Amanmuradova Akgul

Amanmuradova Akgul

39
žena
Uzbekistán
Datum nar.:
23. 6. 1984
Výška:
190 cm
Váha:
74 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 50.
čtyřhra: - / 37.

Jovanovská v Taškentu vyhrála souboj bývalých šampionek proti Kudrjavcevové

WTA TAŠKENT - Divoký dvou a půlhodinový souboj dnes v uzbeckém Taškentu předvedly dvě bývalé šampionky Bojana Jovanovská a Ruska Alja Kudrjavcevová. Z postupu do čtvrtfinále se nakonec radovala srbská obhájkyně titulu.

Jovanovská v Taškentu vykročila za obhajobou třísetovou výhrou

WTA TAŠKENT - Srbka Bojana Jovanovská se málem s šancí obhájit titul v uzbeckém Taškentu rozloučila hned po prvním zápase. Papírově největší favoritka ale utkání s Ukrajinkou Bondarenkovou otočila a postoupila do 2. kola.

Šafářová v Praze vykročila za obhajobou, Zakopalová dohrála

Lucie Šafářová úspěšně odstartovala cestu za obhajobou titulu na turnaji kategorie ITF Sparta Prague Open. Pětadvacátá hráčka světa dnes ve Stromovce porazila v 1. kole Srbku Kruničovou 6-4 a 6-3 a postoupila do osmifinále. Do něj se nedostala papírově největší favoritka turnaje Klára Zakopalová. Přestože byla blízko vítězství, Američance Falconiové nakonec podlehla 6-4 6-7 a 2-6.

Kvitová přežila špatný start a postoupila. Vyhrála i Plíšková, Šafářová a Záhlavová-Strýcová končí

Lehký začátek to pro ni nebyl, překvapení ale nedopustila. Vítězka loňského Wimbledonu Petra Kvitová dnes odstartovala cestu obhajobou titulu výhrou 6-4 6-4 nad Akgul Amanmuradovou z Uzbekistánu. Ve druhém kole je také Kristýna Plíšková po výhře nad Slovinkou Hercogovou, Lucie Šafářová a Barbora Záhlavová-Strýcová se však už s londýnským turnajem rozloučily.

2. den ve Wimbledonu: Kvitová zahájí obhajobu titulu

V pondělí se na Centrálním kurtu ve Wimbledonu nedařilo Tomáši Berdychovi, druhý hrací den se v tenisovém chrámu představí loňská šampionka Petra Kvitová. V úterý do hry zasáhne celkem šest Čechů, Nadal, Murray či Azarenková.

Wimbledon rozlosován: Své soupeře znají tři Češi a deset Češek

V Londýně byl rozlosován 126. ročník Wimbledonu, který začne už za 3 dny. Obhájkyně titulu Petra Kvitová se v prvním kole utká s Akgul Amanmuradovovou z Uzbekinstánu a je jednou z deseti českých tenistek, které se ve dvouhře představí. Do dvouhry mužů zasáhne trio Berdych, Štěpánek a Rosol.

Český souboj v Budapešti vyhrála Záhlavová-Strýcová

Klára Zakopalová v Budapešti neobhájí loňské semifinále. Turnajová čtyřka dnes v maďarské metropoli nestačila na svou krajanku Barboru Záhlavovou-Strýcovou, které podlehla dvakrát 3-6.

Šarapovová a Radwaňská první zápasy na antuce zvládly

WTA STUTTGART - Skreč dvou tenistek, konec dvou bývalých světových jedniček ze Srbska i obou Slovenek. Ve středu ve Stuttgartu už přes 1. kolo nepřešly Ivanovičová, Jankovičová a Cibulková; naopak už do čtvrtfinále se dostaly Maria Šarapovová a Agnieszka Radwaňská, které úspěšně zvládly své první letošní zápasy na antuce.

Kuala Lumpur dál trápí déšť, Radwaňská pořád nedohrála 1. kolo

Ani dnes se v malajsijském Kuala Lumpur nedohraje kompletní první kolo. Stejně jako v předešlých dnech narušil program turnaje déšť, který nedovolil nejvýše nasazené Agnieszce Radwaňské dohrát zápas s Akgul Amanmuradovou. Dvě a půl hodiny nato pořadatelé oznámili, že zbytek dnešního programu ruší.

Birnerová po dvou měsících zvítězila

Eva Birnerová si připsala první výhru od červencového turnaje v Budapešti. Česká tenistka si v Taškentu poradila s Japonkou Namigataovou a postoupila do druhého kola. V něm ji čeká sedmá nasazená Jevgenija Rodinová z Ruska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist