Krejčíková ve čtvrtfinále v Cincinnati proti Bartyové neuspěla. Kvitová musela vzdát

20. 8. 2021, 18:21
Aktuality 166
WTA CINCINNATI - Barbora Krejčíková při svém debutu na prestižní akci WTA 1000 v Cincinnati skončila ve čtvrtfinále. Nejúspěšnější Češka letošní sezony ani na druhý pokus nenašla recept na světovou jedničku Ashleigh Bartyovou. Australanka si o finále zahraje s Angelique Kerberovou, které pro žaludeční potíže vzdala Petra Kvitová. Postup mezi nejlepší kvarteto vybojovala jen Karolína Plíšková.
Barbora Krejčíková (© AFP)

Barbora Krejčíková před rokem nastartovala svůj kariérní vzestup a výborně navzdory dnešní porážce vstoupila i do sezony amerických betonů, která na přelomu srpna a září vyvrcholí posledním grandslamem sezony US Open.

Ke svému singlovému debutu v Cincinnati dorazila s bilancí 22 výher a pouhých dvou porážek z posledních 24 zápasů a proti Darje Kasatkinové, Dajaně Jastremské ani bývalé světové jedničce Garbiñe Muguruzaové nepřišla o podání. Ve čtvrtfinále však její pouť v Ohiu skončila, stejně jako na začátku července v osmifinále Wimbledonu ve dvou setech prohrála s Ashleigh Bartyovou.

V úvodním dějství Krejčíková tahala za kratší konec, nedostala se ani k jednomu brejkbolu a dvakrát ztratila servis. Ve druhé sadě se ale rozehrála a měla v zádech nadějné vedení 4-2. Bartyová ovšem přestala chybovat, získala čtyři gamy v řadě a souboj grandslamových šampionek za necelou hodinu vyhrála 6-2 6-4.

Krejčíková skončila i ve čtyřhře s Kateřinou Siniakovou. Olympijské vítězky v semifinále nestačily 5-7 6-3 7-10 na Gabrielu Dabrowskou a Luisu Stefaniovou.

Pětadvacetiletá Bartyová, která vylepšila svou letošní úspěšnost s hráčkami Top 20 na 14-1 a Top 10 na 7-1 a je s pěti finálovými účastmi a čtyřmi tituly nejúspěšnější hráčkou letošní sezony, se mohla o své celkově 19. finále porvat s Petrou Kvitovou. Další z nasazených českých nadějí ale musela za stavu 4-6 3-3 vzdát Angelique Kerberové.

Kvitovou žaludeční potíže provázely celý turnaj, přesto dokázala bez ztráty setu vyřadit Madison Keysovou, Veroniku Kuděrmetovovou i Ons Džabúrovou. Proti Kerberové měla v úvodním dějství své šance, třikrát se na returnu dostala do vedení 30-15, jenže brejkbol si nevypracovala.

Na začátku druhé sady poprvé soupeřce sebrala servis a vedla 2-0. Následovala pauza, během níž Kvitová musela opustit kurt, po návratu odvrátila tři brejkboly v řadě a zvýšila svůj náskok. Jenže evidentně zdravotně indisponovaná 31letá Češka už pak skoro nemohla hrát, výměny se snažila rychle zakončovat a Kerberová začala manko stahovat. Po skončení páté hry se Kvitová nechala ošetřovat, odehrála ještě jeden game a pak se rozhodla skrečovat.

Třiatřicetiletá Němka si nedávno na domácím pažitu v Bad Homburgu zahrála své první finále po dvou letech a v celkově 31. souboji o titul se dočkala 13. trofeje, první od Wimbledonu 2018. Dvojnásobná finalistka podniku v Cincinnati, která s Kvitovou srovnala vzájemnou bilanci na 8-8, se Bartyové pokusí oplatit nedávnou porážku ze semifinále Wimbledonu a i s ní bilanci srovnat. Právě vedoucí žena žebříčku WTA je její jedinou přemožitelkou v posledních 15 duelech.

"Snažila jsem se vydržet, jak dlouho to jen šlo. Již několik dní bojuju s žaludečními problémy a dneska už jsem ten zápas zkrátka až do konce dohrát nedokázala," uvedla Kvitová na Twitteru.

Poslední z českých zástupkyň Karolína Plíšková do semifinále prošla a čeká ji souboj s Jil Teichmannovou.

• WTA 1000 CINCINNATI •
USA, tv. povrch, 1.835.490 dolarů
páteční výsledky (20. 8. 2021)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Bartyová (1-Austr.) - Krejčíková (9-ČR) 6-2 6-4
Kerberová (Něm.) - Kvitová (11-ČR) 6-4 3-3 / skreč
Kar. Plíšková (5-ČR) - Badosaová (Šp.) 7-5 2-0 / skreč
Teichmannová (Švýc.) - Bencicová (10-Švýc.) 6-3 6-2
• Čtyřhra - semifinále •
Dabrowská/Stefaniová (6-Kan./Braz.) - Krejčíková/Siniaková (2-ČR) 7-5 3-6 10-7
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

166
Přidat komentář
vladka
Ta je neskutečnásmilesmilesmile- výdrž, vítězství. Gratuluju
Reagovat
Bloody13
Třetí set v řadě s takovýmhle obratem smilesmilesmile
Reagovat
jirkaS
kája je v semi! smile
Reagovat
tommr
jj Karolína zůstává v turnaji jako poslední Češka jak se na naší jedničku sluší a patří ... smile
V semi jí čeká Teichmannová což asi nebude tak lehký jak by se na první pohled mohlo zdát. Proti Bencicový hrála Teichmannová skutečně fantastickej tenis. Jestli to zopakuje i proti Karolíně tak s ní Karolína bude mít velký problémy ...
Reagovat
Titan
Já bych to bral pozitivně, Krejčíková (i Siniaková) má dost času na nabrání sil před US Open...
Pokud někdo vyřadí Barty před Krejčíkovou, tak má docela šanci...
Reagovat
tommr
černej den našich hráček bohužel pokračuje. Olympijský vítězky dneska předvedly velice slabej výkon a překvapivě končí už v semifinále ... smile
Zaujala mě hlavně jejich naprostá neschopnost vypořádat se s velmi kvalitním blokem soupeřek na síti. To u tak zkušených deblistek opravdu nechápu ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
v MTB hrály soupeřky kvalitnější debl. Krejsi měly šanci na začátku, pak už byly soupeřky lepší skoro ve všem...
Reagovat
Esgalnor
Dneska to je teda zakletej den, snad s tim aspon Kaja trochu zamava... Bara s Katkou mely dobry mista, ale vedeni v MTB prohraly - Dabrowski/Stefani byly jasne lepsi, hraly o dost chytreji. Katka ke konci uz zacinala chytat nerva, svihala do toho vylozene nasrane a souperky to ocividne strilely primo do ni, coz se vyplatilo. Ted nacerpat sily, na US Open verim obema, ze by v deblu i v singlu mohly mit sanci dojit relativne daleko.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
díky zkratu v MTB opouštějí turnaj a následují tak Petru, Bára dnes opustila turnaj dokonce podruhé, což si za své výkony úplně nezasloužila, ale což je to jen tenis, dyť de vo...
Reagovat
Jimbo
Tak se naše šampionky předháněly, která udělá více chyb a po zásluze vylítly v semifinále!!! smile
Reagovat
Dobry-den
KrejSi smile Některých jejich minel jsem se normálně lekl. smile
Reagovat
Blondie
Me uz ta Petina smula zacina deptat.
Reagovat
milik254
Jen aby Petra nebyla těhotná...
Reagovat
hanz
smile
Reagovat
smazaný uživatel
no právě. Ta už myslí jen na jedno.smile Jako každá správná ženasmilesmile
Reagovat
hanz
Chtěl bych vědět kurz na to, že US bude její poslední turnaj a pak oznámí radostnou novinu. Do toho kurzíku bych docela šel.
Reagovat
lvicek
Ja teda nevim, ale aby sla v takovem vedru a na primem slunci hrat soutezni zapas, kdyz by vedela, ze je tehotna, tak to by musela byt blazen. Vy chlapi si to predstavujete jak hurvinek valku, fakt.
Reagovat
lars
Tehotna Serena vyhrala AO
Reagovat
lvicek
Zajimalo by me, jestli to vedela. Mozna ma proste dobrou konstituci. Ale jinak je to dost risk. Taky by mohla rovnou na tom kurtu misto zvraceni potratit...
Reagovat
smazaný uživatel
My jsme měli v kravíně údernici, ta ještě v 8. měsíci běhala mezi kravama. A při tom kdyby měla potrat, tak to je trestné.
Reagovat
Jon61
To bylo dříve běžné, že na vesnicích těhotné pracovaly dokonce na poli. Ženské vydrží více než chlapi.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj, taky vím o ženské, co jela z pole rovnou do porodnice, navíc sama...
Reagovat
Petr_Fisk
Taková normální indiánka šla odrodit stranou a ještě se pak vrátila i s hromadou roští, aby to nevypadalo, že se zbytečně poflakuje...smile
Reagovat
lvicek
Hmmm a taky jaká byla kdysi novorozenecká a dětská úmrtnost (rodiček taktéž), o nedonosenych těhotenství ani nemluvě, a jak je to dneska? A srovnávat práci na poli pro obživu rodiny a vrcholový sportovní výkon na rozpáleném slunci, který je ale v podstatě zbytečný, je malinko mimo. Prostě mě osobně to přijde jako blbost (a ještě když ji je tak špatně, že sotva může nějak rozumně hrát...).
Reagovat
Enterprise
Třeba Mandy Minella hrála Wimbledon 2017, když byla ve čtvrtém nebo pátém měsíci těhotenství.
Reagovat
lvicek
Ono se to urcite ruzni, ale zrovna Petra jeste se svym astma takove podminky tezko zvlada i normalne. Jit tam hrat tehotna, to by (alespon podle me) byla silenost. Taky tehotenstvi je rizikove spis na zacatku, nez uprostred, co se tyce samovolneho potratu. Proto se taky vetsinou oznamuje az po prvnim trimestru, protoze do te doby to neni vubec jiste... Ale jasne, je mozne, ze hraje i tehotna, to si kazdy musi rozhodnout sam. Ja si to predstavit moc neumim.
Reagovat
SydneyOpen
Tak nevím ale pokud by měla nechráněný styk tak by si udělala těhotenský test nebo ne? Mě právě Serena i Mandy překvapily, zrovna u sportovkyň bych čekal že budou opatrné a budou si to hlídat a né že to zjistí za takovou dobu. Každopádně si nemyslím že je Petra těhotná, podobné potíže měla i na začátku roku 2016 kdy také musela v Shenzhenu skrečovat kvůli střevním potížím. No a i kdyby byla tak nám nezbyde popřát nic jiného než hodně štěstí, ale prostě si myslím že by si udělala těhotenský test
Reagovat
com
nechraneny styk smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tobě to nehrozí, když při tom máš vždycky na hlavě rádiovkusmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Jé Lvíček.smile Možné je úplně všechno.
Reagovat
Blondie
Asi tak.
Reagovat
Esgalnor
Btw, ty podminky v Cincinnati se mi zdaji byt podobne zabijacky jako v Tokyu - tohle je ctvrte odstoupeni behem zapasu po Collins, Brady a Muchove. Simona taky odstoupila behem turnaje. Bara dneska proti Barty vypadala ponekud mrtvolne.
Vylozene hazard jako v Tokyu to neni, ale idealni zjevne taky ne.
Reagovat
Nancy_z
Když už Petra trochu najde formu, musí chytit střevní bacil smile
Reagovat
smazaný uživatel
komediesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nebo uklouznout po banánu na tiskovce.smile
Reagovat
lvicek
Ale vazne, ji se ten pech fakt drzi, ze? Neuveritelne...
Reagovat
smazaný uživatel
pravdu máte. Já zvládám taky dost zážitků.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Esgalnor
Strasne smutnej pohled, zapal tam byl, telo ale vypovedelo :( Hrozne doufam, ze to Peta prekona - tady hrala skvele, i v tomhle zapasu, hlavne v druhym setu, hrala neskutecne efektivne. Pokud bude fit a zachova podobnou hru, nemuselo by to dopadnout na US Open zle.
Reagovat
majkl005
chlapeček nebo holčička? házejte typy
Reagovat
hanz
dvojčátka
Reagovat
com
a oba budou maly černoušci smile Svitolina ji pak vyškrábe oci smile
Reagovat
majkl005
když už černota, tak by se Péťa nespustila s Gaelem, ale Kaderem smilesmile
Reagovat
hanz
teda vy rasisti, tfuj
Reagovat
Enterprise
Maminko, maminko, proč jsem vlastně černý, když tatínek je bílý ? To víš synku, to byla tehdy taková party, že buď rád, že neštěkáš.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
tommr
Petra zápas musela skrečovat ... smile
Začíná se nám to v tom Cincinnati nějak bortit. Muška a Petra musely zápasy skrečovat, Báru jasně přehrála slajzbába. Takže zbývá už jen Karolína která to proti ve formě hrající Badosaový nebude mít lehký ...
Reagovat
SydneyOpen
V téhle situaci to ani nešlo jinak, i tak ČF je slušný výsledek a nepojede do New Yorku s úplně blbým pocitem
Reagovat
tommr
pokud tam tedy vůbec pojede. Což platí i pro Mušku ...
Reagovat
vladka
Třeba je těhotná... fyzicky na to už nemá, asi by toho měla nechat. všichni se bojí event. třetích setů...to asi není dobrý
Reagovat
RFanousek
Tak to vzdala, má rozum
Reagovat
RFanousek
A ta šaškárna že musí mít u ošetření náhubek místo toho aby normálně dýchala, to mě vytáčí doběla. To je prostě neskutečné.
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
celej covid je podvod. Očkovaný jsou bezinfekční, protilátky se neuznávají. Kam ten svět spěje. Jen samá lež.
Reagovat
majkl005
proč ta baba doktorská Péti mačká dítě? :( v té Americe je fakt možné všecko :(
Reagovat
SydneyOpen
tady by asi byla lepší skreč, Petra tam jenom improvizuje a vypadá naprosto strašně
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
RFanousek
No, měla by to zabalit a netrápit se tam.
Reagovat
Mony
Rychle nočník, prikryt dekou.. A jedeme do SFsmile
Reagovat
com
ale jestli Kvitová dneska otoci a vyhraje a v dalsim kole pusti bez boje do finale Bartyovku, tak me vazne nasere smilesmile
Reagovat
hanz
Prosímte, vzrušovat tě to stejně nemusí, páč Plíškovic tam taky nebude.
Reagovat
Jimbo
Jasně, dnes je bohužel český lítací den.
Reagovat
com
tak to jesteze Karolina hraje az zitra smilesmile
Reagovat
Mony
Zase si spletla marmeládu s kecupemsmile
Reagovat
Blondie
Chudak Poserka :(
Reagovat
LukasH
Petra a la Navrátilová
Reagovat
Andrew89
Evidentne neni dobre:(
Reagovat
com
treba hodi šavli jak posledne Džabérka a vyhraje smilesmile
Reagovat
brixner
To já, když sem posledně hodil šavli, vylít ze mně segedýn přímo na sousedky koberec ve vobejváku a to jenom proto, že mi při příchodu pustila jednu na solar a to prej za to, že sem místo v úterý přiběh zvesela až příští tejden!
smile

smile

smile
Reagovat
hanz
A nemá spíš blinkací v prvním trimestru?
Reagovat
majkl005
aby ty si nebyl v prvním trimestru, fešáku smile
Reagovat
Fandina
Tak jestli bude moci Petra pokračovat, tak doporučuji zopakovat tyhle první dva game ve druhém setu, rychle důrazně a je to.
Reagovat
Esgalnor
Peta se nezda uplne fresh, snazi se do toho busit a zkracovat body jak jen se to da. Navic asi strevni problemy jeste neodesly, ted to byl teda hodne akutni sprint na zachod. smile Stejne je husta, ze Angie zvladla breaknout i s krecema.
Reagovat
majkl005
já si myslím, že ji zvládla brejknout hlavně díky těm křečím :D
Reagovat
majkl005
sračku na vás všechny, co se Petře smějete smile
Reagovat
tommr
vypadá to že Petru zase trápí ten břichabol ... smile
Reagovat
SydneyOpen
takhle hraj pořád Petro smile prostě mód POSERKA
Reagovat
RFanousek
Petra má sračku smile
Reagovat
Mony
Tak se jí moc nepriblizuj nebo to na tebe strikne
Reagovat
Matej4732
a na Petru to přišlo...
Reagovat
Fandina
Petra prý požádala o odchod z kurtu.
Reagovat
hanz
Taky vám přijde, že Kvítí vždycky v pozdějších kolech šoupnou na největší hic jako by se jí chtěli zbavit? Namátkou mi napadá AO s Barty, Miami se Svitolinou apod.?
Reagovat
lvicek
Jo, mam pocit, ze je v tomhle uplnej otloukanek. Neni to tak davno, kdyz ji v Sydney nasazovali na nocni zapasy a vymlatila to tam uplne luxusne. Ale vubec netusim, proc to tak je :/. Stalice v topce po dlouhy roky, GS sampionka a pry velmi mila osoba. Nejspis v dnesnim svete az moc mila.
Reagovat
LukasH
Petra vypadá, že se pozvrací smile
Reagovat
hanz
Jestli to nebude díky tomu pandírku, co se jí začíná rýsovat.
Reagovat
hanz
Špatné, špatné, špatné. Returny na forhend nefungujou, pětimetrové auty. Forhend celkově hapruje, fyzička už jde do háje.
Reagovat
tommr
první set odevzdala Petra soupeřce prakticky bez boje. Obávám se že je po zápase, protože na obrat Petra nebude mít dostatek sil ... smile
Reagovat
Alien
Kerber vyhrála set ani neví jak! To je zase ubohost!
Reagovat
SydneyOpen
No nic šance byly, hlavně na příjmu ale return vůbec nechodí a servis ke konci setu taky totálně odešel. No tříseťák se obávám nedá
Reagovat
Alien
No a jsme doma!
Reagovat
com
tak jako vzdycky.. zadny prekvapko smilesmile Potí se tam jako prase.. A Angelique uplne vcajku smile
Reagovat
Alien
Podívej se na tu tvojí šeredu!
Reagovat
com
Na Blondie se ja radsi nedivam.. jeste bych zkamenel smilesmile
Reagovat
Blondie
Kámo, já nejsem tvoje holka.
Vysvětluji ti to furt a furt dokola - přestaň žít v nějaké své realitě, byť je to teda asi veselý kolotoč :D
Reagovat
Blondie
Nah, škoda, škoda... Snad Angie nedopodává :/ bohužel si nemyslím, že má Petra na tříseťák, dneska je to jiný výkon než s Ons :(
Reagovat
SydneyOpen
ach jo 2 DF, lehká chyba u sítě a vyhozený forehand... no jo dneska to zase nejde
Reagovat
Fransoas
Dnes ji zradil servis.A od toho se vše odvíjí.Trochu mi to připomíná Ká. plíškovou.Zatím to u Báry není tak hrozivé.
Reagovat
blixa
Proti Ash se musí sejít úplně všechno, jinak je to bez šance.
Reagovat
SydneyOpen
proč si Petra ty míče nenechá spadnout, hraje to hned ze vzduchu a dost často z této pozice dělá chybu..
Reagovat
SydneyOpen
ach jo, 3 gemy po sobě na returnu vede 30:15 a pak nic..
Reagovat
EllNino
Presne
Reagovat
Mony
Asi ji tak někdo naprogramoval
Reagovat
Mony
Já bych se celý v pauze zresetoval
Reagovat
EllNino
Bara s Katkou maji dneska semifinale debla a jeste neni dohrane ani ctvrtfinale, dokonce bude odehrane prvni semifinale odehrane jeste driv nez posledni ctvrtfinale ? kdyby debla presunuli na zitra, srovnalo by se to a Bara dneska mohla hrat singla dele, jsou to kdyby, ale i tyhle detsily mohou rozhodovat
Reagovat
tommr
nezapomen že byly velký deštový prodlevy který vždycky víc naruší deblovej program ...
Reagovat
tommr
nějak se mi to nezdá. Petra si sice zatím drží servis ale na returnu je úplně marná ... smile
Reagovat
EllNino
Uz ve trech hrach na returnu od stavu 30:15 na returnu tri pokazene returny
Reagovat
majkl005
nechci malovat Kvíťátko na zeď, ale nezdá se vám, že má Péťa trošku zvláštní bříško? takové, nějaké...jaké nikdy neměla...? takové těhotné? :D
Reagovat
Blondie
ne :D
Reagovat
majkl005
Blondie, něco jsem vymyslel...jak teď říkáš, že Péťa je poserka...tak víš co by se dalo ještě říct v aktuální situaci? že doslova upletla z hovna bič smilesmile
Reagovat
Blondie
Fuj :D :D
Reagovat
SydneyOpen
o tomhle se hodně spekulovalo i v Dauhá 2015 po prohře s Carlou, Petra tam také měla trochu bříško a hlavně se hned odhlásila z IW a Miami. Tam se dost mluvilo o těhotenství smile
Reagovat
majkl005
tak ona po většinu kariéry má bříško...ale teď se mi zdá takové jiné :D
Reagovat
Blondie
Já úplně nejsem expert na těhotenství, ale myslím, že být těhotná a mít už viditelné břicho, už by asi zrovna neměla hrát a riskovat :P :D
Reagovat
majkl005
třeba to ještě neví :O :D a bude to tak velké Kvítko, že třeba je v ní teprve týden a už je velké smilesmilesmile
Reagovat
SydneyOpen
Uf 4:3, zejména ten druhý servis při stavu 40:15.
Reagovat
Alien
To je zase mazanice! Pak přijde o svůj servis a set je v háji!
Reagovat
SydneyOpen
ach jo, zase kazí returny, škoda šance na brejk byly
Reagovat
Blondie
chjo :( lítá jí to všude jinam
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se mi zdá že ta Kvitová asi vyhraje.
Reagovat
Blondie
Nevím, mířidla zatím nic moc...
Reagovat
smazaný uživatel
to se mi asi zdálosmile ach jó
Reagovat
Blondie
Do toho, Poserko smile
Reagovat
smazaný uživatel
do toho. Jsem zvědav.
Reagovat
Blondie
Velmi se omlouvám, minule jsem si neuložila odkaz, respektive na jiném laptopu - prosím, poslal by mi někdo link na stream?

Tyhle mi jedou, ale za chvíli budu muset jít na mobil. Byl tu jeden, něco jako 4tenis či tak... děkuju!

http://live.jokerswidget.org/freelivematch/9196193409467270.html
Reagovat
smazaný uživatel
je to špatnýsmile
http://4k.freestreams-live1.com/tennis-channel-2/
nevim jak je tohle možný
Reagovat
Blondie
Děkuju, dneska to nějak zlobí :(
Ale díky smile
Reagovat
smazaný uživatel
někdy je to zábava. Když to nejvíc potřebujete, tak to nejde. Blázinec.
Reagovat
Blondie
Taky dekujuuu
Reagovat
smazaný uživatel
rádo se stalosmile
Reagovat
Fandina
Reagovat
smazaný uživatel
já to na tom youtube nikdy nenajdu
Reagovat
Fandina
Já to někdy najdu, napsala jsem Kvitova Kerber Cincinnati a vyjelo mi pár odkazů, tenhle je super.
Reagovat
smazaný uživatel
smile já Vás obdivuji.
Reagovat
Fandina
Škoda Báry, ale Barty zaslouženě, dobře podávala a Krejča na ní nenašla zbraň
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Fandina
Lásky není nikdy škoda ... smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
není, pravdasmile
Reagovat
Fandina
Info z Livesport.cz ... zápas Kvitová Kerber začne za pět minut.
Reagovat
Fandina
Opět to hlásí, zápas Kerber Kvitová začne za pět minut.
Reagovat
com
tak koho do finale s Karolinou?
Bartyovku v zadnym pripade smile
Kerber nebo Kvitovic.. zase vyber jak v Montrealu smilesmile
Reagovat
Fandina
Určitě Petrušku, už dlouho proti sobě nehrály.
Reagovat
smazaný uživatel
smile šlo by to, ale ...
Reagovat
frufru77
Prohra s jasnou světovou jedničkou není žádná tragédie, i tak je letošní bilance Báry zatím skvělá.
Reagovat
hanz
KE VČEREJŠKU:
Gratulace našim, Krejča s obtížemi, ale dala to, docela fajn match, moc výkyvů tam nebylo.
Kvítí bleskově ukončilo match, což mi teda dost překvapilo po tom ploužení v předešlém zápase.
Plíškovic zabodovala, když to nevzdala, trochu si vylepšila kredit po těch předešlých prohrách.

DNES:
Krejča nemastná neslaná, ve druhým setu se držela chvilku úspěšné taktiky rozhýbat Bárty a zakončovat do její bh, ale záhy zase přešla do opačného modu přehazování na její fh a bylo vymalováno. Cítil jsem tam křeč, nebylo čeho se chytnout, servis nešel, moc bodů z něj neudělala, variace nefungovaly, přitlačit Bárty nedokázala no a v závěru takový typický kolaps, de facto odevzdané 3 hry v řadě a vymalováno. Tohle vystoupení se opravdu nepovedlo. A teď mě ukamenujte!
Reagovat
frufru77
Proč hned kamenovat? V podstatě máš pravdu, dnes Bára vůbec nehrála dobře.
Reagovat
tommr
Bára byla dneska bohužel jasně horší hráčkou. V prvním setu to byl rozdíl třídy ve prospěch slajzbáby. Ve druhým setu sice Bára dobře začala, ale ani na chvíli jsem neměl pocit že by mohla zápas ještě nějak zdramatizovat ... smile
Ještě štěstí, že Bára neposlouchá místní rádce a hraje i debla. V něm si aspon může vynahradit to dnešní vyřazení v singlu ... smile
Reagovat
EllNino
To je dvoji pohled no smile mohla misto debla vcera odpocivat a dneska by byla vic fresh, dlouhodobe je to stejne neunosny
Reagovat
tommr
tím chceš říct, že jí Barty dneska porazila protože byla Bára unavená? smile
Reagovat
EllNino
Mozne to je, tesny trisetovy zapas, debl, druhy den rano hraka od 12 hodin, celkem zahul, naproti tomu Ash vcera prochazka a cele odpoledne free
Reagovat
lvicek
Netvrdím, že to tak nutně je, ale například kvůli tomu deblu taky hrála první zápas. Jinak by asi Bárty tak brzy nenasazovali. To ať si ale rozhodne Bára...
Reagovat
EllNino
Jasne, jen spekulace, ale nikdo proste v dnesni dobe nezvladne singl i debl na nejvyssi urovni po delsi dobu, max par sezon a pak soustredi uz jen na singl, mluvim o opravdu uzsi spicce, ale treba to Bara zvladne, jen bych nerad, aby dopadla jako Šafi
Reagovat
lvicek
Jj, jen jsem chtěla upozornit, že ten debl ji omezuje i v herním rozvrhu. Méně odpočinku a ještě zápasy přes poledne, často ve vedru, večerní session s třeba lepšími podmínkami se jí kvůli deblu netýkají. To všechno může mít vliv (hlavne když je pak na kurtu stejně dlouho kvůli deblu), takže nejde čistě jen o únavu.
Reagovat
tommr
Bára snad na tom není tak špatně jako Petra aby nemohla hrát přes den? Po OH měla navíc dvoutýdenní volno takže na únavu bych se rozhodně nevymlouval ...
Barty byla prostě dneska jasně lepší a Bára na ní nenašla recept. Je třeba se umět podívat pravdě do očí ...
Reagovat
EllNino
Jasne, ale tady mluvime treba i o zapasu s BeBe na OH nebo tak, presne jak rika lvicek, vecerni zapasy se ji v singlu tykat nebudou
Reagovat
tommr
tady je ale třeba položit si otázku: opravdu Báře ty denní zápasy vadí? Co když je to právě naopak?
Reagovat
EllNino
Tezko rict, ja jen spekuluji, denni zapasy ji nevadi asi tolik, ale kdyz hraje debla so vecernich hodin a hned rano singl, to uz je druha vec
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mně přišlo, že se na ní únava určitě projevit mohla, zvlášť podle toho, co odehrála včera ona a co Ash...
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Esgalnor
Skoda, videl jsem jen vetsinu druheho setu a dneska to bylo vsechno proti Barce - podani neslo, nekolik extremne tesnych outu, na siti se nedarilo... napotreti to snad uz proti Ash vyjde. Ctvrtfinale je i tak super vysledek, hlavne at to levy chodidlo neni nic vaznyho a vyleci to do US Open (i kdyby na ukor deblu v Cincinnati).

Btw, hodne se mi libilo, jak z toho zranemi Bara nedelala nic velkyho. Urcite si mohla po tom prohranym podani vzit MTO, spousta hracek by to udelala, ale asi sama usoudila, ze to neni tak vazny. Prohrala rozhodne se cti. Libilo se mi i podani ruky u site. smile
Reagovat
Esgalnor
Ta vyhra Kaji Muchove se ale ve svetle zbytku sezony Ash ukazuje jako skoro neskutecna. Navic na AO. Vazne doufam, uz jsem to psal, ze si po US Open Muska da pauzu do dalsi sezony aby to bricho dolecila, ten jeji potencial je obri.
Reagovat
hanz
Potenciál je obří, ale bohužel mi přijde, že se dokáže vyhecovat jen na nějaké zápasy a další mi přijdou od ní zahozené, odfláknuté. Navíc fyzičku nemá dobrou, takže to na nějakou slávu u ní nevidím.
Reagovat
horska.kraslice
Já to bohužel nevidím moc optimisticky. S tím břišním svalem je to zřejmě nevyléčitelné, vleče se se to s ní vlastně od doby, kdy vyšla na výsluní. Záležitost, která v běžném životě asi příliš nelimituje, ale pro profi tenistku znamená problém. Eliminuje zejména podání, a to je hodně velký problém.... :-(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist