Bratchikova Nina

Bratchikova Nina

38
žena
Rusko
Datum nar.:
28. 6. 1985
Výška:
178 cm
Váha:
72 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 79.
čtyřhra: - / 63.

Turnaj v Budapešti ovládla Halepová, čtyřhru vyhrálo duo H+H

Simona Halepová v dnešním finálovém zápase v Budapešti sice poprvé na turnaji ztratila set, zkušenou Meusburgerovou ale porazila 6-2 6-7 6-1 a po triumfech v Norimberku a v Hertogenboschi získala v krátkém sledu už třetí titul. Svého prvního letošního titulu se v deblu dočkala Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou.

Kirilenková si v Pattayi zahraje po roce znovu ve finále

WTA PATTAYA - Maria Kirilenková si v thajské Pattayi zahraje po roce znovu ve finále. Druhá nasazená Ruska v dnešním semifinále stejně jako před rokem zastavila Rumunku Soranu Cirsteaovou a proti Němce Lisické bude hrát o první titul po téměř pěti letech.

Lisická si v Pattayi zahraje po více než roce v semifinále

WTA PATTAYA - Po divokém začátku turnaje se v dnešní čtvrtfinálové souboje obešly bez větších překvapení. Loňský souboj o finále si v Pattayi zopakují Maria Kirilenková a Sorana Cirsteaová, po více než roce se do semifinále dostala Němka Sabine Lisická a poprvé v kariéře si v Thajsku mezi nejlepší čtyřkou zahraje Ruska Nina Bratčikovová.

V deštivé Pattayi dohrála jednička Ivanovičová i obhájkyně Hantuchová

WTA PATTAYA - Turnaj v thajské Pattayi přišel hned v prvním kole o svou nejvýše nasazenou hráčku Anu Ivanovičovou. Jen o kolo dál se dostala vítězka posledních dvou ročníků Daniela Hantuchová, která vzdala Rusce Nině Bratčikovové.

Kvitová i Zakopalová porazily ruské soupeřky a zahrají si o první pařížské čtvrtfinále!

FRENCH OPEN - Petra Kvitová potřetí v kariéře postoupila do 4. kola French Open. Česká jednička dnes porazila Rusku Ninu Bratčikovovou a s přemožitelkou Schiavoneové Američankou Lepchenkovou si zahraje o své první pařížské čtvrtfinále. Kvitovou napodobila i Zakopalová, jež porazila Pavljučenkovovou a vyrovnala své grandslamové maximum.

7. den na Roland Garros: Kvitová, Zakopalová či Nadal o osmifinále

České tenistky Petra Kvitová a Klára Zakopalová dnes budou hrát o postup do osmifinále Roland Garros. Třetí zápas na letošním antukovém grandslamu čeká také například Rafaela Nadala nebo Rusku Marii Šarapovovou.

Kvitová suverénně prošla do 3. kola. V něm je poprvé také Zakopalová

Stoprocentní úspěšnost mají dnes české tenistky na French Open. Do třetího kola grandslamového turnaje postoupily Petra Kvitová i Klára Zakopalová; čtvrtá nasazená Kvitová porazila mladší ze sester Radwaňských Urszulu hladce 6-1 6-3, Zakopalová ve třech setech zdolala Rusku Kirilenkovou a vylepšila si své maximum na Roland Garros.

Divoké utkání Zakopalové ve Fezu přerušila tma

WTA FES - Klára Zakopalová byla ve svém úvodním zápase na antukovém turnaji v marockém Fezu několikrát dva míčky od vyřazení, sama podávala na vítězství, souboj s Nizozemkou Rusovou ale vítězku zatím nenašel. Zápas byl za stavu 5-5 ve třetím setu kvůli tmě přerušen.

V Monterrey končí největší favoritka, Vinciová prohrála s Bratčikovovou

Turnaj v mexickém Monterrey zažil ve včerejším druhém kole své největší překvapení. Nejvýše nasazená Roberta Vinciová vypadla poté, co neuhrála ani set s Ruskou Bratčikovovou.

Benešová je po roce opět v osmifinále Australian Open! O čtvrtfinále s Azarenkovou

AUSTRALIAN OPEN ženy - Iveta Benešová vyrovnala své grandslamové maximum! Česká tenistka v Melbourne smetla Rusku Bratčikovovou a druhý rok po sobě dokázala postoupit do osmifinále Australian Open! O premiérové grandslamové čtvrtfinále se utká s favorizovanou Běloruskou Azarenkovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist