Baptiste Hailey

Baptiste Hailey

22
žena
USA
Datum nar.:
3. 11. 2001
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 110. / 96.
čtyřhra: 128. / 122.

Bouzková udělala s Baptisteovou jen čtyři nevynucené chyby a v Bogotě je poprvé ve čtvrtfinále na antuce

WTA BOGOTÁ - Marie Bouzková (25) v chladné Bogotě neztratila set ani s druhou soupeřkou. Ve druhém kole, na které musela kvůli dešti čekat několik hodin, nakonec až 60 minut před půlnocí porazila 6:3, 6:4 Američanku Hailey Baptisteovou (22), byť ve druhé sadě přišla o náskok dvou brejků. Nejvýše nasazená Češka se během 103 minut dopustila pouhých čtyř nevynucených chyb a po sérii sedmi nepovedených turnajů vyhrála dva zápasy po sobě. V premiérovém čtvrtfinále na antukovém turnaji WTA si o první letošní semifinále zahraje s oblíbenou německou veteránkou Laurou Siegemundovou.

Bouzková v Bogotě zahájila antukové jaro kanárem a hladkou výhrou nad Marinovou

WTA CHARLESTON - Marie Bouzková (25) úspěšně zahájila antukovou sezonu, když na podniku WTA 250 v kolumbijské Bogotě smetla 6:0, 6:3 Kanaďanku Rebeccu Marinovou (33). O druhé letošní čtvrtfinále se nejvýše nasazená Češka hrající pod novým trenérem utká s Američankou Hailey Baptisteovou (22).

Krizi nezlomila. Plíšková znovu nestačila na Baptisteovou, v Mexiku nevyužila mečbol

WTA GUADALAJARA - Trápení Karolíny Plíškové pokračuje. Již pět měsíců dlouhé čekání na sérii dvou výher po sobě neukončila ani na podniku WTA 1000 v Guadalajaře, byť byla dvakrát papírovou favoritkou. Ve druhém kole znovu po sedmi týdnech nestačila na Američanku ze druhé světové stovky Hailey Baptisteovou, v Mexiku prohrála po téměř tříhodinovém marném boji 6:7, 7:5, 6:7, přestože v prvním setu vedla 5:3, ve třetím 5:2 a měla i mečbol.

Zmar Plíškové. Ve Washingtonu ji nenastartoval ani kanár a podlehla Baptisteové

WTA WASHINGTON - Karolína Plíšková (31) od 20. dubna stále nevyhrála zápas po využití mečbolu. Sedmou porážku z posledních osmi duelů utrpěla ve Washingtonu, kam se vrátila po 11 letech a znovu vypadla v prvním kole. Letos nestačila na domácí kvalifikantku a hráčku třetí světové stovky Hailey Baptisteové (21), které podlehla 1:6, 6:0, 4:6.

Stephensová ve Washingtonu prohrála s Petersonovou. Švédka slaví životní skalp

WTA WASHINGTON - Nasazená jednička a a bývalá šampionka Sloane Stephensová na domácím turnaji ve Washingtonu nezvládla svůj úvodní zápas. Na začátku přípravy na US Open, které předloni vyhrála, podlehla Švédce Rebecce Petersonové. Ta si tak proti světové osmičce připsala až na devátý pokus premiérový skalp hráčky Top 20. V prvním kole nečekaně ztroskotala také druhá nasazená Madison Keysová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist