskij dál brání Ukrajinu i Evropu. Budoucnost mých dětí je v ohrožení, zůstat doma by nebylo správné

Když před dvěma měsíci ukončil Serhij Stachovskij tenisovou kariéru, představoval si, že se bude konečně věnovat manželce a třem dětem. Místo toho po vypuknutí ruské invaze na Ukrajinu odcestoval do Kyjeva, aby pomohl při obraně rodné vlasti.

Voják Stachovskij z okupované Ukrajiny: Djokovič nám nabídl pomoc. Federera a Nadala chápu, není to jejich válka

Novak Djokovič nabídl finanční i jinou pomoc bývalému ukrajinskému hráči Serhiji Stachovskému, který se ještě před útokem Ruska připojil k aktivním zálohám. Šestatřicetiletý vítěz čtyř turnajů ATP, který po Australian Open ukončil profesionální kariéru, zveřejnil na Instagramu vzkaz od Djokoviče přes aplikaci WhatsApp.

Stachovskij se připojil k aktivním zálohám. Se zbraní v ruce chce bránit svou vlast

Tenista Sergej Stachovskij je jedním z ukrajinských sportovců, kteří jsou připraveni bránit se zbraní v ruce vlast proti ruské invazi. Kyjevský rodák uvedl, že se minulý týden ještě před útokem Ruska připojil k aktivním zálohám.

Lehečka v Pau porazil talentovaného Dána Runeho a je poprvé ve finále halového challengeru

CHALLENGER PAU - Jiří Lehečka na halovém challengeru ve francouzském Pau porazil 3-6 6-3 6-4 o dva roky mladšího Dána Holgera Runeho, který plnil roli nasazené dvojky, a počtvrté v kariéře a poprvé mimo antuku postoupil do finále. O třetí challengerový titul si 20letý Čech zahraje s Moldavanem Radu Albotem.

Čechům se na Štvanici daří. Dnes postoupili Kolář, Šátral, Macháč a Paulson

CHALLENGER PRAHA - Prvním kolem challengeru v Praze prošlo sedm z devíti domácích tenistů. Dnes zaznamenali vítězný vstup do turnaje Zdeněk Kolář, Jan Šátral, Tomáš Macháč a Andrew Paulson. Neuspěl Lukáš Rosol, který i vinou zdravotních potíží prohrál s Rusem Safiullinem a přišel o možnost vyzvat Stana Wawrinku.

Nabídli mi peníze, když prohraju první kolo Australian Open, svěřil se po 11 letech Stachovskij

Sergej Stachovskij se na Australian Open 2009 dostal do kontaktu se dvěma podvodníky, kteří mu nabízeli 100 tisíc dolarů, pokud prohraje utkání prvního kola. Čtyřiatřicetiletý Ukrajinec se s touto negativní zkušeností veřejně svěřil až teď po 11 letech, měl totiž strach o svou rodinu.

VIDEO: Nejlepší údery na challengerech v dubnu 2019

Ve výběru pěti nejlepších výměn dubnových challengerů najdeme šťastné údery včetně povedeného backspinu z rakety Dustina Browna, ale také parádní 'rybičku' Ukrajince Sergeje Stachovského

VIDEO: Stachovskij si ve vítězné výměně pomohl dvěma tweenery

Třiatřicetiletý Ukrajinec Sergej Stachovskij včera pobavil diváky na halovém challengeru v Tchaj-peji výměnou, během které se nejprve zachránil tweenerem zády k síti a vzápětí ji při návratu zpět zakončil prohozem mezi nohama. Zápas nad Stephanem Robertem vyhrál 7-6 6-2, dnes už porazil dalšího Francouze Maxima Janviera a podruhé v sezoně postoupil do čtvrtfinále.

Tsitsipas přehrál Stachovského a v Marseille postoupil do semifinále

ATP MARSEILLE - Stefanos Tsitsipas v hale v Marseille porazil bez ztráty podání Ukrajince Sergeje Stachovského a postoupil do semifinále. V něm se nejvýše nasazený Řek utká s Belgičanem Davidem Goffinem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist