Plíšková porazila i Serenu, je ve finále US Open!

9. 9. 2016, 03:58
Aktuality 475
Parádní jízda Karolíny Plíškové letošním US Open nekončí ani v semifinále. Česká tenistka si v New Yorku poradila i s největší favoritkou turnaje Serenou Williamsovou a poprvé v kariéře postoupila do grandslamového finále. V něm se utká s novou světovou jedničkou Angelique Kerberovou, která ve druhém semifinále porazila Caroline Wozniackou.
Karolína Plíšková (© USTA)

Český tenis neměl žádného zástupce ve finále US Open dlouhých 23 let. O titul v New Yorku naposledy hrála Helena Suková, která v roce 1993 podlehla Steffi Grafové. Čekání na další finále ukončila Karolína Plíšková, která se před letošním Flushing Meadows nedostala na žádném grandslamu přes třetí kolo.

"Prožívám hodně emocí a těžko se to popisuje. Tenhle turnaj je jako splněný sen. Jsem poprvé v grandslamovém finále a jsem nadšená," řekla Plíšková v rozhovoru pro televizní stanici Eurosport. "Necítila jsem se v utkání ani trochu nervózní. Dala jsem do toho všechno a jsem ráda, že se to vyplatilo," usmála se tenistka.

Serena Williamsová (© USTA)Přestože dnes nastoupila ke svému prvnímu grandslamovému semifinále proti dvaadvacetinásobné grandslamové šampionce, působila česká tenistka uvolněně, místy se usmívala a hrála výborně. Především skvěle podávala a držela si Serenu Williamsovou od těla. Se světovou jedničkou hrála vyrovnaně ve výměnách a dobře returnovala. V prvním setu vzala favoritce dvakrát servis a set získala za 26 minut.

I v úvodu druhé sady hrála Plíšková odvážně, naopak Serena Williamsová propadala panice. Za základní čarou rozhazovala ruce, zkoušela hekat při výměnách, ale českou protivnici z klidu nevyvedla. Američanka chybovala více, než je u ní zvykem. Ve druhé sadě přesto Plíšková neudržela brejk na 3-2 a čistou hrou přišla poprvé a naposledy v utkání o servis na 3-3.



Set dospěl do zkrácené hry, v níž Plíšková rychle vedla 3-0, jenže po dvojchybě české hráčky bylo srovnáno na 3-3. Plíšková dokázala udržet nervy, za stavu 6-5 měla první mečbol, který využila díky dvojchybě Williamsové.

"Jsem strašně moc ráda, že jsem dokázala zápas v tie-breaku ukončit," uvedla Plíšková, která je teprve osmou hráčkou, jež na jednom turnaji porazila obě sestry Williamsovy. To naposledy dokázala před šesti lety Jelena Jankovičová a na grandslamu Kim Clijstersová na US Open v roce 2009. "Teď mě za to nejspíše celá Amerika nenávidí," vtipkovala Plíšková pro ESPN.

"Karolina hrála skvěle. Kdyby jen trochu povolila, možná bych měla šanci," řekla WIlliamsová s tím, že ji trápí probém s levým kolenem. "Není stoprocentní, nemohla jsem se hýbat, jak bych chtěla, ale ona si výhru zasloužila," uvedla.

Ve světovém žebříčku se Plíšková jistě posune na šesté místo a v případě zisku titulu bude pátá. Dosud byla nejvýše sedmá loni v srpnu. Naopak Williamsová kvůli prohře přijde po 186 týdnech o post světové jedničky a na trůn poprvé usedne Angelique Kerberová.

A právě německá hráčka bude poslední soupeřkou Karolíny Plíškové v New Yorku. Vítězka letošního Australian Open nastoupila ke druhému semifinále proti Caroline Wozniacké, s níž měla dosud bilanci vzájemných zápasů 7-5. Za osmou výhrou nad Dánkou odstartovala rázně, dvakrát soupeřce sebrala podání a rychle vedla 4-0. Wozniacká sice snížila, Kerberová ale za stavu 5-4 nezaváhala a set získala pro sebe.

Dánské tenistce utekl začátek i ve druhé sady, a když jí Kerberová v páté hře znovu prolomila servis, měla turnajová dvojka šanci zápas dopodávat. Wozniacká se nevzdala, znovu snížila, za stavu 3-5 však znovu přišla o podání a s grandslamovým turnajem se rozloučila porážkou 4-6 3-6.

Karolína Plíšková má s Kerberovou bilanci 3 vítězství a 4 porážky. Poslední vzájemný duel vyhrála před třemi týdny v Cincinnati jasně česká tenistka, která tehdy Němku připravila o post světové jedničky.

Finále dvouhry žen v New Yorku začne v sobotu v 22:00 SELČ.

Výsledky - US Open - ženy (tvrdý povrch):
Dvouhra - semifinále:
Karolína Plíšková (10-ČR) - S. Williamsová (1-USA 6:2, 7:6 (7:5)
Statistiky:
Esa: 7-5
Dvojchyby: 7-6
Úspěšnost 1. podání: 56 - 53 %
Brejkboly: 3/6 - 1/1
Vítězné údery: 19-20
Nevynucené chyby: 25-31
Vyhrané výměny: 69-63
Kerberová (2-Něm.) - Wozniacká (Dán.) 6:4, 6:3
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

475
Přidat komentář
Frick
https://www.facebook.com/LimuzinasMirouHejdou/videos/1298501500190771/

Asi to bude švandy kopec :o)
Reagovat
Frick
http://www.vysledky.cz/pavouk/rXgrFcYT/GrFhzfKe/#draw

Katku čeká v prvním kole kvalifikantka, pak případně Bondareno a ve QF turnajová jedička Doi. Myslím si, že by to všechno mohlo být hratelné. Sice to není turnaj, kde by byl třeba cut pro MD nějak extra nízko, na druhou stranu nemá žádnou velkou hvězdu.
Reagovat
EllNino
to čtvrtfinále spíš Riske než Doi
Reagovat
Frick
Holky se nám v té kvaldě nějak pomnožily a bude jí hrát Hradecká, Hlaváčková, Krejčíková, Martincová, Štefková a Bouzková.
Reagovat
tommr
škoda, že Marie Bouzková má hned v prvním kole nejtěžší možnou soupeřku ... :(
Reagovat
Frick
Že třeba byla na tom Serena hůře než když hrála v paříži s Luckou?
Reagovat
Frick
..připomínám, že v Paříži zase měla myšlenky na to, že vůbec nepůjde na kurt.

http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-french-open/255249/safarova-mohla-mit-titul-serena-priznala-nechtela-jsem-hrat.html
Reagovat
Frick
Kde se prodává ta cedulka "Politické hovory zakázány"?
Reagovat
VlS
Nepomůže. Jedině nereagovat.
Reagovat
peggy
Pliskova by mnela svoji mluvu zbrzdit a nerikat,ze Serena nemnela lezt na kurt.Ona hraje jen za peníze,OH za ty nebylo nic.Je ještě namyslenejsi než byla Maria.Petra je bezva děvče a vždycky to nejde.
Reagovat
a.magerova
To je nějaká forma protestu, že neustále píšeš: "mnela" a "nemnela"... ?!!!
Reagovat
milik254
to je pouhá stupidita :-)
ale pokud to dělá schválně, jako ze srandy, tak to je to ještě ubohost:-)
Reagovat
lars
nedela to schvalne
Reagovat
spaniel
Madam Plíšková!
Reagovat
tommr
za FC taky žádný velký peníze nejsou a přesto nám Karolína ve letos v Rumunsku a ve Švýcarsku vybojovala postup do finále. Petra naopak ve Švýcarsku chyběla a přesto jí to nikdo nevyčítá ...
Reagovat
blixa
Jenže olympiáda je u spousty gaučových sportovců posvátná kráva ...
Reagovat
Pavlis
Perfektní článek, Petra by si z ní mohla vzít příklad.

http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-us-open/279989/nejvetsi-zbran-pliskove-je-eso-proc-ma-ceska-kometa-vyjimecne-podani.html

Jinak jsem přečetl o Karolíně co šlo. Nějakej článek o A. Kerber mohl být.
Reagovat
FulnekUltras
Plný souhlas - v tomhle punktu teď Peťa potřebuje budíček jako sůl...

I když kdo jiný by měl plechovky trefovat naprosto přesně, než zase Plechovka... ;)
Reagovat
blixa
Kája s Andělou ;-)
Reagovat
vrabejka
Rodačka z Loun :D
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/14237692_830010013802311_1904511956286946100_n.jpg?oh=e242acb41fa546d2e34ace5a56717706&oe=584076FD&__gda__=1481278359_93631c429bda0e1373c993238cc117fb

Nicméně je fakt, že to má být jakože "apolitický" - akce ANO to nejni. Možná v tom je to ještě horší. Politická agitace a ještě nemaj kule to říct natvrdo.
Reagovat
FulnekUltras
A tak - já si myslím, že tyhle opičárny už reálně voličsky zabírají čím dál tím míň. Ti, co k otvoru nakonec vůbec přistoupí, jsou už většinou celkem vyhranění z úplně jiných zdrojů - a nějaké ty x-krát přebarvené "demokraty" si vyberou vždycky... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo se tě ptal na názor soudruhu Berio?
Reagovat
FulnekUltras
Když už jsi tady, docela by mě zajímalo, kolik různých stran jsi od roku 1990 volil - jenom prosté číslo, žádné názvy.
Reagovat
smazaný uživatel
A proč tě to soudruhu zajímá? Na uličním výboru to mám zatím dobré i na brigády chodím, i na kurtu už mám odpracovaných povinných 25 hodin, takže mohu zajet do Tuzexu, koupit si Dunlopku a snad si příští rok zahraju!
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
Fandina
jo :-)))))))))))
Reagovat
FulnekUltras
Chápu, že i po dlouhém vzpomínání se už nejspíš nemůžeš dopočítat. ;))) To ani někteří, kterým jsi možná před x lety věřil - i když turistiku mám jinak dost rád... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak u tebe je to úplně jasné volils původně KSČ a dnes KSČM a teď žádám o vysvětlení jsi věrný? A nebo ses prekabátil?
Reagovat
FulnekUltras
Celkové číslo stran/hnutí apod. po roce 1990 je u mě 2 - a OF mezi nimi rozhodně nebylo. Pokud jde o komunisty (nepřevlečené a nepřebarvené), ty jsem před převratem volil z donucení, a teprve po něm z přesvědčení na základě prosté zkušenosti - marxismus-leninismus se až v kapitalismu proměnil ze suchopárné teorie v živou, každodenně potvrzovanou praxi a pravdu. Čili zatím není co řešit... ;))) Od tebe a dalších maloburžoazních čecháčků samozřejmě žádnou odpověď v tomto směru nečekám - vaše tradiční přizdisráčské pokrytectví vám ji nedovoluje veřejně projevit.
Reagovat
Fandina
A já zase na základě prosté zkušenosti a poznání komunisty nevolím. Takže každý podle svého.
Reagovat
FulnekUltras
Nelze než souhlasit.
Reagovat
Fandina
A kde je tedy problém? Každý ať si volí podle svého. Jeho věc.
Reagovat
FulnekUltras
Ptal jsem se vildy jen na počet jím volených stran od roku 1990 - nic jiného... ;)
Reagovat
darek.vrana
Prosím přestaň v každém příspěvku používat ty čecháčky, zrovna od tebe to zní dost divně.
Reagovat
FulnekUltras
V každém určitě nebudu... ;)
Reagovat
a.magerova
A v žádném... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to marné, je to marné, marné...Škoda,že Stan už spí!
Reagovat
blixa
Zbytečné se tomu stalinistickýmu zkur.vysynovi věnovat. Zajímalo by mě jen jiné číslo, kolika lidem před rokem 89 zničil život. Ale to se od té rudé svině asi nedozvíme.
Reagovat
FulnekUltras
Nezapomínej na své flegmatické založení... ;)))
Reagovat
blixa
To je v pořádku, jsem naprosto klidný ;-)
Reagovat
Fandina
To, že tady někdo vykládá o svých politických názorech ještě neznamená, že někomu něco provedl. Takže bych nebyla tak v hodnocení druhých striktní.
Reagovat
FulnekUltras
Mně by fakt stačilo třeba aspoň přiznání, že víc než 5... ;)
Reagovat
Fandina
A proč je to tak podstatné, že člověk volí pět stran. Když mu to tak vyhovuje, kde je problém? Například některé strany které jsem volila už nejsou, tak co mám dělat, když nejsou vyberu si jim podobné a ty volím. Zatím je pořád z koho vybírat.
Reagovat
FulnekUltras
Však říkám, že x-krát přebarvených "netotalitních" "demokratů" je na volebním trhu pořád dostatek. A někteří voliči se svými miláčky putují co čtyři roky někam jinam. ;) Doufám aspoň Fandi, že sis nikdy nezadala s Kateřinou Kočí... ;)))
Reagovat
Fandina
Ve všech stranách jsou bývalí komunisti. Takže z tohole pohledu je to úplně jedno, koho člověk volí.
Reagovat
blixa
"Bývalý komunista" je protimluv. Jednou komunista, vždycky komunista.
Reagovat
Fandina
Já jen chci říci, že jsou nalezlí všeude.
Reagovat
FulnekUltras
To ovšem nejsou komunisti, ale jen ti, co u nich byli, dokud z toho měli prospěch.
Reagovat
Fandina
A navíc jsou nalezlí ve všech stranách. A když nechci volit komunisty jako takové, tak co mi zbývá. Musím volit stranu jinou než komunistickou i s těmi bývalými. Já na komunismus nevěřím, tak nevím, proč bych ho měla volit ve volbách.
Reagovat
FulnekUltras
Já zase nevěřím na čtvrtstoletí profláknutý a prolhaný prospěchářský šmejd - ať se navenek oficiálně prezentuje jakkoliv "netotalitně" a "demokraticky". Komunismus je momentálně jen ještě dlouho nedosažitelný cílový termín - s obsahem odpovídajícím danému stupni vývoje lidské společnosti, se kterým mám oproti výše zmíněnému šmejdu ještě relativně nejmenší problém.
Reagovat
Fandina
A já zase nevěřím na komunismus. Takže pohoda.
Reagovat
FulnekUltras
Nevěřit na něco, co v reálu nikdy neexistovalo, je docela zvláštní... ;) Proč se tak bojíš slova socialismus? ;)
Reagovat
Fandina
Proč bych se měla něčeho bát? Když mi někdo nabídne chléb se máslem, marmeládou nebo medem, tak si vyberu to, co mi vyhovuje a nebudu si vybírat něco co mi nechutná. A když bude v republice víc těch, co vyberou s medem, tak tu budou vládnout medaři. A tím to pro mě končí.
Reagovat
FulnekUltras
Zcela v pořádku - pak nechápu, proč tady furt kdekdo blábolí něco o amarounech... ;)
Reagovat
Fandina
o čem?
Reagovat
FulnekUltras
to bylo takové umělé jídlo v jednom tv sci-fi, kterým se živili Návštěvníci z budoucnosti... ;)
Reagovat
blixa
Zpazgřivenej disfunkční mozek. Nad postelí máš fotky Klémy Gottwalda nebo báťušky Stalina ?
Reagovat
FulnekUltras
Možná bys tomu nevěřil, ale v první polovině 90. let jsem skutečně dělal pro jednoho čecháčka, který si doma zřídil regulérní oltářík s podobiznou tehdy ještě oficiálně zcela nedotknutelného kultovního ekonomického génia. Jestli se k němu večer před čuráním i modlil, to tedy netuším... ;)))
Reagovat
slacker
jen prskej ty modrobolsevicky dogamticke prase
Reagovat
Fandina
Jinak Kočí jsem nevolila.
Reagovat
FulnekUltras
to jsem sám rád ;)
Reagovat
brixner
Budeš kupovat novou pálku??
Vem mi taky tu Kneisslovku za 160 bonů :-)
Dík!
Mě jebne!
Reagovat
smazaný uživatel
Je pro mně úplný pablb, jestliže řekl, že za normálních okolností by Serena lupla Karolínu 2:0. Serena sice byla asi limitovaná v pohybu, ale jak mohl vědět, jak by se zápas jinak vyvíjel?! Myslet si každý může co chce, ale takhle to mediálně ventilovat...nedostatek pokory!
Reagovat
FulnekUltras
klasičtí elitáři, kterých je všude u lizu jako sraček... ;)
Reagovat
A.R.R.
Mě jeho vztah k Sereně zarazil už přitom divném vystoupení předloni v deblu na Wimbledomu, když pak tvrdil,že jí asi tři dny neviděl, tak nevěděl jak na tom je...
Reagovat
tommr
jj je to slizskej prospěchář, kterej se bojí o koryto a tak se pro každou prohru Sereny snaží najít nějakou výmluvu, aby to náhodou neohrozilo jeho pozici ...
Reagovat
Nancy_z
Přesně to mě taky napadlo.
Reagovat
dunphy
Nauč se psát.
Reagovat
tommr
neotravuj blbečku ...
Reagovat
vrabejka
Kuzmová hraje o semifinále juinorky v singlech. Hodně štěstí!!!
Reagovat
Frick
Nemá sebemenší důvod se hnát do Tokya.

19 zápasů během 4 týdnů (12 S + 7 D) je více než dost a oddych je na místě. Navíc by účast v Tokyu znamenala hrát zase další tři týdny v kuse. Wuhan, Peking, Singapur, Fed Cup je plně dostačující program.
Reagovat
PetaM
Kája sama říká, že je pro ni lepší hrát, než trénovat. Navíc teď bude mít týden pauzu. Pokud se jí bude chtít, nevidím důvod, proč by nemohla jet do Tokia ... Když zítra vyhraje, může si už jen užívat. Ani vyhrát v tom Tokiu nemusí :D
Reagovat
blixa
No to sice říkala ale zdá se, že treninková soustředění před turnaji nesou lepší výsledky :D Tři turnaje ve třech týdnech není určitě nic rozumného. Wuhan a Peking bohatě stačí.
Reagovat
VlS
Nech to na ní a na Vaňkovi, asi do toho viděj víc
Reagovat
blixa
Tak to zcela jistě nechám :D
Reagovat
VlS
Fricku, jakej je tvůj vliv na Kájin příští program? Kdybys napsal, že si něco myslíš, nebo že se ti zdá, ale to autoritativní rozhodnutí ( nemá sebemenší důvod ), fakte ze sebe máš potřebu dělat troubu? Já ti ten důvod řeknu, a jsou nejmíň tři.
1. Zápasy žádnej trénink nenahradí
2. Do penězse nekope, ani když zrovna nějaký máš
3. V Tyu mají nejlepší sishi ba světě.
Jakej má zásadní důvod tam nejet? Nejlíp rovnou z NY
Reagovat
blixa
No ....
ad 1. to platí i obráceně
ad 2. Kdo chce moc, nemá často nic
ad 3. Kája je na pizzu, ne na sushi ;-)
Reagovat
PetaM
ad 2. Kdo chce moc, může získat dost.
Reagovat
EllNino
Kája si může dělat, co chce, ty na to fakt vliv nemáš a nikdy ít nebudeš, tak ty programy furt neřeš :D
Reagovat
Frick
Ano, ale názor, že účast v Tokyo by mi nedávala smysl, snad vyslovit můžu.

Nakonec i nedávné zkušenosti pro to hovoří - po vítězném Nottinghamu sice Birminhgam hrála, ale vyletěla hned v prvním kole = odpočinula si a v Eastbourne opět zaútočila. Po Cinci se místo štvaní do NH v klidu přesunula do NY a následky vidíme.

Ať už finále skončí jakkoliv, její další týden asi bude secjenom hektičtější. A hnát se na jeho konci hned do Tokya X místo toho si déle odpočinout a pak se v klidu přesunout do Číny, kde bude mít o pár dní více času na aklimatizaci atp.

Když napíšu, že by bylo fajn, kdyby hráčka XY hrála tam a tam, je to špatně. Když napíši, že je zbytečný, aby se hráčka AB hrála tam a tam a místo toho si odpočinula, je to taky zle. :-D
Reagovat
blixa
No aspoň vidíš, kam si to svým trolením dotáhl. Vynadají ti za všechno :D
Reagovat
PetaM
Mluvíš tady o týdnu volna. Který Kája měla. Mezi Cincy a USO. A teď bude mít přece taky týden volna, takže není žádný problém :D
Reagovat
Frick
Ano, ale třeba před Cinci měla hned dva týdny volný. Navíc tam nebyly mezikontinentální přesuny a frmol.
Reagovat
PetaM
Jasně, já to chápu. Rozhodnutí je na ní. Kdyby Tokio začínalo hned teď v pondělí, rozhodně by byla hloupost tam jet. Ale když je týden pauza ... Přijde mi to jako takové půl na půl :D Obě rozhodnutí jako správná :D
Reagovat
sprchon
Nejrozumnější důvod uvedl výjimečně tommr. Může se tam pokusit nahnat body v deblu s tím, že singl bude nejspíš buď a nebo.
Reagovat
Frick
A upřímně - je pro ni deblová účast na TM zas tak zásadní, když tam bude v singlu?

BTW - S Julčou hrály nejníže Premier 5, menší turnaje vůbec.

Ve Wuhanu a Pekingu to uhrajou nebo neuhrajou. Tak jest.
Reagovat
sprchon
Tak bylo by hezký bejt tam v singlu i v deblu. Nebo ne?
Reagovat
tommr
důvodů pro který by se Karolíně vyplatilo jet do Tokia jsou mraky. Některý už tady v diskusi byly zmíněný. Já dodám ještě jeden, kterej považuju za docela důležitej: Karolína bojuje spolu s Goergesovou i o účast na letošním deblovým TM a každej bod se jim ted bude hodit. V Tokiu by jich mohly získat dost ...
Reagovat
Frick
Bohatý je i třeba Dánsko, kde jsou daně jak prase.
Reagovat
Fandina
To je přece věc státu, jakou má daňovou politiku. Když některý stát nepotřebuje tolik peněz na správu věcí veřejných, tak je nevybírá.
Reagovat
milik254
Finále bude i na ČT Sport, pěkný
Reagovat
smazaný uživatel
Bude na ČT Sport.
https://twitter.com/sportCT/status/774286170838671360
Reagovat
Kozoroh
Dopoledne jsem kvůli tomu volal do ČT. Před chvílí mi tuto informaci z diváckého centra potvrdili!
Reagovat
tommr
a týká se to i finále debla ve kterým hraje Lucka Šafářová? :)
Reagovat
Kozoroh
Bohužel jsem se neptal. Ale myslím, že ne. Finále Háček z let USO 2012 a 2013 neodvysílali, rovněž ČT nedávala finále Lucky Šafářové z AO 2015.
Reagovat
PetaM
Super!

Teď to jen strčit na web, kdyby se náhodou objevil nějaký "úžasný" fotbalový zápas!!!!
Reagovat
kada.tom
ale stejně si bude řada lidí na ČT stěžovat, že nevysílaj dle jejich přání :-)

každopádně já tedy dám přednost Eurosportu, komentář mi tam vyhovuje o něco víc :-)
Reagovat
brixner
Dva Wimbledony, nebo dva US Openy?
By mě zajímalo jako jó
Reagovat
Fandina
tři Wimbledony
Reagovat
milik254
přeci to, co má Petra, Wimbledon :-)
Reagovat
a.magerova
Dokonce si myslím, že bychom se tu i dočetli, že 1x USO + 1x AO + 1x FO je míň než 2x Wimbl... :-)))
Reagovat
brixner
Magerko, chtěla jsi dodat, že "například..."
:-))
Třeba pro případ, že by nebylo pochopeno!
*******************************************
A co je víc:
9x v řadě finále US Open s trojnásobným vítězstvím?
6x v řadě -//- -//- s pětinásobným vítězstvím?
Reagovat
a.magerova
No nejraději bych byla, kdyby:

6x v řadě finále US Open s šestinásobným vítězstvím... ale tak co už... ;-)
Reagovat
brixner
Co trošku prohrábnout historii?
Reagovat
a.magerova
Šak jsem si prohrábla Rogerovu historii 2004-09 a výše napsané mi z toho vyšlo... i když přiznávám, že toto nosím v hlavě běžně, nemusela jsem se moc prohrabávat... :-)))

Narážíš-li na cokoli jiného, pak se nechám podat nebo poddat ani nevím... :-P
Reagovat
brixner
No jasně, že Roger!
Dodnes mě to sere, že tenkrát DelPa nedal...
A ten první pán?
Ahá?
Reagovat
a.magerova
No jestli opravdu myslíš muže, tak teda nevím... :-/

Lendl - 3 z 8 v řadě i celkově
Reagovat
brixner
No jasně!
Teď koukám, že jsem se zase upsal...
Lendl byl ve finále 8x za sebou!
Tyhle dvě série jsou fantazie!
Reagovat
tommr
průběžnej deblovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném semifinále USO ...
Hvězdička * znamená, že hráčka je na USO ve finále.

1. Mirza 9730
2. Hingis 9725
3. Mladenovic 7015 *
4. Garcia 7080 *
5. Vesnina 5780
6. Chan, Y. 4810
7. Chan, H. 4810
8. Mattek-Sands 4720 *
9. Makarova 4711
10. Shvedova 4365
-----------------------------
11. Hlaváčková 4270
-----------------------------
12. Babos 4190
13. Hradecká 4140
14. Plíšková, Karolína 4125
15. Goerges 3925
16. Niculescu 3815
17. Šafářová 3193 *
18. Strýcová 3115
19. Vandeweghe 3107
20. Atawo 3055
21. Spears 3055
...
26. Krejčíková 2610
...
38. Siniaková 2033
...
60. Peschke 1385
...
80. Voráčová 1008
...
97. Kunčíková 739
98. Stuchlá 739
...

ČR má v první deblový dvacítce 5 hráček což je bezkonkurenčně nejvíc (druhé USA tam mají 3 hráčky).
V první stovce je ještě dalších 6 českých hráček.
Naší nejlepší deblistkou zůstává i nadále Andrea Hlaváčková ...

Lucka Šafářová by se v případě zisku titulu mohla posunout ještě o jedno místo výš ...

Světovou jedničkou zůstává i nadále Mirza i když má před druhou Hingisovou náskok už jen 5 bodů ...
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném semifinále na USO ...
Hvězdička (*) znamená, že hráčka postoupila do finále ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na nejvýše postavenou českou hráčku Karolínu Plíškovou ...

1. Kerber 8030 (+3605) *
2. Williams, S. 7050 (+2625)
3. Muguruza 5830 (+1405)
4. Radwanska, A. 5815 (+1390)
5. Halep 4801 (+376)
-----------------------------------------------
6. Plíšková, Karolína 4425 *
-----------------------------------------------
7. Williams, V. 3815 (-610)
8. Suarez Navarro 3330 (-1095)
9. Keys 3286 (-1139)
10. Kuznetsova 3250 (-1175)
11. Azarenka 3121 (-1304)
12. Cibulková 3100 (-1325)
13. Konta 2865 (-1460)
14. Bacsinszky 2773 (-1652)
15. Vinci 2595 (-1830)
16. Kvitová 2390 (-2035)
17. Pavlyuchenkova 2255 (-2170)
18. Stosur 2200 (-2225)
19. Vesnina 2114 (-2311)
20. Svitolina 2101 (-2324)
21. Strýcová 1930 (-2495)
...
44. Šafářová 1240 (-3185)
...
65. Siniaková 939 (-3486)
...
89. Allertová 729 (-3696)
...
108. Plíšková, Kristýna 576 (-3849) x
...


Karolína Plíšková se posunula do první desítky na 6.místo což je její nové kariérní maximum.
Její náskok na nejbližší pronásledovatelky už vzrostl natolik, že je téměř jistý, že sezónu zakončí v top-10.
Pokud by na USO získala titul posunula by se na 5.místo ...

Kristýna Plíšková se zřejmě inspirovala sestrou a na nejmenším WTA turnaji v čínském Dalianu už postoupila do semifinále. V žebříčku se posunula na 108.místo a pokud by se jí podařilo v Dalianu získat titul vrátila by se do první stovky ...
Reagovat
Frick
http://ona.idnes.cz/americanka-monica-riley-nejtlustsi-zena-sveta-krmeni-trychtyr-pvr-/spolecnost.aspx?c=A160906_125029_spolecnost_zar
Reagovat
EllNino
jsi fakt úchyl ... a ty čteš na idnes sekci "Ona" ? :)
Reagovat
blixa
No konečně známe Frickovo gusto :D Nooo... já teda nevím, ale vůbec "technicky" možné s tím souložit ?
Reagovat
FulnekUltras
po určitém přerovnání a zajištění v prostoru ano... ;)
Reagovat
a.magerova
Fááákt ?!!!
Tak to musíš mít podloženo praktickým pokusem, nevěřím, že to jde vyteoretizovat... :-P
Reagovat
FulnekUltras
fyzikálně jednoduché... ;)
Reagovat
A.R.R.
Najdeš nějaký šikovný záhyb a jedeš, že jo :-D
Reagovat
FulnekUltras
vyrobíš si to tam, kde zrovna jseš... ;)))
Reagovat
A.R.R.
přesně tak :-D
Reagovat
a.magerova
Tak v tom případě je i celkem jedno, je-li to žena nebo muž.... záhybová fantazie funguje u lidí obecně... :-P
Reagovat
A.R.R.
Stejně si myslím, že v tomto má muž jistou výhodu, jelikož má jistý výstupek, který pasuje do toho záhybu...no raději to asi více nebudu rozvádět :-D
Reagovat
a.magerova
Celou dobu myslím muže.... a protějšek - člověk... :-P
Reagovat
A.R.R.
Aháááááá, to jsem jaksi nedomyslel :-D
Reagovat
blixa
Já si to nějak neumím představit ... no teda ani nechci představit ... :D :D
Reagovat
A.R.R.
Jen musíš dávat pozor aby tě to nezalehlo noooooooooo :-D
Reagovat
blixa
No to taky, ale já vycházím z toho, jak nám v hospodě jeden bývalý spolužák líčil jak souložil s cca 150ti kilovou dámou (on měl tak 130) a jak to nebyla vůbec žádná sranda to technicky zvládnout ... :D
Reagovat
A.R.R.
Hele nevím, já jsem takovou velkou dámu nikdy nezkoušel, ale kdysi jsem měl zkušenost s jednou bodrou slovenkou, taky to byl kus baby odhaduji cca 100 kilo a je fakt, že na tu techniku to bylo náročnější :-D ale zase byla dost náruživá, to ne že ne :-D
Reagovat
bIbec
tohle mě zaujalo. Ta holka by si rozuměla s iqem :-)

http://www.tennisforum.com/12-general-messages/1152017-ostapenko-slams-denigrates-radwanskas-tennis.html
Reagovat
blixa
Muhehehe. To je fakt peklo, trénovat WTA :D
Reagovat
Fandina
Příště třeba nebude tak překvapená.
Reagovat
smazaný uživatel
Slusne...
...trenerska prace dost velky napor na psychiku...
Reagovat
bIbec
Maruška si zahraje v kvalifikaci Québecu. Tak to sem zvědavý, jak se jí povede.
Reagovat
bIbec
a teď koukám, že Katka potvrdila účast v Tokiu na svém FB. Super!
Reagovat
tommr
a je to Tokio International nebo Premier?
Reagovat
EllNino
int
Reagovat
blixa
Jsou dvě za sebou. První int, druhé premier.
Reagovat
PetaM
A ono se ty turnaje hrajou na stejném místě? Jako nemyslím město ... Myslím přímo stejné kurty.
Reagovat
blixa
Tak to netuším, po tom jsem nepátral.
Reagovat
Michaelus
Myslím, že ne. Jsou to odlišné kurty.
Reagovat
Fandina
Adam Pavlásek vede ve třetím setu 4:2 nad de Schepperem. Tak doufám, že to dopodává. Adame Pojď!!!
Reagovat
Fandina
oprava 4:3 s brejkem
Reagovat
Fandina
Dopodával na 6:4. Super!!!
Reagovat
George_Renel
Konečně na potřetí potvrdil brejk a je to 5:3. Ale úroveň je zase bídná. Skoro bych řekl, že Jak Karolína, tak Serena v noci hrály tvrdší tenis než ti dva.
Reagovat
blixa
Zrovna pro Káju a pro Serenu není problém hrát tvrdší tenis než mnozí chlapi. Ale jsou proti nim prostě pomalé.
Reagovat
Fandina
Adam dal tuším 9 es. A ono to takhle vypadá, ale když sedíš u kurtu, tak to vypadá jinak. A jinak si pamatuji, že Adam v dobách, kdy chodil s Petrou a bylo mu šestnáct, tak Petru porážel, navzdory jejím ranám.
Reagovat
Fandina
Sorry 8 es. Důležité je, že vytahl dobré podání na konec mače.
Reagovat
George_Renel
Ale momentálně zkouší pořád nějaké filigránštiny, a proto když pak narazí na borce kolem padesátky, tak je v háji.
Reagovat
Fandina
Uvidíme, třeba se ještě posune i herně a přitvrdí. Dneska se mi líbilo, že když bylo potřeba vytahl dobré podání, dal eso. Jenom nezkracoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Kazdy, kto hrával, hrá alebo sa chystá hrat v roku 2017, nech si vo fantasy chate zvolí jeden z troch navrhov na novy koncept...Nebuďte leniví a hlasujte..:)
Reagovat
milik254
To máte z toho, že se hádáte, jestli je víc titul z Cincinnati nebo medaile, protože titul z US Open je určo víc než nějaký trapný bronz:-)
Reagovat
a.magerova
No počkej, až se to tu začne hádat o to, co je víc, jestli 2 tituly z USO nebo 2 tituly z Wimbledonu... to teprv bude tóčo... :-)))
Reagovat
PetaM
Kája už vyhrála, nebo už je sobota?

Do píče!!! Zajebal jsem celý pátek a sobotu ...
Reagovat
Frick
"Ne Lucka neporazila 2 bývalé svetove jednicky. Do finále byla těžká jen Mugu."
Reagovat
smazaný uživatel
Vrábel by si měl dát pohlavek hlavně za to, co předvádí tady... :D
http://www.eurofotbal.cz/clanky/ceska-liga-preview-6-kola-339473/#forum
Reagovat
vrabejka
kdyby si mě furt neurážel vysvětlil bych ti proč sem přešel k Zlínu,
Reagovat
smazaný uživatel
Protože vedou ligu? :D
Reagovat
vrabejka
ten los měla prostě lehčí než Kája to je prostě fakt.
Reagovat
adalv87
kdyby náhodou Karolína vyhrála,zajistí si Turnaj mistryn,pokud ne má i tak solidní náskok skoro 1000bodů na 9. Keysovou :-) a do konce sezony už moc turnaju není a Karolína hraje v Tokiu,Keysová ne,takže náskok se může ještě zvyšit
Reagovat
blixa
Já doufám, že Tokyo vynechá a připraví se na Čínu.
Reagovat
adalv87
proč by se odhlašovala??
Reagovat
EllNino
Tokyo je už jen Premier, není to Premier 5 jako dříve :)
Reagovat
adalv87
jj vím,je to 470ka
Reagovat
blixa
Třeba odpočinek po dvou těžkých turnajích ? ;-)
Reagovat
adalv87
nechcete toto rozhodnutí nechat na ní?? :-)
Reagovat
blixa
I kdybychom nechtěli tak stejně musíme :D
Reagovat
adalv87
přesně :-) ted jsi na tom přišel/šla
Reagovat
blixa
Ale já jsem přece psal že doufám, ne že rozhoduji :D
Reagovat
adalv87
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
taky doufám, že si dá pauzu. Ukazalo se, že pauza ji prospívá?dřív jela snad vše a nic pořádnýho neurvala. Ted po pořádné pauze Cinci a finále US Open
Reagovat
adalv87
jo třeba jako loni,aspon že zas máme hráčku v Top 10,když Petra je střevo .-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se vrátí do TOP 10, tohle ji nakopne, nebude chtít být 2. Již od mladších žáků byla vždy 1 ve své kategorii. Udělal 1. rozumný krok, že se rozloučila s Čermákem, ted doufám, že si najde trenéra s opardovými zkušenostmi, který ji bude sedět a posune ji zpět do top 10, kam patří
Reagovat
slacker
Zadny rozumny krok neudela. Ted udela az si najde poradenho trenera co ji nebude tolerat rozmary a da ji neco co ji nemohl dat Kotyza
Reagovat
adalv87
taky doufám,přiští rok to je realné,bude obhajovat málo bodů z letošní sezony,takže když ji to bude šlapat,je tam za pár turnajů:-)
Reagovat
tommr
pokud bude Karolína zdravá tak není žádnej důvod k tomu, aby se z Tokia odhlašovala. Po skončení USO bude mít týden volna na zotavenou a to jí musí bohatě stačit. A jako příprava na Čínu je Tokio ideální - Karolína se tam může rozehrát a ještě k tomu nasbírat nějaký body ...
Reagovat
bIbec
tak pokud by třeba zítra vyhrála, tak by si nějaké to volno zasloužila. Oslavičky, chlastačky a tak. Já bych ji nikam nehnal. Stejnak teďkom do konce roku bude hrát tužku, tak jak to většinou bývá u holek po větším úspěchu :-)
Reagovat
tommr
jen to ne. Na oslavy bude dost času po skončení sezóny. Předčasný oslavy nikdy nepřinesou nic dobrýho ... :)
Reagovat
Frick
Petra v letech 2011 a 2014 taky trochu slavila. Byť po Wimblu je na to tak nějak více času, to je taky fakt.
Reagovat
Fandina
Tokio už začlo. Kvalda už se hraje.
Reagovat
bIbec
v Tokiu se hrají letos 2 turnaje. Nejdříve internationál pak Premier.
Reagovat
Fandina
Aha.
Reagovat
EllNino
už se hrály loni :)
Reagovat
tommr
to je turnaj Tokio International. Karolína má hrát až na turnaji Tokio Premier, kterej se hraje až týden nato ...
Reagovat
Fandina
Díky, už jsem to pochopila. V tom případě souhlas. Jen ať Kája hraje.
Reagovat
adalv87
Tokio začíná v pondělí
Reagovat
blixa
Intenational. Premier pak za týden 19týho.
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj, ano je US OPEN, ale zeptÁM SE . Chtěl by někdo jet příští rok na French Open? Jestli ano tak at mi napíše do zpráv a dozví se víc :) Děkuji.
Reagovat
adalv87
otázka mimo téma,jak to je v race žebříčku na Turnaj mistryn?když Hingis a Mirza mají účast jistou ale už spolu nehrají,mohly bychom mít tři páry na TM.díky za odpověd
Reagovat
EllNino
TM Spolu odehrají
Reagovat
Fandina
Na TM spolu hrát budou.
Reagovat
adalv87
ok,děkuji :-)
Reagovat
tommr
tři páry s českou účastí na deblovým TM můžeme mít i když tam Hingisová s Mirzou budou hrát. Pokud se nestane něco mimořádnýho tak je to dokonce velice pravděpodobný ... :)
Reagovat
brixner
si zejtra vezma Kája správnou pálku!
Endží bude sakra kousat, ale přijde mi, že už je fyzicky někde u svého limitu, prostě únava.
Pokud tam Kája najebe dost es, bude to OK.
Reagovat
tmora
Neviděl jste někdo predikci zápasu od coache Sereny před zápasem? Mě to uteklo. Zajímalo by mě co tipoval. Jasně že Serenu, ale statistiky apod..
Reagovat
kada.tom
neviděl, jestli se nemýlím, tak dělá vždy predikci na jeden vybraný západ ne, ne? a jestli to tak je, tak včera byla predikce Kerber - Wozniacki :-)
Reagovat
gusticek
Zvláštní, že u Karolíny mám úplně jiné pocity, než třeba u Lucky 3afářové. Tam mi to finále přišlo jako strop, jako vyjímečná věc co se už nebude opakovat. U Karolíny mám pocit, že bude odteď vyhrávat furt. No uvidíme kdy přijde studená sprška.
Reagovat
sprchon
Ještě zítra před půlnocí.
Reagovat
blixa
Místopředsedo !!!! :-o
Reagovat
sprchon
https://s4.postimg.io/omjbsq4wt/kerber_1.gif

Úplně slyším Angie po tom finále: "I know you want to win the Grand Slam, but maybe next time." :D Víš co, Angie jí to bude chtít vrátit. Ale samozřejmě fandím Káje. ;)
Reagovat
gusticek
Jo to by bylo zajímavé a rivalita až do důchodu.
Reagovat
blixa
Kdesi v temném hotelu v NYC, páteční noc ?
Andělo, pocem ?
Co je ? Vo co go ?
Zítra hraješ to finále ?
No to vím. Proti tý Pliskovy. Ta si to vypije !!!
No ? Andělo .. víš ? měla bys projevit trochu vděčnosti ?
A to jako proč ? Že mě ta mrcha porazila ???!
Odstranila ti Serenu. A víš, že by ti Sere zase napráskala ?
No možná napráskala, možná nenapráskala, to nevíš !
Ale napráskala !
Nooooo ? asi jooo ? No dobrá, tak co mám udělat ?
Nic zvláštního, jen trochu polevit, v kritických chvílích, znáš to ;-)
Noooo ?. Tak teda jo, no ? ale doufám že mi to vrátí !!!
To víš že jo Andělo, Peking je tvůj ;-)
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
sprchon
Tak to je ale hnus. :) To raději haluz než tohle.
Reagovat
blixa
Myslíš, že v tenise to není jako ve fotbale ? :D
Reagovat
sprchon
Troufnu si tipnout, že ve finále GS ne. ;)
Reagovat
blixa
Já doufám že na GS vůbec ne ;-)
Reagovat
adalv87
babochlap se při každé prohře vymlouvá na zranění,at si už konečně ta opice přizná že není neporazitelná!
Reagovat
PetaM
Vytáhl to její trenér. Serena řekla, že se na nic nebude vymlouvat. Řekla, že soupeřka hrála skvěle a že ona (Serena) udělala spoustu chyb.
Reagovat
spaniel
?I wasn?t able to move the way I wanted to move,? said Williams, who said she was hindered by an injured left knee. ?When you?re injured, you?re thinking of other things when you should be playing and thinking of your shots. My mind was just a little bit everywhere.?
Reagovat
PetaM
No, vytáhl to její trenér ihned po zápase, kdy Serena ještě stále byla uvnitř stadionu AA. Samozřejmě, že se jí na to pak ptali a ona jim odpověděla. Ale zároveň i pochválila Karolínu.

Víš, musíš číst všechno, co řekla Serena. Ne jen to, co chceš blbečku.
Reagovat
spaniel
Napsals že Serena se na nic nevymlouvala. Dal jsem ti důkaz opaku. Takže bIbeček jsi tady ty, ostatně jako většina fanoušků Quitové. Rakovina TP.
Reagovat
PetaM
Žádné Quitové nefandím. A jediná rakovina jsi tady ty. Bohužel zrovna ta agresivní forma rakoviny.
Reagovat
spaniel
Aha, takže k Sereně už nic. Jak jinak :D
Čas zalézt, Péééťo.
Reagovat
PetaM
S tebou by se stejně nedalo diskutovat ;) Serena řekla, že Kája hrála dobře (což pochválila soupeřku - to ale nikdo nevidí). Sama řekla, že udělala spoustu chyb a zároveň, že myslela na jiné věci, protože jí bolelo koleno. Ale soupeřku uznala a to je to, co nikdo nevidí. Všichni vidí jen to, že se vymlouvá na koleno.
Reagovat
spaniel
Já nepopírám, že ji pochválila. Ale znehodnotila to těmi řečmi o zranění. není to poprvé a jen u ní. Hrála dobře, ale... To úplně neguje nějakou pochvalu. Kažodpádně jsem reagoval jen na to, že se nevymlouvala, že jen její trenér.
Reagovat
VlS
Peto, to se jako blb chováš ze srandy, nebo je to u tebe normálka?
Serena Karolínu nijak moc nechválila, řekla, že hrála DOBŘE, nikoliv SKVĚLE. A jinak se věnovala sobě a svejm problémům s nohou. Líbilo se mi, jak tam utřela novináře, kterej jí vnucoval, že není fér, když musí hrát dva dny po sobě a ona mu tam řekla, že jsou profíci a je to normálka a že nebyla unavená ze Simony. Je to ve videích na ofi stránkách, pusť si to.
Reagovat
pockerface
http://grand -slam.cz/clanek/09-09-2016-9-zajimavosti-o-karoline-pliskove
Tak Karolína má také trvalé bydliště v Monaku, a je zajímavé, že Petře to každou chvíli někdo omlátí o hlavu a u Karolíny a Tomáše je to všem fuk. Ti můžou, ale Petra, ta ne, ta je pomalu nazývaná zrádkyní. Holt na každého je jiný metr.
Reagovat
PetaM
No, počkejme si, až vyhraje US Open, jestli to někdo vytáhne. U Lucky to za prohrané finále RG taky nikdo nevytahoval.
Reagovat
slacker
UZ to davno vytahuji, viz idnes. A dobre delaji. Existence nejruznejsich "Monak", Mannu a Guernsey je mozna jen diky zkorumpovanosti vladnoucich "elit". Ty to "ostruvky" parazituji na svem sirokem okoli
Reagovat
PetaM
Hm, na idnesu už jsem dlouho nebyl ... Nehodlám číst komentáře Jirky .. Jsem rád, že tady už to není :D
Reagovat
bIbec
jj, přesně. Jak sem si přečetl ten příspěvěk od pokerface, tak mě hned napadlo to samé..

akorát bych to formulovl spíš "počkejme, JESTLI vyhraje US Open".
Reagovat
PetaM
Ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne .... Porazila Serenu, musí vyhrát US Open. Žádné "jestli", ale "až"!!!! :D
Reagovat
blixa
"Trvalé bydliště" je takový krásný socialistický termín, který u nás stále přežívá a překládáme tak i prosté anglické "residence" :D. Bydlišť může mít každý kolik chce, ale tahle udáváná "residence" se obvykle kryje s daňovým domiciem, ke kterému daná osoba náleží. Do jaké míry tam bydlí či nebydlí je něco úplně jiného, proto ten ten termín "trvalé" poněkud nesmyslný. Že to na ni "soudruzi" všech barev po USO vytáhnou jsem si celkem jist. Zejména ta soudružka která permanentně píše snůšku lží ohledně daní o Petře.
Reagovat
jirkomar
To jsi asi neviděl nechutnou diskuzi na idnes :-)
Reagovat
slacker
Nechutne je existence "Monak" uprostred jinych statu. Monako slizne jen smetanu a problemy musi resit okoli
Reagovat
Fandina
Je to bohatý stát, který má malé území a jeho hospodářství nepotřebuje velké daně. Není to žádný parazit, ale bohatá země.
Reagovat
gusticek
Také pochopili základní věc, že nic není zadarmo. Což se v čr nedaří.
Reagovat
slacker
Monako v podstate nic neprodukuje, jeho "bohatstvi je umozneno jen tim ze to za neho delaji ostatni staty, ty musi resit problemy s produkci spojene - infrastukturu, kvalifikaci lidi, zdroje, odpad.
Reagovat
Fandina
K tomu, aby byl stát bohatý nepotřebuje všechno produkovat. Jsouj tam banky a ty také nic nevyrábí.
Reagovat
slacker
Malickaty ale bohaty stat potrebuje nutne svoje okoli, aby mohlo na nem parazitovat. Bohaty a sobestacny stat ho skoro nepotrebuje.

jeto jako se chlubit ze doma mate perfektne uklizeno a odpadky hazet sousedum za plot at se o to postara nekdo jiny
Reagovat
Fandina
Každý stát hospodaří na takovém území, které má k dispozici. A tam se chová podle svých možností. Kdyby tam byly ložiska ropy, prodávali by jí. Nemají, tak se věnují finančnictví. A dělají to dobře.
Reagovat
Fandina
A samozřejmě kupují si od jiných zemí to co potřebují, jako to dělá každá jiná země s tím, co nemá. Například ČR zemní plyn a ropu.
Reagovat
slacker
Napriklad kolik je v Monaku elektraren ketre pokryji jeho spotrebu? bez existence Francie by si muselo sviti loucema. Na kterych Monackych skolach se skoli odbornici na vsechno mozne?Pocinaje staviteltvim,
Reagovat
Fandina
Elektřinu si koupí. Koupí si to co potřebují.
Reagovat
spaniel
Co to meleš ty rudé vemeno?
Reagovat
slacker
Tobe neprijemnou pravdu
Reagovat
spaniel
Pravdu? Ne, lež. Mně nepříjemnou? Ne, mně u prdeIe.
Klidně zůstaň u tohoto myšlení, stejně jako Fulnek, vy z toho budete mít otrávený život.
Reagovat
slacker
Jaka lez? kdyz ihned prechazis do invektiv jako rude vemeno, jasne davas najevo ze nemas jediny argument jen svoji dogmatickou indoktrinaci. Modrobolsevicke videni sveta ktere misto argumentace utoci v davu
Reagovat
spaniel
Argumenty máš už výš. Přirovnání s dvorkem je úplně mimo. Když ho doplň, že to hodíš sousedovi, pokud s tím on souhlasí a ty mu za to platíš. Pak je to snad v pořádku, ne? Není země, která by byla 100% soběstačná. Ani my samozřejmě.
Reagovat
slacker
Jaka lez? kdyz ihned prechazis do invektiv jako rude vemeno, jasne davas najevo ze nemas jediny argument jen svoji dogmatickou indoktrinaci. Modrobolsevicke videni sveta ktere misto argumentace utoci v davu
Reagovat
gusticek
názory úplně mimo realitu. Svět není to co chceme, ale to co máme.
Reagovat
gusticek
Komu by se chtělo platit daně a nic z toho nemít jako se to děje u nás. Kdyby lidi v čr nebyli připosraní socani, tak bysme se daňové dohody mohly někdy dožít a potom by tohle plakání nad únikem peněz ustalo.
Reagovat
adalv87
každý jenom závidí že oni platit daně musí a oni ne
Reagovat
FulnekUltras
přesně - svou Ledovou královnu přece maloměšťáčci shazovat nebudou - stejně jako před ní všechny podobné "reprezentační" typy
Reagovat
gigin
tvl já si celý den lámu hlavu, jak se to tomu Plechovi povedlo a přitom stačilo juknout do diskuze ke konkurenci a vše je ten nejjasnější jas jasů:

Karolína s nikým nezametla. To Serena hrála jako Petra když nemá den.
Reagovat
PetaM
Kdo by to tak mohl psát ...
Reagovat
slacker
megahnup
Reagovat
PetaM
Magikarp?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, gigin má pravdu. Předpoklad před utkáním byl. Ale podstatné je to, že to Karolína zvládla a dokázal překročit pověstný rubikon.
Reagovat
janek_da
Když nemá Petra den? To snad ani není možné. Ledaže by to byly rovnou své dny.
Reagovat
gigin
Jepice mají jenom vteřinky prej.
Reagovat
blixa
To zase ne, řádově hodiny až dny, záleží i na teplotě a vlhkosti. Ale jinak je to fakt fofr, vylítout, vošukat, naklást vajíčka a umřít. Žádný plejtvání času na blosti jako je tenis :D
Reagovat
gigin
Tak to má být :D A díky za info. Jsme si myslel, že maj fakt jenom vteřinky.
Reagovat
a.magerova
A co když za tak krátkou dobu nenajdou TOHO PRAVÉHO.... co pak?
Reagovat
blixa
Jsou chytrý. Pravýho nehledají, ale holky vletěj do hejna samečků a děj se vůle boží :D
Reagovat
a.magerova
Ahaaaa... takže žádné hledání Romana Tika.... :-P
Reagovat
blixa
Nééé, to je úplně stejný jako ty když vlítneš na swingers párty ;-) :D
Reagovat
a.magerova
Ale no taaak, domluvili jsme se na navytrubovačství...... furt mi nemůžeš odpustit, že jsem Tě tam předminule obešla.... :-P
Reagovat
a.magerova
opr.: v tom novotvaru má být E
Reagovat
blixa
No víš jak mě to mrzelo !!! ;-)
Reagovat
George_Renel
Možná najdeš Tomáše Marného. .-)
Reagovat
Fandina
Nebo Tomáš Jistý :-)
Reagovat
a.magerova
Muž s příjmením Jistý v ČR nežije ani jeden.
Reagovat
Fandina
Není problém si najít jaká jsou příjmení. O to přece nejde.
Reagovat
a.magerova
Marných je pět - 3 v Ostravě a 2 Hradci Králové... ;-)

Zato Fuků je u nás 31... :-)))
Reagovat
gigin
A Čáryfuk jeden. To su já.
Reagovat
blixa
Počkej, já myslel že jsi Čárymáryfuck ? ;-)
Reagovat
gigin
To bylo za svobodna. Já jsem si pak vzal jméno manželky. Raději.
Reagovat
a.magerova
Já dlouhou dobu myslela, že je Hrejsemnou, těch je v ČR 35, ale ani jeden/jedna z nich není tak šváclý jako on... :-P
Reagovat
a.magerova
Ha a mám Tě.... takže nemáš trvalé bydliště v ČR.... přiznej se bídníku bez mučení, kde je Tvůj daňový ráj ?!!! :-P
Reagovat
George_Renel
Marného i Fuka jsem cca před 45 lety docela úspěšně používal coby študent. Sám jsem se divil, že to ty holky braly. .-)
Reagovat
a.magerova
Ještě jsou i další varianty k Tomášovi.... :-)))

Špatný (140)
Dobrý (526)
Výborný (539)
Reagovat
EllNino
Tak sem taky něco hodím ...zápas jsem viděl, už dlouho jsem nezůstal takhle dlouho vzhůru :) První set naprostá bombočka, až jsem měl jednu chvíli husí kůži, ve 2. setu se hra vyrovnala, ale ten závěr byl super, Karolína se vůbec nesesypala, 4:5, 5:6, co to je, to prostě odservíruju a hotovo ...hlavně za stavu 5:6 30:30 to byla paráda ...v TB jsem si myslel, že ji položí ten míč za stavu 3:3, jak to vší silou naprala Sereně na raketu, ale ta naštěstí pomohla dvojchybou ...pak si to Kája skvěle uhrála a mečbol nekomentuju, Sereně se tohle nestalo poprvé a začíná uvadat její ocelová psychika ...

Finále s Angie bude zajímavý, na vzájemné zápasy vede Angie 4:3, v posledních 5 zápasech s ní Kája uhrála minimálně set a utkají se už ve 4. finále, v těch má Angie bilanci 2:1 ...z těch vzájemných zápasů je vidět, že když už má Kája Angie porazit, tak ve dvou setech, aby Angie nemohla klást odpor, protože pokud šel zápas do tří setů, tak to Angie vyhrála ...

Ale tohle finále bude úplné jiné než ty 3 předchozí, daleko prestižnější a Kája by si mohla protáhnout tu vítěznou sérii ještě o 1 zápas :) Pojď !
Reagovat
smazaný uživatel
Kvítí a Strýcová budou hrát o víkendu exhibici s agentem Burešem ve Znojmě. A já se ptám, mají to ty holky zapotřebí? Chápu, že to asi zorganizovala Česká sportovní a AB financuje prostějovský klub, ale měli si stanovit jasnou podmínku, že až po volbách. Ach jo. Sportovec by neměl mít jen natrénovano, ale trochu i morální standard nějaký. Ale to jsem asi naivní.
Reagovat
gusticek
napoblití...
Reagovat
Nancy_z
Ach jo :-( Ale je to asi i věc výchovy a zájmu o informace... Kdyby se o politiku reálně zajímaly, tak by na to nemohly přistoupit... Už tehdy před volbama mě naštvaly agitační statusy na FB Kvítka a Veselky.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba ho volí ?to je každý ho věc koho podporuje, ..nemyslím si, že to má nějaký dopad na voliče
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně proto by tam byla i Šafi, kdyby nevypadla. To je určitě skrz Černoška, o tom nepochybuj. Na prosté lidi, kteří tvoří drtivou většinu voličstva toho paskvilu, to působí. Tohle i jeho četné fotky s Jágrem. Ostatně o koblize si taky každý myslel, že nemá žádný efekt.
Reagovat
smazaný uživatel
O Jágrovi se to ví, že jako člověk za moc nestojí, ale naše tenistky jsou fajn, tak je škoda, že se takto nechají propůjčit pro propagadnu.
Reagovat
Fandina
Nevím, proč by neměl Jágr jako člověk za nic nestát. Co je to za řeči. To, že někdo podporuje politiky je normální věc. Ty taky chodíš k volbám a podporuješ politiky. Ony to dávají najevo takhle.
Reagovat
smazaný uživatel
Znám se s člověkem, který s ním je v takřka denním kontaktu. Navíc se pohybuju v hokejovém prostředí. Stačí se navíc podívat, jak arogantně se už roky chová k novinářům. Já nikomu nevyčítám politickou angažovanost, pokud to myslí upřímně, ale tady z toho číší jasná vypočítavost. ;) Já bych se nesnížil k tomu dělat někomu blba za peníze při kampani, kdybych nebyl přesvědčený o správnosti té strany.
Reagovat
Fandina
Opět opakuji, je každého věcí, kterou stranu volí, koho podporuje. Co se týká Jágra, tak je mi jedno, co ti o něm kdo vykládá. Je to sympaťák a hokej hrát umí a to je pro mě podstatné.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč vstupuješ do tohoto vlákna, když nechceš poslouchat cizí argumenty. Máš svou vlastní pravdu, svůj vlastní svět, tak proč se obtěžuješ diskuzemi? Jeho výkony jsou fenomenální, žádný český hokejista už nikdy v historii na ně nedosáhne, ale mně osobně je lidsky mnohem blíž třeba Petr Čech.
Reagovat
Fandina
Proč ti vadí, že mám jiný názor než ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože, vím, že ty bys měla ráda kohokoliv, pokud by nosil na klopě českou trikolóru. Pro tebe je sympaťák každý Čech. Protože jinak stačí použít kritické myšlení a Jágrovi i z těch mediálních výstupů nemůžeš jen tak považovat za sympaťáka.
Reagovat
Fandina
Píšeš nesmysly. Mně osobně je Jágr mnohem sympatičtější než Čech. Ale to je zbytečné se s tebou o tom bavit. Meleš svou.
Reagovat
smazaný uživatel
šak mně je to jedno. Mysli si o mně a o mých názorech, co chceš. Stejně je nezměním. :)
Reagovat
Fandina
Tady nejde o to, aby se někdo měnil, tady jde o to, že mám jiný názor než ty, tak se s tím smiř, že lidi mají různé názory a pohledy na svět.
Reagovat
George_Renel
Jen si dovolím dodat, že novináři si nic jiného nezasluhují, neboť jsou to prodejné děvy se vzděláním slabého maturanta.
Reagovat
spaniel
Sportovní novinář se jistě liší od "novináře" z Blesku.
Reagovat
George_Renel
Čím dál tím méně.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejaké proflálejší klišé tam nemáš?
Reagovat
George_Renel
Co je na tom profláklého? Píší v žoldu chlebodárců či spřízněných politiků, (o informacích ohledně migrantů se raději ani nezmiňuju) a najít článek bez hrubky je malý zázrak.
Tolik asi k tématu novináři.
Reagovat
smazaný uživatel
A Jágr snad hovoří s žurnalistama z redakce zpravodajství? Vždy (nebo v 90%) komunikuje se sportovníma novinářama, kteří jsou jiný svět. Tak o čem tady zas točíš?
Reagovat
smazaný uživatel
A mimochodem, asi se shodnem, že největší žumpa je Blesk. A hádej, které je v Česku jediné médium, kterému pravidelně Jágr dává rozhovory. Ano, je to Blesk. Další důkaz morálních hodnot Jaromíra. :)
Reagovat
George_Renel
Tak určitě....
Zajímavé, že vychází původní rozhovory třeba na iDnes. Rovněž dává rozhovory v zahraničí. Ale ty máš prostě jasno. Tedy spíš zataženo. Objevil se s Babišem, tak je morální bahno. Tak si ´v té ulitě žij dál, jako jiný kolega zde v té komunistické. Vyjde vám to nastejno. Černá nebo bílá. Škoda času.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš mi prosím poslat jediný původní rozhovor speciálně pro iDNES. :) Ano, teď byl na nějaké akci, kde podal jednotný rozhovor, který vytiskla snad všechna média, ale normální rozhovory dává z českých médií jen Blesku. ;)
Reagovat
George_Renel
Třeba tady: http://hokej.idnes.cz/jaromir-jagr-rozhovor-zlata-hokejka-d7n-/nhl.aspx?c=A160626_202349_nhl_ten
Reagovat
George_Renel
Kolik ti je, že chceš soudit JJ jako člověka?
Kdyby všechny a všichni naši tenisté to měli v hlavě tak lidsky srovnané a kdyby přistupovali k tenisu jako on k hokeji, byli by na vrcholu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi strašně naivní. Jágr si tak protiřečí skoro v každém svém příspěvku, že jenom ovce mu to může hltat. Ale jak myslíš. ;)
Reagovat
George_Renel
Nic mu nehltám, pamatuji jeho první ligový i NHL gól, pamatuji jeho vývoj. Hráčský i lidský. Jo, je v hloupých reklamách a kampaních, ovšem ty peníze nestrká do své kapsy, ty dává zpět do hokeje. Bez něj by Kladno hrálo maximálně krajskou soutěž.
Reagovat
spaniel
JJ má mnohem více peněz z NHL a reklam, než z podlézání politikům. To jsou pro něho drobné a je jeho volba, že to dělá a je jasné, že lidi budou tuto věc vnímat jinak než třeba reklamy. Možná to dělá z přesvědčení, což by bylo ok, ale pořád to bude citlivá věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak počkej, naivní si ty nebo on? Trochu si protiřečíš, ne? A Jágr, že není osobnost? Tak to potom musíš uvést, kritéria, která to v tvém podání určují. To by mě dost zajímalo.

A že nějaká politická strana se snaží propagovat tenis? Proč to nezkusí jiné strany? Výsledek je předem jasný, jaký to bude mít vliv. Samozřejmě, vždy se najde kritik, od toho je demokracie. Ale hned to shodit ze stolu, svědčí spíš o zaujatosti, než o nějakém rozumném argumentu.
Reagovat
spaniel
:D si děláš kozy. Si myslíš že ANo jde o propagaci tenisu? Chtějí propagovat sebe pomocí tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Píšeš jak hloupý Janek. V tvém podání to znamená, že vše co udělá nějaká politická strana, je propagace sebe samé. Stejný případ, jako když se sportovec objeví v nějaké reklamě čí kampani. O tom jaký si uděláš názor, je jenom tvůj pohled.
Osobně mi to nevadí, i kdyby s tím přišla jiná politická strana.
Reagovat
spaniel
:D tak naivní snad ani nikdo nemůže být. To už ani nebude naivita, to je už hlouost a to nejvyššího stupně. Žiješ někde v lese? To si fakt myslíš, že politické straně jde o něco jiné než o své koryta a hlasy? Jasně, že to dělají, aby sbírali body.
Reagovat
smazaný uživatel
To je ten typ lidí, kteří když si Babiš připíchne na zeď, že si poctivě vystál frontu na Votvíráku mezi obyčejnýma lidma na pisoár, že to fakt udělal proto, že je jedním z nich. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Oba příspěvky - pragmatismus v praxi. A ted mi řekni, kdo to dělá jinak. Kdyby nechtěli, tak to žádnou propagaci nedělají. V podstatě, vy tady taky děláte propagaci Rogera Federera dobrovolně a nebo z donucení?
Reagovat
smazaný uživatel
A hrát si na to, kdo dál dočura, z toho už jsem dávno vyrostl. Přišel sis tady jenom ulevit, trochu zarýpat, že se ti něco nelíbí a hodnota žádná.
Reagovat
spaniel
Hele, už se neztrapňuj. Jestli za hodnotu považuješ napsat jednu z nejsměšnějších věcí, co tady kdy byly, tak gratuluji. Prý oni propagují tenis, lol. Úplní samaritáni :D
Reagovat
smazaný uživatel
To že své argumenty postavíš na vysoké stupnici, ještě neznamená, že bych se měl cítit trapně ;). A můžeš čůrat dál.
Reagovat
spaniel
Nechci, abys ses cítil trapně. Ale jediné vysvětlení pro to, co si napsal je, že jsi příznivec Babiše. To je ale jen vysvětlení, ne omluva toho nesmyslu. Ať jsem volil kohokoli, nikdy jsem neztrácel ze zřetele, že je potřeba je hlídat a že vše co dělají, dělají pro sebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nejsem příznivec žádné strany. Ač nepopírám, že to dělají dobře, i když tam je hodně populismu. Bahno, přenechám jiným at se štourají v tom co je baví. Nikdy jsem neviděl nic, co by bylo perfektní. Vždy jsem přistuopil na argumenty, pokud byly rozumné. A to jsem vedl dost lidí, takže já se nechám rád poučit ;).
Reagovat
spaniel
To zní sice rozumně, ale pořád nechápu, jak si mohl napsat, že oni propagují tenis, když je to přitom opačně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale samozřejmě, že každý krok, který jakákoliv p. strana udělá, je zkoumána z více stran. Odpůrci to shodí ze stolu, a jiná řeknou, že je to sympatické gesto, které může přivést více dětí ke sportu potažmo tenisu. Vždyt ten svět není jenom černý nebo bílý. A za vším hledat pouze to negativní. Až něco vybuduješ a postavíš, získáš určitou pokoru k věcem a hodnotám, protože to vyžaduje hodně úsilí.
Reagovat
spaniel
Ty jsi směšný. Víš prd o tom, co jsem vybudoval. Vycházím že zkušeností, pokud chceš být naivní trouba, co si myslí, že to dělají z lásky k sportu nebo lidem, tvůj problém. Jak kdyby cikána chytli jak krade železo a ty bys tvrdil, že ho chtěl jen z lásky k majiteli jít převážit, aby věděl kolik ho tam má.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže děláš ve sběrně? Tam těch hodnot člověk moc neposbírá. Pravda. A tak ve všem se shodnout nemusíme, ne? Osobně ti nic nezávidím ;)
Reagovat
spaniel
Já o voze, ty o koze. To je pak těžko. S tvojí argumentací bys neuspěl ani v té sběrně, dokonce ani v komunitě sběračů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak díky za info ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kde píšu, že není osobnost? Můžete prosím číst ty příspěvky opravdu důkladně? Vyhneme se polovině dotazů. Jj, principálně není nic špatného na tom, že podporuje stranu. Ale po zkušenostech s tím, jak si před volbami skoupil nejčtenější deník, který zároveň odkrýval různé kauzy, mám důvodné podezření, že i za tímto stojí peníze. A samozřejmě, že jsem i zaujatý proti Babišovi, ostatně asi jako každý myslící člověk.
Reagovat
smazaný uživatel
Tedy trochu srozumitelněji. Je to pragamtismus v praxi. Ty mě Jardo podpoříš a já Andrejko ti zase finančně ulehčím.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, tak tady nepiš o naivitě, když máš v tom jasno.
Reagovat
smazaný uživatel
Venco, jsi celkem nadsenec;) Vyjit s tematem Jagr na cesky spolecensky portal, ktery se obcas zabyva tenisem. Jako mas muj obdiv,...ikdyz si myslim, ze to je asi ztrata casu...
Krom toho si dale myslim, ze JJ je jen vysledek smesneho systemu spolecenskych hodnot. Nechci ho omlouvat, ale... co cekas...no...mas podle me pravdu, ale co jako cekat...
Nebudu to rozpitvavat proc, aby me "nehnojil" tvuj kolega za elaboraty, nebot musi mit vse peRFect, a ja neztracel cas vysvetlovanim.

Takze zkracene, mas mou podporu;) Cetl jsem to pozorne, a souhlasim, a jediny rozdil bude asi v tom, ze se tomu ani nedivim;)))
Jak se clovek vychovava mezi vlky, bude mit tendenci se chovat jako vlk...
(at si to kazdy prebere jak chce)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se tady nebavím o přístupu ke sportu, ale o osobnosti člověka.
Reagovat
Jan
No to je ale bomba :) Ještě Bucie ve finále, teď ten poslední krok pro všechny :)
Reagovat
PetaM
Kájo, pěkný zápas, hezky zvládnutý. Příště bez toho koučování jo! :D Ale jinak jsi ji hezky rozstřílela. Ty Sereniny ksichty po esech a winnerech z neuvěřitelných pozic mě bavily :D

Ve finále s Angi ... Bude to těžké. Nelze předpokládat, že ti to "nechá" jako v Cincy. Kde ve finále jasně nezahrála svůj top výkon, který zítra rozhodně můžeme očekávat. Ale věřím, že sebevědomí máš dost, porazila jsi Venus, Serenu, tak proč ne Angi. Bude to tvrdý boj, zřejmě spousta výměn. Bude to chtít tvrdé, rychlé rány a naprosto přesnou mušku.

Věřím, že to v hlavě zvládneš. A když ne - no tak nevadí. Vždyť jsi mladá a příští rok si můžeš vyhrát všechny GS. ....... Okey, RG asi ne :D :D
Reagovat
hluuusa
Hrale skvele. Hlavne v prvnim setu. Zato Serena moc ne, asi opravdu mela to lonske semifinale v hlave a Karoline to usnadnila. Pod tlak se ale take dostavala i diky tomu, ze ji K. tak skevele returnovala prvni sevis. Tak ted jeste pridat tu posledni vyhru... To ale nebude nic lehkyho, musi hrat stejne dobre a pak verim, ze to zvladne.
Reagovat
smazaný uživatel
je skvelá. Ku koncu už síce nevládala, Carol vie súperky uťahať.

Nechcem nič zakríknuť, ale ide si pre titul. Ak Karolína zaváha pri servise, Angie jej na rozdiel od Sereny dobehne takmer všetko. Bude chcieť gemy skracovať a Angie sa tak nevyčerpá. Tá je dravec a túto šancu si nenechá ujsť. Novej svetovej jednotke by tento titul svedčal.
Reagovat
jirkaS
už slyšim amíky jak bučí na Káju
že jim vyčutla Serenku
Reagovat
brixner
Porazit obě sestry na jednom turnaji a navíc v USA a navíc na GS - poplácávám po zadečku, Kájo!
Přesto se v několika momentech ale ukázal neskutečný přehled a skvělé čtení hry, vyplývající z obrovských zkušeností Sereny oproti dosud ne úplně dokonalé taktické vyzrálosti Káji, viz. míček za stavu 3:3 v tie-breaku! Pokud se Kája ještě v těchto "lehčích" momentech zlepší...
Od konce druhého a začátkem třetího setu mi přišlo, že Kája hraje proti orangutanovi, to nechutné řvaní, ale fakt nechutné, je jedna z příčin, proč jsem Serenu nikdy nemusel, ale já vím-koho to zajímá...
Endží mám fakt rád a fandím jí opravdu nejvíc, jak jen to jde! Fandím jí proti komukoli - z vyjímkou našich děvčat! Takže milá moje Endží, promiň, ale v sobotu dostaneš na budku!
Snad se Kája s pohárem aspoň usměje:-))
Reagovat
spaniel
Třetího setu?
Reagovat
brixner
No jasně, překlep:-)
Prvního a druhého...
Huš, španěl:-))
Reagovat
smazaný uživatel
to zvládla ,jako její ségra. Už se blíží do stovky, v Race už tam je a předběhla Denisu Allertovou
Reagovat
gusticek
Ale hra oproti sestre uplně jinde. Bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
spíš soupeřka oproti Sereně někde jinde
Reagovat
smazaný uživatel
Krunic byla tragicka, ale jen jsem nahledla. Tynda ustraseny FH na skrcenou ruku, zadna lehkost, svih, "nic"... jsme vsak ted prilis namlsani.. :-)
Reagovat
gusticek
Spíš přemlsaní, doslova sacharidová psychóza. Vypadá to, že by to, v Číně, Krystýna klidně mohla vyhrát. Nevíte co mají v plánu s tím obr kurtem na kterém s ehrálo?
Reagovat
smazaný uživatel
psychoz hotova promenada, prijde mi, ale tak zas, nejsem odbornik.. :-)) Ani na arealy, mi to zas prijde v Cine uplne standardni, ze nic, hlavne, ze je velky..
Reagovat
smazaný uživatel
taky mě to nebere,proč staví taková monstra,když lidi ani neví,co to tenis je
Reagovat
blixa
Oni je to naučí, neboj. Tam to funguje trochu jinak.
Reagovat
r176
A to Týně byla předpovězena lepší budoucnost než Káje.Herně je na tom dobře ale ta hlava :-( Ale fandím jí aby ten turnaj vyhrála a vrátila se do top 100.
Reagovat
horska.kraslice
Herně na tom bohužel není dobře. V současné době umí jen podání. Jinak je to pinkaná tak z doby před padesáti lety.
Reagovat
LukasH
Zápas jsem sledoval, chtělo se mi moc spát, ale přemohl jsem se.:-)
Výkon Karolíny neskutečnej. Podání, pohyb, čtení hry, přesnost a hlavně lehkost. Je to úplně něco jinýho než když byla ve finále Lucka...hezký to bylo, ale ta vydřenost až na samotný dno tam byla tloukla do očí, kdežto u Karolíny je to jako by jen tak mimochodem.
Serena určitě nehrála nejlíp, hlavně podání bylo hrůza, nicméně Karolína jí až na pár šancí, který Serena nevyužila, nic moc nedovolila.
Nedá mi to, abych nevzpomenul na Petru. Upřímně totiž doufám, že to pro ní bude motivace a že zjistí, že bez systematickýho tréninku to dál nepůjde. Znovu musím zopakovat Petřino vyjádření po zápase s Keys na OH..."skvěle jsem podávala"...na to bych řekl "Petro, koukni se na Karolínu". Petra by tvrdej dril nevydržela, jasně, ale někoho, kdo jí aspoň usměrní...
Finále Karolíny s Angelikou si netroufnu odhadnout.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra už šťávu chytla.Jen trochu větší stabilita úderů,ale to jí trápí odjakživa. S Angie moc nechybělo a mohlo tu později klidně být české finále. Rozchod s Čermákem docela překvapil.Asi za vzestupem nevidí jeho ,ale Pálu,kerý s ní od Ria trénoval.
Reagovat
sprchon
Já myslel, že Pála pomáhal Lucce. Ale to bylo spíš před USA.
Reagovat
smazaný uživatel
V Riu dřel se všema ,na US open asi hlavně s Petrou ,protože ostatní tam měly své trenéry,včetně Steckleyho
Reagovat
smazaný uživatel
se od ségry inspirovala a taky válí.Kotel krásný ,jako v New Yorku,akorát ten hukot chybí.Číňani asi musí pracovat nebo tenis tak neprožívají
Reagovat
bIbec
Serenu bych za "výmluvy" nějak nehanil. To spíš její kouč se nevyjádřil úplně šťastně. To, že se Serena vyjádřila k tomu kolenu bylo způsobeno jenom tím, že se jí na to prostě ptali novináři na tiskovce.

Ony ty bolístky všeobecně k tomu tenisu patří (i když koleno může být sviňa, není to jako natažený sval).. a Serena už není nejmladší.
Reagovat
janek_da
Mi se zdálo, že Serena nějak pokulhává, ale řekl jsem si, že se mi to asi jenom zdá :D

Mě když bolelo koleno, tak to bylo při tenise hodně blbé. Dloho nic, nic a naráz téměř zničehonic dost velká bolest - ostré píchnutí až se mi udělali hvězdičky před očima. To už jsou pro mě lepší křeče nebo mírně natažený sval, kdy je to sice furt, ale tomu omezení se nějak přizpůsobím.
Reagovat
blixa
Trošku to bylo vidět při chůzi, ale jinak jsem nějaký rozdíl oproti zápasu se Simonou neviděl. Ale samozřejmě že to hlodá v hlavě a na výkon to může mít vliv. Serena ale na hru s nějakejma bolístkama musí bejt zvyklá, myslím že je blízko toho stavu že když jí ráno nic nebolí, je pravděpodobně mrtvá ;-)
Reagovat
tommr
Mouratoglou je slizoun, kterej se rád poslouchá a tímhle pozápasovým brečením prokazuje Sereně medvědí službu. Ani Serena ale není úplně bez viny, protože se od těch jeho alibistických blábolů dostatečně nedistancovala ...
Reagovat
spaniel
Serena absolutně nechutná. Čím víc prohrávala, tím hlasitěji a déle hekala. Come on po UE, řvaní do obličeje a nakonec ještě výmluvy na zranění. Ať už táhne "šampionka".
Reagovat
janek_da
Jednou to bylo husté, jak byly obě na síti, Karolina dala out a Serena zařvala na její polovinu. Jestli to ale nebylo spíš do její lože. Ale ta myslím byla někde spíš uprostřed, ale jistý si nejsem.
Reagovat
Krisboy
Jo, to je jedna z věcí, proč ji nemusím. Když se jí daří a vede, je zticha. Když se nedaří a prohrává, začne nepříčetně řvát aby soupeřku rozhodila. Hnus.
Reagovat
janek_da
A ještě tu scénu párkrát dali v opakovačce z boku. Nechutné.
Reagovat
Krisboy
Co předváděla loni s Vinci, to bylo fakt nesnesitelný. Byla úplně k smíchu a já jsem prostě nemohl nemít radost z toho, že ji Bobina dala.
Reagovat
gusticek
Bohužel klasické americké chování řízlé arogantním negerstvím.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já teda nevím, ale v USA jsem byl dost často a dost dlouho a nic takového jsem tam jako typické americké chování nezaznamenal. Neříkám, že tam nic takového není, ale rozhodně to není nic pro Američany typického.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ani klasického :-)
Reagovat
Meceon
shrnme ty vaše žvásty...Serena je nejlepší hráčka historie
Reagovat
spaniel
To pro mě není, ani když si odmyslím to nahoře.
Reagovat
smazaný uživatel
coz pro tu historii neni, nastesti, vubec podstatne.. :-)
Reagovat
gusticek
nejlepší bude až se provalí dopingové prohřešky
Reagovat
FulnekUltras
asi tak...
Reagovat
spaniel
Nechápu...
Reagovat
Pe3k
Souhlas Serena je absolutně nechutná.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, nejprve bych chtěl pogratulovat Karolíně Plíškové k finále na grandslamu . Je to naprostá paráda . Porazit Venus a Serenu.
Chtěl bych se Vás zeptat. Jak vnímate jako člověka Karolínu Plíškovou. Neptám se na tenisovou stránku,ale na lidskou. Jestli Vám příjde milá,zábavná a nebo naopak nafoukáná atd.
No a jestli máte s ní nějakou osobní zkušenost.Například setkání,pokec,fotku nebo Vám dala podpis.
Děkuji za komenty.Zajímáme to proto, že s ní mám dvojnásobnou zkušenost ,která byla ..... doplním až mi někdo z Vás napíše vlastní zkušenost. Budu moc rád. Děkuji
Reagovat
A.R.R.
Sice jsem s Karolínou nikdy nemluvil, ani jí nežádal o autogram, ale je to asi dva roky byl jsem se podívat na její trénink, tam mi přišla strašně fajn, usmívala se, dobře se bavila....řekl bych, že je to normální holka.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji. Prosíím další vyjádření :)
Reagovat
Krisboy
Taky si myslím, že je v pohodě. Jednou se vyjádřila k tomu, proč tolik neprojevuje na kurtě emoce. Hlavně proč se víc neraduju. Říkala něco ve stylu - je to jenom tenis, jenom zábava. Nemůžu po tenisovým zápase křepčit a radovat se, když se na světě děje tolik špatných věcí jako války, hlad, nemoce atd...asi dost přemýšlí o světě a tenis prostě chápe jenom jako zábavu a ví, že v životě jsou důležitější věci. Mě osobně je to velice sympatické, mám to totiž podobně.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji :)
Reagovat
darek.vrana
Nebylo tohle ale z toho jejího fake účtu?
Reagovat
EllNino
jo bylo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co se děje?
Reagovat
Krisboy
O fake účtu nic nevím. Nepamatuju si ani, kde jsem to četl, ale někde ano.
Reagovat
Marduch
Tomu bych teda spíš nevěřil, než věřil...
Reagovat
darek.vrana
Někdo to publikoval jejím jménem, ale nebyla to její slova. Pak navíc řekla, že to vůbec její povaze neodpovídalo.
Reagovat
EllNino
Tak sem taky něco hodím ...zápas jsem viděl, už dlouho jsem nezůstal takhle dlouho vzhůru :) První set naprostá bombočka, až jsem měl jednu chvíli husí kůži, ve 2. setu se hra vyrovnala, ale ten závěr byl super, Karolína se vůbec nesesypala, 4:5, 5:6, co to je, to prostě odservíruju a hotovo ...hlavně za stavu 5:6 30:30 to byla paráda ...v TB jsem si myslel, že ji položí ten míč za stavu 3:3, jak to vší silou naprala Sereně na raketu, ale ta naštěstí pomohla dvojchybou ...pak si to Kája skvěle uhrála a mečbol nekomentuju, Sereně se tohle nestalo poprvé a začíná uvadat její ocelová psychika ...

Finále s Angie bude zajímavý, na vzájemné zápasy vede Angie 4:3, v posledních 5 zápasech s ní Kája uhrála minimálně set a utkají se už ve 4. finále, v těch má Angie bilanci 2:1 ...z těch vzájemných zápasů je vidět, že když už má Kája Angie porazit, tak ve dvou setech, aby Angie nemohla klást odpor, protože pokud šel zápas do tří setů, tak to Angie vyhrála ...

Ale tohle finále bude úplné jiné než ty 3 předchozí, daleko prestižnější a Kája by si mohla protáhnout tu vítěznou sérii ještě o 1 zápas :) Pojď !
Reagovat
EllNino
mělo to být nahoru -_-
Reagovat
sprchon
Já loni promeškal šanci na odchyt, přitom jsem ji měl skoro přímo před sebou a asi ani nikam nespěchala. Nevěděl jsem ale tak narychlo, co jí říct a ani jsem neměl nic k podpisu.
Zato letos jsem se vybavil a souhrou okolností jsem jí odchytl na VIP autogramiádě. Ještě před autogramiádou se fotila s Pálou a s FC pohárem, tak jsem se jí zeptal, jestli by se se mnou vyfotila. Řekla mi, že později, že mám přijít na tu autogramidáu. Pak podepisovala, ale se skloněnou hlavou. Snažil jsem se dělat vtipy, ale ani se neusmála a nepodívala se na mě. :D Buď nejsem její typ nebo jen neměla náladu, no. Nepodívala se vlastně na nikoho. A když jsem s ní chtěl pak vyfotit, tak mi to nedovolil její bodyguard...
Jinak mi připadá celkem v pohodě, ale spíš jako že se drží stranou od lidí, kteří jí nezajímají. Okolí sice vnímá, ale nedává to najevo, když nechce. Na veřejnosti je to ledová královna, mezi svými je možná jiná, těžko říct. :)
Reagovat
a.magerova
Můj známý byl jednou na autogramiádě Romana Kreuzigera... a když konečně přišel na řadu, tak se ho Roman zeptal komu (jakože komu věnování), známý řekl, že ani nikomu, že mu stačí podpis, Roman se na něho usmál a řekl: "Dík, víš ono je toho už tolik, že je osvěžující se jen podepsat."

Takže ty autogramiády bych až tak moc nebrala, že se člověk neusmívá a ani nezvedne hlavu... prostě čím známější, tím víc podpisů musí dát a tím rychleji to musí zvládnou.... ;-)
Reagovat
pockerface
Nepřijde mi nafoukaná nebo arogantní, ale strašně zatažená. Docela mi vadí, že neprojevuje téměř žádné emoce, hlavně, když vyhraje. Nevím z TV se to blbě hodnotí, ale pro mě osobně nemá charisma, něco tomu prostě chybí. Finále jí přeji, ale, že by to se mnou něco dělalo, to ani ne. Když postoupila Lucka Š. do finále GS, nebo Petra, tak to emočně se mnou cloumá u Karolíny mi to je nějak fuk. Samozřejmě, když už je ve finále,tak jí titul přeji. Jak už jsem psal jinde, když postavím vedle sebe české holky podle sympatií bohužel Karolína by stála někde u konce, ale ve skutečnosti může být úplně jiná, ale na mě osobně přes TV působí neslaně, nemastně.
Reagovat
Krisboy
Jak může člověku s nickem "pokerface" vadit, že někdo neprojevuje emoce? :D
Reagovat
sprchon
Žejo, chtěl jsem to taky napsat, ale zapomněl jsem. :D
Reagovat
FulnekUltras
spolupodpis
Reagovat
Fandina
Já jsem se s Kájou bavilo vloni ve Stromovce, když tam byl turnaj kluků, takže měla čas. Předtím jsem byla v Římě, tam Kája prohrála s Baczinskou a já se děla u hrazení a pozorovala ji tam zblízka, tak jsem si s ní o tom zápase potom v Praze povídala i tom, že je blízko světové desítce. Kája byla milá a příjemná a fajn holka. Od té doby ji mám ráda.
Reagovat
smazaný uživatel
GRATULACIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,KAROLINA!!!!!!!!!!!!
Reagovat
baggik
Kájo paráda, nádhera. Obrovská gratulace! A v sobotu prosím repete. :-D
Reagovat
turista
Karolína je skvělá. Na velké finále potřebovala čas jako většina tenistů a tenistek s vyjímkami typu Borga, Beckera, Hewitta nebo Šarapovové. Když mají tenisté velké úspěchy před 20 lety věku tak se často vystřílejí zamlada, neunesou slávu a pak už jim to tak nejde.
Reagovat
George_Renel
Ještě se vrátím k zápasu.
Připadalo mi při prostřizích do lóže Sereny, že Venus věděla že porážka se blíží již na začátku druhého setu.
Reagovat
Krisboy
Všichni to věděli :D
Reagovat
tommr
na ty jejich protažený ksichty byl moc hezkej pohled ... :)
Reagovat
Pe3k
Pliskova is the first player since Kim Clisters in 2009 to beat both Williams sisters in the same Open, and just the third overall. Justine Henin also accomplished the feat in 2007.

By the way, I just read what Serena said about having a 'serious' knee injury from the earlier rounds. We saw how she was moving against Halep. Really really disgusting stuff coming from a champion's mouth. I have no respect to this woman.

Williams mentioned that she had a ?serious left knee injury? suffered earlier in the tournament that slowed her down and distracted her throughout the one-hour-and-25-minute match.

?I was not 100 percent,? said Williams. ?My mind was elsewhere, you are thinking of other things. I was making errors on simple and simple shots, just blame that on thinking on my leg."
Reagovat
Alois_Mlok
To je radost, to je radost.
Reagovat
whales
Karolína skvělý výsledek, gratulace!
Nemůžu si ovšem odpustit rýpnutí. Kdyby na sobě karolína dřela v posilovně její výsledky by byly ještě lepší. Podívejme se na semifinalistky. Kerber a Wozniacki mají jednu paži takovou jako Karolína obě. O Sereně zbytečné mluvit. Karolína má ruce hubené jako nějaká 15ka. Tohle k dlouhodobému úspěchu nevede. Viz. třeba Radwanska, ta by v páce s Karolínou měla velké problémy a proto je tam kde je. Bez svalů se hrát nedá. Ivanovič je v tomhle naprostá jednička..
Reagovat
George_Renel
Hloupost. Jednak má každý jiné genetické dispozice. A dále, stačí si vzpomenout na časy, kdy Kvitová měla o 3-4 kil více, tedy tzv. nadváhu. Přitom tehdy měla větší úspěchy než teď, když ta kila nemá.
Reagovat
janek_da
nebo na Kordu z Mauthausenu
Reagovat
baggik
Wozniacká je taková oblejší, je to jiný somatotyp, neřekl bych, že nějak posiluje a má extra větší sílu než Kája. Kája je určitě lepší tenistka a patří k největším ranařkám. Ono to neni o síle, ale o tom dokázat ji zkrotit a poslat správným směrem. Kdyby začla posilovat a měnit se, mohla by být najednou těžkopádnější a staré stereotypy by přestaly fungovat. Nedoporučoval bych to.
Reagovat
FulnekUltras
zrovna jako u Petry a Šafi hubnutí
Reagovat
peggy
Petre to momentalne trochu nejde,ale nezapomnela z ktereho statu pochazi a na OH jela.Zato dik.Madam Pliskova ta jde jen po penezich.Serena ma sve roky,neni to jiz ono.Finale bude jine.
Reagovat
janek_da
mademoiselle
Reagovat
gusticek
Pochází z československa a néé z vydrbané české republiky. Navíc reprezentace v době nákupu sportovců nemá absolutně smysl.
Reagovat
Krisboy
Jeden příklad za všechny - Kazašský DC tým. Kolik je tam Kazachů, kromě nehrajícího kapitána?
Reagovat
slacker
Kazdnu Kazassky tym neni, je to tym Kazachstancu a Kazachstancu je tam 100%
Reagovat
Krisboy
Ano, ale etnický Kazach ani jeden.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Pe3k
Karolina Pliskova US Open Interview after defeating Serena Williams
https://www.youtube.com/watch?v=y3xHuo4EcLQ
Reagovat
letityfanousek
Užij si finále, máš šanci.. neboj se a vyhraj!!
Reagovat
A.R.R.
Blixo gratuluji.....někdy na jaře sis posteskl, že ty tvoje holky hrají prd a je z toho jeden GS a Kája ve finále GS a věřím, že v tom laufu v jakém je to dotáhne až dokonce :-) A to není konec sezony!!!

Kája splnila slovo a posadila Angie na trůn, je to prostě zloun :-D
Reagovat
mendrit
Karolína vs Angelique v sobotu v 18:00
To by byl supr čas, asi jim tv z Německa dobře připlatili.
Reagovat
dunphy
Bože jen to ne, to tam zase bude úplné odporný stín, který to pro mě činí téměř nekoukatelné ten tenis :D
Reagovat
Krisboy
Tak jsi to dokázala! Prísámbůh, že jsem ti věřil, ještě večer u piva jsme o tom mluvili. Mám z tebe neskutečnou radost, že jsi konečně prorazila na GS. Roky si lámu hlavu (jak píše níže Kozoroh), jak může takhle skvělá tenistka na grandslamech takhle paběrkovat. Zlomila jsi to teda velice rázně. Vyklepnout obě W´s na GS, to fakt není prdel. Hodně málo tenistek se tím může pochlubit. Doufám, že se napevno usadíš v Top10 (Top5), kam svojí hrou rozhodně patříš. Užívej si to, připrav se na Angie, já si jdu opláchnot obličej od slz.
Reagovat
Chrenda
definitivně skončila éra Sereny a začala éra Karolíny.
Reagovat
smazaný uživatel
ony Muguruza,Bencic či Konjuh se ještě proberou
Reagovat
Chrenda
definitivně skončila éra Serey a začala éra Karolíny.
Reagovat
Krisboy
První část tvého postulátu je asi realitou. Jestli bude platit i ta druhá půlka se teprv ukáže. Ale všichni věříme (kromě tykveho, fricka a kvitofky123456789 samozřejmě)
Reagovat
Chrenda
Pevně věřím, že v sobotu vyhraje celý turnaj a v příštím roce se stane světovou jedničkou.
Reagovat
Krisboy
No - to jsou vysoké cíle, ale proč ne. Já jsem prozatím přesvědčenej, že se nadloooouho zabydlí v Top10 a jestli ne zítra, tak někdy v budoucnu nějakej GS vyhraje.
Reagovat
Pavol
Vsetci co uspeli na olympiade maju problem na USO. Z toho mi vyplyva ze Pliskova s Djokovicom a francuzsky maju velke sance uspiet. Preto na nich vsadim. Karolina ma skvelu psychiku. Mas na to, verime.
Reagovat
Frick
Ale stejně - taky to tak cítíte, že Lucčino tažení Paříží bylo ještě o něco výše? Co se týče emocí a tak...
Reagovat
Chrenda
Jdi někam.
Reagovat
Krisboy
Chtěl jsem napsat něco podobného. Nakonec jsem se rozhodl na něj nereagovat a užívat si tu radost.
Reagovat
Chrenda
:-)
Reagovat
George_Renel
Přesně jak jsem to psal včera. Frick = Kvěš č.2 .
Reagovat
vrabejka
Ne Lucka neporazila 2 bývalé svetove jednicky. Do finále byla těžká jen Mugu.
Reagovat
baggik
To vůbec. Lucka měla vždy soupeřku s kterou by to šlo, no a ve finále neměla šanci, to byl takový hezký výsledek jen pro oko, žádný nervydrásající boj se nekonal. Od Káji nikdo nečekal, že udělá finále, když nikdy nebyla dál než ve třetím kole. Dostala do svého tenisu více driveu, vyzrála a bojuje. Je to obrovský šok, kam až to dotáhla a po vyřazení Sereny jsou ve finále šance 50:50, takže tady je ten příběh s otevřeným koncem. Jinak samozřejmě FO je mnohem sledovatelnější pro evropského diváka, z USO každoročně vidím úplné minimum, čas je prevít. A přitom třeba AO mám nejradši, ale tam prostě ráno vstanete, lhostejno v kolik a běží tenis. Při USO byste museli výrazně omezit spánek a ne každý si to může dovolit.
Reagovat
Frick
Rozhodně to nebude "půjdu to zkusit a třeba se stane zázrak". To si mohla říkat Lucka loni. Tohle je repríza finále z Cinci, kde Karolína jasně dominovala a byť na tom nebyla Angie 100%, tak zkrátka myšlenky na to, že tam jde proti soupeřce, která je určitě k poražení, tam být musí...

Na druhou stranu - Angie asi nebude chtít prohrát již čtvrté finále v řadě (Wimbledon, Rio, Cinci + USO), jakkoliv ta sezóna by byla i v případě dalšího finálového neúspěchu neskutečně úspěšná (zisk GS + 2x GS F, LOH F, P5 F, zisk domácího Premieru + další úspěchy) a to ještě zbývá Asie.
Reagovat
Stan_Borowitz
podle toho síťového grafu, co tady jeden kolega před pár dny načrtl. Samá pozitiva a sociální jistoty. Tak ještě poslední krok k tomu stát se legendou. Kdo o sobě může říct, že porazil dvě světové jedničky za sebou?
Reagovat
vrabejka
I toto je zajímavé:
Poslední hráčka která porazila obě Williamsky na GS byla Kim Clijsters v roce 2009.
Reagovat
Alois_Mlok
A za odměnu jet na dovolenou do Jugoslávie.
Reagovat
Mayo
A Angelika zaslúžene nová jednotka, táto sezóna je od nej skvela, stala sa veľkou hračkou a je mi aj sympatická. Finále je super, budem rad ak vyhra ta ci ona ale predsa viac prajem KP.
Reagovat
Mayo
Neskutocne, neopakovateľne, intergalakticke. Wow parádne to zvládla, neskutocne leto zaživa. Vi finále to bude tažké ale budem jej jednoznačne fandiť. Zaslúžila by si titul zato, co predvádza. Vamos Kája.
Reagovat
smazaný uživatel
znovu za 3 hodiny. O keré z nich se mi teď bude zdát?
Reagovat
Stan_Borowitz
O obou přece... a najednou!
Reagovat
Frick
http://www.tvsporty.cz/img/picture/307/pliskovas.png

Tak něco ke koukání.
Reagovat
smazaný uživatel
to vypadá na reklamu na volkswagen
Reagovat
smazaný uživatel
byl trochu u Caro čitelný.Ta snaha o winnery
Reagovat
smazaný uživatel
letos moc nechybělo,aby bylo české
Reagovat
vrabejka
Ale no tak. Objektivně by Petra měla problém se obema pinkalistkama (Vinci, Wozniacki)
Reagovat
Frick
Po 18 letech a 5 GS singlových finále s českou účastí to asi bude prvně, co to nebude na obrazovce volně přístupné TV.

A to si nejsem jist, zda Korda ve finále AO v ČT/Nově/Primě nebyl.

Novotná ve Wimblu 1997 a 1998 byla určitě na ČT. Jako mimořádně zařazený přenos.
Reagovat
vrabejka
Tak když bude finále ve 3.rano asi by se jim to ani moc nevyplatilo.
Reagovat
Frick
To je bohužel taky pravda. Vybrala si Kája jasně nejhorší turnaj.

Jako ale proč by to nemohlo být od 14:00 amerického (finále Wimblu, RG jsou taky po obědě) a v Evropě by to bylo ve 20:00....

Jsou to volové.
Reagovat
vrabejka
Prostě amici. Ale je zajímavé že chlapi už dnes hrajou od 21 nevíte proč?
Reagovat
smazaný uživatel
protože hrají déle
Reagovat
George_Renel
Finále bude zítra ve 22:00 hod našeho stávajícího času.
A ten, kdo není za mřížemi ústavu, ten má určitě přístup k TV volný. A pokud někdo je na dávkách, že nemá na kabel či placený satelit, určitě to bude zdarma n německé Astře...
Reagovat
Frick
Slováci to předloni dokázali. Už od SF s Agou.

http://www.omediach.com/tv/item/3326-rtvs-prinesie-mimoriadne-aj-finale-zapasu-dominiky-cibulkovej
Reagovat
baggik
Čt to právě zařazovala vždy, když náš hráč/hráčka byl už v semi grandslamu. Pamatuju na Nováka, Kvitovou, dávali jednou i Vaidišovou se Serenou, nevím, jestli to nebylo už čtvrtfinále. Nevím proč teď spí. Asi new york, drahý jak to prase.
Reagovat
Pavlis
Wimbl 1997 byl na Nově, 1998 myslím též. Nesledoval jsem to ale.
Reagovat
Frick
Tak ruku do ohně za to nedám, že to bylo na ČT. Ale na volně přístupném kanále to bylo na 99,5%
Reagovat
rusedski
Co já si pamatuju, tak finále s Riosem jsem zaspal, ale na SF s Kučerou jsem určitě koukal, takže to v TV být muselo. Jestli na ČT nebo na Eurosportu už si nevzpomenu, ale ČT v 90.letech vysílala finále GS běžně (i bez české účasti).
Reagovat
Krisboy
Korda-Rios bylo v ČT určitě. Koukal jsem.
Reagovat
baggik
Korda byl v tv.
Reagovat
darek.vrana
Korda byl, díval jsem se.
Reagovat
vrabejka
No Angie to zvládla az příliš lehce. Ale je fajn že se Carol vrací, musí být za SF spokojená. Hlavní důvod její prohry je až překvapivý velký počet UE.
Angie v rozhovoru říkala že plánuje odvetu za Cincy, už se těším :)
Reagovat
blixa
Jakou odvetu ??! Mohla by projevit trochu vděku za to, že ji Kája posadila na trůn, ne ? :D
Reagovat
Mantra
který jí v cinci odmítla
Reagovat
smazaný uživatel
Nedá se nic dělat, dneska to na výhru nebylo. Caro chybovala víc než v předchozích zápasech, což ale bylo taky tím, že Angie je v obraně lepší než předchozí soupeřky... Přesto je třeba brát semifinále jako super výsledek. Před turnajem od Caro nikdo nic nečekal (ani já), ale ona potvrdila, že se jí v New Yorku daří. Jenom ten kousek holt zase chyběl... V každém případě, prohrát se světovou jedničkou není žádná ostuda. Když teď nemůže být jedničkou žádná z mých favoritek, tak doufám, že tam Angie vydrží co nejdýl.

Ve finále přeju Angie, ale vzhledem k minulému vzájemnému zápasu a podle všeho životní formě bych tipoval spíš Karolínu... Ale stejně to asi neuvidím, protože v sobotu budu na fesťáku. Tak mě aspoň může mrzet o trochu míň, že tam není Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes pouhé 4 sety v singlu.Aby jsme šli spát,ne?
Reagovat
blixa
Anděla v klidu a pohodě, bylo to ještě lehčí než jsem čekal. Finále bude mazec !
Reagovat
Kozoroh
Obrovská gratulace Plíškové a jejím fandům k tak cennému vítězství. Pro Káju je to satisfakce za předchozí lapsusy na GS.
A gratulace Angie a jejím fandům k No 1. Po čtyřech letech má ženský tenis úplně novou jedničku (tou nejnovější byla Vika). Rekord Steffi Grafové z let 1987-1991, čítající 186 týdnů, byl tedy zachráněn.
Reagovat
Nola
ako fanda Angie dakujem
samozrejme gratulujem obom dievcatam
Reagovat
vrabejka
Není nic lepšího když fandim oběma hráčkám ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To zas bude keců, že Plíšková vyhrála jen proto, že Serena neměla svůj den.
Reagovat
Jabadu
Ten závěr byla klika, ale historie se neptá jak ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dala DF, to není klika Plíškové, ale chyba Sereny prostě. :)

Jde mi o to, že když Serena prohraje, nikdo z fanoušků nezapomene zdůraznit, že to bylo jen proto, protože zahrála špatně.
Reagovat
vrabejka
Stejně musela otáčet z 4-5
Reagovat
Jabadu
Jedno praotcům Čechovi a Lechovi upřít nelze.
Vychovali jste věru švarné děvy:

Třikrát kolem jak střela
v běhu koně objela,
pak Tomanovi po boku
vyrovnává v plavném skoku:
?Švarný hochu, nezoufej,
bujným větrům žalost dej,
jedna-li tě opustila,
nahradí to stokrát jiná.
Švarný hochu, nezoufej,
bujným větrům žalost dej!?
To když sladce zpívala,
v oči se mu dívala
Lesní panna na jelenu,
Toman cítí v srdci změnu

(F. L. Čelakovský)
Reagovat
Aussie
František Ladislav čelakovský:
Erotoman a lesní panna
Reagovat
gusticek
Za to ti slovanstí chlapy stojí za houby.
Reagovat
FulnekUltras
zatím bych to ještě moc nepřeceňoval. Už v Riu bylo vidět, že sestry nejsou v nejlepší formě... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, proto Serena porazila ve formě hrající Halep.
Reagovat
tommr
jj proti Halepce předvedla Serena fantastickej výkon. Ty řeči o zdravotních problémech jsou jen tradiční výmluvy po porážce. Ted navíc čekám že Serena bude zase trucovat jako loni a odhlásí se z asijských turnajů ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist