Muchová je poprvé ve třetím kole French Open, postoupila i Krejčíková. Kar. Plíšková s Martincovou dohrály

3. 6. 2021, 12:29
Aktuality 111
FRENCH OPEN - Karolína Muchová dnes odvrátila všech šest brejkbolů a poradila si s bývalou světovou devatenáctkou a kvalifikantkou Varvarou Lepchenkovou. Nasazená osmnáctka mohla ve svém premiérovém třetím kole na French Open čelit krajance Karolíně Plíškové, která však prohrála se Sloane Stephensovou. Barbora Krejčíková znovu po týdnu porazila Jekatěrinu Alexandrovovou. Tereza Martincová proti nasazené Jessice Pegulaové nepřekvapila.
Karolína Muchová (© AFP)

Karolíně Muchové se ani v letošní sezoně nevyhýbají zdravotní potíže, kvůli nimž hraje svůj teprve šestý letošní turnaj. Na začátku sezony na Australian Open se i přes natržený břišní sval dostala do svého prvního grandslamového semifinále. Trhlinu poté dva měsíce léčila a před French Open nehrála měsíc.

V areálu Rolanda Garrose ale zatím vypadá fit. Nasazená osmnáctka si po obratu proti Andree Petkovicové dnes poradila 6-3 6-4 s kvalifikantkou Varvarou Lepchenkovou.

Proti bývalé světové devatenáctce to nebyl jednoduchý zápas, přesto jej favorizovaná Češka zvládla ve dvou setech, a to hlavně díky úspěšné likvidaci všech šesti brejkbolových hrozeb. O zisku druhé sady rozhodla až brejkem v závěrečném gamu. Na postup potřebovala hodinu a 40 minut.

"Jsem tady poprvé ve třetím kole, mám z toho radost," řekla Muchová. "Potěšilo mě, že jsem odvrátila všechny brejkboly a udržela si podání. Snažila jsem se jí rozběhávat a zkracovat hru. Bylo teplo a běhání jí vadilo. To byla taktika a vyšlo to," doplnila.

Muchovou tak čeká premiéra ve třetím kole pařížského grandslamu. V něm se mohla utkat s krajankou Karolínou Plíškovou, jenže česká jednička potvrdila své trápení na grandslamech a prohrála 5-7 1-6 s finalistkou ročníku 2018 Sloane Stephensovou.

Plíšková, která v úvodní sadě dvakrát dohnala manko brejku, se dnes vůbec nemohla spolehnout na svou největší zbraň, servis ztratila celkem šestkrát. V utkání navíc udělala pět dvojchyb, na vlastním podání nezískala ani polovinu odehraných fiftýnů, trefila o pět vítězných úderů méně (17) než Američanka a spáchala 38 nevynucených chyb, Stephensová posbírala jen 17 minel.

Devětadvacetiletá rodačka z Loun tak od loňského restartu i nadále prochází krizí, jedinou výjimkou je letošní i loňské finále v Římě (v tom letošním neuhrála jediný game, v loňském vzdala). Finalistce US Open 2016 se nedaří ani na grandslamech, do druhého týdne se naposledy dostala na US Open 2019, v Paříži z deseti startů v hlavní soutěži pouze jednou (semifinále 2017). Se Stephensovou si navíc zhoršila bilanci už na 1-4.

Stephensová si dnes připsala svůj první skalp hráček Top 10 od Turnaje mistryň 2018 a potvrdila, že na antuce ožila. Zatímco na betonech vyhrála jediný ze šesti zápasů, na antuce uspěla v deseti z 15 duelů. V premiérovém souboji s Muchovou zaútočí na své první grandslamové osmifinále od předloňského French Open.

Barbora Krejčíková loni na přelomu září a října právě na French Open konečně prorazila i ve dvouhře a díky postupu do osmifinále si vybojovala debut v elitní stovce žebříčku WTA. Od té doby 25letá Češka dál stoupá světovým hodnocením a momentálně jí patří už 33. místo.

Poslední skok zaznamenala v pondělí po triumfu na poslední generálce ve Štrasburku, kde se dočkala svého premiérového titulu na nejvyšším okruhu. Na něj v areálu Rolanda Garrose zatím úspěšně navazuje. Po obratu proti krajance Kristýně Plíškové dnes znovu po týdnu přehrála Jekatěrinu Alexandrovovou, i tentokrát jí stačily dva sety (6-2 6-3).

S nasazenou Ruskou měla ještě méně práce než před týdnem ve Štrasburku. Alexandrovová totiž dnes hodně chybovala a Krejčíkové postup do dalšího kola značně usnadnila. Krejčíková si k postupu pomohla šesti esy, na podání zaváhala jen jednou a po prvním servisu získala 23 ze 27 bodů.

O vyrovnání svého grandslamového maxima (osmifinále French Open 2020) bude Krejčíková usilovat proti světové šestce Elině Svitolinové. S loňskou čtvrtfinalistkou, která si poradila 6-0 6-4 s Ann Liovou, se utká poprvé.

Tereza Martincová si díky letošním výsledkům na tvrdých površích vybojovala svůj debut v elitní stovce žebříčku WTA a na letošním French Open se poprvé v kariéře přímo dostala do hlavní soutěže podniků velké čtyřky. I když do Paříže dorazila s mizernou letošní antukovou bilancí 1-5 a pěti porážkami na kontě, dokázala v prvním kole využít příznivého losu a připsat si své premiérové vítězství v hlavních soutěžích grandslamů.

Další výhru však 26letá Češka nepřidala, dnes podlehla dvakrát 3-6 Jessice Pegulaové. Martincová do utkání vstoupila velmi agresivně a sázka na jednu kartu jí vycházela, za stavu 2-0 dokonce měla další brejkbol. Jenže možnost jít do ještě slibnějšího vedení nevyužila a momentum zápasu se postupně začalo překlápět na stranu nasazené Američanky.

"Začátek nebyl špatný, ale pak mi nevyšlo pár balonů, začala jsem chybovat a nemohla jsem se do toho dostat zpátky. Držela mě pod tlakem," řekla česká hráčka. "Ukázala mi, jak to od těch nejlepších vypadá, na nejdůležitější míče vždycky zahrají nejlíp. Výměny byly slušné a chyběl mi kousek, abych se do toho dostala," posteskla si Martincová.

Pegulaová, jež při předchozích dvou startech v hlavní soutěži antukového grandslamu nepřešla přes první kolo, se o osmifinále popere s krajankou Sofií Keninovou. Vítězka loňského Australian Open a loňská finalistka French Open se dočkala první série dvou výher od února a teprve devátého letošního vítězství, když zdolala 7-5 6-3 krajanku a kvalifikantku Hailey Baptisteovou.

Ve třetím kole jsou tak čtyři Češky, už včera do něj postoupily Markéta Vondroušová a Kateřina Siniaková.

• FRENCH OPEN •
Paříž, Francie, antuka, 34.367.215 eur
čtvrteční výsledky (3. 6. 2021)
• Dvouhra - 2. kolo •
Muchová (18-ČR) - Lepchenková (USA) 6-3 6-4
Krejčíková (ČR) - Alexandrovová (32-Rus.) 6-2 6-3
Stephensová (USA) - Kar. Plíšková (9-ČR) 7-5 6-1
Pegulaová (28-USA) - Martincová (ČR) 6-3 6-3
Linetteová (Pol.) - Bartyová (1-Austr.) 6-1 2-2 / skreč B.
Keninová (4-USA) - Baptisteová (USA) 7-5 6-3
Svitolinová (5-Ukr.) - Liová (USA) 6-0 6-4
Šwiateková (8-Pol.) - Petersonová (Švéd.) 6-1 6-1
Bradyová (13-USA) - Ferrová (Fr.) 6-4 2-6 7-5
Mertensová (14-Belg.) - Dijasová (Kaz.) 4-6 6-2 6-4
Sakkariová (17-Řec.) - Paoliniová (It.) 6-2 6-3
Gauffová (24-USA) - Qiang Wang (Čína) 6-3 7-6(1)
Džabúrová (25-Tun.) - Sharmaová (Austr.) 6-2 6-4
Kontaveitová (30-Est.) - Mladenovicová (Fr.) 6-2 6-0
Kosťuková (Ukr.) - Saisai Zheng (Čína) 6-3 6-4
Gračevová (Rus.) - Giorgiová (It.) 7-5 1-6 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

111
Přidat komentář
SydneyOpen
Hroznej hokej. Další konec ve Čtvrtfinále, opět zápas v play-off bez gólu, za posledních 7 let snad 6. takovej...
Reagovat
Jan
Přišlo mi, že se spokojili s postupem do čtvrtfinále a vyhnuli se ostudě a už se tak nesnažili jako v zápase se Švédskem, kdy jim ta ostuda hrozila. V současnosti už není ostuda skončit ve čtvrtfinále, je to standard. A nechybělo moc, aby se do toho čtvrtfinále nedostali. Když dostali gól od Finů, měli pálit na bránu z každé pozice a chodit před bránu tečovat střely, místo toho to šmrdlali po rozích jako obvykle. Sestupná tendence českého hokeje. Junioři stojí za prd už dlouho. Do hokeje chodí jen kluci bohatých rodičů, chudí na to nemají. Kdysi vybírali z obrovského zájmu ty nejlepší, dnes berou všechny pro nedostatek zájemců.smile
Reagovat
Ondra979
jj souhlas. dnes fakt zklamani, cekal jsem ne postup, ale lepsi vykon a vetsi tlak na branu..ale nic no..sance na medaili opravdu byla slusna, pristi rok bude asi vic hracu z NHL takze nejspis zas nic..to je bida
Reagovat
SydneyOpen
budeme se muset v následujících letech smířit s tím že medaile už prostě nebude náš reálný cíl a úspěch bude vůbec postoupit ze skupiny. Každopádně příští rok jsou i olympijské hry...
Reagovat
smazaný uživatel
jj souhlas. dnes fakt zklamani, cekal jsem ne postup, ale lepsi vykon a vetsi tlak na branu..ale nic no..sance na medaili opravdu byla slusna, pristi rok bude asi vic hracu z NHL takze nejspis zas nic..to je bida
Reagovat
Ela-fon-isi
A nejhorší je, že je jim to úplně jedno.
Reagovat
Ondra979
hm tak urcite ne vsem..ale na vic fakt nemeli, to bychom si lhali do kapsy..musi se neco zmenit ale je to asi beh na dlouhou trat, v medailich jsme z byvale "velke sestky" jako jedini uz skoro deset let uplne na suchu..i SUI uz je v tomto lepsi..
Reagovat
Jan
Finové byli k poražení, tu možnost jsem tam viděl, ale bylo to o i hlavě. Báli se vyhrát.
Reagovat
Jan
SIce to v závěru vypadalo, že do Finů buší, ale nebyl tam ten drzý drajv s opravdovou snahou střelit gól a snažit se trefit např. horní roh brány. Střely mířily do brankáře.
Reagovat
SydneyOpen
Zarinka kousala kousala ale nedokousala smile škoda. Tak snad Anetka Kikinu vystřílí smile
Reagovat
hanz
Helemese, chvilku tu nejsem a hned se poštěstí pěkný výsledek. Comík s Lhářem musejí být blahem bez sebe, dejte si jednu rundu za mě, hoši. Káji, pápá lálá.smilesmilesmile
Reagovat
Torn
Ty musíš mít hodně smutný život. :D
Reagovat
SydneyOpen
Třeba je Babiš nebo vyhrál v loterii když se může vysmívat hráčce co vydělala tolik že kdybychom sečetli platy všech registrovaných na tenisportálu tak bychom se nedostali ani na 2% smile
Reagovat
Torn
No, očividně si vsadil a nerozdejchal to. :D Že tu com napíše, že vyhraje to a to...to snad nikdo nebere vážně včetně coma...:D
Reagovat
hanz
Reaguji na velkohubé výlevy. Prý zisk grandslamu v singlu i deblu... jojo... zajisté...
Reagovat
Torn
Jediná huba seš tady ty. Bylo to řečeno v nadsázce jako vtip. Jen pako jako ty, to může brát vážně. :D
Reagovat
hanz
Zajisté, comík to tak zajisté myslel. smile
Reagovat
Torn
Nebudu mluvit za něj, nicméně v jeho případě je těžké poznat, do jaké míry je to vtip. smile
Reagovat
hanz
Vidím, že prohra Káji tě rovněž vzala, přivedla k tě k naštvanosti a vulgarismům, alespoň něco. :) Užij si to.smile
Reagovat
Torn
Neřekl bych, že vzala, ale přál jsem jí vítězství. Sloane mám docela rád, tak třeba dojde alespoň daleko, když už vyřadila Káju. Jo, vytáhnul jsem na tebe těžký kalibr...těžké vulgarismy. Nejsem naštvaný, pouze mi příjdou podobné komentáře zbytečné. Jít na české tenisové forum a radovat se, že nějaká česká hráčka vypadla. Ano, nemusí mi být ta hráčka sympaticka, tak jí holt nebudu sledovat nebo si zkrátka podobné vnitřní pocity nechám pro sebe. smile
Reagovat
com
smile Karolina se aspon muze soustredit na GS titul ve ctyrhre smilesmile
Reagovat
hanz
Tovížejo, comčo.smilesmilesmile
Reagovat
PetaM
Aspoň nějaký bude mít, když na singlový nemá.
Reagovat
com
singlovy ziska za mesic ve Wimbledonu smile Ted jen pomaha ziska GS i Kristyne smile
Reagovat
Blondie
Vůbec bych se nezlobila. Ve čtyhře to dvojčatům sluší, snad dojdou daleko.

Nicméně při vzájemném zápase bych fandila Katce a Báře.
Reagovat
tommr
ideální scénář by byl kdyby si to Bára s Katkou rozdaly ve finále o singlovej titul a ten deblovej přenechaly Plíščatům ... smile
Reagovat
annah
Dobrej scénář, ale kdyby náhodou nevyšel, tak ať to vyhraje Iga! :-)
Reagovat
tommr
ta to nejspíš vyhraje tak jako tak ...
Reagovat
Blondie
Mmmm, pěkná představa :-)
Líbilo by se mi, kdyby získaly titul jako ségry,
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smileMuška doufám Slůně porazí... Aspoň jí to budu hodně přát.
Reagovat
dadaft
Cori zkušeně, jestli se to dá o 17ti leté holce říct :))
Reagovat
Dobry-den
Kvitová a Plíšková odcházejí, Muška a Krejča je nahrazují. Já s tím nemám problém. smile
Reagovat
Blondie
jakkoliv mám Mušku a Báru ráda, úplně si nemyslím, že by mohly Petru a Karolínu nahradit. PK a KP jsou úplně někde jinde...
Reagovat
Petr_Fisk
Muška by mohla, ale potřebovala by být zdravější.
Reagovat
Mantra
jojo jinde, venku
Reagovat
Mony
O Mušce její otec říkal, že by byla dobrá ve všech sportech a Wilander nepochybuje, že vyhraje GS.
Bára mi trochu připomíná Kenin, když se dostane na vlnu, tak taky může něco dokázat, hlavně na antuce. Obávám se ale, že hlavu na velké okamžiky nemá
Reagovat
Mony
ještě zapomínáte na Maky. Tam, když si všechno sedne, tedy zdraví, trenéři a životní pohoda, tak si to finále GS taky může zopáknout
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mats radši ať mlčísmile
Reagovat
Mony
Po těch trofejích už nějaké zkusenosti, jak je dosáhnout, ma
Reagovat
Petr_Fisk
Mats toho namluví, s Karolínou měl před čtyřmi lety také velké oči.
Opravdu ať raději mlčí, protože jeho prognózy fungují víc jako kletba.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No právě. Ale zas výjimky...
Reagovat
tommr
já s tím tak trochu problém mám. Je třeba si uvědomit, že Karolína a Petra celkem vyhrály 44 převážně velkých turnajů zatímco naše hráčky druhýho sledu mezi který počítám vedle Mušky a Báry i Markétu, Katku a Marii vyhrály dohromady jen 5 MM turnajů. Ta náhrada prostě zatím není ani zdaleka rovnocenná ...
Reagovat
Petr_Fisk
Je to tak. A třeba Petra v 21 letech vítězka w a těsně druhá na světě.
Reagovat
com
A třeba Karolína těsná vítězka US Open a první na světě smile
Reagovat
SydneyOpen
no jo ale Petra je taky netěsná vítězka TM a už vůbec netěsná vítězka druhého Wimbledonu smile
Reagovat
Petr_Fisk
Určitě, ale psal jsem to kvůli tomu věku kolem dvaceti, kdy má ten hráč před sebou dostatek času na dosažení top výsledků.
Reagovat
Usm
Jo, ta byla jednička fakt dlouho:) asi dva týdny?:)
Reagovat
Holahej
W.O.(originally two words: "walk over") N°1 ..poděkuj Sereně W.
Reagovat
Holahej
W.O.(originally two words: "walk over") N°1 ..poděkuj Sereně W.
Reagovat
SydneyOpen
Muška určitě předpoklady má, ale musí zlepšit kondičku a hlavně zůstat zdravá. Ono hrát 1-2 turnaje v měsíci s tím se moc nahoru jít nedá. Bára K. může mít kariéru i o něco lepší než Bára Strýcová a Maruška no možná taky Bára S., u Markéty je zase jako u Mušky otázka zdraví, ale nevím nevím s jejím stylem se nějaký velký turnaj bude vyhrávat dost obtížně. Kdybych si měl tipnout tak nová šampionka ve stylu Petry vzejde až z té následující generace kolem Fruhvirtových, Noskové, Bartůňkové. Až ukončí kariéru Petra a Karolína tak náš tenis bude někde na úrovni let 2008-2009
Reagovat
Torn
Rozhodně bych tohle neříkal. Kája M. je furt zraněná a Bára K. sice hraje ted docela dobře, ale neodehrála takhle ještě ani jednu sezónu, takže vůbec...
Reagovat
com
smile hnus smilesmile
Reagovat
EllNino
I bez Petry a Karolíny P. máme ve 3, kole ČTYŘI zástupkyně, což je skvělé ...

A rozhodně nemají ve 3. kole nějaké nehratelné mašiny, takže budu přát hodně štěstí a bylo by hezké, kdyby se aspoň dvěma povedlo osmifinále ... :)
Reagovat
Petr_Fisk
Karolína se bohužel dál a dál hledá a pomalu můžeme zahájit odpočítávání, jak dlouho u ní Sascha ještě vydrží.
S odstupem času se ukazuje, že Conchita byla pro ni asi požehnáním, protože jí dodávala mimo jiné psychickou pohodu.
Parodoxně Kája, která byla ještě před několika lety považována za vzor duševní odolnosti a ledového klidu, teď těžce zápasí se svou psychikou. Tenisově má daleko navíc než poslední dobou předvádí.
Reagovat
Torn
To není Sashou....myslím, že ho má ráda...a po dlouhé době má k trenérovi důvěru, kterou měla reálně naposledy k Vaňkovi. Tady hraje roli hlavně ten tlak, který si na sebe ona vytváří. Je pravda, že Sloane se umí na GS vyšvihnout, nicméně Kája jí v Madridu před pár lety smázla atd., protože jí tehdy šlo o prd a byla v pohodě. Tady je to FO, těžká deka. Jako nepřekvapilo by mě, kdyby vyhrála Berlín nebo Eastbourne a pak zase křeč na GS. Je to v hlavě, ale to je tak vždycky. Někdo se musí srovnat s věkem, někdo naopak s věkem získává obavy a Kája asi patří do té druhé skupiny.smile
Reagovat
Mony
To není o hlavě, ale o servisu!O hlavě to bylo včera.. Kde jsou ty časy, kdy se na něj mohla spolehnout i na antuce.. Prostě už to NEJDE. Ruka a rameno stárne rychleji, než hlava. Musí to podobné jako Peta dohanet vuli, kondici a spolehlivostí.
Reagovat
Petr_Fisk
Jako, že je už příliš stará na kvalitní servis?
Reagovat
Mony
Tipuji, že ano.. Nejvíc je to vidět na Rosolovi. Nejde o kvalitní servis, ten může být kvalitni, ale o důležitý trumf, na který se mohu vždy spolehnout
Reagovat
Petr_Fisk
Nemyslel jsem, že je to Saschou, ale protože výsledky se dál a dál nedostavují, tak většinou to končí přehozením výhybky jinam.
Reagovat
Blondie
Ten tlak na ni ale vytváří právě Sascha :/
Reagovat
Petr_Fisk
Ten tlak si na sebe vytvářela už před Saschou.
Reagovat
Blondie
Jasně že jo, ale když tam nastoupí Sascha, plácne, že Karolína vyhrála už všechno kromě GS (což je úplná kravina) a že spolu míří na NĚKOLIK GS, tak tu pozornost a tlak ještě zvýší.
Reagovat
Petr_Fisk
Asi ji chtěl namotivovat...smile
Reagovat
tommr
bohužel další GS krach ... smile
Reagovat
sojka1
je mi to moc lito, ale bylo to skutecne spatny. Myslim to ale uplne jinak, nez ti, co se v tom s takovou chuti koupou. Tragicka a marna nebo jak to zde zazniva, nebyla Kaja, ale prave jeji snaha, kterou vsechno zmarila a zabila... :-))
Reagovat
tommr
jj Karolína prostě hraje na GS v těžký křeči a soupeřkám stačí jen trpělivě vracet a čekat na to až se vyháže ... smile
Reagovat
sojka1
tak ale konkretne se Sloane pinkat nemuze, ona do toho rizika musi jit, ale uz je to mimo jeji komfortni zonu a dorazi se nervozitou, kreci, jak rikas a taky ji vidim. Bohuzel opakovane.... :-(
Reagovat
Mony
A co jiného ji zbývá?
Reagovat
Mony
Pracovat na nějakém plánu "B", jako má Muška, a když nestaci copy, tak se budu tlačit k síti?
Reagovat
Ela-fon-isi
I jako tenisový laik to vidím stejně. Moc na sebe tlačí a lehkost a intuici to zabilo. I servis, na kterém její hra stála.
Reagovat
TOPtennis
Ten její tenis nemá hlavu ani patu. Přitom takový potenciál ! Ta už měla vyhrát aspoň 5 GS...je to velká škoda smile
Reagovat
brixner
Dost mi toho uniká, přiznávám...

Kdo vyndal Rumunku?
Reagovat
Matej4732
Myslíš Halep? Ta se odhlásila ještě před začátkem turnaje, kvůli zranění, které si přivodila v Římě
Reagovat
brixner
Díky, uniklo mi to!

Taky mi příjde, že Řím je víc, než Paříž...
smilesmile

A co pramatka - furt ještě jede?smile
Reagovat
Petr_Fisk
Tady ji máš i s "vodnickou kamizolkou". V příštím kole jde proti Danielle Collins.

https://resize3.indiatvnews.com/en/resize/newbucket/715_-/2021/06/serena-williams-1622682358.jpg
Reagovat
brixner
No tvl, v tomdle rozpoložení kdyby mi jednu pustila, zastavim se v Rottu vo jeřáb! A to sem v mládí i trochu rohovalsmile Ale nemyslim si, že by to máti mohla vyhrát, najde se nějaká čiperka, co jí ulítá, vo to strah nemam. Docela by se mi líbilo, kdyby jí vyndala Igasmile
Reagovat
Petr_Fisk
Souhlas, ale na druhou stranu se z Matky stává čím dál větší cirkusová atrakce a to taky není k zahození.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kdo jí to takhle šikovně nalosoval, že i ve formě jakoou momentálně (ne)m? se snad podívá do 3.kola?smile
Reagovat
sojka1
2x :-)
Reagovat
Fandina
:D smilesmilesmile
Reagovat
mahycek
Plíšková už spěchá domůsmilesmile
Reagovat
Pavol
Teraz to otočí ako Siniaková.
Reagovat
Pavol
Radosť pozerať. smile
Reagovat
SydneyOpen
a v příštím kole může ulovit velkou rybu smile
Reagovat
Pavol
Svitolina by mohla byť priechodná.
Reagovat
SydneyOpen
Bára a Kája moc hezky, moc bych si přál jejich společné osmifinále. Bára by se ještě mohla posunout a ve Wimbledonu být dokonce nasazená. Škoda Ash, pro mě největší favoritky asi Iga a Aryna. Aryně se sice na GS vůbec nedaří, ale myslím že teď to zlomí
Reagovat
kiklos
zatím se mi rýsuje zajímavé složení
Češka - Swiatek
Češka - Sabalenka
hádejte, které naše holky to budou smile
Reagovat
TOPtennis
Bylo by to super kdyby tam nějaká byla smile
Reagovat
tommr
nevím kdo to bude, ale přál bych to Katce Siniakový a Báře Krejčíkový ...
Reagovat
Petr_Fisk
Ze všech čekých holek bych to přál Báře nejvíc.
Škoda, že u toho Jana nemůže být.
Reagovat
brixner
Jen sem v rychlosti hodil vokem po tvym nicku a jako bych čet klitorissmile
Curva, já se snad nepolepšim...smilesmile
Reagovat
brixner
Mam malej nojbug a nemam brejle, fakt sorry!smile
Reagovat
paddy
malej, ale šikovnej, však to znáš smile
Reagovat
brixner
Tovížejo! Ale taky by mi mohly jít zvětšit ty písmena, ale nějak to zlobí a pak vznikaj fópáčka...Nechci kolegu urazitsmile
Reagovat
Petr_Fisk
S touhle kombinací asi užiješ spoustu srandy.
To není špatný nápad a rozvíjíš tak svoji fantasii...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Báře! smilesmile Pěkné představení! Bářin styl je jeden z nejefektivnějších na okruhu a pro mě i velmi líbivý.
Reagovat
TOPtennis
Ano máte pravdu ! Asi může poděkovat trenérovi který ji to naučil smilesmile
Reagovat
Mr.Pink
uz zase s tim trenerem, urcite mas na mysli snobela, jako vzdy. tohle ma ale hrac v sobe
Reagovat
TOPtennis
Neee to vůbec smile Jak jsem četl články tak to je zásluha pana Kartuse smile Trošku mi to připomíná, ale story jako Miške u Muchové. Nikdy člověk o nich nečetl a neslyšel a ejhle takové úžasné výsledky !!! Pak že nemáme v Česku kvlitní trenéry smile
Reagovat
Mr.Pink
takze kartus ji naucil hrat tenhle pestry tenis? a ze jsi o nich neslysel ty, to vubec nic neznamena. muchova vyhrala pardubickou juniorku, to miska jeste ani neznala. ale stejne si myslim, ze jsi snobel, to s tim kartusem byl jen uhybny manevr :)
Reagovat
TOPtennis
smile jeee to se zase bavím. To už tady někdo psal. jsem jen tenisový FANDA smilesmile
Reagovat
TOPtennis
A pokud to má hráč v sobě - s tím teda nesouhlasím ! Můžete mi teda napsat v jakém z mladých hráčů teda to ONO vidíte ? smile Rád ho teda budu roky sledovat a pak si napíšeme zda to ONO měl.
Reagovat
Mr.Pink
co treba bartunkova? ta takhle hraje odmalicka. cit pro balon, pohybova vsestrannost, to jsou do znacne miry vrozene veci. po martincove by nidko nemohl chtit, aby hrala jako muchova nebo krejcikova, pze na to nema ani techniku, ani cit pro balon
Reagovat
TOPtennis
Já si myslím ze Martincová má na to same jako Muchová a Krejčíková. Proč by na to neměla. Dobře budu Bartunkovou sledovat smile
Reagovat
Mr.Pink
:D no to prave rozhodne nema
Reagovat
EllNino
přesně ... nebe a dudy
Reagovat
brixner
Dudy? Dvojky? Curva kdeeee???smilesmilesmile
Reagovat
Mony
A ještě s černou rukou! Hledej
Reagovat
Mantra
tak Plíškovou určitě ne, to by musela Sloane hrát se zavřenýma očima smile
Reagovat
sojka1
dobre, Muska, ale v podstate chvilkama prekvapovala veteranka Varvara... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist