Voskoboeva Galina

Voskoboeva Galina

39
žena
Kazachstán
Datum nar.:
18. 12. 1984
Výška:
183 cm
Váha:
67 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 42.
čtyřhra: - / 26.

Siniaková překonala nevolnost a udolala Voskobojevovou

WTA TCHAJ-PEJ - Kateřina Siniaková měla dnes v prvním kole turnaje WTA v Tchaj-peji dvě soupeřky. I přes nevolnost se ale protrápila k vítězství 5-7 6-4 6-2 nad Galinou Voskobojevovou z Kazachstánu a potvrdila tak roli favoritky. Ve druhém kole čeká dvacetiletou Češku vítězka čínského derby mezi Saisai Zheng a Shuai Peng.

Su-Wei Hsieh zatím v Dubaji válí, ve čtvrtfinále smetla Kruničovou

ITF DUBAJ - Jediná přeživší nasazená hráčka Su-Wei Hsieh zatím na turnaji ITF s dotací 100 000 amerických dolarů v Dubaji hladce postupuje a po výhře 6-1 6-2 nad Aleksandrou Kruničovou je už v semifinále. V něm vyzve německou tenistku Monu Barthelovou.

Záhlavová-Strýcová v Melbourne končí, nestačila na Azarenkovou

Poslední zbývající tenistka hájí české barvy v soutěži žen na Australian Open. Barbora Záhlavová-Strýcová dnes nenapodobila úspěšnou Lucii Šafářovou a s grandslamovým turnajem se rozloučila porážkou z rakety obhájkyně titulu Viktorie Azarenkové.

Plíškové se v Číně dál daří, Cetkovská v Guangzhou dohrála

Na amerických betonech se jí v létě nedařilo, ale s přesunem do Asie Karolína Plíšková ožila. Česká tenistka dnes postoupila v čínském Guangzhou do druhého kola a připsala si tak už šestou výhru v řadě. Hůř se vedlo její krajance Petře Cetkovské, která po porážce s Galinou Voskobojevovou potřetí během jednoho měsíce klopýtla na turnaji WTA hned v úvodním kole.

Erraniová prohrála s Pennettaovou. Tenis si neužívám, rozplakala se světová pětka

US OPEN - První vyřazenou hráčkou Top 10 na letošním US Open je loňská semifinalistka Sara Erraniová z Itálie. Světová pětka už ve druhém kole nestačila na krajanku Flavii Pennettaovou a po zápase se rozplakala. Tenis si vůbec neužívám, cítím na sebe velký tlak, přiznala Erraniová.

Šafářová vyhrála třísetovou bitvu, je v semifinále

Lucie Šafářová si po více než roce zahraje na okruhu WTA o turnajové finále. Česká tenistka dnes v Norimberku za dvě a půl hodiny udolala Slovinku Hercogovou a po výhře 7-6 3-6 6-4 postoupila mezi nejlepší čtyřku. V ní se utká s Rumunkou Halepovou.

Kuzněcovová zdolala Wozniackou a je po roce ve čtvrtfinále

WTA SYDNEY - Světlana Kuzněcovová se po zranění pomalu dostává do formy. V Sydney dvojnásobná grandslamová šampionka vyhrála včetně kvalifikace už pět zápasů a po zdolání bývalé světové jedničky Caroline Wozniacké se může těšit na první čtvrtfinále po 12 měsících. Vůbec premiérové čtvrtfinále čeká na sedmnáctiletou Keysovou.

Kirilenková po dvou gamech vzdala, Rusku vyřadilo zranění zad

WTA SOUL - Turnaj v Soulu přišel hned v 1. kole o druhou nasazenou hráčku. Světová čtrnáctka Maria Kirilenková v úvodu zápasu s domácí Korejkou So-Ra Lee vzdala kvůli zranění zad.

Hlaváčková je po bitvě poprvé ve 3. kole grandslamu!

US OPEN - Andrea Hlaváčková si užívá herní pohodu a životní formu. Svůj debut na US Open už proměnila v premiérový postup do 3. kola grandslamového turnaje, když dnes uspěla v souboji s Kazaškou Voskobojevovou.

4. den na US Open: Berdych a Hlaváčková hrají o třetí kolo

Poslední český tenista v mužské dvouhře na US Open Tomáš Berdych dnes odehraje svůj zápas o postup do třetího kola. Proti Estonci Jürgenu Zoppovi nastoupí na kurtu číslo 11, na kterém uzavře dnešní program. Andrea Hlaváčková naopak začíná program na dvorci číslo 6, kde ji čeká Galina Voskobojevová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist