Bertens Kiki

Bertens Kiki

32
žena
Nizozemí
Datum nar.:
10. 12. 1991
Výška:
182 cm
Váha:
69 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 4.
čtyřhra: - / 16.

Vítězné olympijské premiéry: Krejčíková postoupila po sedmi gamech, Vondroušová vyhrála ve třech setech

OH TOKIO - V úvodní den na olympijském turnaji v Tokiu uspěly obě české debutantky. Barbora Krejčíková se příliš nezapotila, jedna z favoritek na medaili vedla s Kazaškou Zarinou Dijasovou 5-2 v prvním setu ve chvíli, kdy jí soupeřka vzdala. Mnohem více se nadřela Markéta Vondroušová, jež zdolala Nizozemku Kiki Bertensovou ve třech setech.

Bertensová po letošní sezoně ukončí kariéru

Nizozemská tenistka Kiki Bertensová ukončí po této sezoně kariéru. Devětadvacetiletá hráčka, jež v žebříčku WTA dokázala vystoupat nejvýše na čtvrté místo, to oznámila na dnešní tiskové konferenci. Její úmysl odejít a začít nový život prý urychlila loňská koronavirová pauza a aktuální problémy s achilovkou. K definitivnímu rozhodnutí došla po Roland Garros.

Kvitová v Madridu porazila po devíti letech Kerberovou na antuce

WTA MADRID - Petra Kvitová poprvé po devíti letech a následné sérii tří porážek vyhrála vzájemný duel s Angelique Kerberovou na antuce. Na turnaji WTA 1000 v Madridu česká tenistka zvítězila 6-4 7-5 a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila na 8-6. O čtvrtfinále si trojnásobná šampionka zahraje s Ruskou Veronikou Kuděrmetovovou, jež vyřadila nizozemskou obhájkyni titulu Kiki Bertensovou.

Plíšková v Miami smetla Saisai Zheng a může se chystat na odvetu za nedávné debakly

WTA MIAMI - Karolína Plíšková na úvod turnaje WTA 1000 v Miami přehrála hladce 6-2 6-1 Číňanku Saisai Zheng, s níž neztratila set ani potřetí, a postoupila do 3. kola. V něm se utká stejně jako na předchozích březnových akcích v Dauhá a Dubaji s Jessicou Pegulaovou, se kterou na Blízkém východu uhrála dohromady jen šest gamů.

Karolína Plíšková, Martincová a Krejčíková v Dubaji prošly do osmifinále. Vondroušová a Kvitová vypadly

WTA DUBAJ - Trojí české zastoupení bude mít osmifinále letošní akce WTA 1000 v Dubaji. Karolína Plíšková do turnaje vstoupila třísetovým vítězstvím nad Anastasijí Sevastovovou, kvalifikantka Tereza Martincová si bez ztráty podání vyšlápla na Kiki Bertensovou a Barbora Krejčíková nedala šanci Jeleně Ostapenkové. Naopak neuspěly Markéta Vondroušová a Petra Kvitová, která kvůli zranění vzdala.

Finalistka Australian Open Bradyová v Dauhá schytala výprask od Kontaveitové

WTA DAUHÁ - Jennifer Bradyová si na letošním Australian Open zahrála své premiérové finále na grandslamech, ale vstup do turnaje v Dauhá se jí vůbec nepovedl. Nasazená sedmička s Anett Kontaveitovou z Estonska uhrála pouhé tři gamy.

Kdo přijde o Australian Open? Odhlásili se Federer, Bertensová, Isner, Keysová a další

Australian Open se letos kvůli pandemii koronaviru začne hrát až 8. února a letošní ročník úvodního grandslamu sezony přijde o velké hvězdy. Pořadatelům se omluvili například Roger Federer, Kiki Bertensová, John Isner nebo Madison Keysová, pro odhlášení měli různé důvody. Jaký je kompletní přehled omluvenek?

Bertensová stále léčí achillovku, Australian Open hrát nebude

Kiki Bertensová ještě není po operaci achillovky stoprocentně fit a rozhodla se vynechat únorové australské léto včetně úvodního grandslamu sezony Australian Open. Světová devítka by se na kurty ráda vrátila v březnu.

Bertensová je po operaci achilovky. Australian Open nestihne

Světová devítka Kiki Bertensová je po operaci achillovky a kvůli dlouhé rekonvalescenci přijde o start na lednovém Australian Open. Osmadvacetiletá Nizozemka oznámila na sociálních sítích, že se už delší dobu potýkala se zraněním a rozhodla se situaci vyřešit chirurgickým zákrokem.

Šwiateková na Roland Garros deklasovala Halepovou a čeká ji čtvrtfinále proti Trevisanové!

FRENCH OPEN - V osmifinále Roland Garros došlo během chvíle ke dvěma velkým překvapením. Vypadla nasazená jednička a předloňská šampionka Simona Halepová, kterou z kurtu vypráskala teprve devatenáctiletá Polka Iga Šwiateková. Ta se ve svém prvním grandslamovém čtvrtfinále utká s italskou debutantkou na pařížském grandslamu Martinou Trevisanovou, jež vyřadila pátou nasazenou Nizozemku Kiki Bertensovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist