Stollar Fanny

Stollar Fanny

25
žena
Maďarsko
Datum nar.:
12. 11. 1998
Výška:
172 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 267. / 114.
čtyřhra: 154. / 67.

Siniaková v Norimberku vyhrála dva zápasy a je v semifinále. Kr Plíšková vypadla

WTA NORIMBERK - Kateřina Siniaková dnes na antuce v Norimberku vyhrála dohrávaný druhý set proti Paraguayce Veronice Cepedeové, následně si poradila i s Maďarkou Fanny Stollárovou a podruhé v sezoně postoupila do semifinále. V něm narazí na Švédku Johannu Larssonovou, na které dnes zroskotala Kristýna Plíšková.

Kvitová po šesti letech prohrála s Češkou. V Charlestonu ji vyřadila Kristýna Plíšková

WTA CHARLESTON - Petra Kvitová po šesti letech a sérii 24 výher prohrála zápas se svou krajankou. Na zelené antuce v Charlestonu světovou desítku vyřadila Kristýna Plíšková, která vyhrála navzdory zpackanému prvnímu setu a připsala si svůj druhý letošní skalp hráčky Top 10.

Favoritky v Budapešti nezaváhaly. Obhájkyně titulu Babosová ztratila jediný game

WTA BUDAPEŠŤ - Timea Babosová vstoupila do domácího halového turnaje v Budapešti, kde loni získala jeden ze svých tří singlových titulů na okruhu WTA, drtivou výhrou 6-1 6-0 nad Tatianou Mariaovou. Nezaváhala ani nasazená jednička Dominika Cibulková, která potvrdila roli favoritky proti domácí Fanny Stollarové.

Šafářová v Charlestonu vyřadila svou deblovou parťačku. Nejvýše nasazené hráčky dohrály

WTA CHARLESTON - Lucie Šafářová vyhrála souboj se svou deblovou parťačkou Bethanií Mattekovou-Sandsovou. Na antuce v Charlestonu česká tenistka zvítězila ve dvou setech a postoupila do osmifinále. V něm se utká poprvé s Němkou Laurou Siegemundovou, která přežila mečboly proti třetí nasazené Venus Williamsové. Skončily také turnajová jednička Madison Keysová a čtyřka Jelena Vesninová.

Konec vítězné série. Kolodziejová s Vondroušovou se loučí s Wimbledonem v semifinále

Zatímco Serena Williamsová má i po dnešku šanci na zisk letošního kalendářního Grand Slamu, české juniorky Miriam Kolodziejová a Markéta Vondroušová ji ztratily. Vítězky deblové juniorky v Melbourne a Paříži padly ve Wimbledonu před branami finále, do kterého je nepustila maďarská dvojice Galfiová/Stollarová.

Na olympiádě mládeže postupují Vondroušová a překvapivě i Heinová

OH MLÁDEŽE - České tenisové naděje vstoupily do letních olympijských her mládeže v čínském Nanjingu výhrami. Patnáctiletá Markéta Vondroušová porazila Lesedi Sheyu Jacobsovou z Namibie, sedmnáctiletá Simona Heinová dokonce zaskočila juniorskou světovou jedničku Ivanu Jorovičovou ze Srbska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist