Strýcová na úvod US Open překvapila, Kvitová nezaváhala. Šafářovou zradilo zdraví

1. 9. 2015, 18:15
Aktuality 567
US OPEN - Prvním kolem US Open prošlo pět českých tenistek. Barbora Strýcová se v úterý postarala o vyřazení čtrnácté hráčky světa Timey Bacsinszké, Petra Kvitová smetla německou kvalifikantku Lauru Siegemundovou a Petra Cetkovská udolala domácí McHaleovou. Naopak úvodní zápas se nepovedl Lucii Šafářové, která po špatném výkonu ovlivněném zraněním podlehla Ukrajince Lesje Curenkové a je již pátou hráčkou elitní světové desítky, která US Open opustila. O překvapení se nepostarala Lucie Hradecká proti Azarenkové.
Barbora Strýcová

Barbora Strýcová vstoupila do US Open cenným skalpem. Porazit dokázala světovou čtrnáctku, semifinalistku letošního French Open a čtvrtfinalistku Wimbledonu Timeu Bacsinszkou. Devětadvacetiletá Češka vyhrála nad o tři roky mladší Švýcarkou 7-5 6-0 a ani ve třetím vzájemném střetnutí neztratila set. 

Favorizovaná Bacsinszká, která v přípravě na US Open prohrála všechny tři zápasy, se v úvodu utkání ujala vedení 2-0, ale od té chvíle si už neudržela ani jeden z osm servisů. Česká tenistka se na podání také dlouho trápila a čtyřikrát po sobě ho v úvodu utkání ztratila, od stavu 3-5 však vyhrála 10 gamů v řadě, prohrála v nich jen jedenáct míčků a mohla se radovat z postupu.

"Docela mě překvapilo, jak to šlo potom snadno," řekla Strýcová. "Jsem hrozně ráda za tenhle zápas, mně taky pomůže. Já do toho šla s tím, že ona je ta, která musí vyhrát, a taky se mi hrálo líp. Dodržela jsem taktiku, hrála jí přes slabší forhend a snažila se to neuspěchat ve výměně," pochvalovala si nově svěřenkyně trenéra Tomáš Krupy, který do konce loňského roku vedl Berdycha. 

Strýcová se do 2. kola US Open dostala potřetí v kariéře. Nejdál v New Yorku došla před rokem, kdy skončila ve třetím kole na raketě Bouchardové. O vyrovnání svého maxima na kurtech ve Flushing Meadows se utká s třiadvacetiletou Číňankou Qiang Wang, kterou v jediném střetnutí porazila. Stalo se tak předloni na podzim v kvalifikaci turnaje v Ósace, česká tenistka si však na duel nevzpomíná.

"Nikdy jsem o ní neslyšela, ale to je záludné. Musím hrát svoji hru a jít do zápasu na sto procent. Ať tam stojí, kdo tam stojí, musí se makat," prohlásila Strýcová, která se po rychlém konci na French Open a ve Wimbledonu dočkala vítězství na grandslamovém podniku.

Cetkovská si zahraje o nejlepší newyorský výsledek
Čtvrtou Češkou ve druhém kole US Open se stala Petra Cetkovská. Třicetiletá rodačka z Prostějova žijící v Paříži zdolala 4-6 6-4 6-3 domácí Christinu McHaleovou, které oplatila porážku z letošního Indian Wells a vyhrála tak druhý ze tří vzájemných zápasů.

Petra CetkovskáCetkovská sice měla v utkání s McHaleovou problémy s podáním, udělala 13 dvojchyb, ale od druhého setu hrála přesněji a razantněji. Na US Open si druhé kolo zahraje počtvrté ze šesti startů v turnaji, ale dál dosud nebyla.

"Je to hodně sladká výhra. Hraju po dlouhé době na betonu a hlavně vyhrát nad Američankou, která je tady doma, je vždycky fajn," řekla Cetkovská. "Musela jsem dodržet strategii a nenechat ji hrát z forhendu. Musela jsem to být já, kdo diktuje hru. Když jsem to aplikovala, tak to fungovalo. Když jsem z toho slevila, hned bylo zle. Spíš jsem bojovala sama se sebou, abych se taktiky držela," komentovala. 

O překonání svého newyorského maxima se aktuálně až 149. hráčka světa, kterou často omezují zranění, utká s Caroline Wozniackou. Se čtvrtou nasazenou Dánkou, jež obhajuje loňské finále, poslední vzájemné střetnutí vyhrála.

"Naposledy jsem vyhrála já, ale na betonech vyhrává ona. S ní to je vždycky hezký zápas. Doufám, že se to znovu potvrdí a i konec bude sladký," řekla Cetkovská. 

Kvitová začala suverénně
Petra Kvitová druhý rok po sobě zahájila US Open drtivou výhrou. Letos smetla za necelou hodinu hry dvakrát 6-1 německou kvalifikantku Lauru Siegemundovou a znovu tak úspěšně navázala na triumf z New Havenu, kde v sobotu slavila svůj 17. titul.

Petra CetkovskáPětadvacetiletá Kvitová nastoupila na hlavní dvorec Arthura Ashe krátce před půl jedenáctou večer amerického času a proti 126. hráčce světa nemusela předvést hvězdný výkon. Oblečena převážně do černé zaváhala v prvním setu jen ve třetí hře, v které udělala dvě dvojchyby a o podání přišla. Ve druhé sadě si vybojovala za stavu 2-1 svůj servis přes pět brejkbolů Němky a víc problémů nepřipustila. 

Při prvním mečbolu Kvitové udělala Siegemundová dvojchybu a bez minuty po hodině hry zápas skončil. "Hrála jsem vyrovnaně, moc jsem nekazila, ale musím zlepšit servis, ten nebyl nejlepší. V první kole nikdy nevíte, jak se to vyvine, ale zvládla jsem to dobře," řekla dvojnásobná osmifinalistka Kvitová v rozhovoru na kurtu.

Ve 2. kole se ve čtvrtek střetne s Nicole Gibbsovou z USA (117. WTA), která hraje díky divoké kartě. O tři roky mladší Američanku v jediném vzájemném utkání před třemi lety v New Havenu porazila hladce ve dvou setech.


Do druhého kola US Open tak prošlo pět českých tenistek, už včera uspěly Denisa Allertová a Tereza Smitková.

Šafářovou limitovalo zranění
Lucii Šafářovou
nečekalo na úvod US Open nic snadného. S Lesjou Curenkovou sice vyhrála první vzájemný duel předloni právě v New Yorku i druhý před čtyřmi dny v semifinále v New Havenu, ale o dva roky mladší Ukrajinka má letos v létě životní formu. V Istanbulu vybojovala svůj premiérový titul, po Wimbledonu vyhrála 14 ze 17 zápasů a aktuální 37. místo ve světovém žebříčku je jejím dosavadním maximem.

Lucie ŠafářováTřetí vzájemné střetnutí však bylo především o špatné hře osmadvacetileté Češky, kterou limitoval natažený břišní sval ze sobotního finále v New Havenu proti Kvitové.

Od začátku se trápila na podání, do kterého se nemohla naplno opřít, a dělala zbytečné chyby. Curenková nemusela předvést nic moc navíc, s trochou nadsázky stačilo vracet míčky zpět do kurtu a čekat. Šafářová totiž zahrála pouze 10 vítězných úderů, spáchala 33 nevynucených chyb a po pěti ztracených servisech prohrála snadno 4-6 1-6.

"Ona hrála samozřejmě výborně, ale já bohužel nebyla stoprocentní," řekla Šafářová.. "S Péťou ve finále v New Havenu jsem si na začátku třetího setu natáhla břišní sval, snažila jsem se to dát jakž takž do kupy, ale nemohla jsem dneska úplně servírovat."

Loňská osmifinalistka Šafářová nezvládla vstup do US Open už popáté a poprvé od roku 2010. S grandslamem se po prvním vystoupení loučila naposledy předloni na Roland Garros.



Nečekaný neúspěch na posledním grandslamu sezony může finalistce letošního French Open zkomplikovat boj o Turnaj mistryň ve dvouhře. Do Singapuru však už letenku zajištěnou má, neboť se kvalifikovala ve čtyřhře s Bethanií Mattekovou-Sandsovou. Šampionky z Melbourne a z Paříže měly v New Yorku usilovat o třetí grandslamový triumf, Šafářová se však kvůli zranění odhlásila. "Bohužel se z deblu musím odhlásit a letím ve středu domů."

Světová šestka Šafářová je už pátou hráčkou Top 10, která letošní US Open opustila. Maria Šarapovová se odhlásila ještě den před startem turnaje, v pondělí pak vypadly Karolína Plíšková, Ana Ivanovičová a Carla Suárezová.

Šestadvacetiletá Curenková se do druhého kola US Open dostala poprvé v kariéře. Předchozí tři starty pro ni skončily vždy v prvním kole, předtím dvakrát neprošla kvalifikací. O postup do 3. kola, v němž si zahrála pouze v roce 2013 na Australian Open, si zahraje s domácí Varvarou Lepchenkovou.

První start v hlavní soutěži dvouhry na US Open po dvou letech skončil hned v úvodním kole pro Lucii Hradeckou. Vynikající deblistka, která v New Yorku triumfovala ve čtyřhře v roce 2013 s Andreou Hlaváčkovou, podlehla bývalé světové jedničce Viktorii Azarenkové 1-6 2-6. S Běloruskou prohrála i čtvrtý vzájemný duel.

• US OPEN 2015 •
USA / New York, tv. povrch, 20.102.700 dolarů
úterní výsledky českých tenistek (01. 09. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kvitová (5-ČR) - Siegemundová (Něm.) 6-1 6-1
Strýcová (ČR) - Bacsinszká (14-Švýc.) 7-5 6-0
Cetkovská (ČR) - McHalleová (USA) 4-6 6-4 6-3
Curenková (Ukr.) - Šafářová (6-ČR) 6-4 6-1
Azarenková (20-Běl.) - Hradecká (ČR) 6-1 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

567
Přidat komentář
janek_da
od tommra "úspěch to samozřejmě je, ale není to ani zdaleka takový překvapení jako výhry Báry a Denisy"

tak buď má pravdu tommr nebo miliony sázkařů

na Báru byl kurz 2.6
Na Petku 3.5
Reagovat
smazaný uživatel
Pro tommra je svatej žebříček a v něm je Timea pořád vysoko...:)
Reagovat
pockerface
Petra má letos moc hezké oblečení na noční zápasy. Tílko je úžasný a ta černá Petře sluší. Jsem zvědav co bude mít na denní zápasy. Jinak Petra slušný výkon. Na rozjezd dobrý, akorát mi jí bylo docela líto,že hrála takhle pozdě, přece jen momentálně potřebuje co nejvíc času na odpočinek před dalším zápasem a ono čekat celý den někdy do 22.30 h. než začne její zápas to není pro Petru nic moc, ale zvládla to a přeji ji hodně štěstí do dalšího kola a to samozřejmě platí i pro ostatní holky co postoupily do 2.kola.
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/cetkovska-vitezstvi-us-open-mchaleova-wozniacka-fbk-/tenis.aspx?c=A150902_034553_tenis_elv
Reagovat
Frick
Je to bojovnice a přál bych jí nějaký úspěch zase. Loni dokázala porazit Na-Li a Kerber...
Reagovat
janek_da
A predloni ve Wimblu dala Caro. A ze si Caro neco behem zapasu udelala?

1. kolikrat si neco takoveho udelala a nakonec vyhrala
2. prohravala uz tusim 4:1, kdyz se ji to stalo

Takze za me otevreny zápas. Jenom ty DF ne.
Reagovat
smazaný uživatel
je mi líto, hlavně, aby se dala do kupy pro další turnaje. Fricku, proč tu brečíš? Lucka měla těžší los, ale kdyby byla ok, tak by zvládla i Curenko ( která dle mého názoru oslnivá nebyla ). A podívej na Serenu jakou měla soupeřku - podání směšné a v půli druhého skreč. A Azarenka? S Luckou , která měla první podání 22% ? No, fakt se nenadřela. Ale Lucka, i kdyby neměla těžší soupeřku a prošla do druhého kola, tak by to dál asi nestačilo vzhledem k tomu, že vzdala debla a odjela se léčit....
Reagovat
Frick
Jasně, no... To jsem bral spíš tak obecně. Že první kolo může vypadat jako Petřin zápas nebo taky jako úmorná bitva, které musela Lucka podstupovat na GS po celý rok.

A je mi taky jasný, že kdyby chytla někoho jalovýho, tak by třeba to druhý kolo udělala, možná i třetí, ale to už by asi bylo maximum a stejně bychom byli zklamání. I když je fakt, že těch 70/130 bodů navíc by se hodilo.

Nyní to bude muset honit v Asii. Lehké to nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra v druhým kole. Na rozjezd dobré a za hodinku. Příští kolo Američanka, tak pozor.
Reagovat
FulnekUltras
všechny domácí hráčky berou USO hodně prestižně a 22tiletá Nicole Gibbs (momentálně 117. WTA, WC) není výjimkou...takže odpovědnost především...
Reagovat
FulnekUltras
Lvice dorazila zápas čistou hrou na returnu (při MP zahrála Liška DF), takže pro dnešek pohoda a gratulace k předvedenému výkonu. Proti místy nepříjemné soupeřce rozhodně nebyl špatný - a vůbec nejdůležitější je, že Petra i přes výrazně odlišné podmínky dokázala udržet svůj slibný kurs, nastoupený v New Havenu. Jen tak dál...

Pooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Pavlis
Ale jo, dala to bez problémů :) Hodila by se nějaká série výher, ať si zase trochu zlepší manko ze začátku sezóny. Gratulace a štěstí ve druhém kole.
Reagovat
blixa
Jo, hodilo by se vyhrát USO :D
Reagovat
Pedronegro
snad jí to půjde dál ještě o něco lépe, ale na rozjezd ok...
Reagovat
FulnekUltras
všechny potenciálně kritické momenty zvládla s bravurou...
Reagovat
Frick
Proč aspoň 1x za 4 GS nemohla mít do prvního kola takovouto nýmandku Lucka? :-( Ale OK - v rámci objektivity je třeba říct, že pokud se dostala do druhého kola, tak tam to lehké měla.
Reagovat
FulnekUltras
Petra teď 2. kolo mít lehké rozhodně nebude...
Reagovat
blixa
Výsledek vypadá lépe než hra, ale na první kolo dobrý ;-)
Reagovat
LukasH
Tak Němka každej druhej míč vyhodila, ale důležitý je, že jí Petra k ničemu nepustila. A rozhodně lepší než robocop mače hned na začátek, který jsou tak zrádný (viz Wimbledon). Tohle nebylo dokonalý, ale pod kontrolou a soustředěný...:-)
Reagovat
Fandina
Souhlasím. Nebyl to žádný výkon stylu smetu vše, ale to, co potřebovala na výhru. A protihráčka sice chybovala, ale hrála i překvapivé rány, takže Petra si jí musela kontrolovat a to udělala.
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně Petra držela na uzdě vlastní UE - a tudy pro ni vždycky vede celkem spolehlivá cesta k úspěchu.
Reagovat
smazaný uživatel
Lvice si to s přehledem a rozvahou zkušené harcovnice pohlídala a postupuje do dalšího kola. Super! :-)
Reagovat
Fandina
Petře. Celkově měla nad soupeřkou navrch. Super a jen tak dál!!!
Reagovat
FulnekUltras
Zvládla teď proti stále houževnatě odporující ryšavé Němce (v reálu rozhodně víc nibelungovská kulturistka než ulízaná modelka) přes tři shody čtvrtý (na vlastním servisu patrně klíčový), ze 30:40 na returnu i pátý game a troufám si tvrdit, že už má utkání definitivně pod kontrolou.

Peti pooooooooooojď až do konce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
4:1 po přestřelce. V poslední výměně si Lvice pohonila Lišku ze strany na stranu a ještě dva game.
Reagovat
FulnekUltras
Lvice je přesná i v obraně a Zikmund z toho nakonec chybuje...
Reagovat
FulnekUltras
trochu otravoval jen ze začátku, ale dcera národa Jana Žižky stojí teď už pevně na nohou a nedává mu moc nadějí na úspěch. Pokud Petra vytrvá v postupně nabyté pohodě prvního setu (6:1) - ladný federerovský švih, famózní úhly a především naprostá dominance na returnu - bude to gut...
Reagovat
Fandina
Liška hraje pestře, zkracuje, útočí, ale hodně chybuje. Lvice pojďddddddddd!!!
Reagovat
FulnekUltras
Snahu jí samozřejmě nelze upřít. Ani deblovou všestrannost a sebevědomou řeč těla...
Reagovat
Fandina
Liška kličkuje, zkouší to, ale Lvice zachovala chladnou hlavu a vede 3:1. Peti pojjjjjď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, to byl hodně důležitý game :-)
Reagovat
FulnekUltras
Tady se to definitivně zlomilo...
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Němka je tak slaboučká,že Petře bude stačit hrát na 20% a smázne jí ein zwei.
Reagovat
smazaný uživatel
První set je doma a ani to nebolelo :-)
Reagovat
Fandina
jez
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit že Američani tam dělaj docela brajgl i během hry.Při výměně má být ticho.
Reagovat
FulnekUltras
v normálních kulturních zemích...
Reagovat
Fandina
Petře to moc sluší. To tmavé oblečení na noční představení s fuksiovou barvou bot a log je super. a bíločerný vzor na záadech také.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, sekne jí to :-)
Reagovat
FulnekUltras
Lvice černostříbrná proti lišce ryšavé... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám ta Němka je dost vypasená.
Reagovat
Pedronegro
Prý typ modelka, psal tu někdo dole :)
Reagovat
blixa
Asi XXL ;-) :D
Reagovat
FulnekUltras
podle zjevně retušované fotky WTA... ;)
Reagovat
blixa
Hmmm, čistou hrou si prosrat podání ... no potěš ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak return dobrý, teď ještě něco udělat s tím servisem..
Reagovat
Frick
Petře umřela babička?
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
blixa
???
Reagovat
blixa
Jo aha :D Ne, mstitelům sluší černá ;-)
Reagovat
Pedronegro
a ještě v tom vypadá dobře :)
Reagovat
FulnekUltras
výborně... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám že zápas Kvitový hned tak nezačne
Reagovat
FulnekUltras
Silně mi to začíná připomínat loňský prolog v Singapuru - jen soupeřka na druhé straně sítě bude teď asi kapánek slabší...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně Petra aby byla silnější..
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně Petra aby byla silnější..
Reagovat
dadaft
myslím, že to vyjde parádně -- Alize s Kurumi dohrajou a vzhůru na Petru. ))
Reagovat
FulnekUltras
Alize uondána k téměř totálnímu zcepenění - Japonka postupuje - aktuální vlhkost vzduchu 68%...
Reagovat
dadaft
jj, zralá na kapačku jako chodívá Rosický.
Reagovat
FulnekUltras
poslední tři gemy se už ploužila jak Pietri Dorando...
Reagovat
Frick
Minuta chyběla k 200 minutovýmu zápasu. :-/
Reagovat
dadaft
po několika slabčáckých zápasech zase dvě lahůdky ------ Stosur - Babos a Cornet - Nara.
Reagovat
FulnekUltras
Sam na USO hodně ožívá...
Reagovat
dadaft
to jo, ale před turnajem jsem jí moc nevěřil.
ale když to takhle (vy)padá(vá) jako mouchy,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, uvidíme.

Alize s Kurumi se rozhodly si fyzicky hrábnout na dno.
Reagovat
dadaft
tak jestli bude Sam hrát takhle brutálně i dál,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tak si zopáknem finále 2011. ))))))))))
Reagovat
dadaft
když vidím, jak ze Samanthy a Timey leje -- obě dvě jsou skutečně propocené durch -- tak jsem zvědav, jak tohle Petra zvládne.
Reagovat
smazaný uživatel
Klid, oni se s tím chlapi ještě nejmíň hodinu crcat budou a to už zas bude o něčem jiným..
Reagovat
dadaft
nnevím jak v NYC, ale já mám před třetí v bytě pořád jako v peci.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ne, ale taky nejsem v NYC. Nicméně ony nejsou v bytě, ale venku.
Reagovat
FulnekUltras
teplota 26°C, ovšem stoupající vlhkost už bezmála sedmdesátiprocentní...
Reagovat
smazaný uživatel
Ta vlhkost bude nepříjemná. Holt to bude chtít zvládnout rychle ve dvou. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
samozřejmě vlhkost vzduchu... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Čeho jinýho ;-)
Reagovat
Frick
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/703314-pliskova-musi-polevit-nemam-do-tenisu-takovou-chut-rekla-po-vybuchu-na-us-open.html#section-artcl

Tak buď je skutečně relativně v pořádku nebo nějaký zdr. problém tají.
Reagovat
FulnekUltras
přetažená struna...někde... (???)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná psychické a fyzické vyčerpání z náročné sezony... nakládá si toho zkrátka zbytečně moc.
Reagovat
FulnekUltras
Na každou to někdy dolehne...
Reagovat
smazaný uživatel
Kor když má tak šílenej program jako Kája..
Reagovat
Frick
auto, hotel, šatna, scéna a taaaaak dáááááál......
Reagovat
blixa
Když se koukám na ten hroznej pohyb v posledních zápasech, tak se mi nechce věřit, že je v pořádku. Nebo má fakt totálně zaseklej fyzickej motorek. Eventuelně mě ještě děsí možnost obdobého problému jako má Petra. Pochybuju že Kája má čas na nějaké pravidelné zdravotní testy. Pokud fakt netají nějaké zranění, tak zjevně vůbec netuší, co se s ní děje, což není vůbec dobrá zpráva.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepanikař, naložila si mrtě turnajů, to se prostě muselo projevit. Btw. nehraje ona ještě debla?
Reagovat
Frick
Se Sabčou
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš. Kdyby nebyla zdravotně v cajku, tak by ho asi nehrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Smitková-Keysová začínají na 22500 ovém centru, tak která se z toho první po..i zabulet si na centru by pro média mohla být pěkná show
Reagovat
FulnekUltras
O dva roky a čtyři dny starší než Petra, zatím s úspěchy spíš jen z debla, typ "modelka" - čili selka by se s tím u výdejního okýnka v kantýně moc párat neměla... ;)

Pozdní začátek je při současných over30tistupňových vedrech v NY pro Petru spíše pozitivem, bohužel - teploty nemají nijak klesat ani příští týden...tedy hlavně, aby to naši Lvici ještě vůbec zajímalo... ;)

No nic - v soudobé WTA je možné úplně všechno, což názorně dokládají i poslední tři americké týdny. Takže Peti, jen hezky s fortelem a nedři se moc, ať se s tím poperem než skončí noc... ;)

Poooooojď do ní ať do ránka nevydrží Germánka !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Petřin zápas bude celkem rychlovka, horší jsou ty dvě brzdy, co hrajou teď před ní :-))
Reagovat
kada.tom
Sára přejela nějakou neznámou Japonku :-)
Povinný vítězství, ale i tak mám z postupu radost :-)
Reagovat
Frick
by měl být znám seznam hráček pro donedávna nejbližší WTA turnaj - Linz. Prý by tam měl hrát Wozejk. Že by ho doplnila Šafina?
Reagovat
Frick
Hraje v Turecku desítku. No nevim, ale myslim, že hráčka, co už byla schopna vyhrát 25.000 by tento prales už hrát neměla.

Být sociální pracovnicií, měla by ve druhém kole, kam prolétla přes dva kanáry, těžkou práci - celkem sedm ústních cvičení :o)

http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1360351
Reagovat
EllNino
Oral :D :D
Reagovat
EllNino
to je zase blackout, ještě, že ta Amerika zachvíli skončí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám že momentálně hraje svůj zápas prvního kola chorvatská tenistka Mrdeza :-)
Reagovat
blixa
Správně Mrdeža. Oni ti joudové neznají "ž".
Reagovat
Frick
Tohle byla pro Petru poslední (obhájená) obhajoba a od nynějška má až do konce června 2016 veget a bude jen stoupat!
Reagovat
EllNino
no ...to jsme si o Týně mysleli taky :))
Reagovat
Frick
Ale Petra trpí na dolní končetiny a ne hlavu.
Reagovat
EllNino
Petra trpí i na hlavu hele :) bohužel :) ...
Reagovat
Frick
a kdy třeba?
Reagovat
EllNino
Fed Cup 2008 :) například ..v minulosti to rozhodně nebyla mentální titálnka, spíš naopak :) ale mám ju rád děvušku :)
Reagovat
Patri.k
Lucka ani Karolína prostě nemůžou začít mávnutím kouzelného proutku vyhrávat, muselo nám být jasné, že vyhrávat furt nebudou a tohle se sem tam stávat bude... a v ženském tenise to není nic neobvyklého, každopádně i přes mizerné výkony na premier turnajích a GS se ukazuje, že tu desítku mají celkem jistou, ženský tenis je dost vyrovnaný a není to jak u mužů, kde je první desítka stabilnější
Reagovat
Frick
...nakonec ani nebude tolik ten zmraženej žebříček potřebovat. Do AO 2016 už může bejt v TOP 100...
Reagovat
EllNino
a nebo se zase objeví nějaká bolístka a bude to zase pauza až do června, ne to maluju čerty na zeď, nicm=ně, právě od 2. kolaUS Open, kdy jí píchlo v kyčli, se to vezlo, takže to zase klidně muže přijít :)
Reagovat
Jan
Říkali mu Monty

2. 9. 2015, 10:00 - Kino Svět

Dokument, 60 min

Dokumentární film. Polní maršál Bernard Law Montgomery, 1. vikomt z El Alamejnu /17. listopadu 1887 ? 24. března 1976/ byl britský polní maršál, jeden z nejvýznamnějších britských velitelů druhé světové války. Později byl povýšen do šlechtického stavu jako 1. vikomt z El Alameinu. Stal se tak příslušníkem britské vyšší šlechty.Do armády vstoupil ve dvaceti letech. Bojoval v první světové válce, mimo jiné v první bitvě u Ypres, kde byl zraněn, a v bitvě na Sommě. Obdržel DSO a válku zakončil v hodnosti plukovníka. Po válce sloužil v Irsku, Palestině a Indii, mezi tím se v roce 1927 oženil s Elizabeth Caver. 5. srpna 1938 byl povýšen do generálské hodnosti. (60 min)
Reagovat
darek.vrana
Tipoval jsem do 2. kola 3 naše ženy a 4 muže. Z žen jsem tím myslel 2 z top trojice (jedno překvapení jsem trochu čekal) plus jedno překvapení. A hle, všechno jinak, naše top hráčky vypadly, zato druhý sled příjemně překvapuje, a pokud vyhraje Petra, bude to hned 6 jestli se nepletu! No, se Štěpcem jsem i přes mizernou formu počítal, těžko mohl mít lehčí los.
Reagovat
EllNino
nene jenom 5 bohužel :( :)
Reagovat
darek.vrana
A jo, nějak jsem se přepočítal:). Ale i tak je to víc, než jsem myslel.
Reagovat
EllNino
říkám, škoda těch výpadků Káji a Lucky, protože jinak by to bylo nad očekávání dobrý :)
Reagovat
tommr
zatím postoupily 4 naše ženy - Petry Kvitová by byla pátá ...
Reagovat
slacker
No jeste ze do peti tommr zvladne pocitat.
Reagovat
tommr
muži mají dneska stoprocentní bilanci - postoupili Tomáš Berdych, Lukáš Rosol i Jirka Veselý ...
ženy jsou na tom zatím 50:50 - postoupily Bára Strýcová a Petra Cetkovská, zatímco obě Lucky vypadly. Ještě ale bude hrát Petra Kvitová, která může tu bilanci zvrátit na obě strany ...
Reagovat
dadaft
tak a teď ještě Sašenka vyklepne Sabinku a jsem spokojen. ))
Reagovat
tommr
tak Petra to nakonec přece jen otočila když zápas zkušeně ukončila už při servisu soupeřky ... :)
Doufám, že ta druhá Petra si z ní vezme příklad (ale jen z výhry - nemusí nutně taky hrát tříseták) ... :)
Reagovat
FulnekUltras
pěkné, PetraC je zdá se zdravotně fullcajk, takže s kuráží na Wozejk...
Reagovat
Frick
že Lucka utrpěla zranění břicha a Kája zranění hlavy. by to jinak bylo celkem dobrý 1. kolo s Katkou, Klárou a Hráďou to asi bylo beznadějné od začátku, ale jinak celkem příjmená překvapení (Denča, Bára, Petra C. a nakonec i Terka)
Reagovat
tommr
velkým překvapením jsou jen postupy Báry a Denisy. Od Petry C a Terezy se postup víceméně očekával i když samozřejmě taky potěšil ... :)
Reagovat
EllNino
No ...Postup Petry přes domácí McHale, která je v první stovce, narozdíl od Petry, jeuspěch, měla velkou podporu publika, které ji na konci možná i trochu uškodilo :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra na challengerech ukazovala ,že je teď hráčkou TOP 70, když se body podělí počtem turnajů,tak tam bude
Reagovat
tommr
úspěch to samozřejmě je, ale není to ani zdaleka takový překvapení jako výhry Báry a Denisy. Zdravá Petra je lepší hráčka než McHale což se dneska nakonec potvrdilo ... :)
Reagovat
FulnekUltras
skutečně si myslíš, že Káje teď "jenom" straší?
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo z jejího tábora nic mimořádného nehlásil a nic viditelně ošetřovaného na sobě neměla.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo z jejího tábora nic mimořádného nehlásil a nic viditelně ošetřovaného na sobě neměla.
Reagovat
makro99
asi tak jako Carle nebo Timey; nebo Agneszce zima/jaro; o Eugenii nemluvě... Karolína si na rozdíl od ostatních dam i v té "mizérií" pořád střihne ob měsíc jedno Premiérský finále...
Reagovat
FulnekUltras
Po dvou týdnech pauzy by se snad v Asii už opravdu měla probudit...
Reagovat
Fandina
Areál USO, tak jak ho vidím v televizi, stromy, mi trochu připomíná RG. Tam jsem byla a tohle mi připadá podobné.
Reagovat
smazaný uživatel
Bravo Péťo!!! jsi tenisovostí nad americkou Radwanskou,hrající s neuvěřitelnou kondicí a běhavostí.Gratulace
Reagovat
tommr
Petra má sice stejně šikovnou ruku jako Aga, ale pohyb není zrovna její silná stránka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
srovnání Mc Halle s Radw.,ne s Petrou,ta tak neběhá
Reagovat
tommr
aha tak to jsem špatně pochopil - já myslel, že jde o srovnání Petry C a Agy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Štvanici se rozehrála a hurá do dalších kol!
Reagovat
VlS
docela dobře hrála. Gratulace Peťko a ještě aspoň 2 kola by to chtělo.
To bude dneska mokrej h půlnocí :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsme asi videli jiny zapas;)
Na svem servu tedy mela problemu az, az...
...ale konec dobry, vsechno dobre;)
Reagovat
EllNino
Jooooooo takovou radost mám Peti, neskutečný :) A v dalším kole určitě nějaký velký kurt s loňskou finalistkou, že by překvápko ? :D
Reagovat
kada.tom
Jooooooooooooooo, ubojovala to :-)
Reagovat
Fandina
Cetka super. Gratulka!!!
Reagovat
slacker
uraaaaaaaaaaaaaa. ale doufam ze tohle neni predkompenzace za dalsi vybuch toparky
Reagovat
Fandina
A Luky druhý set s Donaldsonem kanár. Super. TAk ještě jeden. Luky pojď!!!
Reagovat
Frick
Vámoši!
Reagovat
smazaný uživatel
z toho mám snad větší radost než z výhry Petry :)
Reagovat
janek_da
joooo, Petuli.
Reagovat
janek_da
aspoň jim uchá nervy prasaty
Reagovat
slacker
neeeeeeeeee, zase musi byt draaaaaaaaaamo a bobky
Reagovat
janek_da
pozor 15:30
Reagovat
slacker
zased dalsi skurvena dvojchyba
Reagovat
janek_da
15:40 :/
Reagovat
janek_da
adopr
Reagovat
kada.tom
Petra C. už je blízko, snad to dotáhne :-)
Reagovat
EllNino
tak blízko zase ne :D
Reagovat
slacker
odporny zakrikavaci, zmiz zmiz zmiz
Reagovat
EllNino
Vamos vole McHale ne ? :D a jak jsou potichu najednou :D
Reagovat
janek_da
BRAVOO Petra 5:2, po nádherné UE od Christiny
Reagovat
janek_da
BRAVOOO, pičo
Reagovat
FulnekUltras
nebude zřejmě nijak zásadně ovlivněno antidopingovou kontrolou - už jen proto, jaké finanční tlaky v muž. i žen.tenisu působí a není tudíž prakticky žádný zájem lovit na této úrovni "větší ryby". Přesto bych chtěl poděkovat všem, kteří pod Preview USO 2015 zareagovali na malý průzkum. Pro porovnání se souč.žen.tenisem a jeho zatímní premiantkou jsem záměrně zvolil zástupce dvou sportů "chudších", z různých období a s rozdílnou (ne)vazbou k našemu prostředí - J.Kratochvílovou a Ch.Frooma. A byl jsem upřímně potěšen zastáním, jaké zde našla Jarmila - zvlášť v dnešní údajně již téměř čisté ;) době "hluboce angažovaných" dram.děl typu Fair Play či Koule, kdy je tvrdá tréninková dřina v "nesprávné" době nejrůznějšími kavárenskými obraceči reality devalvována na pouhou polit.motivovanou hru s anaboliky. Za sebe dodám, že o sport.čistotě Jarmiliných výkonů nemám dodnes nejmenší pochyby - a nijak to nesouvisí s politikou (kontra např. Machura), ale jen a pouze s přiroz.těl. dispozicemi této běžkyně a mnohdy až neuvěřitelnými trénink.metodami, které byla právě díky tomu - a ve spojení se zcela mimořádnými osobními vlastnostmi morálně volními - schopna vydržet.
Chris Froome - dvojnásobný vítěz TdF z let 2013,2015 - je naopak postava kariérně docela čerstvá, prosazující se v postarmstrongovské éře exekutivních obav z opakování podobné superaféry podle mého naopak přesně armstrongovskými prostředky, jak o tom nejlépe svědčí zcela jednoznačná vítězství v několika extrémně těžkých etapách s horským závěrem po opakovaných atacích veškeré ostatní špičky včetně dlouhodobě nejlepšího současného "berg-střízlíka" Kolumbijce Quintany. Takže tady bych se raději zdržel dalšího komentáře, stejně jako v případě už tolikrát omílané Sereny. Jenom doufám, že se i v tenise co nejdříve dočkáme alespoň zveřejnění aktuální situace kolem již delší dobu tak trochu "opatrně" anoncovaného zavedení biopasů - nemluvě už ani o možnosti veřejného zpřístupnění jejich obsahu v konkrétních případech, budících více či méně oprávněné pochybnosti...
Reagovat
slacker
Dvojchyb dve prdele
Reagovat
tommr
ženskej tenis je někdy opravdu divočina. Petra nejdřív nedokázala proměnit trojitej brejkbol, aby pak v následující hře brejkla soupeřku i když už prohrávala 0:40 ... :)
Reagovat
janek_da
Bravoo Christina, UE
Reagovat
janek_da
Nějaké ticho, ne?

BRAVOOOO
Reagovat
EllNino
žejo:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Si to setri na chvilu az Petra promeni matchball, doufam, ze to bude rychle...
...borec mne celkem toci;D)))
Reagovat
slacker
To prcic to je uz zahozenych breajkbolu :-((
Reagovat
janek_da
Ti mohou akorát řvát bravo u UE Petry :DDD
Reagovat
janek_da
Bravoo
Reagovat
EllNino
je to vamos:D
Reagovat
janek_da
to je jedno
Reagovat
Frick
Lucčiny letošní výsledky na GS jsou slušný cvokhausen. R128 - F - OF* - R128

*moc nechybělo, aby ve Wimblu potupně vyhučela v prvním kole rovněž.
Reagovat
darek.vrana
No ale R 128*, ještě míň chybělo, a třeba došla hodně daleko, kdo ví.
Reagovat
janek_da
uf, jak Petka prohrála geme z 0:40 a pak dala dvě velké minely u svojeho servisu. Myslel jsem, že bude konec.
Reagovat
slacker
Konec za stavu 1:3?
Reagovat
janek_da
v Petřině hlavě
Reagovat
slacker
Ty do jeji hlavy vidis? Do zenskych a do melounu.
Reagovat
Fandina
Lukáš má s Donaldsonem první set. Tak doufám, že ty dva další také udělá. Luky pojď!!
Reagovat
Chrenda
Ty se teda řežou Rosol s Donaldsonem. Bitva o každý míček
Reagovat
Fandina
Hrají podobně, pořád se snaží o vítězný úder, ale hezky se na to dívá.
Reagovat
Serpens
Kdo vydržel závěr zápasu Petkovic - Garcia se zapnutým zvukem?
Reagovat
janek_da
Jak už ztichl ten fanda s "Bravo" za stavu 0:40. No, aby to nakonec Petra neprojela.
Reagovat
Vaslab
Podle mě řve "Vamos". Tak či onak už to začíná být nesnesitelné :(
Reagovat
janek_da
taky, ale hlavně Bravo. A nejvíc u DF v 2.setu.
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem slysel bravo...
...hlavne po tom DFku mne dozral...;)
Reagovat
gigin
Jestli to nebylo krávo.
Reagovat
slacker
Den jako Bravo
Reagovat
janek_da
:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
jako myslis nejaky cesky turista;D))))
...tak napad sverazny, jen ovsem otazka, zda tomu ta McHale dobre rozumi...mozna zmenit taktiku pokriku;D)
Reagovat
Frick
Tak ho svážem do pytle a hodíme do řeky.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, není to ten samý, co včera pokřikoval na Carlu? :D To bylo samé Vamos ... Bravo ... :D Hrůza :D
Reagovat
janek_da
I když jo, oni občas to "r" pak to zní jako Bravo
Reagovat
Fandina
Šmidlinka porazila Julču ve dvou setech. Gratulka.
Reagovat
FulnekUltras
bude nebezpečná...
Reagovat
makro99
šmidlinka...julču...gratulka...
Reagovat
kada.tom
http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/schedule9.html

zvláštní dva duely na AAS, Keys - Smitková ... a Marin - Donskoy ... ale jsem rád, že Serena bude večer, ale ne až někdy pozdě v noci :-)
Reagovat
EllNino
proč zvláštní :) Obhájce titulu by měl hrát snad na centru ne, aspoň jednou za turnaj ? :) A domácí hvězdu jsem čekal, že daj na centr :D
Reagovat
kada.tom
tak Keys ještě dejme tomu, i když já bych na centr dal jinačí zápasy teda :-D ... s obhájcem souhlasím, ale jestli si viděl včera to prázdné hlediště na Marina (hrálo se na LAS), tak nevím nevím :-)
Reagovat
sprchon
Sakra. Ana Konjuh už od 17:00 na kamerách a to budu pryč. :(
Ale stihnu Denču. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jinak letos opet skrecovana. Nedival jsem se do nejakych stats, ale mam pocit, ze tenhle GS jich ma snad nejvic, a to se tam neda dopocitat hrace, kteri to proste dopinkaj se zranenim....
...Konec leta, take sezona pred koncem, po narocne am. ture....hlediste skoro jak na fotbale, povrch liny...
V tomhle to je opravdu dost narocny turnaj...
...o tom snad neni pochyb.
Reagovat
tommr
USA není o nic náročnější než jiný GS. Ty zranění vyplývají spíš z toho, že se blíží konec sezóny. Loni se většina lidí odhlašovala už před USO, letos se naopak odhlašujou teprve během turnaje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Právě to, že na něj hráči přijíždí rozbití z předchozí části sezony, že je to poslední GS roku, z něj dělá v tomhle ohledu nejnáročnější turnaj. Jasně, být pořadí GS jiné, vyšlo by to na jiný GS, jenže není.
Reagovat
tommr
Petra nás zřejmě připravuje na noční zkoušku nervů s druhou Petrou ...
Ve druhým setu málem ztratila náskok dvou brejků když dvakrát po sobě zazdila setbol dvojchybou. Nakonec druhej set sice uhaluzila, ale na podání je hodně nepřesvědčivá. Třetí set se absolutně nedá tipovat ...
Reagovat
Chrenda
Já myslím, že to dá. Ona je bojovnice, to zmákne, věřím jí.
Reagovat
tommr
hned v úvodu třetího setu ovšem promarnila 4 brejkboly což jí asi na klidu nepřidá ... :(
Reagovat
dadaft
američtí statistici jsou úplně pomatení a asi nemá smysl ty statistiky sledovat,,,,,,,,,,,,,,,,, jestli má Petra jeden winner za celé dva sety tak jsem čínský bůh srandy.
Reagovat
smazaný uživatel
No a ja si vzdycky pral potkat takoveho cinskeho boha srandy;)
Takze doufam, ze to maj spravne, aby se mne splnil sen;)
KOLIK TAM MAJI UVEDENYCH DFek U PETRY?
Reagovat
dadaft
deset.
ale s těmi winnery jsou fakt mimo, takže máš smůlu.
Reagovat
smazaný uživatel
DFka maji spravne...asi;)
Ale nerikej mne, ze mam smulu, jako by to nestacilo s Lucy...sakrys;)
Ale jo asi souhlas, ono asi ani ty UEcka nesedi...
Jestli jich McHale udelala za cely zapas pouze 3, tak to ja jsem zase papez;D)
Reagovat
slacker
Je to televizni kurt? Asi ne, tohle se tady resi cas od casu znova a znova. Takze jako vzdy Winner=Eso a UE=DF?
Reagovat
dadaft
tak beru zpět, nejsou mimo, oni winnery nepočítají, prostě do té kolonky jen počítají esa a DF,,,,,,,
Reagovat
slacker
Bingo
Reagovat
Frick
Pro Lucku (nebo obecně hráčku) to musí jít i dost psychicky nepříjemné, jít na kurt s vědomím toho, že možná to 1. kolo upinkám, když to soupeřce nepůjde...

BTW: Nějaký injekce, analgetika na sval nejsou?
Reagovat
EllNino
dej pokoj :) ještě do ní cpát chemii
Reagovat
Frick
Bára by už bez toho asi jezdila s malým Krausem v kočárku. Nebo možná Záhlavou, vlastně.
Reagovat
VlS
Fricku, dej si sto sklapovaček, aby tě pořádně bolely břišáky, a bež si zkusit servírovat, nebo hrát nad hlavou. Jo, taky si mohlat nechat dát narkózu. A to chceš hrát 14 dní se svalovým zraněním?
Všiml jsem si, jak prohmatávala břicho už při finále s Petrou. Možná bylo lepší se rovnou odhlásit.
Reagovat
Jabadu
No, no ... posiluji léta a 100 sklapovaček najednou?
Gymnasté, krasobruslaři a Djokovič to asi umí ... ale běžné to není.
Většinou se to dělá v sériích (buď po 12 nebo po 15).
:-)
Reagovat
VlS
No, tak já bych po 15 potřeboval jeřáb a mladou asistentku, abych se před ní styděl skučet :-)
Tak dobře, dej si třicet sklapovaček a běž .... , ale nešizenejch.
Reagovat
smazaný uživatel
Sklapovačky by se neměly cvičit vůbec. Jsou nezdravé, ničí plotýnky v bederní páteři. Něco jiného jsou zkracovačky, ale ani těch se nedělá stovka najednou.
Reagovat
Frick
Tak přemýšlela o tom. Jen se chytala toho, že by to soupeřce nemuselo jít.
Reagovat
Fandina
Možná jsou, ale ono jde také o to, že tělo není tak výkonné, když s ním není něco v pořádku. Nejde jen o to, že cítíš bolest, to samozřejmě tě limituje, ale o to, že ani pořádně nemůžeš zahrát. Měla jsem zlomené zápastí a někdy ta ruka nezafunguje, je jako bez síly, nepracuje jako ta druhá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak srovnano;)
Ovsem ten servis byl obohacen v posledni gemu o mnoho "krasnych" DF;)
Ale co, stale otevreny zapas...
Reagovat
tommr
Petra dělá vždycky spoustu dvojchyb, ale tentokrát si na ně opravdu vybrala příhodnej okamžik ...
Reagovat
dadaft
ta Petra to snad nedotáhne nebo co. ((
Reagovat
sprchon
Platí "nebo co". :) Dotáhla to.
Reagovat
Frick
Kteří doufali v to, že moje nepřítomnost na TP je z důvodu toho, že jsem po tom Lucčinym výsledku spáchal rituální sebevraždu. Pardon.
Reagovat
EllNino
myslím, že si míň polulární, než si myslíš :D
Reagovat
Fandina
:-)))))) jooooooooo
Reagovat
Jabadu
Valná hromada "Kvitova ultras" rozhodla, že vyjadřuje Frickovi plnou podporu!
Od této chvíle patříš mezi chráněnce.
Reagovat
EllNino
Ještě chvíli bude řvát ten fanoušek v zápase Petry s Chris VAMOS tvl :D ...
Reagovat
Frick
Psal jsem, že zápas neuvidím no a dobře, že jsem ho neviděl. Samozřejmě, během sledování onlajnů mne jímal celkem vztek a pomyslel jsem si cosi o tom, že na "video je spoleh". Pak jsem zachytil informace o Lucčině zranění. I když to zní možná blbě - je to pro mne lépe akceptovatelné, než kdyby "neměla svůj den". Takhle z toho proklatého New Yorku zmizí a bude mít více času se připravit na Tokyo.

Lucka mluvila o tom, že má ještě v plánu pět turnajů. I když by to bylo vč. TM/ET, tak by to znamenalo, že by Peking nebyl konečnou na regulérní tůře... Tak, že by opět "Moskow"
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli ses měl dneska dívat na Lucku nebo na Slavii (pokud jsem správně pochopil, že půjdeš na hokej :)), to si skoro nevybereš...
Reagovat
Frick
Tak, byl to jen přátelák.

Ale prý, že soudruh Miroslav se zase odhaloval. Divoch. Má (relativně) mladou ženu, tak se asi chce předvádět.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba si myslel, že kouzlo odhaleného pupku zafunguje jako na RG a požene Lucku kupředu :-D
Reagovat
Frick
Nicméně pochvala, že jsi věděl :o)
Reagovat
smazaný uživatel
No nevěděl jsem hned, protože český klubový hokej už moc nesleduju. Ale podíval jsem se na livesport a tam vidím přátelské derby a ještě k tomu v televizi. :D Docela zajímavě tam tu sportovní halu o přestávkách připomínali, ale já osobně v ní byl jednou (loni na basketu žen ČR - USA) a přišla mi strašně ošklivá. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem se dočetla, že se Lucka zranila už ve finále New Havenu. No není divu, první set byl hodně ostrý a vůbec do toho holky šupaly fest....Škoda, že proti sobě. Lucu jsem dnes nepoznávala a není divu, když nemohla bez bolesti podávat. Ale narozdíl od jiných neskrečovala.... Lucka Hráďa - no nečekala jsem postup, ale Lucko, co to bylo nebo spíš nebylo za první podání ? No, to se pak těžko hraje, zvlášť proti Azarenkový, která podává pěkný šlupice! No jo, těžký den.
Reagovat
EllNino
Uf to byl závěr ....hruza Petro, achjo :(
Reagovat
dadaft
jo, nechápu, měla 6-4 vyhrát, ne prohrát. ((
Reagovat
EllNino
achjo
Reagovat
sprchon
Klasika... :(
Reagovat
smazaný uživatel
...a její spor s rozhodčí. Tentokrát bylo rozhodnutí správné, neopakovala se situace, kdy Kader Nouni chybně nechal opakovat výměnu. Jenže to bylo opačně, fiftýn byl pro Lucku to Vika jaksi nepřekousla. Zachovala se k rozhodčí podobně jako Tomáš Berdych před rokem.
Reagovat
sprchon
Tak od Viky bych ani nic jiného nečekal. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda vůbec nevím, o co šlo, protože jsem viděl až tu debatu. Ale nedělal bych z toho zas takové haló, protože kromě typického "Are you kidding me?" se Vika moc dlouho nedohadovala... :D
Reagovat
EllNino
to mě začíná sejřit :DD
Reagovat
sprchon
Vika poslala míček do sítě. Výměna přerušená nebyla. Ale Vika si vzala jestřába, bylo to IN a pak se šla hádat, vůbec nechápu proč. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to pochopil tak, že tam Viku něco vyrušilo, tak jsem si právě myslel, že ta výměna přerušená byla... :D
Reagovat
sprchon
Já to měl skoro bez zvuku, byl jsem v obýváku, kde řvala televize. :D Takže ani jeden vlastně nevíme, jak to bylo. Čekám tedy na vysvětlení od někoho jiného.
Reagovat
EllNino
:D Lucka zahrála těsnej míček k lajně, Vika ho odehrála do sítě, ale aut byl zahlášen až po odehrání, potě zahlásila umpirová "correction" a Vika si vzala jestřába, ukázal dobrý míč a míček byl pro Lucku, Vika byla jiného názoru :D
Reagovat
sprchon
Aha, díky. :D Takže se přecejen přerušilo. Ale stejně to pozdní zahlášení nemělo na úder Viky vliv, tak nechápu, o co jí šlo. ;)
Reagovat
sprchon
Aha, díky. :D Takže se přecejen přerušilo. Ale stejně to pozdní zahlášení nemělo na úder Viky vliv, tak nechápu, o co jí šlo. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyla přerušená, hlášení zaznělo jednoznačně až po odehrání (pustil jsem si to znovu ze záznamu, protože mě to zajímalo). A po tom "Are you kidding me?" zaznělo ještě cosi jako "Do you play tennis?" Každopádně ty dohady nechápu, stejně to nic nezmění. Resp. změní možná u Nadala (causa Bernandes), jinak ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem to napsal ne úplně přesně. Sled událostí:
1) dopad míčku na čáru
2) odehrání míčku do sítě (myslím, že ještě nejdřív narazil na zem, ale to už je jedno)
3) hlášení "Out" čárového
4) hlášení "Correction, was good" umpire
5) challenge od Viky
Reagovat
smazaný uživatel
Tak možná to Vika viděla jinak... Ale taky si myslím, že při takovém zápase není potřeba se hádat.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděla jsem a vůbec nechápu, proč se hádala, vždyť to neměla zapotřebí. U ní to vidím na obvyklý folklór, vytáhla poměrně širokou škálu hereckých etud. Hráďa byla dnes jalová, první podání někam odešlo nebo ještě nepřišlo....nebyla šance - ne navýhru, ale vůbec na důstojný zápas, bohužel .....
Reagovat
smazaný uživatel
Jo :D :D Zeptala se jí, jestli někdy hrála tenis :D Umpirová ji řekla, že jo a Vika jí na to řekla něco ve smyslu, že zřejmě ne moc dobře :D :D :D
Reagovat
EllNino
:D Jako Berdych :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud to tak řekla, měla by dostat napomenutí....
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co? Starej se radši o světélkující pleš informátora Kotyzy. :D
Reagovat
EllNino
co to máš zase za hlášku tvl :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
To je teď moje oblíbená... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pán je agresivní ? A to se ještě hodně krotím, k tvé favoritce bych toho měla víc a peprnější. A kde kdo je tu háklivý na příkazy, tak já také! Nenechám si nařizovat , co mám a nemám dělat od hošíka dvakrát mladšího. Ale což, bezvadně se s Vičkou doplňujete, tož si ji užij, ogare!
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, co mě na tobě nejvíc baví? Že jsi imrvére nas*aná... :D
Reagovat
smazaný uživatel
A víš, co mě na tobě baví ? No, zkus hádat! Jinak naštvaná absolutně nejsem ( opakovat, byť písemně tvé sprosté slovo s hvězdičkou, je pod moji úroveň ) a vůbec nechápu, kde na to chodíš. Myslíš, že tuto schopnost máš ty nebo Azarenka ? Kdybys mě viděl, právě si v pohodě sedím a užívám si pohodu....Negativně hodnotím projevy Azarenky na kurtě, tvou agresivitu na můj příspěvek, ale že by jste měli moc mě rozčílit ? Směji se a končím tuto neskutečně plodnou a přínosnou debatu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli nejsi nas*aná, tak přinejmenším pořád píšeš tak nějak podrážděně. :D A jestli považuješ za agresivní tu moji oblíbenou hlášku, tak to už potom neříkám nic... :D
Reagovat
smazaný uživatel
A co je na tvé tzv. hlášce hezkého a vtipného ? Smát se někomu pro absenci vlasů ? Skrytě agresivní je druhá část - informátora ? To fakt vážně ? A vůbec tón . Nestarej se o moji Viku a starej se o Kotyzu... On snad dnes stál na kurtu proti Vice ? Postrádám v tom logiku a skutečně budu končit, ovšem s pocitem, že dnešní mladí opravdu neznají úctu.
Reagovat
smazaný uživatel
A jestli se ti jevím permanentně NAŠTVANÁ, tak sis jistě všiml, že tu nejsem tak často a na tvé příspěvky téměř nereaguji i dnes to původně nebylo na tebe.. Ty sis to pak k sobě vztáhl....ale pokud tě mé příspěky tak rozrušují, tak se příště vyvaruji názorů na chování dotyčné na kurtu a k rozhodčí...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsi to holt nepochopila, což mě ostatně nepřekvapuje... :D
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, tak to nakonec byla docela zábavná debata... :D
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, být tam já, tak jí dám minimálně trestný set :D :D Nebo bych jí skočil do úsměvu :D :D V nejlepším případě bych jí ukázal, jak se hraje tenis :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty dneska jedeš, Péťo... Hele, buď aspoň trochu gentleman. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nic sprostého jsem teď neřekl :D :D Ale jako mě někdo něco takového říct, tak mu dám diskvalifikaci :D Ať si uráží někoho sobě rovného :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sprostého ne, ale skákat ženě do úsměvu? Ty ty ty! :D
Reagovat
smazaný uživatel
To může znamenat cokoli :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Moje favoritky už postoupily, takže čistě z mužského pohledu volím tento zápas... :)
Reagovat
blixa
Jo koťátka si užívat, nevěrníku :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem taky chtěl napsat, že tvoje koťátko hraje s druhým koťátkem... :D
Reagovat
janek_da
Chmury z Lucky zahání Peťka. Moc pěknáý tenis
Reagovat
smazaný uživatel
...se musim Lucy omluvit, uz jsem ji chtel supnout zpet do tveho Cvokhausenu;)
Petka C. je legenda proste, o tom zadna;)
Reagovat
janek_da
to ona tam je porad,ja ji nevyhodil. Ona sama neodejde :))
Reagovat
dadaft
strašná škoda, že je furt zraněná, a jede v podstatě na talent.
Reagovat
janek_da
adopr, hned 1.SP má McHale.
Reagovat
smazaný uživatel
Snadná práce. Při vší úctě k Lucii by Vika musela být asi nějak indisponovaná, aby ji mohla porazit. Myslím, že se pomalu schyluje ke 3. kolu proti Angie...
Reagovat
smazaný uživatel
No ona indisponovaná byla spíš Lucie, to byla parodie na podání...jak stoupala, tak teď křivka výkonu pokračuje dolů a dolů....
Reagovat
EllNino
No Lucko skore rozhodně jednoznačnější než předvedená hra, pár gemů se ještě rozhodně vytěžit dalo ...ale Vika je jinde no, bohužel
Reagovat
sprchon
Bez prvního servisu, no. To by musela hrát proti mě, aby vyhrála. :D

Tak a jde se na Cetku a na AKS s Julčou. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Odhlasena z debla?
Zraneni...asi vaznejsi...absolutni smutek. Ten NH nam prisel tedy dost draho...
...kaslu na body...
Krom toho ja se opravdu na toho debla s Betulinkou tesil...;(
Tam mohla byt neskutecna sance na titul...a vlastne tak nejak na pul v domacim prostredi...

Tusil jsem, ze to z Viktorovnou nemusi vyjit, nebo ze to bude drt...a tak jsem se i spis nastavil na tu Betku s Lucy...a ted uplne nic...to jsem byl skromnej sakra...

Tak preji Lucinko rychle uzdraveni...
A hlavne, aby to nebylo vaznejsi...a nebyl konec sezony...
Reagovat
FulnekUltras
snad je to jen bolestivé a týden klidu bude stačit...
Reagovat
kada.tom
Vika ve 2. kole :-)
Dneska parádní výkon, Lucky H. je mi líto, ale co nadělám, když hrála s Vikou :-)
Reagovat
Desetinka
Tak Lucka Š. má natažený břišní sval, smůla zrovna teď :-(
Snad se dá brzy do kupy.

http://sport.idnes.cz/lucie-safarova-us-open-tenis-rozhovor-dx6-/tenis.aspx?c=A150901_213029_tenis_ten
Reagovat
vrabejka
Je zajimave jak na normalnich turnajich nase hracky jalove. Tak na Us Open nam zachranuji cest(Allertova, Smitkova, Strycova). Snad Petra jako jedna mala z desitky projde do druheho kola.
Reagovat
Jabadu
Ne Petra, to my musíme vysílat pozitivní energii a tu helmutku porazit!
To bude naše zásluha!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, Denča na svém posledním turnaji v Praze jalová určitě nebyla. PsychoTerka a Baruna formou moc neoplývaly, to je pravda. :D
Reagovat
smazaný uživatel
V Praze (myslím WTA) Denisa porazila Coco a Alizé, prohrála až s vítězkou turnaje. To tak špatný výsledek není.
Reagovat
dadaft
tak Petra konečně urvala gem a rozhodně není konec, ale vůbec netrefuje první podání. ((
Reagovat
dadaft
kolena oblepená jako vánoční stromeček, ale k zulíbání.
Reagovat
EllNino
přesně :)
Reagovat
dadaft
výborně, brejk je zpátky a i servis pomaloučku statisticky leze nahoru.
Reagovat
Carter
už to o chvíľku začne. Celkom sa teším na tento zápas. Komu držíte palce? Ja AKS ale Julka je Julka a nebude mi vadiť ak vyhrá :D .. hlavne nech je dobrý tenis
Reagovat
sprchon
Přesně tak. :)
Reagovat
blixa
Aničkááá !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne ze Karenina...doufam, doufam, ale jak rupne, bude to ok...s Julcou se to da vytrpet;)
Reagovat
EllNino
Lucie ...mohlo to být klidne 2:0 pro tebe ...
Reagovat
slacker
Treba jeste votoci?
Reagovat
sprchon
Hodně chyb, no... Ale pořád je šance, Vika taky nehraje nic extra. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý kůň skáče jen tak vysoko, jak potřebuje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý kůň by především neměl nic dělat bez svého pána a už vůbec ne si jen tak skákat jak piča :D
Reagovat
Jabadu
Tvl ... to mě málem roztrhalo!
:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Sprosťáku Péťo... :D
Reagovat
sprchon
:D :D :D
Reagovat
FulnekUltras
pivovarnická kobyla
jakoby se zas opila... ;)
Reagovat
blixa
Řekl kobyl kobyle
budem bydlet ve vile

řekl jí to ve stáji
ještě teď tam chlastají ..
Reagovat
smazaný uživatel
Vika není nesymfonické řízek... :)
https://twitter.com/vika7/status/637112309169696768
Reagovat
blixa
Co co ??? "nesymfonické" ?
Reagovat
smazaný uživatel
https://youtu.be/ENst1DUcVDg?t=1m30s
Reagovat
blixa
Jo tak :D :D Tak tohle jsem neviděl ;-)
Reagovat
FulnekUltras
esivá máš ňáký tlaky, néni nic lehčího než hodit švihadlo do umyvadla... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo nějaký rychlý, ne? :D Já jsem se teď díval na KHL, protože se jely nájezdy a najednou koukám, že Vika už má set. Tak snad bude takhle pokračovat... :)
Reagovat
smazaný uživatel
S prvním servisem pod 30 % to jde těžko bojovat s Vikou :D
Reagovat
EllNino
jo hruza :) ...
Reagovat
sprchon
První 3, 4 gamy vypadaly nadějně... Snad ještě zabojuje. ;)
Reagovat
kada.tom
Vika jede :-)
Reagovat
smazaný uživatel
až moc.. těšil jsem se na ní ale takhle ji uvidim jen hodinu :D
Reagovat
janek_da
Já to tušil už ve 2.setu ve finále v NH, že má Lucka problém. Lesje navíc zatraceně moc psychicky pomohl 2.set v tom NH.
Reagovat
smazaný uživatel
asi málokoho ta prohra dneska překvapila, i když tak jasnou záležitost jsem rozhodně nečekal. Nevím ale mám pocit, že to není jen o tom zápasu s Tsurenko v NH, ale o celém tom turnaji, na kterém Lucka nechala před Us Open asi víc psychických a možná i fyzických sil, než je před grandslamem zdrávo. Každopádně bodově si trošku nahrabala dopředu.
Reagovat
janek_da
jj, ten NH byla blbost
Reagovat
smazaný uživatel
Náhodou body za finále dobrý. Nikde nemáš záruku, že kdyby do NH nejela, tak na US Open v prvním kole nevyhučí..
Reagovat
janek_da
ale zranila se
Reagovat
EllNino
tak s tim nikdo nepočítal ale :) a má dost času se zotavit před Asií, kde to zase všem natře :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je sice fakt, to ale nikdo předem tušit nemohl. Kdyby se tak nestalo, patrně by tě asi mluvit o chybě nenapadlo..
Reagovat
janek_da
Já se divil, že říkala že v Cincy byla unavená,přitom moc zápasů nehrála. Pak ta Gavrilova, 2.set s Curenko. Jak je únava, tak pravděpodobnost zranění se dost zvyšuje
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, ale na druhou stranu kdyby do toho NH nejela a pak vyhučela na US Open v prvním kole, tak se zase bude říkat, že byla nerozehraná a že ten NH měla zkusit..
Reagovat
janek_da
to už se stalo tolikrát,že mi to nevadí. zdraví je přednější
Reagovat
smazaný uživatel
To jistě je, ale to se vracíme zase na začátek - nikdo nemohl tušit předem, že se v NH zraní.
Reagovat
Jabadu
Body zapsala pěkný. USO, kde diváci v hledišti hrají na saxofon, procházejí se, jak na Champs Elyseé ...
Není na to stavěná.
Petra také ne, ale je to královna.
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň v tom byl ten NH dobrý, že uhrála slušné body, ale teď je otázka, kdy se dá dohromady. Tokyo je už za 3 týdny.
Reagovat
smazaný uživatel
Přijdu domů a první, co vidím, že italská šlápota Kamilka postoupila, tak aspoň jedna dobrá zpráva dnes :)
Reagovat
smazaný uživatel
Giorgi? proč šlápota. jebe ti?
Reagovat
blixa
Hele ty šlápoto, neurážej laskavě prdelku moji, jo ?! Bo tě taky šlápnu ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jen používám frickovštinu :)
Reagovat
Fandina
Tak to mám radost, že postoupila, mám ji ve Fantasy a po prohře Šafi se mi to alespoň vynulovalo. Doufala jsem, že to dá. Šikulka.
Reagovat
COMEON
šlapota :DDDDDDDD
Reagovat
Serpens
Připadá mi dost absurdní, když se říká "ještě máme Petru", když ještě ani nehrála jediný zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
a už zůstala z Čechů skoro nejdýl :D
Reagovat
Fandina
ještě máme Petru která bude hrát a dokonce dvě ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmrtelné spojení... :D
Reagovat
Lunej..
Koukám. :) Odkdy Lucka hraje obouruč i FH? to předtím přece nehrála ne?
Reagovat
blixa
:D :D :D Já bych řekl že asi od školky ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
hrála... hraje už dlouho...
Reagovat
EllNino
:D :D Lunejko ?
Reagovat
Lunej..
No co je? :D Já Hráďu skoro nesleduju, tak jsem si toho všimla pozdě, ok, ukamenujte mě :D
Reagovat
EllNino
:D :D jak dlouho že sleduješ tenis ?
Reagovat
Lunej..
Asi třetím rokem :D chápeš, že nesleduju všechny hráčky? A tady se ví, že nejsem žádná odbornice, tak mám veřejné fopa no, to přežiju :)
Reagovat
Jabadu
Vopatrně, hombre, vopatrně! ...
:-)
Reagovat
Jabadu
To by si nikdo nedovolil!
Víš, že ženy zde požívají úcty a všemožné tolerance.
A buď ubezpečena, že nezisková (zatím) organizace "Kvitova ultras" na to dohlédne!
:-)
Reagovat
blixa
Let's go stoning ;-)
Reagovat
sprchon
Brzy přijde Jabadu, tak zatím můžeš přemýšlet.
V nabídce byla posledně gilotina, provaz a dál už nevím. :D
Reagovat
Jabadu
To jsou jen takové srandičky. Vím, že je to hloupý humor, ale když já jsem nikdy tak nějak nedospěl.
:-)
Reagovat
sprchon
Zas tak hloupé to není. Řekněme, že v některých případech je to nezbytné. :)
Reagovat
blixa
Jistě. Někdy je včasné utracení vyloženě žádoucí ! ;-)
Reagovat
Lunej..
To je jako řeč stále o mně? Já jen jestli se mám urazit :)
Reagovat
blixa
Ó nikolivěk, to bychom si nikdy nedovolili !!! ;-)
Reagovat
Jabadu
No jistěěěě!
:-)
Reagovat
Jabadu
To určitě ne.
To se asi týká haterů Petry, korunních princezen a nezvykle početného fraucimoru.
:-)
Reagovat
slacker
jakho moru zase?
Reagovat
Jabadu
Fraucimor = v původním významu sbor dvorních dam.
Ve filmu "Petr Vok odchází" byl fraucimor degradován na bandu konkubín a šlápot, což byl dost nepovedený vtip, ale bohužel hodně Čechů se s tím ztotožňuje.
:-)
Reagovat
slacker
renesance byla hrisna doba, uvolnene mravy
Reagovat
Jabadu
Já měl na mysli španělský a anglický dvůr.
:-)
Reagovat
slacker
Spise pripravit
Reagovat
sprchon
Jo, to uražení už zajistíme. :D
Reagovat
sprchon
Jak píše Jabadu. ;)

Jde o fanoušky na jednu noc a o lidi, kteří fandí proti někomu.
Reagovat
smazaný uživatel
A to je opravdu takovy prohresek fandit proti nekomu? Vzdyt hodne lidi si tu pralo, aby Evzenie prohravala...
Reagovat
Jabadu
Ale není.
Tedy kromě Petry, gaučo.

Jabadu čekat dvě slunce na odpověď!
Pak nepřítel!!

:-)
Reagovat
sprchon
Taky mi to vadí... S Genií se to přehání.
Reagovat
Jabadu
To je fakt.
Ale nejspíš asi na tom mají velkou vinu samotní kanadští novináři, kteří se zachovali po výprasku od Petry neprofesionálně.
Petra byla velkou favoritkou, což se potvrdilo, ale bulvární kanadský tisk to nazval "Slušnost a dobrá výchova je víc, než namyšlenost".
Ona to byla pravda, ale ve svých letech si Evženka takovou sodu nezasloužila.
Reagovat
sprchon
No... Řekl bych, že zasloužila. Fajn. Ale teď už je mi jí nějakou tu neděli líto a přál bych jí zase úspěch. ;)
Reagovat
Jabadu
Bylo jí 19 let.
Krásná, úspěšná mladá dívka nastupuje ve Wimbledonu ve finále proti Petře (tuším, že o pět let starší a zkušenější), navíc proti hráčce, jejíž fyzické parametry jí předurčují k tomu, že to bude záležet jen na ní.

Petra nastoupila jako RoboCop (navíc ve vojenském módu) a od třetího gamu to bylo všem jasné.
Reagovat
sprchon
Tak třeba FC, kde nepodává ruku, hrála už před Wimbledonem a v rozhovorech opravdu působila namyšleně, takže se není čemu divit. Myslím si ale, že za poslední rok prošla změnou, popřemýšlela o tom všem. Ale abych fandil proti ní, to by mě nikdy nenapadlo. O to finále ve Wimbledonu mi nejde, jde mi o to, jak se k ní lidi chovají, to se mi nelíbí.
Reagovat
Jabadu
O pověst člověk přijde snadno.
Získat ji zpět je jako si myslet, že Sysifos konečně dovalí kámen na horu.
Přiznám se, že sám jsem si u Evženky přisadil a dnes mě to mrzí.
Také bych jí přál úspěch, protože hru a kondici na to má.
Reagovat
sprchon
Mně byla pak taky docela nesympatická, ale jak se to teď táhne, tak mi jí začalo být líto, tohle všechno si nezaslouží. Nedávno jsem tu dával tu fotku z facebooku. Viděl jsi ty komentáře? Samí hateři...

Hru i kondici rozhodně má, momentálně je to v hlavě, kde se to snad taky zlepšuje. Včera už to bylo herně místy excelentní. :)
Reagovat
Jabadu
Problém bude asi v tom, že svět nespí. Aneb ...

Co doma k slávě stačí,
svět ještě neomráčí.

(I.A. Krylov)
:-)
Reagovat
sprchon
Chce to víc času, snad se to urovná. ;)
Reagovat
Jabadu
:-)
Reagovat
Jabadu
Promiň, bratře v trysku, ale dnes nebudu na tvé straně.
Tak jako národní hrdost, prezentace na veřejnosti ... a tak.
My, Češi, v tom máme velké nedostatky.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ovšem jí to moc sluší :3
Reagovat
smazaný uživatel
To jo. :)
Reagovat
blixa
Hmmm, šortky .. a ta pěstěná břišní klenba, je to ještě baťůžek nebo už baťoh ? ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neprovokuj! :D
Reagovat
gusticek
Bombarďáky
Reagovat
smazaný uživatel
Nikolivěk šortky....zapomněla sukýnku v šatně, tak.....
Reagovat
sprchon
To jsou trenýrky. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
do kolika hod. se dneska hrálo našeho času pls?
Reagovat
EllNino
od 5 :)
Reagovat
smazaný uživatel
super, takže na zkoušku se začnu učit až tak v šest, díky ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vika jde do akce ! c'mon
Reagovat
Jabadu
Neházej Hráďou do žita když brod je ještě daleko!
Vždycky mi ukápne slza, když si vzpomenu na Broučky, jak ta Lucinka šla prát ty svatební košile a na topole podle skal, zelený mužík zatleskal.

Tak mě napadlo, komolení a slučování klasiků by nemusela být špatná zábava.
Ehm ... tedy do té chvíle, než nastoupí Petra. To bude asik konec srandy.
:-)
Reagovat
sprchon
Achjo, z 4:0 na 5:7 ve třetím. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vesnuška je fajn, ale taky jsem to přál spíš Lauře...
Reagovat
Davor1
Dôležite ale je, že už je herne konkurencieschopná a dokáže držať krok s hráčkami prvej stovky, ešte to chce pár turnajov a tie výhry prídu, to som si istý...
Reagovat
VlS
Lauro, ty trdlíku. Myslel jsem si, že to udržíš a budeš mít vítěznej návrat, tys jí ten třetí darovala.
Reagovat
kada.tom
Elena pěkně otočila :-)
Reagovat
EllNino
achjo, Lura :( 4:0 by se nemělo pouštět, ale známe to ...tady je dukaz, že to není jen česká záležitost :)
Reagovat
sprchon
A to mi děláš schválně nebo nemáš rád Lauru?
Reagovat
kada.tom
mám rád Elenu :-)
Reagovat
sprchon
Jo táák. :D Tak to jsem nečekal. ;)
Reagovat
FulnekUltras
takoj žénskij těénis.

Pro kdekoho jaksi divný až nepochopitelný, často uřvaný a výsledkově nevyzpytatelný s všelikými totálně šokujícími výpadky, skreči i omluvami/výmluvami.

Takže...vzpomeňme na tomto místě s pokornou pietou Karličku, Karolínu, Timeu...a buďme rádi, že kromě Šafi máme v rukávě ještě jedno eso - ovšem zatím zcela nejasné barvy... ;)
Reagovat
Roger_Federer
No ja jsem spokojen.
Jak by si ty rekl..nenazany kapitalista byl uspokojen.
Reagovat
FulnekUltras
Tak hlavně že buržuj se nažral - a Petra zatím zůstala celá... ;)))
Reagovat
Fandina
:-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Když je v 1. kole dobrý los, tak je to pohoda. Loeb byla ideální soupeřkou na rozehrání a Caro neměla žádné problémy... Snad se rozjede podobně jako loni. :)
Reagovat
bIbec
snad si Caro zahraje s Petrou. Jakože Cetkovskou. Ta proti hráčkám top 10 hraje ráda :-)
Reagovat
EllNino
a hlavně se jí proti nim docela daří :) ...
Reagovat
Fandina
Caro super, mám radost. Gratulka!!!
Reagovat
sprchon
Ani jsem nezaznamenal, že hraje. :D Ale asi dobrý, když vidím výsledek. :)
Reagovat
Fandina
Dávali to na Eurosportu. Tedy na dvojce ses dívám na Berďu, ona byla na jejich hlavním kanálu, ke konci zápasu jsem tam přepla a hrála výborně.
Reagovat
kada.tom
Caro pěkně vyučila :-)
Paráda, snad si zahraje ve 2. kole s Petrou C. :-)
Reagovat
sprchon
Co mi to děláš? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš nedoservíroval!
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, to mělo být k jinýmu článku.
Reagovat
smazaný uživatel
ZVEREV!!!!!!!!!!!!!!!!! TO je válec!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, zda byla Lucka unavená, fakt je, že nasekala hromadu chyb....a mizivě málo winnerů.....velká škoda, Curenko nebyla k neporažení....to byla Lucka jistě hodně smutná....
Reagovat
EllNino
hlavně zřejmě zraněná, snad se dá dokupy, už je odhlášená i z debla
Reagovat
Fandina
tak to vysvětluje mnohé, škoda
Reagovat
blixa
Ještě by nám Kája mohla sdělit, co jí vlastně je. Dle pohybu soudím , že má poněkud v hajzlu záda ...
Reagovat
Fandina
nebo kyčel, vůbec se nepohybuje
Reagovat
blixa
Mě ten pohyb připomíná mě, když mám v háji záda ...
Reagovat
Fandina
Tak to jo, ale ty dva poslední zápasy se Kája skoro nehla. Podle mě jí něco je.
Reagovat
sprchon
Cože? To snad ne. :((

A Kája vypadá taky na zranění, jak píše blixa a Fandina... :(
Reagovat
VlS
No, všiml jsem si, že měla na zádech tejp jako hrom
Reagovat
Fandina
Má něco na břiše.
http://media.sport.cz/images/gallery/0000000009991187/gp5IzlIUprLB4uHcmPeduQ/55e5d64fbccef71d65270100-202199.jpg?20150901190309
Reagovat
Fandina
Ta fotka je z článku, který sem dával před chvilkou Fulnek.
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/703317-safarova-na-us-open-senzacne-vypadla-strycova-prekvapila-postupuji-i-berdych-a-vesely.html#hp-sez
Reagovat
Fandina
Caro jako vždy, zajímavé šatičky. A Loeb má bodročerné, stejné měla všera Klárka v bíločerné kombinaci. V tohle modré to není tak kontrastní a nápadné.
Reagovat
Fandina
modročerné ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Curenková - Tsurenkova
Reagovat
slacker
Čurda
Reagovat
sosna
tipuju, že v pasu bude mít TSURENKOVA a psát se bude s ruským "C", takže správně je obojí.
Reagovat
Fandina
Tsurenko ... to píší na WTA stránkách, takže asi to.
Reagovat
smazaný uživatel
Česky Curenková. Tsurenko je anglický přepis.
Reagovat
blixa
Česky Curenkova, neboť my máme jasný a jednoduchý převod z azbuky. Ukrajinsky je to stejně, akorát psáno azbukou. Tsurenkova je anglický paskvil, aby aspoň přibližně tušili, jak to mají číst.
Reagovat
blixa
Pardon, samozřejmě Curenko, já už normálně z toho zkurvenýho přechylování blbnu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
dík.
Reagovat
smazaný uživatel
Curenko je český přepis s azbuky
Tsurenko anglický přepis
Curenková česky prechylene
Tsurenková vse splacane dohromady:)
Reagovat
smazaný uživatel
z azbuky
Reagovat
slacker
a original?
Reagovat
smazaný uživatel
original tenisportal nezobrazi
Reagovat
slacker
tak naskrabat v Paintu a odkaz na obrazek :_D
Reagovat
Fandina
Tady je to i v azbuce.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Lesja_Curenkov%C3%A1
Reagovat
Fandina
???? ???????
Reagovat
smazaný uživatel
Lucie Safarova plagued by ab tear today in 1st round loss ... pulling out of doubles (w Mattek-Sands) & heading home to recover
Reagovat
Michaelus
:O Tak to je blbý
Reagovat
misa
Odkaz?
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/markhmasters
Reagovat
EllNino
já si říkal, že to není jenom tak ...
Reagovat
slacker
"plagued by ab tear today " ... na to moje anglictina nestaci. Co to znamenan cesky?
Reagovat
smazaný uživatel
nejsem si uplně jistá, ale řekla bych, že ji "sužoval natržený břišní sval"
Reagovat
FulnekUltras
měla tam "záplatu" - je krásně vidět na poslední z fotek

http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/703317-safarova-na-us-open-senzacne-vypadla-strycova-nadelila-kanara-postupuje-i-vesely.html#hp-sez

a v souvislosti s tím nevylučuju, že tento problém mohl vzniknout už během sobotního finále v NH s Petrou...
Reagovat
slacker
Takze zase ta zla petra
Reagovat
Pedronegro
a pak že smích, až se za břicho popadáš, není nebezpečný :)
Reagovat
slacker
Tys na to kap. Pry neskodna videa a vono to zhorsuje zraneni. Konecne racionalni vysvetleni a pry ze jsme povercive baby.
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
misa
Chudák Šafinka. Už dlouho neměla nějaké zranění...
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že v podobném duchu zvládne Caro i druhý set...
Reagovat
kada.tom
věříme spolu, je třeba, aby se taky nějaká hráčka TOP 10 udržela déle jak jedno kolo .... ale v případě Caro samozžejmě fandím a doufám ve výhru :-)
Reagovat
Fandina
Caro go go go!!!
Reagovat
Michaelus
Ta Loeb není až tak špatná... čekal jsem něco o dost horšího
Reagovat
EllNino
Jinak, jestli jsem to dobře pochopil, tak holky od Nike, který hrajou dopoledne a po obědě, budou mít červený outfit a na noční zápasy budou v černým :)
Reagovat
EllNino
Jinak Olga Govortsova porazila Begu 6:1 0:6 7:6 ....inu ať žije WTA :D a gratulace k výhře :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem rád, že Olga vyhrála. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem rád, že Olga vyhrála. :)
Reagovat
kada.tom
ten 3. set byl asi dobrý psychu, každopádně dobře, že to Olga dala :-)
Reagovat
EllNino
Je to škoda, nebýt toho vypadnutí Lucky a Káji, bylo by to zatím nadmíru vydařené US Open :( Skalpy Bacsinszké a Suarez Navarro jsou super:)
, naopak prohra Lucky a Káji je hrozná :(
Reagovat
Fandina
Souhlas. Mám radost ze skalpů obou holek i z vítězství Terky. Ale prohra Káji a Lucky je děsná. To jsem opravdu nečekala.
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že když jsem četla článek, že byl los k hráčkám dost nemilosrdný, tak jsem si říkala "Proč?". Kája, Lucka a Petra můžou být vysmátý, ostatním na lehčí soupeřky chybí postavení v žebříčku... No... Zatím je to tak nějak naopak.
Reagovat
EllNino
snad neprohraje i Petra, to by mi bylo vážně líto už :) ...
Reagovat
Serpens
Us open je vždycky bída, ale že až taková bída, to zas jsme nečekali. Ještě zbývá Petra, té ale nevěřím. Přijde určitě "její" zápas
Reagovat
babolat.cz
Na turnajích je všechno najednou snazší...
Reagovat
misa
i vypadnutí
Reagovat
babolat.cz
to jsou ty její PR akce, FB kraviny...ach jo
Reagovat
Serpens
tak to je šok, předpokládal jsem, že z Curenkové jde až zbytečně moc strachu. Zapás jsem neviděl, jsem rád. Ale může mi někdo popsat průběh?
Reagovat
kada.tom
Lucka se vyhazovala, dělala laciný chyby a Tsurenko hrála poměrně dobře, prakticky moc nechybovala
Reagovat
slacker
http://www.onlajny.com/match/index/date/2015-09-01/id/156615

Esem na závěr gamu potvrzuje Lesja Curenková předchozí brejk.

30-40
Dvojchyba od Curenkové.

15-40
Další výměnu ale Češka nezvládá a přichází tak další zbytečná chyba.

15-30
Šafářová se pokusila vydat k síti, kde ale byla přelobována. Nicméně dokázala vrátit míček ještě do hry a následný forhend Curenkové skončil jasně v autu.

0-30
Opět nedokázala najít recept Šafářová na podání soupeřky.

0-15
Přímý bod pro ukrajinskou tenistku.

0:1

Druhý už ale posílá do autu a ztrácí tak hned své úvodní podání ve druhé sadě.

15-40
První Šafářová přesným forhendem po lajně odvrací.

0-40
Curenková se vrátila zpět ke své trpělivé hře a vynutila si na Šafářové chybu a zároveň tři brejkboly.

0-30
Česká tenistka poté kazí i relativně jednoduchou smeč na síti.

0-15
Opět zahrála páska proti Šafářové, když zastavila její forhend kros.
Reagovat
misa
aut, aut, síť, winner Curenkové, špatný servis Lucky a chybějící nergie + skoro nechybující soupeřka
Reagovat
Jabadu
"Ale zajisté ... ehm, to bys nepochopil!"
(jde o hlášku cimrmanů)
:-)
Reagovat
Chrenda
naopak potěšila a jsem tomu za ním moc rád. Myslel jsem, že prohraje (i když se mi to zdálo otevřený), ale je super, že mi ten tip nevyšel, trochu to kompenzuje ty prohry Lucky a Káji. Tak snad dneska ještě zaberou obě Petry, druhý Lucce moc šancí nedávám.
Reagovat
FulnekUltras
Timea je teď trochu jakoby mimo - což ale nijak nesnižuje zkušený a bojovný výkon Báry. Jen tak dál a nejdřív do Číňanky !!!
Reagovat
Fandina
Veselka 6:4 6:4 6:4. Výborně. Docela jsem se piráta z Karibiku bála. Jupííííííííí. Jen tak dál!!!
Reagovat
Chrenda
Myslím, že naši chlapi dneska postoupí všichni i ten roztřesený Rosůlek. A holky v poměru 3:2.
Reagovat
Fandina
dosáhla pod Stecklym úžasné výsledky. Je v osmičce, hrála finále GS, je dvojnásobnou GS vítězkou v deblu. Dříve se při hře dost vyhazovala, to se změnilo. Hraje útočně pořád, navíc rotuje míčky a dovede se držet ve výmách, má kondičku, dobře se pohybuje. Míň chybuje. Ale třeba nekracuje údery, nechodí na síť. Tsurenko se na její styl dneska po prohře před pár dny dobře připravila a to si myslím, že byl důvod dnešní její výhry nad Šafi.
Reagovat
misa
Dnes se vyhazovala slušně.
Reagovat
Fandina
Tsurenko s ní v NH prohrála, ale jinak má super teď sezonu na hardu. Před měsícem vyhrála Istanbul, měla 11 výher v řadě a porazila dost hráček před ní na žebříčku.
Reagovat
Chrenda
No toho jsem se bál ve skrytu duše. No co se dá dělat. Ony ty holky, když něco vyhrají nebo se dostanou do finále, tak pak na dalším turnaji většinou vypadnou v prvním kole. Serena je samozřejmě výjimka. Ale naše holky to tak zhusta praktikují. Nevím, jestli se tak vyšťaví, že pak nemůžou nebo co? Je to škoda.
Reagovat
slacker
Pliskova ta hrala co ze se taky vystavila?
Reagovat
Chrenda
No s Karolínou se děje něco jinýho asi. Nezvládá to, jakoby se po tom co vlezla do top 10 nějak uspokojila či co. Ta určitě vyšťavená nebyla a dostala dost velkou rychtu. No ty holky prostě obecně neumějí potvrzovat svoje žebříčková postavení. Vždyť už vypadly 4 z první desítky během prvních dvou dní, to je masakr.
Reagovat
slacker
Co z toho mame ze jsou 3 v desitce kdyz misto aby vytezily z postaveni snadny postup pres prvni 3 kola tak to zahodi uz v prvnim kole.
Reagovat
Chrenda
No s tím se nedá polemizovat. Pohnojily to, to je zřejmé a štve to asi všechny, jak hráčky, tak i nás fanoušky. Takovou fůru bodů mohly ještě shrábnout, takhle bude přetahovaná o účast na Masters fakt těžká řežba, tlačí se tam snad osm hráček, to bude ještě hustý a naše holky si to silně zkomplikovaly.
Reagovat
smazaný uživatel
NAŠTĚSTÍ naše záloha zabrzdila velké konkurentky o Singapur-CSN,Bascinska..uvidíme jak Muguruza s Kerberovou? Škoda,že taky nenarazily na naše holky.
Reagovat
Kozoroh
Dnes se jedná o zápas, který Lucka coby hráčka TOP 10 měla zvládnout bez ztráty setu a postoupit dál. Dnešní vypadnutí je tudíž ostuda.

Trusenkové dnes pomohlo to, že se minulý týden s Luckou střetla v New Havenu. Provedla analýzu hry s trenérem a určila, co bude na Lucku platit. Dnes jí to klaplo.
Reagovat
slacker
A proc se na totez vysral Luccin trener? Jak ji pripravil na to ze muze hrat jinak nez hrala v New Haven?
Reagovat
VlS
Ale ona nehrála jinak, Lucka hrála blbě. 30 UE na 17 gemů je prostě moc, a to nepočítám ty míče nahraný soupeřce na raketu.
Reagovat
VlS
Zatímco Lucka s Robem blbli s Redfoo, místo analýz
Reagovat
Davor1
Žiadna ostuda. Tsurenko herne za Luciou o veľa nezaostáva, derie sa hore aj v rebríčku a je nebezpečná pre väčšinu desiatky až na tie úplne najlepšie. Lucia doplatila na New Haven, hrať takéto turnaje pred GS je proste samovražda, fyzicky na to doplatí takmer každý...
Reagovat
slacker
Curenko ten turnaj hrala take a prohrala jen o kolo drive. Tak ti nevim ale v tomhle to fakt nebude.
Reagovat
Davor1
To je fakt, ale určite robí dosť aj ten jeden zápas, ktorý Lucka absolvovala naviac, trojseťák vo finále, prehra z vedenia 1-0... To jej určite nepomohlo hlavne psychicky...
Reagovat
FulnekUltras
a hlavně to vypadá na lehčí zranění (viz výše)
Reagovat
makro99
na ESPN se nad hrou Tsurenkové hodně rozplývali...
Reagovat
dadaft
šak hrála dobře.
Reagovat
Davor1
Neskutočné, ako sa v druhej polovici sezóny zmenil obraz vo WTA. CSN od turnaja v Madride, kedy prehrala až vo finále so Sharapkou a hrala tam asi najlepší tenis, čo som od nej videl, zrazu akoby utrpela zásah bleskom a herne odvtedy patrí ďaleko za prvú stovku.
Timea Bacsinszky neskutočná prvá polka sezóny, tituly, fantastické vykony na FO a Wimbledone, od prehry vo Wimbli prehráva všetko zaradom rozdielom triedy. Útočila na TM, teraz nedokáže vyhrať set v zápase či udžať servis.
Plíšková- v prvej polovici symbol konzistentnosti, perfektná psychická odolnosť, po prechode na hardy presný opak, odchodené zápasy, mentálne kolapsy...
Opačný trend sa dá pozorovať u Angie, Belindy a niekoľko ďalších...

Súčasná desiatka je brutálne nestabilná, myslím, že v histórii ženského tenisu niečo podobné ešte nebolo...
Reagovat
misa
CSN prohrála ve finále Říma.
Reagovat
Davor1
Jasné, moja chyba...
Reagovat
Kozoroh
A pak že je to podle místního všeználka Queshe nejsilnější konkurence v historii :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jistěže je. Vývoj to jenom potvrzuje.
Reagovat
gigin
Tak vyletěly 4 hráčky z top 10 v prvním kole.
Reagovat
smazaný uživatel
A?
Reagovat
gigin
Co a? :DDD To třeba něco naznačuje. A to nejsme u konce, jak psal blbec.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba to, že hráčky druhého a následujícího sledu jsou dneska daleko kvalitnější než před pár lety?
Reagovat
gigin
Ano, taky se tak na to můžeš podívat. V podstatě si to můžeš přebrat jak chceš. Třeba, že top desítka stojí za houby.
Reagovat
smazaný uživatel
S tím se nedá nesouhlasit - záleží čistě na úhlu pohledu.
Reagovat
Fandina
Já osobně si myslím, že kromě Sereny je to pole hodně vyrovnané a v tomhle směru je to velká konkurence mezi nimi a nejde jen o první desítku. Někdo tu psal i padesátku.
Reagovat
gigin
Jj, souhlas na Serenu jsem zapomněl úplně. Tam je to jas.
Reagovat
bIbec
to je ještě málo. Počkej až bude odehraný to 1. kolo :-)
Reagovat
VlS
V Madridu hrála finále Petra se Serenou
Reagovat
slacker
nerekl bych
Reagovat
smazaný uživatel
V Madridu hrála finále Petra s Kuznou. Se Serenou hrála v semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra s Kuzněts., Serenu vyřadila v SF
Reagovat
Fandina
To, že top hráčky často vypadávají nemusí být znakem slabosti, ale naopak velké konkurence a vyrovnanosti hráček.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je, hlavně se Tatisvili a Tsurenko na zápas lépe připravily a diktovaly tempo ony
Reagovat
Pedronegro
řekl bych, vzhledem k výsledkům, že mezi top 10 a top 50 není skoro žádný rozdíl, a postavení určitě nezaručuje výkonnost, spíš nepříjemná překvapení :)
Reagovat
smazaný uživatel
JJ, je to tak. Hodně se to TOP 10 znehodnotilo. Ale Šafi tam určitě patří. Na rozdíl od Plíškové a Kvitové se do současné pozice dostala díky vynikajícímu vystoupení na grandslamu, konkrétně French Open... To je pro mě hlavní berná mince, tam každý jede na doraz, pro každého je to vrchol. Masters, i když tam hrají nejlepší, je vždy jen příprava.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se tam pro letošek dostala vítězstvím na PM v Madridu. A k tomu vyhrála další dva tituly. To je ti málo?
Reagovat
LukasH
on myslel letošní GS, jenže to vyznělo, jak kdyby se Petra do top 10 dostala letos.:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to vyznělo tak, že tam (do top 10) Petra podle něj nepatří. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To ne, to patří, spíš šlo o to vypíchnout Šafi, když už dneska provedlo to Waterloo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo aha, tak to jo.
Reagovat
LukasH
Tak Petru bych v tomhle případě nezmiňoval, snad....ta je tam bez dvou týdnů stabilně čtyři roky. Letos tedy neměla výsledek na GS, to je fakt, ale do první pětky jí vynesl hlavně loňskej Wimbledon...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, s tou Petrou jsem to taky přehnal, ale v současnosti už její vystoupení na Wimbledonu nemá na pořadí žádný vliv, páč ty body už byly odečteny. Od té doby na grandslamu neprorazila.
Reagovat
smazaný uživatel
To ne, ale udělala slušné výsledky jinde (Sydney, Madrid, NH).
Reagovat
darek.vrana
Nezvládla úvodní zápas na gs po více než 2 letech? Neprohrála na AO v 1. kole se Švedovovou?
Reagovat
VlS
Prohrála
Reagovat
slacker
nevyhrala
Reagovat
sprchon
Výtečně. :)

A teď Lauro come on!
Reagovat
misa
Asi se nejde divit, minulý týden bojovala v NH, kde vydala mnoho sil. Dnes strašně moc chyb, ale i tak samozřejmě žádné mlácení raketou, odpalování míčků, otrávené obličeje nebo vzteklé řvání. Prostě Lucčinu slušnost nezlomí ani špatný den, kdy nejde vůbec nic. A to mám na ni nejraději. Taky samozřejmě výborná soupeřka.

Už pár měsíců se propadá v servírovacích statistikách, už neodvrací brejkboly, nevyhrává snadno své gemy. A když nejde podání, má samozřejmě problém.

Lucka si aspoň pořádně odpočine od singlů před náročným podzimem. Asi jí teď tečou slzičky zklamání, ale co se dá dělat, tenis je už takový... Nicméně, co jsem chtěl napsat: Myslím si, že není rozumné pro špičkovou singlistku kombinovat singl a debl. Jasně, Beth jí pomáhá, Lucku to baví, ale taky odvádí energii. Už není nejmladší, veteránka naše :) První titul vyhrála před 10 lety. Tak dlouho už hraje...

Nevím, jestli se dá postoupit na TM s dvěma prohrami na gs. turnajích v 1. kole. Letos je to se všemi takové nevyrovnané, tak věřím, že jde. Lucka ale bude muset pořádně v Asii zamakat, snad se jí sen splní, zasloužila by si to.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba taková Kája se tam dostane s jedním 3. kolem na GS:)
Reagovat
smazaný uživatel
třeba
Reagovat
misa
No, nevím...
Reagovat
smazaný uživatel
Taková Karlička má letos maximum druhé kolo na FO. A třeba taková Simona letos na GS taky zatím nepředvedla bůhvíco..
Reagovat
Domca94
Na Lucce mi dneska přišlo, že začátek zápasu měla ještě trochu sil, ale pak jakoby na ni dolehl minulý týden. Ten USopen je pro naše hráčky vždycky nějak zakletý. Doufejme, že dalším našim tenistkám a tenistům se bude dařit.
Reagovat
tommr
jaká únava? Vždyt hrála se soupeřkou, která byla taky v NH a na tý žádná únava znát nebyla ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ta soupeřka hrála o dva zápasy míň..
Reagovat
tommr
Tsurenko hrála v NH víc zápasů jak Lucka, protože hrála navíc i v kvaldě ...
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední zápas kvaldy ovšem vypustila a hlavní turnaj hrála až od druhého kola. Proti Báře a Káje se moc nenadřela a nakonec vypadla v semi s Luckou. Lucka hrála od prvního kola a pokaždé to byla dost dřina.
Reagovat
tommr
no hlavně že dokážeš všechno okecat včetně evidentně nepravdivýho tvrzení ...
Reagovat
smazaný uživatel
Co je na tom "evidentně nepravdivýho?"
Reagovat
misa
Co takhle únava z celé sezony? Ze všech těch dvouher i čtyřher, z toho, že v NH si zbytečně s Cibulkovou zkomplikovala situaci a prodloužila zápas?
Reagovat
smazaný uživatel
Tos ještě nepochopil, že pro Tommra není únava adekvátní omluvenka? ;-)
Reagovat
misa
Ne, tommr zřejmě disponuje nezničitelnou kondicí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pravděpodobně :-)
Reagovat
tommr
no hlavně že má ale dost energie na to, aby točila slaboduchý videa ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu se říká relax, to nemůžeš znát. :-)
Reagovat
misa
Kolik energie zabere natočení párminutového zábavného videa? Asi moc ne, určitě míň než odehrání jednoho gemu. Navíc se aspoň zabaví. Uvolnění a více zábavy asi má na jejím průlomu do top 10 taky svůj díl.
Reagovat
tommr
ale všeho moc škodí což platí i pro ten relax. Bylo by načase se zase vrátit oběma nohama na zem a začít tvrdě makat. Byla by škoda přijít o letošní TM nebo dokonce vypadnout z desítky ...
Reagovat
misa
Dva propadáky na gs. Lucce dost komplikují situaci. Desítku snad nějak udrží, do konce roku obhajuje jen čf. Tokia a 3. kolo Pekingu. TM už bude složitější, tam bude muset asi ještě uhrát nějaký pořádný výsledek. Myslím si, že maká na 100%.
Reagovat
slacker
Nikdo nemaka na 100%
Reagovat
misa
Tak ty určitě ne.
Reagovat
slacker
No ty taky ne
Reagovat
pockerface
Jinak Lucce dneska nic nešlo, jako kdyby hlavou zůstala ještě v posteli na hotelu. Asi jí nevyhovoval ten brzký čas zápasu. Měly si to s Petrou prohodit. Petře zase moc nesvědčí noční zápasy. Snad se Petra kousne a tu kvalifikantku porazí. Je to povinnost, ale.....
Reagovat
pockerface
Nevím jak na tom Lucka bude v race žebříčku, ale pro ní štěstí, že vypadla Ana, Maria ani nenastoupila, Jankovičová taky out, no ten Singapur nám Karolína s Luckou hezky zamotávají, Petra je na hraně. Snad se tam alespoň jedna z nich do singlu probojuje.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska od stavu 2:1 40:15 úplně odešla, jasný pozice na síti posílala přímo na raketu Lesji a ještě k tomu do autu. Celá hra se jí prostě rozsypala, skoro každá výměna končila něčím příšerným:). Lesja oproti tomu minimálně chybovala a když už se k tomu dostala, tak jí nedělalo problém normálně zakončit. Abych to shrnul, od Lucky to byla jedním slovem příšernost:). Přesně polovina TOP 10 je už z pavouka pryč a nepřekvapilo by mě, kdyby dnes skončila i Garbine.
Reagovat
Roger_Federer
Hm..Lucie a Karolina.ko
Ne ze bych to necekal, ale je to des holky.
Reagovat
sprchon
No co k tomu říct... Vzhledem k vývoji prvního dne žádné velké převapení. Navíc to video. :( :)

No ale Angie si to dala úplně v pohodě, Bára zatím v utkání trápících se přehrává Timeu. Ať se postará o překvapení ještě Hráďa a Laura Robson a budu spokojený. :) :D
Reagovat
slacker
Jak navic to video? to nebylo navic to byl zaklad.
Reagovat
sprchon
Jakási nápověda pro zasvěcené, no...
Reagovat
slacker
Ze tim videem uz byla jasne ze se blizi pruser. Ta to cele odstartovala.
Asi jako kdyz za Petrou prijizdi v pulce turnaje Radek Meidl
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
nouma
Klasika u hráčů jenž týden předtím hrají finále na nějakém turnaji. O to víc sem zvědavý na Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
na poslední 3 míčky a jen jsem stihla nevěřícně zalapat po dechu. Lůco! :(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist