Burel Clara

Burel Clara

23
žena
Francie
Datum nar.:
24. 3. 2001
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 44. / 44.
čtyřhra: 981. / 246.

Wozniacká na turnaji v Miami začala suverénně. Williamsová i Halepová skončily

Caroline Wozniacká (33) povolila Clare Burelové (22) jen pět her a zvládla v Miami první kolo. S druhým americkým podnikem WTA 1000 v sezóně se naopak loučí veteránka Venus Williamsová (43) a Simona Halepová (32), která se vrací na kurty po zkrácení trestu za doping. Rumunka prohrála svůj první zápas po téměř 19 měsících s trápící se Paulou Badosaovou (26).

Sabalenková přežila v bitvě s domácí outsiderkou čtyři mečboly, blízko vyřazení byla i Gauffová

Aryna Sabalenková (25) málem nezvládla ani svůj druhý zápas po triumfu na lednovém Australian Open. Světová dvojka začala v Indian Wells téměř tříhodinovou bitvou s Peyton Stearnsovou (22) a proti domácí outsiderce dvakrát returnovala na setrvání v utkání a také likvidovala celkem čtyři mečboly na příjmu. Loňská finalistka udolala Američanku 6:7, 6:2, 7:6. Blízko vyřazení byla i Coco Gauffová (19), která prohrávala 0:4 a 2:5 v rozhodující sadě s Clarou Burelovou (22).

Ostapenková pokračuje ve skvělém vstupu do sezony, Potapovová titul v Linci neobhájí

WTA LINEC - Jeden titul ve dvouhře, jeden ve čtyřhře. Deblové finále na Australian Open a za leden zápasová bilance 18:3. Jelena Ostapenková (26) zaznamenala skvělý vstup do sezony na obou frontách a formu nyní prodává i po návratu z Austrálie. V hale v Linci po jedné vydřené a jedné hladké výhře postoupila do semifinále, v němž vyzve bývalou šampionku, nicméně oblíbenou soupeřku Anastasii Pavljučenkovovou (32). Ve čtvrtfinále naopak skončila loňská vítězka Anastasia Potapovová.

Siniaková druhou výhru v neoblíbeném Linci nepřidala, do čtvrtfinále ji nepustila Burelová

WTA LINEC - Kateřina Siniaková (27) na své neoblíbené akci v rakouském Linci díru do světa neudělá. Česká tenistka sice letos poprvé vyhrála zápas v hlavní soutěži, den poté ale další třísetový duel nezvládla. Ve druhém kole podlehla i vinou deseti ztracených servisů 3:6, 7:5, 4:6 Francouzce Claře Burelové (22) a s podnikem kategorie WTA 500 se rozloučila před branami prvního čtvrtfinále v sezoně. Po odvrácení mečbolů pokračují obhájkyně titulu Anastasia Potapovová (22) i nasazená jednička Jelena Ostapenková (26).

Sabalenková vrátila úder Šwiatekové. Na US Open je v osmifinále a v live žebříčku opět světovou jedničkou

US OPEN - Aryna Sabalenková (25) na letošním US Open stále neztratila jediný set. Běloruska si ve třetím kole stejně jako loni poradila s Clarou Burelovou (22), tentokrát po setech 6:1, 6:1, a opět se v live žebříčku posunula na post světové jedničky před obhájkyni titulu Igu Šwiatekovou. Ve druhém týdnu závěrečného grandslamu je třetím rokem po sobě a v osmifinále se semifinalistka posledních dvou ročníků utká s Darjou Kasatkinovou (26).

Vondroušová vyhrála na majorech podeváté v řadě, Bouzková je poprvé ve 3. kole US Open

Markéta Vondroušová (24) pokračuje na vítězné vlně na grandslamech. Šampionka nedávného Wimbledonu si ve druhém kole US Open poradila 6:2, 6:2 s antukovou specialistkou Martinou Trevisanovou a na podnicích velké čtyřky zvládla už devátý zápas v řadě. Poprvé mimo Wimbledon postoupila do 3. kola grandslamu Marie Bouzková (25), jež smetla Chorvatku Petru Martičovou. Do další fáze se naopak nedostaly bývalá finalistka Karolína Plíšková (31), které se nepovedlo ukončit krizi ani v oblíbeném dějišti, a Linda Nosková (18), jež podlehla ve třech setech loňské finalistce Ons Jabeurové.

Cocciarettová v Lausanne unikala z mečbolů a vyhrála i souboj o premiérový titul

WTA LAUSANNE - Elisabetta Cocciarettová (22) na druhý pokus uspěla ve finále turnaje WTA. Italská tenistka slaví premiérový titul na antuce ve švýcarském Lausanne po výhře nad francouzskou vrstevnicí Clarou Burelovou (22). V průběhu týdne přitom absolvovala čtyři tříseťáky a ve dvou z nich čelila mečbolům.

Svitolinová je 7 měsíců po porodu ve finále turnaje WTA ve Štrasburku

WTA ŠTRASBURK - Bývalá šampionka Elina Svitolinová na antukovém turnaji WTA 250 ve Štrasburku zdolala po obratu z 4:6 a 1:4 domácí Claru Burelovou a necelé dva měsíce po návratu z mateřské postoupila do finále. O vylepšení skvělé finálové bilance (16:3) si bývalá světová trojka zahraje v pikantním ukrajinsko-ruském souboji s Annou Blinkovovou.

Kvitová na skvělý vstup do sezony nenavázala. Krejčíková i Vondroušová postupují

AUSTRALIAN OPEN - Petra Kvitová do sezony vstoupila ve vynikající formě a skalpem světové trojky Jessicy Pegulaové, jenže v Melbourne Parku už třetím rokem po sobě skončila dříve než ve třetím kole. Letos česká jednička nestačila na Anhelinu Kalininovou. Ukrajinka bude další soupeřkou Barbory Krejčíkové, která pokračuje bez ztráty setu. Dohrávku teprve prvního kola úspěšně absolvovala Markéta Vondroušová, naopak skončila Karolína Muchová.

Loni bez přemožitelky, letos bez vítězství. Obhájkyně titulu Raducanuová na US Open končí na Cornetové

US OPEN - Emma Raducanuová titul na US Open neobhájí. 19letá Britka, jež loni jako první tenistka vyhrála grandslamový titul po postupu z kvalifikace, na betonových dvorcích ve Flushing Meadows vypadla již v prvním kole po porážce s Francouzkou Alizé Cornetovou. Ze hry venku jsou i dvojnásobná šampionka Naomi Ósakaová či vítězka letošního Wimbledonu Jelena Rybakinová. Naopak bez problémů odstartovala světová jednička Iga Šwiateková.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist