Van Uytvanck Alison

Van Uytvanck Alison

30
žena
Belgie
Datum nar.:
26. 3. 1994
Výška:
173 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 493. / 37.
čtyřhra: - / 66.

Vondroušová v Linci nezaváhala, Nosková první zápas v roli členky Top 50 nezvládla

WTA LINEC - Markéta Vondroušová si i na třetím letošním turnaji poradila s úvodní soupeřkou, svůj debut v Linci začala hladkou výhrou nad bulharskou kvalifikantkou Viktorijí Tomovovou. Linda Nosková svůj premiérový zápas v roli členky Top 50 žebříčku nezvládla a svou premiéru v rakouské hale zakončila hned v prvním kole, když nestačila na nebezpečnou halařku Alison Van Uytvanckovou.

Sabalenková v Hertogenboschi vydřela postup do semifinále, Bencicová vypadla

WTA HERTOGENBOSCH - Turnajová jednička Aryna Sabalenková ve čtvrtfinále v Hertogenboschi zdolala na trávě velmi nebezpečnou a sedm zápasů neporaženou Alison Van Uytvanckovou, potřetí v sezoně postoupila do semifinále a bude útočit na 17. kariérní finále. S nizozemskou akcí se v této fázi naopak rozloučila nasazená dvojka Belinda Bencicová, která nestačila na Veroniku Kuděrmetovovou.

Van Uytvancková měla po vyřazení z Australian Open pozitivní test na Covid-19

Alison Van Uytvancková měla po vyřazení na Australian Open pozitivní test na koronavirus. Pětapadesátá hráčka světového žebříčku tak nemohla odletět domů do Belgie a zůstala v izolaci v Melbourne.

Halepová otočila souboj s Paoliniovou a drží šanci na první letošní titul

WTA LINEC - Simona Halepová na halovém turnaji WTA 250 v Linci zdolala Italku Jasminu Paoliniovou a stále může zakončit devátou sezonu v řadě se ziskem minimálně jednoho titulu. V semifinále druhá nasazená Rumunka narazí na krajanku Jaqueline Cristianovou.

Van Uytvancková na 5. pokus porazila Putincevovou a také 5. finále přetavila v titul

WTA NUR-SULTAN - Alison Van Uytvancková má za sebou nejlepší týden v sezoně. V kazašském Nur-Sultanu ukončila čekání na první letošní semifinále, po dvou letech si zahrála finále a v něm udržela svou neporazitelnost. Celkově 5. titul, z toho čtvrtý z haly, získala 27letá Belgičanka po výhře 1-6 6-4 6-3 nad domácí nasazenou jedničkou Julií Putincevovou.

Putincevová si doma v Nur-Sultanu zahraje o titul. Ve finále vyzve Van Uytvanckovou

WTA NUR-SULTAN - Nasazená jednička Julia Putincevová v domácí hale v Nur-Sultanu přehrála Rebeccu Petersonovou, kterou porazila už potřetí v řadě, a ve svém pátém kariérním finále zaútočí na třetí triumf. Ve druhém letošním finále narazí na turnajovou dvojku Alison Van Uytvanckovou, která je ve finále po dvou letech.

Vondroušová svůj debut v Lucemburku zahájila suverénním vítězstvím nad Van Uytvanckovou

WTA LUCEMBURK - Markéta Vondroušová svůj debut na halové akci v Lucemburku zahájila suverénně. Nasazená pětka přehrála 6-2 6-3 trápící se Belgičanku Alison Van Uytvanckovou. O teprve čtvrté letošní čtvrtfinále bude stříbrná medailistka z Tokia usilovat proti kvalifikantce Janě Fettové z Chorvatska.

Martincová v Chicagu přemohla Su-Wei Hsieh, ve čtvrtfinále je i Vondroušová

WTA CHICAGO - Ve druhém kole turnaje WTA 250 v rozpáleném Chicagu uspěly obě české tenistky. Tereza Martincová po fyzicky i psychicky náročném boji našla recept na nepříjemnou soupeřku Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu, Markétě Vondroušové vzdala vyčerpaná Belgičanka Alison Van Uytvancková. Společně pak postoupily do semifinále čtyřhry.

Krejčíková, Vondroušová a Plíšková jsou v olympijském osmifinále. První vyřazenou Češkou je Kvitová

OH TOKIO - V osmifinále olympijského turnaje jsou tři české tenistky. Barbora Krejčíková si ve druhém kole poradila s kanadskou teenagerkou Leylah Fernandezovou, Markéta Vondroušová ztratila pouhé tři gamy s Rumunkou Buzarnescuovou a Karolína Plíšková zdolala ve třech setech Španělku Suárezovou. První vyřazenou Češkou je Petra Kvitová, jež neudržela vedení proti Alison Van Uytvanckové a s Tokiem rozloučila ztrátou deseti gamů v řadě.

Stoprocentní Češky! Plíšková v olympijské premiéře smetla Cornetovou, Kvitová porazila Paoliniovou

OH TOKIO - Prvním kolem olympijského turnaje v Tokiu prošly všechny čtyři české singlistky i obě dvojice ve čtyřhře. Karolína Plíšková dnes ve svém premiérovém vystoupení na olympiádě snadno přehrála Francouzku Alizé Cornetovou a následně uspěla i v deblu s Markétou Vondroušovou Bronzová medailistka z Ria de Janeira Petra Kvitová si poradila s Italkou Jasminou Paoliniovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist