Vizner Pavel

Vizner Pavel

53
muž
Česká republika
Datum nar.:
15. 7. 1970
Výška:
183 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / -
čtyřhra: - / 5.

Federer zvládl koncovky setů a postupuje

US OPEN MUŽI - Švýcarský tenista Roger Federer pokračuje na US Open v cestě za pátým titulem v řadě. Dnes si ve druhém kole poradil s Brazilcem Thiagem Alvesem, přestože znovu nepodal ideální výkon. Suverénním způsobem postoupili do třetího kola čtyřhry čeští deblisté Damm s Víznerem, kteří soupeřům nadělili dva kanáry.

Debl Berdych/Štěpánek končí, Damm s Víznerem postupují

OH PEKING MUŽI/ČTYŘHRA - Účinkování Radka Štěpánka na olympijských hrách skončilo. Po soutěži dvouher vypadl i ve čtyřhře, spolu s Tomášem Berdychem prohráli s brazilským párem Melo/Sa 7-5 2-6 6-8. Do druhého kola naopak postoupili čeští tenisté Martin Damm s Pavlem Víznerem.

V neděli se představí Vaidišová, Berdych a Minář

Pro Nicole Vaidišovou, Tomáše Berdycha a Iva Mináře začne v neděli olympijský tenisový turnaj ve dvouhře. Jako první se na kurty Olympijského tenisového centra postaví Berdych, kterého od 4:30 SELČ čeká místo nemocného Chorvata Iva Karloviče čínský tenista z osmé stovky světového žebříčku Yu Xin-Yuan.

Česká nominace pro Peking: odřekne někdo?

V nominaci českých tenistů pro olympijské hry v Pekingu jsou všichni nejlepší domácí hráči Tomáš Berdych, Radek Štěpánek i Nicole Vaidišová. Podle funkcionářů svazu se zařazení do olympijské výpravy vzdala jen přední světová deblistka Květa Peschkeová. Přidá se k ní, po vzoru tenistů z jiných zemí, i někdo další?

Z osmi zápasů jen tři vítězství pro české barvy

Hned v osmi utkáních z nedělního programu se objevili naši reprezentanti. Těm se však většinou nedařilo a pět z osmi utkání skončilo porážkou. Překvapením dne je vyřazení Italky Pennettaová.

V neděli je na programu polovina osmifinálových zápasů

Pokud bude přát počasí, mělo by se dnes na dvou hlavních dvorcích odehrát osm ze šestnácti osmifinálových duelů. Na ostatních budou pokračovat čtyřhry, turnaje dnes zahájí i junioři a juniorky. Ze tří českých osmifinálových reprezentantů v singlech se na kurtech dnes objeví pouze Petra Cetkovská.

Čeští tenisté prohráli s Američany

Čeští tenisté zahájili své účinkování na Světovém poháru družstev prohrou se Spojenými státy. Rozhodla o tom dnešní čtyřhra, v níž Tomáš Berdych s Pavlem Víznerem nestačili na pár Blake/Odesnik.

Český tým čeká rozhodující čtyřhra s USA

České tenisty dnes na Světovém poháru družstev v Düsseldorfu čeká rozhodující čtyřhra jejich úvodního utkání se Spojenými státy americkými. Stav zápasu je po nedělních dvouhrách vyrovnaný 1-1.

Navrátil: I s Berdychem by byl výsledek stejný

Nehrající kapitán českého daviscupového týmu Jaroslav Navrátil je přesvědčený, že sestavu pro dnešní čtyřhru vybral správně. Pokud by místo Pavla Víznera po bok Radka Štěpánka nastoupil Tomáš Berdych, stejně by podle něj zápas s Rusy Igorem Andrejevem a Nikolajem Davyděnkem skončil pro jeho svěřence porážkou.

Vízner: Občas jsem měl problém ten míč aspoň vidět

Tenisté Radek Štěpánek a Pavel Vízner po porážce ve čtvrtfinále Davisova poháru v Moskvě uznali, že ruští soupeři dnes byli lepší. I když se čeští deblisté snažili měnit taktiku, od druhého setu nedokázali najít zbraň proti raketovým projektilům od základní čáry, které na jejich polovinu antukového kurtu vysílali Nikolaj Davyděnko s Igorem Andrejevem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist