Stubbs Rennae

Stubbs Rennae

53
žena
Austrálie
Datum nar.:
26. 3. 1971
Výška:
178 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 189.
čtyřhra: - / 2.

Plíškové bude na konci sezony pomáhat bývalá nejlepší deblistka světa Stubbsová

Karolína Plíšková bude do konce letošní sezony hrát pod vedením bývalé deblové světové jedničky Rennae Stubbsové. Česká jednička informaci sdělila novinářům na tiskové konferenci na právě probíhající akci WTA v Pekingu. S šestačtyřicetiletou Australankou pojede i na Turnaj mistryň do Singapuru.

Peschkeová se na Turnaji mistryň přiblížila prvnímu velkému triumfu

TURNAJ MISTRYŇ - Květa Peschkeová si po dvou letech zahraje ve finále Turnaje mistryň. Společně se Slovinkou Srebotnikovou zdolaly duo Raymondová/Stubbsová a v neděli si zahrají o titul, který česká hráčka dosud z žádného tak velkého turnaje nemá. Jméno svých soupeřek se dozví dnes večer.

Dlouhý s Paesem ve finále prohráli, neuspěla ani Peschkeová se Srebotnikovou

Lukáš Dlouhý spolu s Indem Paesem prohráli ve finále generálky na Wimbledon na travnatém turnaji v Hertogenboschi. Nejvýše nasazený pár nezvládl závěr zápasu s dvojcí Lindstedt-Tecau, které podlehl 6:1, 5:7 a 7:10. Podobně dopadla i Květa Peschkeová se Slovinkou Srebotnikovou v Eastbourne.

Peschkeová deblový titul z Turnaje mistryň nezískala

TURNAJ MISTRYŇ - Česká deblová specialistka Květa Peschkeová ve finále tenisového Turnaje mistryň neuspěla. Po boku Australanky Rennae Stubbsové dnes v Dauhá podlehla nejlepšímu páru světa Cara Blacková, Liezel Huberová 1-6 5-7.

Porsche 911 si ze Stuttgartu odveze Jankovičová

WTA STUTTGART - Poprvé v kariéře si Srbka Jelena Jankovičová zahrála finále na halovém turnaji a hned získala titul, celkově osmý. Ve Stuttgartu si v boji o třetí letošní trofej a také luxusní Porsche 911 poradila s vítězkou z roku 2006 Naďou Petrovovou, kterou porazila 6-4 6-3. Oslavila tak návrat na post světové jedničky.

V pondělí si zahrají tři Češi a dvě světové jedničky

Oba čeští tenisté, kteří zůstali i druhý týden Roland Garros v soutěži dvouher, se představí v pondělí na kurtu Suzanne Lenglenové, kde budou bojovat o postup do čtvrtfinále. Na kurtech se objeví i světové jedničky Šarapovová a Federer.

Z osmi zápasů jen tři vítězství pro české barvy

Hned v osmi utkáních z nedělního programu se objevili naši reprezentanti. Těm se však většinou nedařilo a pět z osmi utkání skončilo porážkou. Překvapením dne je vyřazení Italky Pennettaová.

Šarapovová přešla po boji přes Schnyderovou

Ruská tenistka Maria Šarapovová se na turnaji v Římě probojovala do semifinále. Jednadvacetiletá hráčka, která se po náhlém ukončení kariéry Belgičanky Justine Heninové posune v pondělí do čela světového žebříčku, porazila v pátečním večerním utkání Švýcarku Patty Schnyderovou ve třech setech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist