Calleri Agustin

Calleri Agustin

47
muž
Argentina
Datum nar.:
14. 9. 1976
Výška:
182 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 16.
čtyřhra: - / 52.

Agustin Calleri ukončil kariéru

Prohra Agustina Calleriho v prvním kole Wimbledonu byla na okruhu ATP jeho poslední. Dvaatřicetiletý Argentinec oznámil, že se tím uzavřela jeho profesionální kariéra. "Všechno někdy končí. Teď si budu užívat život s rodinou a usadím se na jednom místě," prohlásil bývalý 16. hráč světa.

Na úvod challengeru v Prostějově vypadl obhájce Calleri

CHALLENGER PROSTĚJOV - V Prostějově dnes začal challenger Unicredit Czech Open, na kterém se představí také čeští reprezentanti Berdych se Štěpánkem. Už dnes se turnajem rozloučil Agustin Calleri, jenž nestačil na Brazilce Bellucciho.

Berdych přijal divokou kartu, bude hrát v Prostějově

Tomáš Berdych se jako čtvrtý český hráč pokusí vyhrát prostějovský antukový challenger. Dvacátý tenista světa se v pavouku 16. ročníku challengeru objeví příští týden díky divoké kartě. Dnes to oznámili pořadatelé.

Do Česka přijedou Argentinci, hrát se bude znovu v Ostravě

Čeští tenisté si včera v Davisově poháru zajistili postup přes Francii a v červenci je čeká čtvrtfinále proti Argentině. Zda přijede Del Potra a Nalbandian je ve hvězdách. Ale už teď je jisté, že hrát se bude znovu v Ostravě. O tom, zda si tenisté na Jihoameričany poručí opět taraflex, se rozhodne později.

Hvězdou Copa Argentina bude Nalbandian

V Buenos Aires dnes začíná 6. ročník turnaje Copa America, který je brán jako neoficiální mistrovství Argentiny. O proti původnímu plánu se fanouškům nepředstaví dvacetiletý del Potro, naopak se mohou těšit na Davida Nalbandiana. Jako host byl pozván Španěl Feliciano Lopez.

Preview: Závěrečné dvouhry finále Davis Cupu

Argentina má ve finále Davis Cupu výhodu domácího prostředí, kde je v posledních letech téměř neporazitelná, a Španělé jsou oslabeni absencí nejlepšího hráče světa. Přesto je velmi reálné, že se Argentincům kýžený historicky první titul získat nepodaří. Po čtyřhře je totiž stav 2:1 pro Španělsko a jeden z domácích pilířů Juan Martín del Potro řeší četné zdravotní komplikace.

Španělé zvládli čtyřhru a ve finále Davisova poháru mají mečbol

Španělské tenisty dělí jediný bod od vítězství v Davisově poháru. Ve finále s Argentinou se ujali vedení 2-1 na zápasy díky Felicianu Lopezovi a Fernandu Verdaskovi, kteří v dnešní čtyřhře porazili 5-7 7-5 7-6 6-3 domácí dvojici David Nalbandian, Agustin Calleri.

Preview: Čtyřhra finále Davis Cupu

Je pravděpodobné, že dnešní čtyřhra rozhodne o celkovém vítězi Davisova poháru a i přes neúčast Rafaela Nadala je úspěch v ní jedinou šancí Argentiny. Po úvodních dvouhrách je totiž stav finále 1:1 a Argentinci se mohou spolehnout jen na formu Davida Nalbandiana. Ten se dnes postaví místo Joseho Acasusa po boku Augustina Calleriho proti sehranému páru Feliciano Lopez, Fernando Verdasco.

Preview: Finále Davis Cupu

Tenisová Argentina má před sebou nejdůležitější moment ve svých dějinách. Zítra odpoledne zahájí její reprezentanti boj se Španělskem o své historicky první vítězství v Davis Cupu. Už dvakrát byli Jihoameričané jediný krok od zisku salátové mísy a dvakrát zaváhali. Nyní poprvé o ni budou bojovat doma. "Když vyhrajeme Davis Cup, bude se čas rozlišovat na předtím a potom," popisuje důležitost souboje David Nalbandian.

Argentinci řeší problém. Neví koho postaví do deblu proti Španělům

Za pět týdnů se v Argentině bude konat vrchol letošního týmové soutěže. V Davisově poháru vyzvou domácí tenisté silné Španěly. Kapitán Argentinců Alberto Mancini se ve dvouhře může spolehnout na dva hráče první světové desítky Nalbandiana a del Potra. Ovšem je otázkou, koho postaví do sobotní čtyřhry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist