Cipolla Flavio

Cipolla Flavio

40
muž
Itálie
Datum nar.:
20. 10. 1983
Výška:
173 cm
Váha:
74 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 70.
čtyřhra: - / 75.

Macháč si na poslední akci sezony zajistil průnik do Top 100

CHALLENGER ANDRIA - Tomáš Macháč si na posledním letošním turnaji zajistil premiérový posun do Top 100. Na halovém challengeru v italské Andrie mu k tomu stačilo porazit domácího mladíka Flavia Cobolliho a postoupit do druhého kola.

Veselý odvrátil mečboly a vyhrál tříhodinovou bitvu s Cipollou. Ve čtvrtfinále je i Štěpánek

CHALLENGER ORLEANS - Jiří Veselý si dnes zvedl sebevědomí zvládnutou tříhodinovou bitvou. Na kvalitně obsazeném halovém challengeru v Orleansu odvrátil dva mečboly proti Italu Cipollovi a postoupil do čtvrtfinále. V něm je i Radek Štěpánek, kterému vzdal domácí Gicquel.

Buenos Aires: Almagro nezaváhal, všichni favorité ale úspěšní nebyli

ATP BUENOS AIRES - V argentinském Buenos Aires odstartoval třetí díl série antukových turnajů v Jižní Americe Golden Swing. Své úvodní vystoupení bez problémů zvládl druhý nasazený Španěl Nicolás Almagro, ovšem Brazilec Thomaz Bellucci a domácí Horacio Zeballos skončili překvapivě už v 1. kole.

Rosol je blízko prvnímu semifinále. V cestě mu stojí Melzer

Lukáš Rosol postoupil na turnaji v Záhřebu do čtvrtfinále. Český daviscupový reprezentant porazil ve druhém kola Itala Cipollu 6-4 2-6 a 6-3 a se čtvrtým nasazeným Jürgenem Melzerem si zahraje o své první semifinále na okruhu ATP v kariéře.

Obhájce titulu Južnyj je v Záhřebu prvním čtvrtfinalistou

ATP ZÁHŘEB - Jediné utkání v Záhřebu stačilo Michajlu Južnému k tomu, aby letos poprvé postoupil do čtvrtfinále. Ruský obhájce titulu dnes porazil hladce Nizozemce Sijslinga a jako první si zajistil účast mezi nejlepší osmičkou.

Štěpánek si poradil i s Del Potrem, v osmifinále je po 3 hodinách boje i Berdych

ATP TORONTO - Radek Štěpánek je hned na začátku přípravy před US Open v dobré formě. Dnes v Torontu porazil i světovou osmičku Del Potra a postoupil do osmifinále. V něm je po tříhodinovém boji také Tomáš Berdych či obhájce titulu Novak Djokovič a Brit Andy Murray, který si však přivodil zranění kolena.

Tomic ukončil sérii sedmi porážek, v Torontu vyzve Djokoviče

ATP TORONTO - Sedm zápasů v řadě nepoznal Bernard Tomic radost z vítězství, až na turnaji Masters 1000 v Torontu zdolal Němce Michaela Berrera. Zajistil si tak možnost vyzvat světovou dvojku a obhájce titulu Novaka Djokoviče.

Querrey v Los Angeles vyhrál už 10. zápas v řadě

ATP LOS ANGELES - Sam Querrey už dva roky nehrál ve finále, cítí však, že by to tento týden mohl změnit v oblíbeném Los Angeles. Ve městě Hollywoodu triumfoval v letech 2009 a 2010 a po loňské absenci letos útočí na celkově 7. triumf na okruhu ATP. Na úvod smetl Nizozemce Sijslinga a v LA tak neprohrál už 10. utkání v řadě.

Wawrinka udolal v pěti setech Cipollu, Roddick vypadl v prvním kole

Prvním nasazeným tenistou, který skončil na turnaji v Paříži, se stal Andy Roddick. Domácímu Nicolasi Mahutovi podlehl 3-6 3-6 6-4 2-6. Asi nejobtížnější cestu do druhého kola měl z favoritů Švýcar Wawrinka, který zápas nad Italem Cipollou rozhodl až v pátém setu.

O titul z Casablanky se utkají Španělé Andújar a Ramos

ATP CASABLANCA - Španěl Albert Ramos-Viňolas si na antuce v Casablance zahraje ve 24 letech poprvé ve finále turnaje ATP. O titul svede souboj s krajanem a loňským šampionem Pablem Andújarem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist